Kjole-situasjonen

Jeg er som vanlig ute i siste liten med alt, så når det gjelder nyttårsbordet til 3T på lørdag, så er det torsdag i dag og jeg har ikke tatt kjole-situasjonen på alvor. Jeg tenker liksom at alt fikser seg selv (og til en viss grad så gjør det det), for jeg har jo lifesavere som venner, så Trine kom på døra i dag med fem nye kjoler. Så vi valgte oss ut en hver, hun i gull og jeg i marineblå, og gleder oss til lørdag. Det er nyttårsbord med alle ansatte på Clarion, der vi bruker å ha det, med mat og drikke og show.

Til middag lagde vi glutenfri lasagne. Jeg lagde for første gang!! Ble veldig positivt overrasket altså. Pakken er fra Toro.

Etter middagen kom Nora, så kjørte vi til Lene, som har flyttet ut i et HUS med typen(!!!) Så nå sitter vi hjem her og prater om klær, gutter, dietter og alt annet som ikke gir mening.

Vi blogges 

Hvordan kommunisere med en australier

Våknet opp i morges, trøtt som en person med underskudd på søvn. Wait, that’s me. Jeg har ikke sovet ut ordentlig etter helgen og kommer sikkert til å leve flytende i denne tilstanden til neste helg. Men det er jo ikke så lenge til. I morgen har jeg ikke forelesning, av en eller annen grunn, så jeg drar på “sen-basis”,. Vi har jo felles treningsøkt på Olympiatoppen hver torsdagsmorgen, men får velge om vi vil være på den som begynner halv åtte eller halv ti. Til vanlig er jeg alltid på den tidlige, men i morgen skal jeg på “sen”, som egentlig ikke er sånn veldig sen da, men bedre enn å måtte stå opp kvart på sju, that’s fo sure.

Etter treningen skal jeg Face-Time fiol (Johanna) som gosser seg og lever livet nedi Aussien. Jeg må seriøst planlegge når jeg skal gjøre det fordi jeg som regel holder på med et eller annet SYKT viktig på dagen (lol), og på kvelden når jeg har tid så er det midt på natten hos henne. Jeg blir like satt ut hver gang jeg får melding av det australske nummeret hennes, spesielt når jeg får slike håndskrevne beskjeder. Jeg holder pusten i hvert fall i fire sekunder før jeg innser alt.

Genser fra Gestuz, bukse fra Samsøe

Nå er jeg ferdig på jobb og skal ture hjemover. I kveld skal jeg ute å spise med Byåsensquaden og på kino etterpå og se Second Act starring J-Lo. Ha en fin dag videre gjengen!

Mandagen etter helga

Denne mandagen hit me som en bil i motgående kjørefelt. Tanker som hvem er du, hvor kom du fra og hva vil du med meg, gikk gjennom hodet mitt da Frank Ocean begynte å synge ved siden av meg i morges (ja jeg bruker sanger som vekkelyd). Men sånn er det, mandag kommer etter søndag, som kommer etter lørdag. Etter 21 år med like uker, burde man kanskje ha lært seg mønsteret. Men en blåmandag som denne tyder bare på at helgen har vært fantastisk. Jeg og Maja kjørte oppover til Åre på fredagen, mens resten; Thea, Martine, Hanna, Nora og Kristine, dro på torsdag. På fredag var det afterski på Verandan, etterfulgt av hyttefest med nye folk som vi fant tonen med overraskende godt. Kvelden var så morsom at jeg egentlig ikke burde skrive noe om den, for uansett hva jeg sier så vil det ikke høres på langt nær så bra ut som den var.

På lørdag våknet vi i relativt good shape, shaina kåken og dro ut for å spise frokost. Så droppet vi afterski, til fordel for å være hundre prosent gira på Bygget på kvelden. Det ble nok en bra kveld, som endte med å knabbe en maxi-taxi rett foran snuten på en sint gjeng, innså etter opptelling at vi manglet et medlem. Fant medlemmet sittende på Max med en pose chilli cheese i fanget, og så bar det hjemover til hytta for jente-nach og god stemning som alltid.

