3 ting som tyder på fredag

Hallaisen, da var freddan her!! Det er tre ting som tyder på det, 1: new music friday på spotify, 2: tacoooo til kvelds, og fra nå av 3: IDOL hehe. Jeg kommer sikkert til å glemme å se det, men det er likevel noe med Idol på tv2 kl. 20.00 ass, it just screeeams friday og det liker vi. I dag sto jeg og Maja opp tidlig for å dra og trene styrke, så vi fikk god tid til å dra på skolen og lese etterpå. Maja har nettopp begynt på Handels, hvor også Johanna og Hanna går, så jeg liker å slenge meg med de en gang i blant. Jeg syns den skolen bare er så fin. Nå har BI fått et splitter nytt bygg også da, som bare er dritfint, men Handels ligger liksom 400 meter fra leiligheten så det er veldig chill å bare kunne gå dit. Så i dag tuslet jeg og Maja bortover i sola og satte oss på et grupperom med Hanna, Johanna og resten av mean girls handelshandelshøyskolen-edition. 

Etter noen timer dro vi hjem igjen, Maja dro på håndballtrening og jeg ble sittende igjen hjemme. Jeg står over på grunn av vondt i halsen og tett i pappen, mest for å unngå å smitte de andre, håper jeg føler meg bedre i morgen og kan være med da. I et forsøk på å trøste meg selv har jeg nettopp lagd meg blåbærpannekaker og sitter under et pledd i sofaen og ser sesongavslutning til Animal Kingdom på Viaplay. 

Oppskriften er enkel:

Havregryn (60 gram ish)

1 moden banan, mos den med gaffel

1 scoop med vaniljeprotein (noe nytt jeg prøver ut, kan bruke kesam eller cottage cheese istedenfor)

2 egg

litt kanel, kardemomme, evt. noe søtning og litt salt. 

Ha en nydelig fredagskveld da dere, så blogges vi i morgen!

Tikker mot helg

Hei dere! Er det torsdag allerede? Holy crap ukene går fort. De går fort uten at jeg rekker å tenke over at ting skjer rundt meg. Sånn, uka her er snart over, men jeg kan ikke huske at jeg har gjort noe som helst. På tirsdag spilte vi første NM-kamp mot Orkanger, som vi vant 41-12 eller noe i den duren. Da vi kom hjem var vi helt ferdige og bare la oss. På onsdag var hele dagen, fra åtte til fire, satt av til at vi Byåsenjentene skulle ringe rundt til bedrifter og selge “Byåsenpakken”, en pakke som inkluderer div greier som sesongkort og VIP-billetter til det ene og det andre. I tillegg har vi ordnet noe som heter Spleis, der alle som en kan gå inn å bidra med lite eller stort for å støtte oss på veien mot Champions League, klikk på linken: spleis.no/byaasen hvis du vil hjelpe oss♥ Klokken fem hadde vi håndballtrening, og alle var helt ør i hue etter alle telefonsamtalene. Etter treningen kjørte jeg og Maja hjem til mamma og pappa på Heimdal og fikk servert middag ♥ Det gjør godt på slike lange dager. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Mine topp fire intervaller

Reklame | 3T-shop

Jeg tenkte å komme med en anbefaling av de intervallene jeg liker best. Jeg har uten tvil et hat/elsk-forhold til intervalltrening. Det er helt jævlig, men så utrolig digg etterpå. Så når jeg sier “de intervallene jeg liker best” så er det også de intervallene jeg hater høyest haha. Disse kan løpes både inne og ute selvfølgelig. 

1-2-3-4-3-2-1

1 min på/ 30 sek av – 2 min på/ 1 min av – 3 min på/ 2 min av – 4 min på/ 2 min av – 3 min på/ 2 min av – 2 min på/ 1 min av – 1 min på/ 30 sek av

30/30

Kjør 30 sek på mølla og 30 sek pause. I pausen står du bare på sidene av mølla, ikke skru ned tempoet for å jogge. Jeg kjører 10 stk som en runde og ofte 2-3 slike runder med noen minutter pause i mellom. 

4×2 – 2×4 – 1×8

4 min på/ 2 min pause x 2 runder – 2 min på/ 1 min pause x 4 runder – 1 min på/ 30 sek pause x 8 runder. 

45/15 med tempoøkning

45 sek på/ 15 sek av x 20 runder, øk hastigheten med 0,2 for hvert drag. Det vil si at etter min hoderegning så ender du opp på 18 km/t hvis du starter på 16 km/t, stemmer det?

Jeg har alltid på 1-2 i stigning fordi jeg har lært at det gir mindre belastning på bena. 

Hoodie fra 3T-Shop HER 

Har dere noen favoritter?

