videoblogg: Innkjøp LA

En del av dere har spurt om jeg kan lage innkjøpsvideo fra LA, så her kommer det! Jeg brukte dagen i går på å lete opp alle innkjøpene jeg husket, og spilte inn videoblogg. Jeg håper dere liker den, og gi meg gjerne en thumbs up på youtube eller legg igjen en comment på bloggen ♥ ♥ enjooy

Hva synes dere om innkjøpene?

Sunny dayz

Hei babes! I går var Thea, Johanna og Trine til meg og vi lagde familydinner og hadde verdens (chilleste) kjedeligste fredagskveld. Vi har funnet ut at vi befinner oss i en rollekonflikt for tiden. Alt vi gjør er å lese, trene og chillen – noe som bliiiir kjedelig i lengden. Også sier vi til oss selv at faen vi må bli mer yolo, like what happened to us, we used to be fun. Så da er jo alternativet å dra ut å drikke seg dritings, men det gidder vi ikke. Vi gikk rett fra å være 18 til 40 år på to år vi. Men jaja rolig fredagskveld, med mat, godis og tv er vel greit det også. Vi startet på en serie “The Missing” på Tv2 Sumo som var veldig spennende, you should try it ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morrest var jeg på håndballtrening halv ti, og etter det har dagen stått relativt fritt og jeg har ikke gjort så mye. Jeg tok meg en dusj og gikk meg en tur på Heimdal, kjøpte meg en is og nøt sola i eget selskap, haha aw jeg kan være søt noen ganger jeg også. Så lagde jeg meg en god frokost, og nå skal 40-åringen snart møte jentegjengen igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøte meg, blå under øynene etter for lite søvn, men smiler bredt med isen i munnen og blåbær mellom fortenna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
yummyy

Håper dagen deres blir fylt med masse gøy! 
 

Stive muskler og ben

Hei dere, god fredag! I dag skinner sola i Trondheim og jeg merker at jeg automatisk blir i bedre humør av den grunn. Jeg våknet i morrest halv ni og startet dagen med å lese noen sider i boka jeg leser for tiden. Den ligger på nattbordet fordi det er bare før jeg legger meg om kvelden og eventuelt når jeg våkner om morgenen at jeg føler jeg har litt tid å sette av til å lese. Med en gang jeg er oppe av senga føler jeg at pensum må prioriteres. Boka jeg leser er forresten “Bli best med mental trening” av Erik Bertrand. Og jeg liker den, den motiverer meg.

I dag har jeg gjort unna litt skole, var en tur til fysio og fikk klemt på og stukket nåler i stive muskelknuter, og nå skal jeg snart på håndballtrening. I Utleira har vi en liten pause fra håndballen nå, har hatt det siden siste seriekamp, og starter ikke opp igjen før sent i mai, så derfor er det med Byåsen elite jeg trener håndball nå. Vi spiller forresten semifinale mot Larvik hjemme, klokka 18 på søndag (!!)

Her ligger jeg nå og tøyer og bøyer før trening, med en fresssh bringebærsmoothie. I kveld kommer noen NYGs for å tilbringe en real fredagskveld i fellesskap, looking forward ♥ Ha en strålende dag videre!

Hverdagsblogging

Heii! Jeg fikk en kommentar i går om at hverdagsbloggingen min er savnet, og deet er musikk i mine ører egentlig. I det siste har jeg bare publisert bilder fra LA-tuen, og greit nok at jeg var der og har masse bilder derfra, men jeg skjønner at det blir kjedelig i lengden. I hvert fall når sannheten er at jeg er kommet hjem igjen og lever en annen hverdag nå enn jeg gjorde de dagene i LA. Men det blir litt sånn når jeg har tatt masse fine bilder og vil vise dere alt haha, men jeg kan vel legge ut litt godt og blandet da. Uansett så liker jeg mye bedre å blogge om hverdagen min, ikke at den er superspennende, men det er jo litt herlig det også, og innrømme at hverdagen ikke trenger å være så spennende hele tiden.

Så disse dagene etter påskeferien har det vært mye håndball, litt skole og en del venninnetid. Det er jo eksamener på gang, noe som gjør at folk leser mye og har lite tid til sosialt liv. Men hvorfor ikke være sosial med venner og lese samtidig?!?! (Jo fordi man prater høl i høvvet på hverandre og later som man er flinke når man egentlig ikke har sjans til å konsentrere seg om lesinga..) Men koselig er det 😀 Så vi jentene leser en del sammen, heh. I natt lå jeg og Johanna over til Trine, så dro vi på Ukas Økt på 3T-Ilsvika etter frokost i dag, og leste og spiste lunsj sammen etterpå. Love it ♥ Nå skal jeg snart på håndballtrening, så vi blogges senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva liker du best å lese om på bloggen min?♥

Helikopter over Grand Canyon

En av de dagene vi var i Las Vegas tok vi turen innom Grand Canyon Helicopters. Jeg har kjørt helikopter én gang før, men det var for mange mange år siden, og det var over Trondheim by, om jeg ikke tar helt feil. Så det er en underdrivelse når jeg sier at det var noe annerledes å fly over selveste Grand Canyon. Nei det var helt utrolig! 

