Gårsdagens antrekk

Hei dere! Denne uka har jeg forelesning både tirsdag, onsdag og torsdag, noe som egentlig ikke er mye i det hele tatt haha, men for denne deltids-studenten blir det plutselig mye. I går hadde jeg trening fra morgenen av, så forelesning fra 12.30 til 15.15, og håndballtrening klokka 16.00 etterfulgt av spillermøte fra 18.00 til 18.30. Hadde heldigvis stacka opp med Redbull, havrepannekaker, banan, sjokomelk og Go’morgen-yoghurt i baggen. Jeg var helt ferdig da jeg kom hjem tho, kom heldigvis hjem til fiskesuppe som jeg nevnte i forrige innlegg var favoritten å komme hjem til etter trening på en tirsdag. Den fikk litt liv i kroppen, men jeg tok kveld ganske tidlig.

I dag har jeg forelesning til samme tid, og håndballkamp klokka 20.00 i Levanger, så det blir nok en lang dag. Jeg gleder meg til HELG. Jeg skal til Åre med to av mine favoritt damers, Sanne og Marty. 

Her var gårsdagens outfit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Halluber

Bukse fra BDG (Urban Outfitters)

Genser fra H&M

Belte fra Gucci

Sko fra Shoeday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens spørsmål #44

Hvordan klarer du å holde til til usunn mat kun i helgene?

For meg frister det ikke å spise godteri eller junkfood i hverdagene, jeg lover dere at det ikke bare er noe jeg sier for å virke som en healthmaniac, jeg mener det. Når jeg kommer hjem fra trening på en tirsdag kveld er det ingenting som frister mer enn en god fiskesuppe til middag (kan høres ut som jeg kødder, men jeg gjør ikke det haha). Men så er vi vant til å spise ganske sunne middager i hverdagen her i familien, sånn helt vanlig norsk kost. Kjøttkaker, laks, fiskekaker, potet, pasta osv. Så spiser jeg sushi, taco, nachos og pizza i helgene. Jeg synes det er digg å gå gjennom hverdagene og spise sunn mat, for så å glede seg til å skeie ut litt i helgene. 

Også finnes det heldigvis sunnere versjoner av våre favoritt-junkfoods, som tortillapizza, bønnenachos (det er den nye favoritten i vennegjengen. Bare bytt ut kjøttet med bønner og tomater, så blir det litt sunnere) oog som dere ser på bildet under; sunne chicken nuggets. Oppskrift HER

husker du pleide å skrive at du dro på treningssenter før/etter skole osv på vgs, hvordan fikk du motivasjon til å våkne så tidlig eller eventuelt til å dra på en økt etter en lang skoledag? har virkelig 0 motivasjon etter en skoledag + har mye lekser og pugging å gjøre

Vi er en treningsvillig vennegjeng og vi gikk sammen på vgs, så vi motiverte hverandre en god del. De gangene vi sto opp klokka seks for å trene før skolen så dro vi ofte på gruppetimer på 3T, som Pulsspinn og Pulsstep. Så tidlig på morgenen kan det være vanskelig å presse seg selv, derfor anbefaler jeg gruppetimer hvor det nesten kjennes ut som du blir trent uten at du må bruke så mye energi på å psyke deg opp. Når det er sagt så må jeg innrømme at jeg aldri trente rett etter skolen, for DA var jeg sliten. Dessuten hadde jeg ofte håndballtrening på kvelden. Så hvis du er sliten etter skolen vil jeg kanskje anbefale å dra hjem, spise en god middag, kanskje ta en powernap etterfulgt av en koffeinshot, og så være klar for en økt litt senere hvis tiden strekker til. 

Når fant du ut at du hadde cøliaki?

Jeg var vel fem år tror jeg

Hvilken 3T time var dere på? 🙂 Nettopp blitt medlem, så har ikke prøvd noen timer enda, men den svettefesten hørtes bra ut!

Det kan sikkert missforstås når jeg skriver Ukas økt, det høres jo ut som om det var denne ukens økt liksom, men timen heter faktisk det! 🙂 Finnes også Dagens økt. Jeg liker de timene best!