En svipptur innom Drammen og for mange burgere

Hei dere! Jeg melder god søndag kveld fra bussen på vei hjem til Trondheim. Det har vært en herlig helg i Oslo. Vi kjørte oppover tidlig fredag morgen og spilte kamp mot Stabæk i Nadderud Arena da vi kom frem. Vi vant ganske greit, så det var en fin start på helgen. Disse kampene er bare treningskamper forresten. På kvelden var vi bare på hotellet og jeg sovnet halv ti!! Klokken var altså på 21-tallet, tjueen fuckings tredve, erre mulig. Jeg var helt kjørt, sov til klokken ni dagen etter, da var det frokost. Etter frokost trente vi, før planen var å komme seg til Oslo for some shopping and walking around, sweating cuz not checking the weather. Det var jo fortsatt 20 grader og sommer der, i motsetning til våre 10 grader og regn i Trondheim.

Men Oslo sentrum måtte vente for to av oss, for jeg og Anna klarte å bomme fullstendig på toget. Vi trodde vi hadde full kontroll da vi kom rekene inn på toget som tydeligvis gikk i motsatt retning av det vi skulle, heading towards Skien. Fikk hoppet av på første stopp, Drammen og kom oss omsider til sentrum en time etter alle andre. Storfornøyd med å få oppleve også Drammen på Oslo-weekend. 

 

Vi spiste lunsj klokken tre, på Døgnvill på Tjuvholmen og da var vi så sultne og lei av å gå at vi ikke orket å bry oss om at vi hadde forhåndsbestilt biff og burger på Egon med resten av laget kun TO timer senere. Stappmette dro vi fra den ene burgeren med søtpotetchips til den andre burgeren med søtpotetchips. Altså 2/3 av mine måltider i går besto av burger og søtpotetchips hahah. Etter middag dro vi og så herrekamp, Haslum mot Kiel. 

Nå skal det bli godt å komme hjem! Vi blogges♥

Trenger noen ekstra timer i døgnet

Hei dere! Den travle uka nærmer seg slutten, og begynnelsen på slutten finner sted på en buss, en tidlig fredag morgen, på vei til Oslo. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har kommet gjennom denne uka, men det verste er at det ikke egentlig har vært så mye uvanlig aktivitet, faktum er faktisk at alle ukene fremover er lagt opp veldig lik denne, så da blir jeg litt bekymret. 

Dagen min i går var seriøst gærn. Jeg sto opp 05.45 for å trene styrke klokka 06.30 med laget, for å rekke forelesning klokka 08.30, som varte til lunsjtid. Da dro jeg hjem til Sanne og spiste. Så dro jeg hjemom og pakket håndballbaggen, før jeg dro på neste forelesning klokka 14.30. Og rett fra forelesning til håndballtrening, som varte fra 17.00 til 19.00. Da kom Hanna og Johanna hjem til meg og vi lagde fajitas til middag. Så kom bursdagsbarnet Katrine og hennes boyfriend innom. Nå er klokka rundt 21.00 og jeg og Hanna må sminke oss til jobb som begynner klokka 22.00. HALLO jeg blir andpusten av å skrive dette!! Vi satt ikke i cover til klokka 03.00 som vi bruker da, vi var fotografer i går. Så vi gikk rundt og tok bilder av artige folk som hadde det dritkult og digget livet. Livets jobb. Noen trodde jeg gikk rundt og tok bilder til bloggen, sånn sett var det lettere å få folk til å smile til kamera haha, men det er altså for Downtown sine hjemmesider. Da jeg kom hjem fikk jeg pakket og ordnet mat til dagens busstur som begynte å rulle 07.30. Vi skal til Oslo for å spille treningskamper mot Stabæk og Oppsal i helgen. 

Ida og min co-photographer

Ida x2 på chartertur

To fine blogglesere ♥

Over og ut, vi blogges! 

bachelorette-criben

Hei dere! Noen travle dager har det vært og i morgen blir intet unntak. Jeg begynner nemlig på skolen igjen! Så da er det bare å hive på seg treningsklærne når alarmen ringer klokka 05.45 i morgen tidlig for å trene før forelesning. På mandag var jeg og resten av Byåsen-jentene i Klæbu på åpning til Haugum Gård. Vi fikk servert masse god mat og det ble holdt noen lærerike foredrag om kosthold og riktig mat i forhold til trening. 

På tirsdag hadde vi fotografering, nye portrettbilder med Byåsen-drakta på. På dagtid i går og i dag har jeg vært på jobb. Jeg har fått meg ei litta stilling som assistent på økonomi-avdelingen på 3T og trives veldig godt der. Så har det selvsagt vært håndballtrening på ettermiddagene. 