For en utsikt!!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM100GOPROGOPR0972.

Så tankefull ;pp

Hva synes dere om bildene?♥

Thru the desert

Jeg elsker roadtrips, men det vet dere fra før. Så derfor passet det meg utmerket å kjøre fra LA til Las Vegas. Det tok fem timer, fem timer med ørken. Noe som høres tørt ut, men det var faktisk veldig spennende, og ikke minst beroligende å bare suse på en rett vei i 100 km/t uten å merke det, forbi fjell og kaktuser. Men noe som overrasket meg litt var at det ikke var mye til restauranter på veien. Jeg mener, hvor mange kjører ikke den strekningen hver dag?? En ordentlig restaurant hadde gjort seg. Men det gikk bra, vi overlevde på snickers til vi kom fram til en Denny’s. Og det er vel litt av sjarmen det da, å spise på Denny’s, man får det ikke så mye mer amerikansk enn det. Dessuten hadde de faktisk veldig god mat, litt sånn Fridays kind of menu. 

Før vi satte av gårde på vei mot Vegas, dro vi innom Pasadena. Det er en by i California, hvor mamma bodde i fire år og jobbet som au pair og gikk på college. Det var en utrolig koselig by, med overraskende bra shopping hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thennnn we arrived Vegas ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Beverly Hills & Hollywood

Heii enda litt mer LAblogging ♥ Den siste dagen vi bodde i Beverly Hills dro vi blant annet til Hollywood og så the walk of fame. Noe som ikke var sånn kjempe kult egentlig, men det er kanskje noe man bare må ha sett. Soo been there, done that. Så spiste vi lunsj på en hyggelig restaurant mens vi var der. Jeg spiste glutenfri pasta carbonara wiii nam. De har faktisk masse glutenfritt i statene altså, ikke at det er så overraskende kanskje. Men jeg kommer alltid med null forventninger og blir heller positivt overrasket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pernille har tydeligvis plutselig blitt huge fan av Avengers så hver gang hun så noen av disse karene ble hun hysterisk (neida) joda. 

Og jeg tok bilde med MJ da. En av de få navnene jeg faktisk kjente igjen heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My own pink wall

Jeg må dessverre med skuffelse i stemmen (eller i tastaturet) si at jeg ikke tok bilde foran the famous pink wall i LA :(( For det første har jeg egentlig ikke tenkt over at det er en spesiell vegg haha. Jeg har jo sett alle som legger ut bilder med en skikkelig knallrosa vegg i bakgrunnen når de er i LA, men jeg har vel bare tenkt at LA er full av slike randome rosa vegger da. Men så hørte jeg at folk vanligvis sto i kø for å ta bilder foran denne amazinge veggen, så det fant jeg ut at jeg ikke giddet det. Fant meg heller en egen rosa vegg utafor Trader Joe’s. 


Snekkershorts fra Urban Outfitters, Tshirt fra Brandy Melville

From day one

Hei kjære venner! Som dere vet så henger jeg litt etter på LA-blogginga, så jeg går helt tilbake til starten av ferien og tar det derfra. Så for dere som trenger et lite løft nå fram mot eksamen og slike ting, er det bare å følge med på bloggen for litt ekstra sommerfølels, inspirasjon og motivasjon til å komme seg gjennom det, for så å nyte sommeren som kommer like etter ♥

Now where to begin. Vi bodde i alt på tre ulike hoteller. Det første hotellet vi bodde på var The Beverly Hilton – et skikkelig fint hotell, med litt sånn klassisk og luksuriøs stil. Det beste med det hotellet var helt klart frokosten, no doubt. Den var utroolig god (men kostet også deretter heh.) De hadde masse glutenfritt da – toast, muffins og kjeks blant annet. Jippi ingenting gjør meg lykkeligere enn en skikkelig frokost hehe. Så dette var frokosten min i de to dagene vi bodde der:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde leid en bil på forhånd som vi hentet på flyplassen. Den var per to the fectttt, son sær. Jeg og Pernille basicly moved in i baksetet der. Den var huge og det var sjuseter, så vi hadde så stor plass og kunne lene setene så langt tilbake som bare ville. Var null problem å kjøre til Vegas i hvert fall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så slik kjørte vi rundt i Beverly Hills, i en bil fullstappa med Starbucks, frukt og snacks, og beundret alle de flotte husene og nabolagene til alle LA’s rikeste folks. … To be continued

OLYMPUS DIGITAL CAMERA