Hva spiser du før treninger når du drar rett fra skolen? (om man ser bort i fra middagsrester fra dagen før)

Brødskiver eller knekkebrød med typ ost og skinke eller favoritten Kavli Skinkeost på tube (hehe) og kanskje en sjokomelk for å få litt livsgnissst. Noe enkelt bare. Eller en variant som på bildet under her, pitabrød med philadelphia, avokado og røkt laks + en yoghurt eller noe. 

Er det noen regler for hvordan man skal kle seg og ikke kle seg på det treningssenteret du trener på?

Ja, det er ikke lov for gutter å trene i singlet, og så er det som dere da skjønner ikke lov å trene i bar overkropp eller kun sportsbh, eller i shorts på størrelse med en g-streng. 

Er det fri frakt fra 3tshop?

Det er fri frakt på bestillinger over 500 kr

Hvordan går det med søsteren din, med tanke på skaden hun pådro seg for en stund siden?:)

Det går fremover! Vi har fått en splitterny spinningsykkel i kjellerstua som hun koser seg med trutt og stadig. Ellers har hun sine øvelser som hun har fått fra fysio som hun jobber med. 

Hvordan klarer du å motivere deg til å spise sunt i hverdagene? Hver dag når jeg drar hjem fra skolen har jeg så godtesug, og det er ofte at jeg ikke klarer å motstå…

Det første du kan gjøre er å kvitte deg med alle eventuelle fristelser som ligger hjemme å venter på deg etter skolen. Heller skjær opp frukt og spis det med en yoghurt, eller kutt opp gulrøtter og knask på det. Det tror jeg vil føles bedre både når du spiser det og ikke minst etterpå. 

Tips til sunn snacks?

Her har du noen innlegg jeg har postet før. Milkshake, yoghurtis(kake), sunne cookies, mini banankake, mangosmoothie, fylt banan, frosne druer, sunn sjokolademousse, Ellers så snacker jeg frukt hele tiden, eple, appelsin, persimon og alt mulig haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan trener du eksplosiv styrke?

Det kan jeg vise dere i et eget innlegg.

Hvor mange måltider i løpet av en dag har du?

Hmm på en vanlig dag spiser jeg frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat. Så typ fem hovedmåltider, så spiser jeg ellers når jeg føler jeg trenger det. En yoghurt, knekkebrød og en banan fra eller til er ikke så farlig. 

Går du ikke ned i vekt når du trener så mye som du gjør?

Nei jeg holder meg veldig stabil der. Spiser mye vettu, både før og etter hver økt. 

Har du en gutt i kikkerten?

Det har jeg dessverre ikke altså, kjedelig til meg

Har du planer om å flytte ut?

Ingen kommentar. Neida jeg har ikke kommet så langt haha..

Hvor er de fine runde øredobblene fra? 🙂

Weekday

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

I håp om å ikke skape noe form for kroppspress så sier jeg det bare som det er. Jeg er 173 (eller 74) cm høy og veier 70 kg. 

Er du fornøyd med kroppen din og hvordan du ser ut?

Det er alltids noe man skulle hatt mer eller mindre av, men alt i alt har jeg lært meg å være veldig glad og lykkelig i egen kropp.

Er det dager hvor du ikke føler deg noe fin eller bra?

Det tror jeg de fleste har, en dag hvor man har spist mye usunt eller ikke trent som man gjerne skulle gjort. Men det er ikke noe jeg går rundt å tenker så veldig mye på. Det kommer en dag i morgen, kanskje morgendagen blir bedre. 

Har du noen gang talt kalorier og prøvd å slanke deg? Du er nydelig og jeg lurer derfor på om dere også har sånn tanker

Først; tusen takk for det♥, og second; nei,  jeg har aldri telt kalorier og har ingen planer om å begynne med det. Jeg har aldri gått på noe slankekur eller diett, that shit just ain’t for me. 

En bra start på uka

//inneholder annonselenker

God mandag mine venner! En utrolig bra start på uka ble det å våkne etter å ha spilt uavgjort mot en ubeseiret tabelleder, Skrim Kongsberg, i går. Vi tapte vel 21-29 sist gang, denne gangen ble det 32-32. Hittil er vi de eneste som har tatt poeng mot laget som rykker opp til eliteserien neste sesong. Det er credzz til oss, synes jeg, selv om vi ikke vant. 

