Stockholm, dag 2

Heihei! Etter lite søvn og mye shopping er vi hjemme igjen fra Stockholm. Denne turen passet meg midt i blinken akkurat nå. Jeg fikk tilbragt flere dager i en storby med to av mine bff’s og gjøre det jenter gjør best, nemlig å shoppe. Det var så masse salg, 50% på alle butikkene, så vi gjorde noen kupp der. Hvis dere ønsker det, så kan jeg vel lage en bitteliten Stockholm-guide, med noen anbefalinger osv. Her er noen bilder fra gårsdagen.

Vi sto opp klokka åtte, ordnet oss og spiste frokost på hotellet, som var utrolig søtt og koselig. Så gikk vi ned til shoppinggata, som egentlig lå rett utenfor stuedøra vår.


Etter lunsj var vi litt ferdige med shoppingen egentlig. Så vi bestemte oss for å gå rundt og se byen. Vi gikk ned til havna og satte oss på en herlig uteplass ved sjøen, Stranden het den. 

Hva synes dere om bildene?

Last Night

Hei! I går kveld tok vi taxi til gamla stan, som er gamlebyen i Stockholm, og en veldig sjarmerende del av byen. Vi spiste middag på en utrolig fin “hvitduk” restaurant, som het Mårten Trotzig. Det er det vi kaller de litt finere restaurantene med hvite duker. Bilder fra dagen i dag kommer senere!


Antrekkene våre:

Meg – Jakke fra River Island, topp fra Bikbok, bukse fra Sisters Point, sko fra Samsøe

Johanna – Kjole fra FWSS, sko fra & Other Stories

Louise – Topp fra Zara, bukse fra Zara, sko fra & Other Stories

Hva synes dere?

Shop ’til you drop

Stockholm er jo helt fantastisk! Hei forresten, haha. I dag hadde vi på vekking klokka åtte, men likevel kom vi oss ikke ut i Stockholms gater før elleve tiden. Vi hadde det ikke travelt da, ordnet oss, slappet av litt og spiste frokost, før vi kom oss ut. Det har vært utrolig varmt og fint vær her, så føles som vi er i syden slash ordentlig storby. Ingen av oss har vært her før, men vi har alle blitt positivt overrasket. 

De butikkene vi har brukt mest tid på i dag er nok Adidas store, Urban Outfitters og American Apparel. 

Så spiste vi sushi til lunsj på East, veldig godt og veldig spicy. 

Selv om det er veldig yesterday news og klisjè så tok vi turen innom Starbucks. Det vil forever be in my heart uansett.


fine fiol ♥


Så ble det noen poser til slutt da, som dere ser. Nå skal vi ute å spise middag, og igjen hvis noen har noen utesteder å anbefale i sentrum så pling på hehe. Vi blogges!

Ankommet Stockholm

God kveld! Så herlig at dere likte håret mitt da. Jeg må innrømme at det kjennes fantastisk og jeg føler meg som en ny person. For dere som sier dere alltid har hatt langt hår og vil klippe det, men ikke tør – do it do it. Og som Coco Chanel en gang sa “A woman who cuts her hair is about to change her life” så da er det bare å vente å se hva som skjer. Uansett, vi er fremme i Stockholm! Fantastisk fin by. Jeg klarer ikke å sette fingeren på om jeg er i London eller Kina liksom. Veldig rar sammenligning, men det er sånn jeg føler det haha.

Vi kom jo fram i kveldinga, så vi gikk bare en liten runde og ble kjent med byen. Klokka ti begynte det å rumle i magene våre, så vi tok sjansen på en italiensk restaurant og spiste takeaway på rommet. Ble ikke noe classy michelin restaurant akkurat, men det er litt av sjarmen også. Så blir det nok litt mer spennende de neste dagene. 

Short hair don’t care

Hva synes dere om min nye frisyre? ♥ yes or no

En tur innom frisøren

Hei babes! Om et par timer bærer det til flyplassen og videre til Stockholm. Jeg fikk så mange fine tips om ting og tang vi burde få med oss, så takk for det ♥ Jeg tar jo seff med meg kamera og mac, så får vi bare håpe det er bloggmuligheter der. Og ellers i livet mitt såå har jeg gjort noe helt crazy. Jeg våknet opp i går morrest med en helt uforklarlig innskytelse om at jeg ville klippe håret kort. Så jeg ringte frisøren og bestilte time klokka fem. Jeg har hatt langt hår så lenge jeg kan huske, og de siste årene har det gått meg helt ned til rompa, men nå var jeg pisse lei haha. Katrine kom til meg utpå dagen og vi spiste frokost/lunsj, så ble hun med meg til frisøren som personlig assistent og supporter på sidelinja, da håret ble klippet rett av. 

