HOPPER PÅ TRENDEN

Heii! Jeg leverte 1 av 3 eksamener i dag og det føltes deilig. Det var en innlevering, semesteroppgave, som teller 40% av karakteren i faget bedriftsmarkedsføring, salg og forhandling. Neste eksamen er hjemmeeksamen i det samme faget, men det er ikke før den 12.mai. Etter vi leverte orket jeg ikke å sitte mer med skole, så da ble det å sitte å scrolle på tiktok. Trodde seriøst aldri jeg kom til å bli bitt av den basillen, eller innerst inne visste jeg at det bare var et spørsmål om tid. Skaden er i hvert fall skjedd, jeg er hekta som F. Altså mye morsommere enn å scrolle på insta og enda artigere å lage da haha. Alt er bare kødd på min profil, men artig læll. I morgen er planen å dra på hytta, kanskje blir det noen tiktoks derfra.

Det er forresten en del som lurer på hvordan jeg trener for tiden. Jeg skal prøve å oppdatere dere mer på den fronten, legger ofte ut på story på insta, men glemmer å legge ut her. I går kjørte jeg og treningssquaden min trappetrening i Granåsen. Vi kjørte 5 ganger opp den store trappa (til det første stoppet som dere ser oppe på høyresiden) og deretter mage. Det er også masse man kan gjøre av spenstøvelser i tribunene, men det får bli neste gang. Vi var så shaky etter de rundene i trappa at det var ikke snakk om å begynne å hoppe etter det.

BLOGGES ♥

1000 REPS OG NYTT INNKJØP

God morgen! I dag var jeg og A tidlig oppe for å levere bilen min til skifting av rute. Jeg fikk nemlig tidenes steinsprut her om dagen og skvatt da jeg trodde steinen som kom rett mot meg skulle knuse hele ruta. Det ble bare en fin rose i glasset, men det må likevel fikses. Takk til LysholmBil og Rute66 for hjelp ♥

Det er litt godt å komme seg opp tidlig også da. Jeg liker å sette meg ned med frokosten, GMN på tven (god morgen norge for de som ikke er like nørd som meg), gjerne nyhetene på VG, en kaffe og blogg, bare for å få rensa hodet fra alt som kan ta opp interessen min når jeg skal hive meg rundt med skolearbeid et par timer senere.

Ny frokostfavoritt, også perfekt måltid før trening – cottage cheese, vaniljeyoghurt, banan, rosiner og müsli ♥

Dette var mandagsøkta vår. Jeg og fem andre jenter kjørte denne utendørs, i teams på to og to, om å gjøre å bli raskest ferdig med 1000 reps til sammen. Det var tungt, men absolutt overkommelig. Vi avsluttet med en funkychallenge og mage etter denne.

Meg som unnet seg en eksamenslesing-gave, viktig med litt materialistisk motivasjon i disse dager og selvfølgelig å støtte opp lokale bedrifter. Her er kjolen jeg kjøpte meg. Fra Baum und Pferdgarten. Klikk her for å finne den hos Høyer.

 

MIN FREDAG – STORYTIME

Jeg våknet av meg selv klokken sju i morges, heldigvis, fordi det skulle være felles garasjevask fra 07.30, noe både jeg og Maja hadde glemt litt. Så der nede i garasjen sto det en elbil og en scooter signert oss to idiotene. Men tilbake til min bråvåkning i morges, det hadde jo alt med dette å gjøre. Hodet mitt må ha oppfattet en av de 40 plakatene som henger rundt i gangene i sameiet og skjønt at hun frøkna som ligger så fredelig og sover, hun må vekkes. Så i det jeg våknet kom jeg på det, tok på meg fillene og gikk ned for å flytte bilen ut av garasjen. Var litt digg å være den personen som kom ned kvart over sju, i good tid, som om jeg seriøst hadde livet på s.t.e.l.l. og alt under kontroll. Med det samme jeg flyttet bilen kom jeg ovenfor et dilemma – a) gå å legg deg igjen, som en hvilken som helst annen tilregnelig person som i utgangspunktet hadde på vekking klokken 10 ville gjort. Eller b) finn en åpen barista, kjøp med kaffe og croissant og vekk kjæresten med frokost på senga. 