Frokosten på Åre bakeri var midt i blinken. Jeg bestilte egentlig bare en kaffe, men den hyggelige kelneren ga meg en glutenfri kake også, hvor søtt er ikke det da, jeg ble veldig rørt.

Vi lagde nydelig middag på lørdagskvelden før vi dro ut. Kremet pasta (av creme fraiche, egg, hvitløk, spinat og parmesan) med bacon og stekte cherrytomater.

På veien til Åre

Reklame | 3T-Shop

Hei gjengen ♥ I nuet sitter jeg i godstolen i Åre og tar et pust i bakken etter afterski. Jeg og Maja kjørte etter skolen i dag, mens resten av damene her kjørte i går. Så, for meg og Maja var det rett fra motorveien til Verandan. Nå blir det middag før nye eventyr her i favorittbyen.

Før vi kjørte dro jeg innom 3T og fikk meg meg noen freshe klær som passer perfekt til Åre. Dere for se mer senere!!

Jakke HER
Genser HER 
Bukse fra American Apparel, sko fra Sketchers HER

 

Flere som er i Åre i helga eller?

Lillelørdag gjør uken lettere

Heisann hoppsan og GOD lillelørdag! Dagen startet rolig, med en lang slumring til lyset skimtet gjennom persiennene på soverommet. Jeg kom meg fra den varme dyna til morgenkåpa, satte på radioen og lagde meg en stor bolle havregrøt med bær og cottage cheese, mmm. Jeg hadde god tid fordi første forelesning ikke er før klokken 11.30 på onsdager. Satte meg ned med boken og så gjennom det vi skulle ha om i dag.

Jeg kom meg omsider på skolen og hadde tre timer bedriftsøkonomi med gjengen. Etter skolen dro jeg, Erica og Sanne hjem til Sanne og lagde middag med roomien hennes, Madde, og Tonje som vi også går på skole med. Det ble glutenfrie Enchiladas på 3 av 5 av oss, og vanlige på de to resterende glutenspiserne. Første gang ever jeg er i et selskap der flertallet har glutenallergi. ENDELIG. Elsker å ha venner med samme issue. 

22-årsdag og basic søndag

Mandagen er her! Jeg ankom akkurat jobb, etter en økt med vår personlige styrketrener i Byåsen. Det var heavy å stå opp i morges, jeg må innrømme det. Når vekkerklokken ringte tenkte jeg naturligvis at det måtte være en feil, den burde ikke ringe midt på natten og midt i en drøm jeg hadde. Så jeg slumret i 10 minutter til jeg hørte en stemme i hodet si at life is now. 

Jeg har meatfree monday, så det ble ikke knekkebrød med skinke og ost til frokost i dag, men havregrøt med skogsbær og cottage cheese. Til middag blir det laks, ris og grønnsaker. Very much interesting details about my day yes.

På lørdagen var jeg ute med vennegjengen, både nygs og nybs, med andre ord både jentene og guttene. Thea og Martine feiret 22-årsdag og det ble en herrrlig kveld med masse dansing og champagne. Søndagen ble også well spent, først en gåtur til Bakklandet i vakkert vintervær – jeg, Maja, Nora, Hanna, Louise, Martine og Mikael. Etter en kopp kaffe hver så dro vi hjem til oss, Anna og Markus kom også, så hadde vi en av våre basic sundays. Film, takeaway og shitprat. Love it.

Mine nyttårsforsetter

Det er mye snakk om nyttårsforsetter og hvilken grad man burde ha fokus på det og ikke nå i januar. Det er helt opp til hver enkelt om man har lyst til å ha nyttårsforsetter eller ikke, jeg personlig er ikke veldig opptatt av det, men synes likevel det er greit å ha en liten pekepinn på hva man har lyst til fokusere på i løpet av året. Jeg har fem stykker.

