LONDON BABY

Da er det bestilt Londontur på meg, mamma og Pernille i høstferien, bare en uke til nå! Åh gleder meg. Jeg har vært i London en del ganger før, både med familien, en gang med Thea, Martine og mødrene våre, og en gang med nygza for noen år siden. Men man blir ikke lei av den byen! Jeg tar gjeerne i mot tips til ting dere syns jeg må innom! Vi skal være der fra mandag til fredag, så jeg håper det blir god nok tid til å shoppe hehe. Det blir godt å reise til en annen by for noen dager, trenger litt forandring og inspirasjon, og da er London perff ♥ Flere som planlegger å reise i høstferien?

sunday funday

Hei, god søndag! Målet i går kveld var å ikke ende opp i sofaen alene hjemme med en grandis, og det klarte jeg. Jeg endte opp i sofaen med Hanna og Johanna og en burger. Haha det var koselig da. Vi så filmen Crash, og den anbefales! Det var ikke noen feel good film, men den ga skikkelig inntrykk, for den handler mye om raseskille og urettferdighet i samfunnet. Etterhvert dro Johanna på jobb (the struggle with working in a nightclub), så jeg og Hanna kjørte litt rundt i byen på leting etter venner. I dag har jeg ikke gjort mye. Jeg har gjort litt lekser, sett litt friends og kokt poteter for første gang. I kveld har jeg håndballkamp klokka åtte, så må vel begynne å lade opp til den etterhvert. Her var meg i går.


feel ya bro

God morgen! I går kveld var det kanskje ikke bare jeg som pustet ut for første gang i uka her. Jeg kjenner nå at skolen tar på, og at jeg må finne fram litt ekstra motivasjon. Sier bare “feel ya bro” til han på bildet under til høyre. Så på fredagen etter en totimers historieprøve, to forbanna blaute timer i skauen med orientering i gymmen og håndballtrening var det ENDELIG tid for å puste ut og ha tacofredag med squaden. Det var et øyeblikk jeg hadde ventet lenge på. 

I dag har jeg egentlig ingen spesielle planer. Jeg har tenkt å rydde rommet, det er enda ikke helt klart for visning for dere. Ikke fordi det er så SINNSYKT mye som skal gjøres, men fordi jeg er SINNSYKT treg ♥ I kveld vil jeg finne på noe, enten ut å spise på solsiden, se håndballkamp eller dra på kino. Jeg vil se Ildprøven, altså Maze Runner 2, er det noen som har sett den?

Det værste er at jeg sikkert ender opp alene med en grandis eller noe haha, jeg skal gjøre det jeg kan for å unngå det i dag! Her er noen søte bilder fra kvelden i går. 
Hva er deres planer for dagen? 

Lillefredag

God kveld dere! I uka her har jeg en innlevering i markedsføring til torsdag og en stor historieprøve på fredagen, så i dag har jeg sittet med historieboka trøkt oppi trynet for det meste. Heldigvis (!!!) har vi fri i morra, så det har på en måte vært fredag i dag, så blir det onsdag aka den berømte lillelørdag i morgen. I stad kjørte jeg meg en tur og hentet Anna, så dro vi på butikken og kjøpte opp halve Rema før vi dro tilbake til meg og rigget opp til øve-til-historie-prøve-party med masse godt, weeii. Nå sitter vi fortsatt her og prater shit, sånn vi liker’e. 
Flere som har det travelt for tiden?

Innholdsrik helg

Hei folkens! Helt siden etter skolen på fredagen har denne helga gått i ett kjør. På fredagskvelden var jeg på bursdag til Nora, så jeg Hanna og Johanna måtte bare skynde oss rett fra trening og på jentevors før bursdagen startet. Det ble en veldig artig kveld, spesielt for meg som levde på kanskje 17 stk redbull og burn haha. Jeg hadde kamp dagen etter, så jeg holdt meg unna det meste og var heller litt sjåfør da kvelden tok slutt. Men til tross for at planen var å komme seg tidlig til sengs, var jeg nok oppe lengst av alle og kom hjem i fire-tiden etter å ha vært ute i plaskregnet med politiet et par timer. Jeg vet ikke om dere la merke til at jeg var meget fraværende på mystory den kvelden haha (ikke typisk meg), så ja vi kan vel si at mobilen min og polititet hadde en sammenheng. Men det var kommet til rette da jeg våknet dagen etter. Hele 12 timer uten mobil da vel og merke! Haha..Dagen etter var det som sagt håndballkamp, Utleira-Sverresborg. Det var åpningskampen i den splitternye Utleira-hallen, så det vaaar sånn stemning! Vi vant den med seks mål, og da ble det bankett og lagsfest på kvelden. Rett hjem fra kamp og tilbake på fest igjen, bare denne gangen med lagvenninnene. 

