Chatuchak market og nyttårsaften i Bangkok

Det første vi gjorde i Thailand, mer konkret Bangkok, etter alt det dere leste om i forrige innlegg (vi har kommet dit at “nå kunne endelig ferien begynne“), var å dra til Chatuchak Market. Som dere også leste i forrige innlegg, var lite på denne turen planlagt i god tid, men vi er god på å gjøre research underveis. Så vi hørte om Chatuchak market og bestemte oss for å teste det. Hvis dere vil se mer fra markedet kan dere se en tiktok jeg lagde, min Chatuchak-review her.

Vi dro faktisk tilbake dit dagen etter også, fordi vi syntes det var så bra. Det var så STORT. Alt for mye for én dag. Vi rakk ikke komme oss til vintage-avdelingen før dag 2, og der kjøpte jeg meg blant annet en vintage levis, og de hadde mye annet kult også!

Dette var den 31.desember, altså nyttårsaften. Heldigvis ble vi ikke utslitt av å gå rundt hele dagen, tvert i mot. Vi dro tilbake til hotellet og ordnet oss til kvelden. Vi hadde booket bord på en rooftop restaurant, Seen, på toppen av Avani + Riverside Hotel. Det var en ble en så morsom kveld. Vi hadde 5-retters meny, med underholdning, men den beste underholdningen var jo selvfølgelig fyrverkeriet med den mest fantastiske utsikten! Vi kunne se hele Bangkok og himmelen var kledd i farger og glitter.