Jeg våknet halv ti i dag og ble hentet av Anna klokka ti, så kjørte vi til 3T-Rosten for å trene. Vi løp en ny intervalltype og trente eksplosiv styrke etterpå (eller jeg gjorde det), Anna trente mer tung. Vil dere høre intervallene vi tok kanskje? 

Vi varmet opp i ti minutter med rask gange og jogg på mølla. Så kjørte vi 15/15 x 12 (6 minutter), 2 minutter pause, 30/15 x 8 (6 minutter), 2 minutter pause, 45/15 x 6 (6 minutter), 2 minutter pause, 1min/30 x 4 (6 minutter). DONE. Så det er på en måte 4 x 6minuttere, bare at 6minutterne ikke er så ille fordi det skjer litt forskjellig i dem. Jeg hadde 2% stigning på alle, startet med 18 og 19 i hastighet på den første intervallen (15/15), gikk ned på 16 og 17 på den andre (30/15), og ned på 15 i hastighet på den nest siste og siste (45/15 og 1min/30). Beina ble bare tyngre og tyngre for hver intervall haha. Men artig med en forandring og å ikke løpe de samme intervallene hver gang. 

Toppen fra Reebok finner dere HER. Jeg har den i str M. 

Og tights fra Reebok HER. Den har jeg i XS, passer perf. Litt herk å få den over stumpen første gangen, men den sitter som støpt når du først får den på haha, veldig stretchy med andre ord. 

Ha en fin mandag! Ukens spørsmål kommer straks, hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre 🙂

Dagens kampmåltid

Heisann dere! Da var det søndag og matchday for min del. Jeg har akkurat spist og skal begynne å skifte, etter jeg har postet dette innlegget. Dagens kampmåltid er kylling- og pastasalat i pesto. Kampen er klokka fire mot Skrim, i Charlottenlund-hallen. Jeg spiser alltid det siste måltidet før kamp, tre timer før kampen starter, to timer før oppmøte. Men da er det et skikkelig måltid også, som holder meg mett leenge. Før spiste jeg to ristede brødskiver med peanøttsmør og syltetøy, to timer før kamp, det funket det også, men forandring fryder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg steker en kyllingfilet og koker opp en god dose pasta. Etter at pastaen er ferdig vender jeg inn 1-2 ss pesto. Kutter det jeg ønsker av salat blander alt sammen. Topper med fetaost, pinjekjerner, oliven og avokado i terninger. Kunne spist det hver dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag! 

Svett i grå genser

//Innlegget inneholder annonselenker

God fredag dere! Jeg startet dagen på beste vis, med ukas økt på Ilsvika klokka ti. Sorry hvis jeg er litt too much with my positive energy right now, men det var bare så digg. Så klart en god start på dagen også ville vært frokostpannekaker og serie, men det får bli til helga. Jeg og Anna avtalte treningsdate klokka tolv i går kveld. Jeg hadde egentlig lagt meg, men fikk skikkelig lyst på en skikkelig svetteøkt neste morgen og Anna var seff ikke vanskelig å be. Så vi booket time og la oss for å sove. Midlertidig drømte jeg at jeg var ferdig med ukas økt og at det var piece of cake. Da jeg våknet trodde jeg altså at jeg var ferdigtrent haha. Lite visste jeg om at jeg hadde 55 minutter med svettefest foran meg og at det absolutt ikke var noe lettere enn jeg husket. Men jeg ELSKER den timen, den er så paiiin, men så digg. Anbefales! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg driver å tester ut nye treningsklær i samarbeid med 3T-Shop, fra blant annet Puma, Casall og Reebok. Så i dag hadde jeg på meg en topp fra Reebok og en genser fra Puma (som dere ser på bildene). Jeg var litt spent på hvordan den kom til å se ut, ettersom den er lysegrå og jeg vet av erfaring at jeg blir temmelig svett. Men for det første så bryr jeg meg nada om svetteringer når jeg trener og for det andre ble det ikke seende ille ut uansett, det vistes såvidt i dette stoffet.