Dele mer – Jeg vil være tilstede, samtidig som jeg vil dele det jeg gjør med dere. Jeg har blandede følelser angående dette, men jeg er vet hva jeg vil. Jeg vil få med meg det som skjer i nuet og ikke waste unødvendig tid på sosiale media, men jeg elsker å blogge og dele det jeg gjør med dere, så det vil jeg fortsette med. Jeg vil dele de kjedelige delene av meg og livet mitt, og de mer interessante. Fordi jeg synes det er viktig å gi dere et innblikk i en helt vanlig hverdag i en verden fylt med inputs fra sosiale media-kjendiser og deres liv hundre hakk lenger oppe på den sosiale ranken. Det er skummelt å bare ha dem å sammenligne seg med, da er det fort gjort å tenke at man ikke er bra nok, og DET vil vi ikke, for det er vi. Vi vil gjøre det beste ut av det vi har å rutte med.

Lære mye – Ha jevnt fokus på skolen utover hele semesteret. Really man?? Why even bother. Det samme skjer hvert år. SUPERmotivert fra 2-8 januar og !!der!! var den borte. Skippertak blir det nok i vår som i går og i fjor som året før. MEN jeg skal da vel gi det en sjanse.

Ikke utsette ting – Gjøre ting med en gang, enten det er noe dritt eller det er noe bra. Ikke vent med det. Jeg er en mester i å utsette ting, og det er ingen medaljefarge, verken gull, sølv eller bronsje som er verdt den følelsen av å ha noe ugjort hengende over seg. Jeg hater det. Så hvorfor gjør jeg det?? Stop it.

Bli mer rasshøl – Jeg vil gi alt for håndballen nok et år og satse på å bli bedre. Jeg vil bli sterkere både fysisk og psykisk. Den fysiske delen krever hard styrketrening og disiplin, mens den psykiske delen må jeg finne ut av litt selv. Jeg må nemlig bli med rasshøl på banen har jeg fått høre av trenerne mine, at er en av tingene jeg skal bli bedre på. Så jeg vet ikke hvor innafor det er å skrive ned det som et nyttårsforsett, men det er altså et av mine. Act more like an ass.

Det var det jeg hadde. Selv om disse forsettene er standard og begynner å nærme seg klisjeer, så har det en mental virkning for meg. Jeg trenger en påminnelse. Jeg blir motivert av å sette mål. Enten det er placebo eller ikke så gir det effekt. På samme måte som Nocco gir effekt enten det er koffeinet eller at det bare sitter i hodet. Så selv om jeg mest sannsynlig kommer til å være like ræva på de tingene som jeg irriterte meg grønn over at jeg gjorde eller ikke gjorde i 2018, så får jeg et kick og en ekstrem lyst til å bli bedre. Og det er viktig. Motivasjon er drivkraften til å utføre en atferd. Så er man motivert til å gjøre noe, møter man seg selv allerede på halvveien til måloppnåelse.

Har dere noen nyttårsforsetter? 

quick-fix overkroppsøkt

 

Her kommer gårsdagens quick fix på overkropp. Jeg fikk det litt travelt etter skolen, noe greier jeg måtte få gjort og en treningsøkt som skulle gjennomføres før jeg kunne sette meg ned og se Byåsen på bortebane mot Vipers. Derfor satte jeg sammen en effektiv overkroppsøkt med flere øvelser, som ikke tok mer enn 30 minutter! Nå som jeg ikke kan trene så mye på bein, så blir det fokus på overkropp. Og jeg har fått en greie for boksing. For de som har problems med å se ut som en wannabe-proffbokser, så går det an å kjøre til 15 eller 30 cal i romaskin, men da tar økten litt lenger tid.