Jeg skal vise dere bilder etterpå, men nå må jeg bare pakke ferdig, så stay tuned (dere kan se en sneakpeak på snap) – vi blogges snart! 

veggieburger og yoghurtis

Heii dere! Dagen i dag har vært sykt digg. Jeg var på jobb i noen timer, og for dere som lurer på hvor jeg jobber så jobber jeg på lageret til 3T-Shop. Etter jobb dro jeg og Pernille på City Syd og kjøpte minst mulig (drar jo på shoppingtur til Stockholm på søndagen) og spiste lunsj på Jordbær Pikene. 

Jeg er jo litt sånn at jeg vil prøve nye ting hele tiden og ikke settle down med kun en favoritt, så i dag ble det glutenfri veggieburger med søtpotetfries til lunsj. Det var faktisk veldig godt, det er første gang jeg smaker vegetarburger. 

Etter det møtte jeg Johanna, Hanna og Louise, og etter litt avslapping i sola bestemte vi oss for å cruise byen rundt i sommerbila med høy musikk og uten tak. Vi kjørte til City Lade og kjøpte hver vår bøtte med verdens beste yoghurtis. Nå sitter vi hjemme hos Loui med flere venner og skal spise middag. Og sånn går no dagan. Er ikke så mye som skjer, men det er jo litt av sjarmen med sommerferie. 


 

Rastløs og spontan

Hei dere! Jeg gjør sykt lite spennende for tiden, så er liksom ikke så mye å blogge om.. Jeg har jo begynt å jobbe og når jeg ikke gjør det så trener jeg eller ser på Orange. Men jeg er en rastløs person og klarer ikke å holde meg i et slikt mønster veldig lenge. Så jeg, Johanna og Louise bestilte oss meget spontant en tur til Stockholm. Vi drar førstkommende søndag og blir der til onsdagen. Jeg trenger litt kule klær som matcher mitt kule sinn, så shopping it is. Det er liksom ikke London eller New York, men Stockholm er da langt i fra ingenting, finnes sikkert noe å kjøpe der og tenker jeg. Hvis noen har noen tips til hva vi kan gjøre, hvor vi kan spise, shoppe eller what so ever, legg gjerne igjen en comment ♥ ♥ ♥

Sko og genser fra Junkyard, bukse og topp fra 3T-Shop

Noen av dere som har vært i Stockholm før?

Podkast-lytter

Hei babes! Det virker som om noen av dere likte videoen, og det er braa. Det var jo faktisk deres forslag å kjøre en slik video, så det er ikke forgjeves å komme med tips altså, jeg leser alt dere skriver husk! ♥

I dag har jeg vært på jobb og håndballtrening (-for første gang på to måneder) og nå kom nettopp Katrine, fiol og Anna inn døra. En annen ting jeg har gjort de siste dagene er å utforske livet som podkast-lytter. Har dere hørt om podkast? Jeg hadde ikke det før noen dager tilbake, men nå er jeg skikkelig inn i det. Det er jo på en måte en slags lydbok, digg å høre på enten når man rydder rommet eller trener, eller whenever egentlig.

Det er bare to podkaster jeg hører på at the moment da, det er Treningspodden og Tusvik og Tønne

Hvilke podkaster hører dere på?

Videoblogg – Never have I ever

I går så spilte jeg inn en videoblogg starring Ida, Johanna, Louise, Anna, Nora (og Hanna, som er personen vi bare hører, men ikke ser). Det er en tradisjonell never have I ever – video. Eller “jeg har aldri” som det så fint heter på norsk. Hvis dere ikke har hørt om det før, så tipper jeg dere skjønner greia ganske fort, men så vet nok de fleste av dere hva dette er, og mange har sikkert vært med på drikkelek-versjonen av den. 

Skru på 1080p hd på kvaliteten nederst til høyre på videoen, for bedre kvalitet. Håper dere liker den, og gi meg gjerne tilbakemeldinger! ♥

Hva synes dere?