Det ble fort alternativ b. Kjørte som en rakker rundt i byen fra den ene stengte caféen til den andre, stressa for om han skulle stå opp og dra på jobb. Så for meg scenarioet, jeg står på trappa med hendene fulle av kaffe og brød og bilen hans er borte. Jeg ender opp med å drikke to søt chili på trappa og prater aldri med noen om dette.

Flaks for meg så var han i sin dypeste søvn da jeg kom innpå soverommet og smelte telefonen min i bakken så også han fikk muligheten til å bråvåkne denne morgenen. Deilig. Han skjønte ingenting og det første han mumlet var om det var han som hadde bursdag eller om han hadde glemt min. Jeg er bare søt 🙂 som kommer med frokost på senga prøvde jeg å forklare. Tydelig ikke noe han er vant til. Vel, vi koste oss med deilig kaffe, før han omsider dro på jobb og jeg dro hjem igjen. Jeg skulle på en shoot med høyer klokken 12, også grunnen til at jeg hadde på vekking så sent og liksom skulle sove ut denne morgenen.

Etter shooten spiste jeg lunsj hjemme og sovnet på sofaen. Måtte selvfølgelig gjennomgå masse mareritt om at jeg ikke rakk å få ut bilen fra garasjen i tide og ble kastet i vaskemaskinen (sett litt for my Vis a Vis på Netflix i det siste). Nå sitter jeg og venter på mannen som er i et møte, før vi skal ta oss noen glass vinos og la helgen inntreffe.

HA EN NYDELIG FREDAG ♥

MITT NYE FAVORITTDYR

Reklame | 3tshop.no

Heii! I dag har jeg koooset med et dyr jeg aldri har vært borti før, eller i det hele tatt sett i virkeligheten før. For å være helt ærlig visste jeg ikke om alpakkaer bare var en myte, jeg mener det er små lamaer med tykk pels (håper ikke jeg fornermer noen nå? Georg? Kasper?). Det var to av sjarmtrollene jeg møtte i dag, og vi bleee så gode venner ♥ jeg fikk kose med dem og de fikk eple av meg, grei deal det.

Vi var på Sørstu gård på Melhus, for å shoote Fjellreven-klær. Nyydelige omgivelser, litt kaldt, men totally worth it. Jeg ble seriøst forelsket i disse nusselige, nysgjerrige og vettskremte flokkdyrene. Vi sees igjen!!!

Alle klærne finner dere HER.

pizzalunsj og utendørs pulsstep

Hei folkens! Jeg kan ikke skrive et innlegg og liksom overse the fact that VÆRET, dere, er helt sinnsykt bra nå. Jeg får så sommervibes at det kribler i magen. Kan det ikke bare være sånn til i sommer og gjennom sommeren og til høsten da? Kan godt bli litt varmere, men guri meg jeg skal ikke klage.

I dag var jeg med på shoot for 3tshop. Vi begynte 09.30 og holdt på til godt over lunsj, jeg ble selvfølgelig værende på grunn av pizzaen vi hadde bestilt til lunsj. Jeg prøvde meg på en spenstig glutenfri halloumi-pizza fra Peppes og det var seriøst godt. Never not halloumi again sier jeg bare. Jeg måtte dra til et møte jeg hadde 13.30, det dreide seg om kontrakt for videre sesonger i Byåsen elite. Trenger vel ikke gå noe dypere inn på det, men tanken er å signere for to sesonger til.

Etter møtet dro jeg hjem og duppa av i sola. Jeg lukket øynene, hørte fuglene, kjente varmen og følte dønn serr at jeg var i syden. Ahhhh, nei jeg skal ikke gå inn på det engang. Norsk sommer er trolig det vi har foran oss folkens, og det skal nok gå fint.