15 sek boksing

30 reps enarms pushpress (skulderpress 15 reps på hver arm med manualer, eller 30 reps med stang)

30 reps omvendt flies (se bilde under)

 

15 sek boksing

30 reps push-ups

30 reps sit-ups

 

15 sek boksing

30 reps rygghev

30 reps overhead (ryggliggende på benk med vektskive over hodet, i 90 graders bevegelse)

 

15 sek boksing

30 reps setehev med booty-builder strikk (litt styrke på hamstring er viktig)

30 reps brystpress

1 min planken til slutt

Denne økta kan du kjøre 1, 2 eller 3 ganger, avhengig av hvor hardt du føler for og hvor god tid du har !!

Her ser dere omvendt flies med manualer.

Lykke til !!

 

Skade-oppdatering og middagstips

Hei dere!

Som dere vet tok jeg MR i forrige uke angående strekken på baksiden av låret. Jeg fikk resultatene i går og det viser seg at det ikke bare er en alminnelig strekk, jeg har delvis revet av en sene i hamstringen, noe som forlenger ventetiden. Faen. Jeg krymper meg når jeg tenker på det, det er så ekkelt med de sene-greiene, og at den ene bare henger i en tynn trå.

Jeg har snakket med lege, fysio og trenerteamet og vi har blitt enige om at jeg skal bruke tiden framover på å heale hamstringen. Derfor blir det ikke mye håndball, det blir heller egentrening med fokus på å styrke hamstringen og resten av kroppen. Så her er det bare å holde hodet oppe, smøre seg med tålmodighet og gjøre en god jobb med opptreningen.

Det hjelper å ha treningssenter på arbeidsplassen, eller med andre ord at arbeidsplassen er et treningssenter, da blir ikke dørstokkmila veldig lang. Jeg var ferdig på jobb klokken fire i går og tok heisen en etasje ned for å trene overkropp. Det ble faktisk et fyrverkeri av en økt, jeg kan legge den ut i eget innlegg. 
Dette ble innkjøpet mitt etter en tur på butikken etter jobb og trening, noe som resulterte i en nyydelig middag. Superenkel og supersunn! 250 gram kylling med grønnsaker og søtpotet i ovnen i ca 30 min. Jeg har fått sansen for å steke kylling i ovnen istedenfor i panna, smører litt olje i formen før jeg legger maten oppi. Krydrer med salt og sitronpepper. I tillegg så prøvde jeg meg på en Sprite med smak av lemon og cucumber, noe som dessverre ikke ble noe suksess. Veldig kvalmende agurk-ettersmak. 

Anbefaler å prøve denne middagen!

new in this weekend

Favorittdagen min, søndag, har vært akkurat om bestilt. Våknet av meg selv, nada vekkerklokke. Våknet forsåvidt av kirkeklokkene som begynte å tralle relativt tidlig i forhold til at jeg jobbet i natt. Men jeg kunne ikke tenkt meg en bedre måte å våkne på jeg. Sto opp, ordnet meg en delicchh breakfast og så litt serie, det er Suits sesong 7 det går i for øyeblikket.

Så bestemte jeg meg for å shine kåken, and so she did. Rydde, støvsuge, Gif-engangsmoppe, doskrubbe og speilvaske. Sa meg mektig tilfreds med jobbinga og dro på 3T-ilsvika med Hanna og Maja for en økt klokka to. Nå har jeg laget meg ordentlige middagspannekaker til middag, med blåbær og sukker på. Jeg innser mens jeg spiser at det er ingenting som bringer fram så mange barndomsminner for meg som pannekaker med blåbærsyltetøy på. Guuud det er det mange år siden jeg har spist!!

I går var jeg i byen med mamsen. Vi shoppet litt på januarsalget og spiste lunsj på Frati. Etterpå kjørte vi innom Mimmi og Beste og fikk servert eplekake og is, mmmm.

Mine innkjøp fra gårsdagen var denne nydeligheten fra Norse Projects (den rosa jakken), kjøpte den på Retro. Buksen er forresten fra Holzweiler for de som spør.

Den er mye mer lyserosa og mindre bronse enn den ser ut på det siste bildet. Kjøpte også denne deilige ullgenseren fra Calvin Klein, fra Retro.

Ha en fin søndag videre!