Første gangen på hele helga jeg har slappet av var i går kveld da Johanna, Anna, Thea og Martine kom og vi så film og spiste godis hjemme hos meg. Helt til vi fikk vite at klassen skulle ta klassebilde i dag, så da måtte vi ty til litt effektiv brainstorming og kom fram tiiil party-tema på bildet, ettersom det gjenspeiler de fleste av oss veldig godt hehe. Kvaliteten er dårlig på bildet fordi vi ikke har fått det ordentlig enda, så det var bare for å vise sånn ca hvordan det ble, på kun noen timers varsel. 
Hvordan har helga deres vært?

trening + party = stress

GOD HELG DERE! Det føles ut som det var mandag for typ tjue minutter siden, med andre ord uka her har gått sykt fort. Til tross for det nogenlunde deprimerende bildet under, er jeg egentlig veldig glad altså, jeg kom hjem fra skolen i halv tolv tida med intervalltrening i gym i sistetimen, så har jeg rukket å spist tre kakestykker og sett fem episoder av Friends siden jeg kom hjem. I kveld skal jeg på bursdagsfest til min kjære Nora, men før det skal jeg på håndballtrening (noe som tilsammen er lik ==== stress <3) men det går fint! Kommer bare litt sent. 

Så tilbake til det deprimerende bildet under, jeg kunne sagt at jeg ser deppa ut fordi jeg var sliiten pågrunn av intervallene før i dag og den tunge uka som har vært. Men sannheten er at bildene ble tatt klokka elleve på onsdagskvelden og jeg rett og slett bare var jævlig trøtt. Så da vet dere det! Ettersom sikkert veldig mange av dere lurte på akkurat dette! VI BLOGGES ♥


Ukas økt – Crosstraining

Info om ukas økt på 3T-Ilsvika: 5 stasjoner med 2 øvelser på hver stasjon. 10 repitisjoner per øvelse før bytte av øvelse. Bytte stasjon etter 4 minutter. + Burpee-challenge til slutt.

Du trener: Bakside og forside av lår, setemuskulatur

Stå foran boksen med beina i hoftebreddes avstand. Gå ned i en knebøy ved å bøye i knær og hofter ? prøv å holde ryggen så rett som mulig. Strekk ut beina i en eksplosiv bevegelse og sving armene frem for å hoppe. Når du kommer i luften, bøy knærne for å få føttene over høyden på boksen og land i en dyp knebøy på toppen av boksen.

Tips: Pass på at hele foten lander på boksen, at knær og tær peker samme retning, at begge føttene lander på boksen samtidig og land mykt med god svikt i knærne. 

Du trener: setemuskulatur, bakside lår og korsrygg

Start med beina i hoftebredde og hold en kettlebell mellom beina med begge hendene. Bøy fra hofteleddet og skyv hoftene bakover til det strekker i bakside lår. Stram magen og skyv hoftene eksplosivt frem slik at ketllebellen svinges fremover. Sving den deretter rolig tilbake igjen og gjenta.

Tips: Dette er ikke en øvelse for armene, bevegelsen skal tas ut i hofteleddet. Hold magen sterk og ryggen rett gjennom hele øvelsen. Skyv godt i fra med hælene i gulvet.

Du trener: Forside og bakside lår, setemuskulatur, fremside skulder og magemusklene.

Stå med beina i litt bredere avstand enn hoftene. Knær og tær peker samme retning. Hold ballen foran brystet, med hendene på undersiden av ballen og albuene inn mot kroppen. Gå ned i en dyp knebøy med god vekt bak på hælene, når du når bunnen av din bøy skal du umiddelbart snu bevegelsen og strekke ut beina eksplosivt samtidig som du skyver ballen i fra deg og kaster den på et bestemt punkt på veggen. Ta imot ballen når den spretter fra veggen (hendene på undersiden av ballen) og gå rett ned i en dyp bøy igjen og repter bevegelsen.

Tips: Hold ballen og strekk armene rett frem. Når ballen berører veggen har du funnet riktig avstanden.


Du trener: mage, rygg og skuldre

Ta tak i stangen slik at du henger med strake bein. Armene holdes noen centimeter bredere enn skuldrene i overarmsgrep (håndflatene vendt bort fra ansiktet). Stabiliser godt i skuldrene og lukk ribbeina godt sammen. Trekk knærne opp til brystet så høyt du klarer før du senker dem kontrollert ned igjen.

Tips: Tenk at du skal dra stangen mot kroppen, slik at du engasjerer de riktige musklene i skuldre og rygg. 

Du trener: Bryst, forside og bakside skulder, mage og rygg.

Start i plankeposisjon. Senk deg rolig ned i en push up til du ligger på magen. Løft deretter armer og bein av gulvet ? pass på å dra skuldrene godt sammen bak på ryggen. Sett deretter hendene under skuldrene igjen og skyv deg opp til planken igjen. Pass på at du hele tiden stabiliserer mage og rygg og unngå å henge ned i korsryggen.

Tips! Er denne for tung kan du senke deg ned og opp med knærne i gulvet. 


Du trener: Rygg, bakside skulder og biceps.

Stå på gulvet med hendene i slyngen. Senk kroppen ned mot gulvet. Samle skulderbladene mens du trekker deg opp med albuene tett mot kroppen. Gjør øvelsen tyngre ved å plassere beina nærmere ankerpunktet.

Tips! Stabiliser godt i mage og rygg.

Du trener: Bakside lår, setemuskulatur og mage

Stå med beina i hoftebreddes avstand, med tær og knær pekende litt ut. Sett deg ned i en knebøy. I bunnen av bøyen, snu bevegelsen og legg vekten over på en fot samtidig som du løfter den andre og ender bevegelsen i et høyt spark. Sett foten ned og repeter bevegelsen på den andre siden.

Tips! Hold ryggen så rett som mulig under knebøyen.

Forresten så er det studenttilbud på 3T frem til oktober. En måned gratis trening, fri innmelding og 3T-sekk! Link HER 

Hva synes dere? 🙂

I am tha female T-BAG

Hei dere! Jeg vet ikke hvordan det er med andre skoler rundt i landet, men i Trondheim er det en norm at russen kødder litt med de yngste elevene på skolen, og medrussen fra andre skoler. Det har blitt ganske strengt etter noen år med skikkelig faenskap. Og da snakker vi ta klærne til en person og skyte dem opp i rakett, stenge en person inne i et forlatt hytte og mate dem med avføringsmiddel, eller kaste noen i baksetet, kjøre dem med ferga over til Fosen (ei øy), ta fra dem sko og mobiltelefon og kjøre fra dem. Hahah etter å ha hørt disse skrekkhistoriene er det like greit at vi har roet det ned noen hakk. 

I dag hadde vi aksjonsdag, med tema fengsel. Så alle måtte kle seg ut som fanger, bortsett fra våre kjære terrorsjefer som var poliiizen. Slik så jeg ut i dag da. Også er fangenummeret mitt NYG 8 for de som lurte haha.

Kjolen er Nora sin (fra Vero Moda tror jeg), cardigan fra Marlene Birger og sko fra Bianco

Hva synes dere om fange-antrekket?

plommerød kjole

Hei! Jeg lovte dere å vise fram kjolen jeg kjøpte da jeg var i byen på lørdag. Til tross for den negative innstillinga mi, var jeg så heldig å finne en på FØRSTE forsøk jippi. Kjøpte den på Bikbok for 299 og den revna i armen typ 40 min etter takeoff. Haha hjertee. Men den var veldig fin da og jeg elsker fargen. Så det gikk helt greit, vistes ikke noe særlig. Sånn går det når man partyer hard ;p

Slik så jeg ut da (før jeg dro hvertfall haha)Stemmer for første gang

Hei dere! I går var en utrolig morsom kveld med masse herlige folk! Først vorset jeg sammen med noen av jentene på laget, før vi dro på bursdag til Maria, som hadde leid et lokale i byen. Det ble ganske sent, så jeg sitter fortsatt i sofaen i nattdrakten og ser friends, har har nettopp spist frokost, men det er vel akkurat slik en søndag skal være.Det var en ting jeg tenkte å nevne for dere. Jeg ble jo 18 i år, noe som gir meg muligheten til å stemme for første gang ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i år. Da det først kom på bordet at vi kunne stemme i år, tenkte jeg at jeg ikke ville stemme fordi jeg ikke ante hva noen av partiene sto for, og ikke ante jeg hva jeg sto for heller. Men med en del svært politisk engansjerte venner i nærmeste omkrets, va det ikke vanskelig å bli oppdatert på den fronten. Dessuten valgte jeg politikk som valgfag for å bli mer engasjert i politikken, for det er jo egentlig veldig spennende hvis man gir det en sjans! En annen ting som fikk meg til å føle meg dum ved tanken på å ikke stemme, var at jeg faktisk har muligheten til å stemme. Tenk på alle de som har sloss for sin stemme, og for akkurat min stemme, og tenk på alle de som fortsatt bare drømmer om å få stemme. Det er ikke en selvfølge for alle, og derfor er det viktig at vi bruker stemmeretten vår. Valgdagen er i morgen, det er også siste mulighet til å stemme. Bruk stemmen din!