Hvis noen undrer på hvordan det går på middags-fronten her i bachelorette-criben så må jeg si at det går strålende. Jeg hadde en mistanke om at det kom til å bli mye havregrøt og toast til middag, men vi har faktisk ordnet ordentlig middag hver dag, and tend to keep it up. I går hadde vi fiskekaker med potet og grønnsaker, og i dag hadde vi en nydelig thai-suppe som jeg la ut bilde av på snap-story. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Interiørdilemmaer

Hei god mandag!! Jeg og Maja er egentlig på vei ut døra, som vanlig litt sent ute. Vi skal på en åpning av en restaurant, Haugum Gård, i Klæbu, med laget. Jeg er skrubbsulten så håper det er noe mat der hehe. I dag har vi trent styrke, beste starten på uka eller?? Og etter det har vi vært i leiligheten og gjort litt greier som må gjøres. Jeg har noen dilemmaer når det kommer til interiør, som for eksempel lamper. Det eer så vanskelig å bestemme seg. Jeg har prøvd noen forskjellige over kjøkkenbordet, men mangler fortsatt i “stua” og en på “pulten” ved sofaen. I tillegg mangler jeg kunst på veggene, en tenkt bokhylle og en stor klokke på veggen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er to lamper det har stått mellom, som skal henge over kjøkkenbordet. Den hvite er fra Ikea. Jeg synes nok den brune er finest, den er fra Bohus. Det er liksom litt mer med den, selv om den andre selvfølgelig glir rett inn ettersom fargene er de samme,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter Maja på gulvet og prøver å sette sammen et klesstativ så vi har noe å henge jakkene våre på. Hun sliter, er ikke noe fan av sånn skruing. Men nå må vi få på oss noe klær og stikke! Vi blogges!! Og hvis dere har noen tips til plasser å se etter kunst på veggene og andre ting, så del gjerne ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sweet escape

Frihelg og hytta var midt i blinken for meg. Været har vært helt perfekt – plaskregn, lyn og torden. Finnes ikke bedre vær å sitte inne og lese bok eller se film i. Lyningen var faktisk litt scary, det var rett over hodet på oss og sikringen gikk og Mia skalv, men så kom den fineste regnbuen jeg noen gang har sett. Spareribs på grillen til kvelds og smash og potetgull til dessert, zwiiiit. I tillegg har vi hatt besøk av både rådyr, elg, ekorn og oter her, FOR et dyreliv! Nå er jeg hjemme igjen og sitter i sofaen med en proteinpudding mens jeg venter på at samboeren skal komme hjem så vi kan dra å trene sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har deres helg vært?

Videoblogg: Hvaler 2018

Hei dere! Jeg dro på hytta med mor og far i går kveld etter håndballtrening. Det gjorde godt for kropp og sjel skal jeg si dere! En hel helg uten å måtte gjøre noe som helst, bortsett fra at jeg sa til meg selv at jeg skulle lage årets Hvaler-video! Og endelig fikk jeg gjort det. Jeg har sittet med headphones on, inntullet i en dyne i sofaen, med unlimited påfyll av kald brus og vaffler i hele dag. Hytta med mamma og pappa er en drøm og jeg elsker å være her. Burde vært her en gang i uka for å få ro i kroppen og få gjort unna ting jeg bare skyver under teppet når jeg er hjemme. 

Uansett, håper virkelig dere liker videoen! Gi meg gjerne en thumbs up, subscribe, leave a comment og alt sånt  ♥ Ha en fin dag!

Fått rumpene i ro

Hei! Nå er jeg hjemme igjen etter tre dager på/i Aure. Jeg hadde kanskje sett for meg det kom til å bli litt traurig (bruker man det ordet?), men det var en utrolig koselig plass med bare herlige folk, også var vi så heldig med været i tillegg, så jeg sitter igjen med bare gode minner fra den turen. Vi kom hjem ganske tidlig i går, så jeg dro på 3T en tur før jeg dro hjem på Heimdal og spiste middag med fammen ♥ Setter så stor pris på det når man har flyttet hjemmefra. 

I dag har det vært trening fra morgen til kveld, neida. Vi hadde trening på OLT (Olympiatoppen) i morrest, så kom jeg hjem og dro på lunsjdate med en venn og videre på håndballtrening. Nå har jeg og Maja endelig fått ro i rumpene våre som ellers er fulle av mark, ahaha æsj det hørtes helt jævlig ut. Uansett, vi har pizza i ovnen, skal sette på Handmade’s Tale og bare lure oss selv trill rundt til å tro det er fredag. DIGG. I morgen er det helg og jeg drar på hytta med mamsen og papsen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA