Litt solbrent ellers alt ok

Hei dere! Nå har jeg fått nok sol for i dag, så da sitter jeg i skyggen på balkongen, drikker en kald cola og blogger – det er livet eller. Dette stedet er helt nydelig! Mange assosierer Kos med en harry partyplass, men plassen har virkelig flere sider enn det. I dag har vi blitt litt kjent med hotellet, sjekket ut treningsrom, spa og minimarkedet i nærheten. Her kan jeg absolutt trives de neste dagene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere skjønner, både med tanke på overskriften og the fact at jeg er meg (en bleik ginger), så må jeg meddele at ja jeg har blitt solbrent første dagen. Ingen vits å legge skjul på det, vanskelig er det også å legge skjul på det, som dere ser på bildet under. Jeg smurte meg med 50 det skal også sies 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er utsikten fra der jeg sitter akkurat nå. Vakkert altså. Nå skal jeg ordne meg litt til middag og kle på meg noe som dekker brøstet hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget skulle blitt publisert i sjutiden, men jeg måtte ha bommet på publiser-knappen og merket det først nå, sorry bout that. Ha en fin kveld!

Soon takeoff

Hei dere! Da er nedtellingen over og jeg har finally ferie! Hadde siste felles trening før sommeren med laget i morrest, og flyet vårt drar nå i ettermiddag. Jeg er egentlig mest vant til å ta fly til syden sånn klokka seks om morgenen, og komme fram rundt lunsjtid. Dette blir noe annet, når vi kommer frem er det bare å legge seg, men det som er fint med det er at man våkner til en helt ny dag, på en helt ny plass. Ahh gleder meg til å bare ligge langflat på en solseng, lese boka mi og sippe på en iskald fanta i varmen. Men nå må jeg pakke videre, før det blir takeoff om ikke lenge. Ha en fin dag videre, og ha en fin ferie! Vi blogges selvfølgelig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lunsj og mellommåltid i dag. Skal sies at jeg spiste en toast i tillegg til den som ligger der. Det er bare grovbrød med ost og krydder inni. Og mellommåltidet på bildet under er nektarin, eple, banan og kokosyoghurt med müsli. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Dagens antrekk

Dere vet når det er noe dere  gjøre, som for eksempel å rydde rommet, gjøre lekser eller pakke, og dere får plutselig lyst til å gjøre alt mulig annet istede. Jeg veldig sånn. Så denne gangen ble intet unntak. I dag skulle jeg bare pakke, men når jeg begynner å stikke hodet inn i klesskapet mitt så blir jeg jo plutselig så kreativ. Så det førte til at jeg kjørte hjem til Katrine, plukket opp henne og kjørte på Stoff og Stil, som er en butikk som selger .. ja stoff og greier. Jeg følte sånn for å sy. Så jeg er i gang med å sy litt ekstra på en kjole som jeg syntes var litt for kort og kjedelig, skal sy på noen ekstra knapper på den huge Tommy Hilfiger buksedressen min og gjøre noe annet med en t-skjorte. Til kjolen kjøpte jeg et nydelig silkelignende stoff med roseprint, og det som ble til overs brukte jeg som accessories til dagens antrekk. 


Genser fra NA-KD

Buksedress fra Tommy Hilfiger (Urban Outfitters i LA)

Sko fra Superga (Høyer)

Hva synes dere?

Pakke-prosessen

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til Hellas, iiishk (det er et happy-ord som synonym for wiii, bare mye morsommere å si). Anyways, i forkant av en sydentur kreves det litt tid til pakking. Det er jo egentlig ikke så vanskelig, bare å hive med seg alt man eier av sommerklær, og huske på at man sannsynligvis ender opp med å bruke kun én eller to av kjolene uansett. I hvert fall på dagtid, på kvelden varierer man kanskje litt mer. Men jeg vet at når det gjelder meg så river jeg med meg den mest comfye strandkjolen til frokost, gidder ikke pynte meg noe særlig da altså. 

Når jeg pakker nå så ser jeg hvor lett jeg faller for farger og mønstre haha. Jeg har nesten ingen klær som ikke har enten en knæsj farge eller noe slags mønster, helst har jeg gjerne begge deler. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er sinnsykt fint med masse mønster. Det har ikke noe å si om det er litt over the top, det er bare stilig og skiller seg veldig ut i mengden. Så her ser dere litt av min pakke-prosess. 

Ha en strålende dag!

2 ULIKE LOOKS I SOMMER

 


Jeg synes begge disse stilene er fine, på hver sin måte. Men, jeg personlig liker selvfølgelig den rocka stilen best. Hvilken look liker dere best?

Mine planer i sommer

Hei dere! For min del er sommerferien rett rundt hjørnet. Eller det vil si, jeg har jo hatt sommerferie en stund med tanke på skolen og at jeg hadde eksamen 2.juni. Men ordentlig sommerferie med HELT fri, får jeg på torsdagen. Jeg har igjen seks treninger før det, men det er en grei motivasjon å tenke at jeg reiser til Hellas etter treningen på torsdag. Ye thats riiight, Hellas!! Ah det skal bli godt. Og det bringer meg tilbake til det innlegget her skulle handle om, altså mine sommerplaner! 