Klokken 17.30 rigget jeg, Julie, Hanne, Lise og Pernille oss klare til pulsstep i kveldssola. Det er mye som har vært digg i dag, som dere skjønner, men ingenting slår en time med høy puls, musikk, svette og gode treningskamerater i solskinn altså.

Bukse fra NA-KD (adlink) og genser fra 3tshop

Her ser dere gjengen, minus meg og de andre som var for opptatte med å spise pizza. Og under ser dere pizzaen min, mmmmm.

En snapshot fra dagens steppe-økt, dere kan se deler av den i tidsforløp på insta-storyen min.

Håper dere også har hatt en fin dag! 

VLOG: TESTER 2 BB CREAMS

God morgen! Her kommer en video med testing av de to BB-creamene jeg bestilte fra Kicks for litt siden. Len dere tilbake i et lite ti-minutt og la meg ta meg av testingen, så får dere se resultatet. Jeg kan si det slik at enten så hatet jeg begge, eller så elsket jeg begge, se videoen for å finne ut hva dommen ble.

Jeg ble ikke helt enig med meg selv om hvilken jeg likte best, men sett i ettertid og utover dagen, så må jeg si at BareMinerals sin gikk av med seieren til slutt. Den er også dobbelt så dyr, så det er kanskje ikke så overraskende. BareMinerals koster 479 kr og Biotherm koster 255 kr.

Bare en tanke

Hei dere! Jeg sto opp grusomt sent i dag, jeg gidder ikke få dårlig samvittighet for det, men jeg liker ikke at dagene blir korte, jeg vil ta godt vare på alle timene jeg har i døgnet, corona eller ei. Uansett, det skjedde i dag, noen ganger går ikke ting helt som planlagt. Jeg sov ikke lenge fordi jeg ikke ville stå opp, men jeg sovnet så sent i går så det ble bare sånn.

Jeg og A lå oppe og pratet om alt og ingenting lenge etter midnatt. Jeg kjenner at for min del er det ekstra viktig i denne tiden å sette av tid til å prate og å ha noen å prate med. Fordi ting er merkelig nå, jeg er ikke så sosial som jeg pleier, naturligvis, ikke med venner, ikke med jobb eller håndball. Heldigvis har jeg en som ikke slipper unna hvis jeg har noe på hjertet, men alle har kanskje ikke det. Og det er nok ikke alltid like enkelt å rekke hånden i været å innrømme at man trenger noen å prate med, så går man heller mange tanker inni seg. Det kan til og med bygge seg opp en klump i magen, som knyter seg, og når man ikke har satt ord på ting eller hørt seg selv si det høyt, så kan det være vanskelig å vite hva klumpen kommer av og egentlig dreier seg om i bunn og grunn. Det bare er en klump i magen som man blir vant til å ha der. Noe som ikke er bra.

Alle burde hatt en person som man kunne pratet med, enten man har behov for å si at man er glad og fornøyd, stolt av seg selv, sint på seg selv, sint på noen andre, eller bare lei seg uten noen spesiell grunn. Det er lov noen ganger det også. Alle knapper i følelsesregisteret burde man kunne snakke om hvis man trenger det, om ikke skrive det offentlig på en blogg, så bare det å ha en venn som kan lytte.

Jeg tenker bare at kanskje du er den vennen som kan strekke ut en hånd til vennen din og spørre om det går bra. Bare ha det i tankene i hvert fall, at kanskje akkurat din venn, familiemedlem, kollega eller bekjent ville satt pris på å bli spurt om han eller hun har det bra. Det trenger ikke være noen big deal, det kan for eksempel være en snap eller en melding med en “hva gjør du i disse dager?” Kanskje går det veldig fint, kanskje er det litt tungt akkurat nå. Uansett finner man det ikke ut om man ikke spør. Ettersom jeg har så mye tid til å tenke for tiden, så tenker jeg kanskje at flere også har det.

Bare en tanke ♥

annonselenker // bukse HER, sko HER, topp HER

Koden holck15, gir 15% rabatt på nakd.com de neste 40 timene. Hvis noen kjeder seg ♥

Ikke all verdens ting å gjøre

Hei folkens! Nå kjenner jeg at det begynner å bli lite å skive om.. Det er liksom ikke sånn at jeg blir dratt mot macen for å skrive om hvordan dagen min har vært, for det skjer ikke så mye om dagen skal jeg være ærlig. Nå sitter jeg på gulvet med sitronskiver og vann i rødvinsglass og knasker cheese cruncherz, som er mitt nye fav-snack, samtidig som jeg observerer at vann renner ut av fryseren min. Jeg skulle lage meg en smoothie litt tidligere i dag og innså at fryserdøra ikke var lukket, ikke gikk det an å lukke den heller. Så da kom pappa til unnsetning og det endte med at jeg tømte fryseren og må la den stå å tine til alle snøklumpene som sperret døra forsvinner. Dette var altså dagens store happening. Skulle legge meg i sofaen for å se på serie etter det, og fant ut til min store forskrekkelse at nettverksforbindelsen til tven ikke fungerer. Tenkte å la det gå noen timer før jeg ringer pappa igjen, så da sitter jeg her på gulvet enn så lenge.

I går fikk jeg gjort litt skole, kjøpte en kaktus, bakte bananbrød og hadde jente(og gutte)kveld på Zoom ♥

Min første EMOM

Heii chicass ♥ Jeg har klart å kjenne bittelitt på påskeferie-følelsen, til tross for ingen hytte og dårlig vær. Sannheten er at jeg ikke hadde kommet til å hatt fri denne påskehelgen uansett, fordi vi hadde skulle hatt håndballtreninger som vanlig hjemme. Det har derimot vært noen hyggelige middager hjemme hos mor og far og svigers og ellers følelsen av en evigvarende søndag.

I dag hadde jeg en effektiv treningsdag, fikk kjent det skikkelig i både bein og overkropp. Jeg startet med 20 minutter kast og mottak, i en vegg med podkast på ørene. Etterfulgt av korte intervaller utendørs, 10 sek jobb og 10 sek pause x 10, 3 runder. Og til slutt min første runde med EMOM. Jeg har sett så mye av det på instagram og alltid ville prøve det, og det var ikke noe annet enn jævlig (deilig etterpå). For de som ikke vet så står det for every minute on the minute. Jeg hadde 4 ulike øvelser: power clean (frivending), frontbøy, skulderpress og burpees. Jeg gjennomførte 3 reps av hver øvelse, og hadde 1 minutt på å gjøre det. Det som ble igjen av tid, hvis jeg brukte mindre enn 1 minutt, ble pause. Jeg holdt på i 10 minutter, så det ble en såkalt EMOM 10 😀 Jeg fikk nesten like høy puls av den som intervallene, så det var ikke noe tull altså. Prøv det ut, øvelsene man bruker velger man fritt, bare man har en liten formening om hvor lang tid det tar, og da selvfølgelig ikke over ett minutt. Eksempelvis 3 squats, 3 pushups, 3 burpees, 3 sit ups, så begynner du fra start igjen ved neste hele minutt.

Håndballuniformen på for første gang siden siste seriekamp. Det føles rart og godt på samme tid.

I kveld skal jeg til mor og far nok en gang, på skikkelig påskemiddag ♥ Ha en fin kveld dere, ta vare på dere selv og de rundt!

vlog: unboxer sminke, hud & hårprodukter

Hei! Her kommer en video av at jeg “unboxer” to pakker med produkter. Jeg vet ikke om dette er spennende å se på, men jeg har hørt at folk synes det, så da tenker jeg å give it a go. Pakkene består av 1 body lotion, 2 bb creams, 1 bb cream brush, 1 foundation, 1 concealer, 1 toner og 2 hårprodukter, inkludert 1 volume mousse. Håper dere liker den!! ♥