Genseren er supercomfy og stretchy, dere finner den HER til 599 kr. Jeg har str.M. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post-workout ble rester fra gårsdagens taco, bare at jeg byttet ut karbonadedeig og tacokrydder med ren kylling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan står det til med dere i dag? ♥

Når teknologien svikter

Hei dere! Her kommer et frustrasjons-innlegg. Man må ha noen av dem også tenker jeg. Livet er ikke alltid en walk in the park. Det er hovedsakelig to ting i hverdagen min som kan gjøre meg så frustrert at jeg blir virkelig forbanna. Den ene er dårlig prestasjon på håndballbanen, enten det er trening eller kamp. Den andre er når teknologien, som jeg så blindt stoler på og er hundre prosent avhengig av, svikter. Det er to veldig forskjellige ting, den første er en intern faktor, som for det meste sitter i hodet mitt, mens den andre er en ekstern faktor, som jeg ikke er i stand til å kontrollere. 

Det var den sistnevte frustrasjonen som herjet i min aura i går, da jeg skulle ferdigstille videobloggen min i iMovie og laste den opp på YouTube. Jeg vet ikke om dere har opplevd det før – og da tenker jeg på dere andre bloggere og youtubere, eller de av dere som har laget filmer i iMovie før – at det oppstår, det dere ser på bildet under. At det står “manglende kamera” på videofiler som er HUNDRE PROSENT importert, men som bare forsvinner ut av det blå og blir helt svarte filer??? Dette har skjedd til meg så mange ganger nå, men den verste gangen var da jeg skulle lage videoblogg fra Hvaler i fjor sommer, husker dere? Da filmet jeg masse, importerte filmene til iMovie, for så å slette dem på kameraet for å få plass til å filme mer. Så da jeg skulle redigere ferdig filmen var plutselig 40% av videofilene ubrukelige på grunn av det j****vla spørsmålstegnet og “manglende kamera”. Daa gråt jeg sannelig en skvett. Så mange av videofilene jeg filmet til Hvaler-videoen ble rett og slett slettet og jeg fikk dem aldri tilbake. Dere må gjerne komme med en skyllebøtte og si at jeg er overfladisk og at det finnes verre ting å gråte over. Men når man legger ned så mye tid og energi på en jobb også er det TEKNOLOGIEN som skal ødelegge, da blir jeg irrrr. Fordi jeg ikke skjønner meg på sånne IT-greier og jeg blir helt hjelpesløs.

Nå er det mulig jeg er den eneste som har opplevd dette, noe som jeg synes ville vært rart, because then WTF is wrong with my imovie?? Anyways jeg begynte å søke rundt overalt i ren frustrasjon og kom over en video på youtube som forklarer en løsning på akkurat dette. SAVED MY LIFE. Hvis flere av dere har samme problem, så kan dere se denne videoen. Jeg gjorde det som ble gjort på videoen og jeg fikk lastet opp videoen og er altså ikke frustrert lenger. Det er så godt det haha…..

Håper dere slipper denne frustrasjonen! 

SMINKEVIDEO

Heia bloggen!

Da var det på tide med et lite comeback på videobloggfronten, her kommer en sminkevideo til dere. Min typ “hverdagssminke” når jeg har litt god tid eller skal noe spesielt. Håper dere liker den!

Ps. Skru på kvalitet 1080p hd i tannhjulet nederst til høyre.

Feedback? ♥

My kind of post-workout

Hei dere! Nå sitter jeg hjemme hos Trine med squaden og ser på kleiiiine tv-program. Den nakne sannhet, tror jeg programmet heter haha. No judging, bare veldig god underholdning. Jeg har ikke møtt jentene på en evighet, så det er digg å senke skuldrene og bare være oss. 

I dag var jeg på basistrening klokka åtte. Etter den dro jeg hjem og spiste en svær havregrøt mens jeg så noen episoder Modern Family. Jeg begynte på skolen halv ett. Kommer alltid sånn neesten tidsnok med en feilmargin på 1 min. Jeg satt på skolen til klokka fire og dro rett på håndballtrening etter det. Og nå sitter jeg endelig her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bakte rundstykker i går, mine fav glutenfrie proteinrundstykker. Dere finner oppskrift HER. Jeg hadde også med de i matpakken på skolen i dag, perfekt matpakkemat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens spørsmål

Hvor lange pleier øktene dine å vare?

Egentrening med styrke varer opp i mot to timer. De tunge øktene tar gjerne litt lengre tid enn de eksplosive, som er med lettere vekter. Pausene er noe av det som gjør at det tar så lang tid. Når man skal løfte tungt eller eksplosivt er det viktig med gode pauser mellom øvelsene for å yte max. 

Kan du vise noen eksempler på styrkeøkter dine?

Her har du et eksempel på en styrkeøkt på bein


Hvor lenge varer basisøktene?

De varer mellom 1,5 til to timer. 

Hvordan er det å kombinere jobb på nattklubb og som satsende håndballspiller?

Det er ikke optimalt, så ærlig kan jeg vel være haha, men jeg får det til å funke. Nattjobb passer meg egentlig godt fordi jeg føler jeg ikke går glipp av noe om natten (bortsett fra søvn som er ganske viktig da haha….) Men jeg jobber aldri natt hvis jeg har kamp eller trening dagen etter, kun frihelger eller med en dag og natt mellom før neste kamp.

Hvordan gikk det på eksamen?

Det gikk greit, jeg hadde tre eksamener, fikk A i markedsføring, og B og C i Bedriften. Men B’en og C’en telte 60% og 40% i samme fag, så tilsammen ble det en B-) hehe

Hvilken fart løper du 30/30 og 15/15 på og evt stigning?

Uhh på 30/30 ligger jeg mellom 16-18 i hastighet, og på 15/15 mellom 18-20. Jeg har alltid minst 1 i stigning, men løper ofte på 1,5 eller 2. 

Hei, jeg så nettopp innlegget ditt fra 2012 og lurte på hvordan man får bort sånne klistersår som du hadde

Åh det er det mest irriterende som finnes. Det eneste som funker er å teipe med BRUN teip på fingertuppene til sårene er borte. Husk å brett inn den ene kanten som du legger over såret, så det ikke blir revet opp igjen når du tar av teipen. 

Siden du reiser så mye i forbindelse med håndballkamper, må du betale selv for alle flyturer osv da eller betaler håndballaget?

Håndballaget betaler alt av reising, med fly og mat før kamp

Det virker som du spiser veldig fanatisk og lite? koser du deg noensinne? kan skape litt press..

Oi for the record; jeg spiser ikke veldig fanatisk og lite. Tvert i mot. Det at jeg byttet ut smågodtet med frukt på jobb forrige fredag, det får da vel være greit haha. Jeg spiser mye sunn mat, men med trykk på mye. Dessuten har jeg sagt flere ganger at jeg skeier ut i helgene, så jeg vil si jeg har et normalt, sunt, norsk kosthold. Har ikke noe ønske om å skape press i noen som helst retning.

Noe annet dere lurer på?

Cafebesøk

God kveld mine venner!

Dette har vært en innholdsrik lørdag så langt. Jeg jobbet i natt og sov til klokka elleve i morrest, kunne vel sovet lenger, men våknet av at det luktet nydelig mat fra kjøkkenet. Mamma har nemlig stått på kjøkkenet og fikset mat til en hel generasjon, hun har invitert fem venninner på middag i kveld (+meg haha), jeg blir attpåklatt til mamma og venninnene.. Jeg har 14 bestevenner, men denne helga er serr alle too buzy. Enten er de utenbys, på jobb eller med loverboy. Men fikk en melding fra Katrine nåh om at jeg var hjertelig velkommen der, så jeg tar nok turen dit etter jeg har sneket til meg litt av den duftende biffen til mamma. 

Her var dagens frokost. Nydelige multiseeds bagels fra BFree, kjøpte dem i frossendisken på Rema. Med cream cheese og laks og eggerøre. Perfection.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter frokost sløvet vi noen timer her i heimen, før jeg, mamma og Pernille dro til byen. Vi shoppet litt på januarsalget og tok en pust i bakken på Dromedar. Det var stappfullt på alle cafeene i byen, men vi got lucky og fikk røsket til oss et bord på fjerde forsøk. Det var nydelig. Dromedar har glutenfri brownie ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmeg og siss

Håper dere har hatt en fin dag så langt!