Så det første jeg gjør denne sommerferien er å reise til Kos med mamma, pappa og Pernille. Vi skulle egentlig ikke til syden i år, noe mine foreldre sier hvert år, fordi vi skal være på hytta hele sommeren 😀 “det blir sååå fint vær i Norge i sommer sjø”, men her sitter vi i plaskregn og ni grader. Så vi ender alltid opp med å bestille en spontan tur til varmere strøk. Vi reiser på torsdag ettermiddag og blir der en uke.

Når vi kommer hjem har jeg to dager i Trondheim, før jeg reiser ned til Hvaler med heile squaden (eller vi er 13 av 15 som drar). Så vi kjører tre biler og blir der en uke. Det er jeg, Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Louise, Marty, Nora, Trine, Katrine, Maja og Ida som drar, og vi bor som alltid på hytta til Johanna. 

Så er planen å reise hjem tidlig den 16.juli fra Hvaler, for å få litt tid hjemme – ja det vil si noen få timer – før jeg, Johanna, Nora, Marty og Maja reiser videre til Malaga tidlig dagen etter, og blir der en uke. Det blir fort tre travle uker for meg det her, men jeg gleder meg til alt. 

Hva er deres planer i sommer? Norsk eller utenlandsk sommer på dere?

Når søndag er favorittdagen

God kveld! Denne helga har vært utrolig morsom, og den føles ekstra lang siden vi dro ut på fredagen. Så lørdagen ble på en måte en skikkelig søndag. Sov lenge og vi jentene bare hang sammen på dagen og lagde nachos på kvelden, før jeg og Johanna dro på Downtown og jobbet all night. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kom den ordentlige søndagen og det var også godt. Jeg og Pernille har vært hjemme alene i helga, så vi våknet opp begge to i senga til mamma og pappa, haha den er best i verden. Jeg hadde ikke engang sett at hun lå der da jeg kom hjem fra jobb klokka tre. Så i morrest dro vi på en søndagsåpen butikk og kjøpte inn litt av hvert som rundstykker og frukt til en god frokost. Resten av dagen har jeg brukt på å se de to siste episodene av SKAM, hatt intervalltrening med laget i Granåsen, og begynt å pakke litt til sommerferie. Tenkte å komme med et sommerplans-innlegg i morgen.

Hva har dere gjort i helga?

Kreppa hår og røde lepper

Hello you guyz. Her kommer noen bilder av fredagens antrekk. Jeg hadde ikke planlagt noe outfit på forhånd så jeg smekket sammen et antrekk som minnet noe om et kostyme som kunne blitt brukt i Pretty Woman. Hadde først bare en bh under den hullete genseren, men endte opp med å ha på den singletten på de øverste bildene utenpå haha. Jeg følte for å gjøre en litt annerledes look, så jeg lånte kreppetanga til Anna litt spontant og went a little crazy med den i tillegg. 


Skjørt fra NA-KD

Genser fra Necessary Clothing

Singlett fra Zara

Sko fra Aldo

Dongerijakke fra Guess 

Hva synes dere om looken?

bursdagsp@arty

Hei dere! I går feiret Hanna og Trine 20 årsdag. De har ikke blitt 20 enda, men datoene deres er så inconvenient, fordi de er midt i ferien når alle er spredt all over the world. Så da smekka vi sammen en feiring med tapas, kakerrr og vin. Vi dro på The Mint utover kvelden, og der hadde vi det sinnsykt morsomt. 

Anna og Johanna lå over til meg i natt, og i dag må jeg ærlig innrømme at vi ikke har gjort mye. Jeg spiste pizza til frokost og etter det dro vi ens æren til City Syd for å kjøpe smågodt. Her er noen pics, outfit kommer senere ♥


Hanna, Johanna og Anna


Loui, Nora, Thea, Trine og marty

Sunnere glutenfritt brød

Hei! Jeg har fått noen spørsmål angående glutenfritt brød i det siste. Spiser jeg brød? Hvilket brød spiser jeg? Baker jeg selv eller kjøper jeg ferdig brød i butikken? Jeg har testet ut det meste av glutenfrie brød opp gjennom tiden, så jeg har landet på noen favoritter. Mitt absolutt favorittbrød baker mimmi til meg, men det finnes noen gode alternativ. For eksempel så har Rosenborg Bakeri et skikkelig godt, grovt glutenfritt brød i serien Godt uten Gluten. Så det kjøper jeg noen ganger. Ellers har jeg alltid et Fria-brød liggende i fryseren som jeg tar frem når det trengs. Det er også veldig praktisk å ha liggende i fryseren til venninner. 

Jeg er seff også fan av fenomenet “proteinbrød” med cottage cheese som hovedingrediens. Jeg har lagt ut oppskrift på det før, her. Og nå, i dag har jeg prøvd ut et nytt glutenfritt brød, som var utrolig enkelt. Det er rett og slett en brødmix fra Funksjonell Mat, som mer eller mindre lager seg selv. 

Man bare blander brødmiksen med 3 dl vann og former et brød eller flere rundstykker. Sett i ovnen på 175 grader i ca en time, eller en halvtime for rundstykker.