G-I-R-U

Hei god morgen! Nå ligger jeg og daffer på hotellrommet med mine roomies og ser ski på tven. Vi spiste nettopp ♥ hotellfrokost ♥ nam det var så mye godt. Kampen er ikke før klokka fem, så vi bare slapper av før det. I går kveld var det litt av en utfordring å få hele laget over til Ålesund på grunn av badboyen Tor som herjet. Vi kom oss over tilslutt, selv om ikke alle rakk landskampen og takeawaypizza på et konferanserom vi fikk låne på hotellet. Noen andre som fikk hilse på Tor?

Jeg kom forresten på et lite tips til dere som er med på godteri-inntak-reduksjons-utfordringen, GIRU kan vi kalle den. Må kalle det reduksjon, og ikke godteristopp for det fikk jeg ikke lov til ettersom jeg risikerer å miste grepet denne helga. Uansett, det er et fint alternativ for smågodt fullt av e-stoffer og dritt. FROSNE DRUER wii. Det blir drops hehe. Jeg tenkte det var lurt å komme med dette nå, så dere rekker å legge en boks med druer i fryseren så de blir klare til lørdagskvelden. Hvis det er kjedelig med bare druer, så kan man også dyppe dem i yoghurt eller mørk sjokolade for å piffe opp litt.

Roadtrip i ekstremværet

God helg folkens! Hvert fall til oss som er ferdig på skole og jobb, dere andre har noe å glede seg til! Jeg dro bare på skolen for å ta historieprøven om første verdenskrig, før jeg skyndte meg hjem og pakket. Jeg sitter nemlig akkurat nå i en buss og deler internettet fra telefonen min for å blogge, på vei til Ålesund! Kanskje ikke verdens lureste ting å sitte med macen i fanget på en så lang tur, risikerer å bli bilsjuuk, men tar sjansen. Vi har håndballkamp mot Ålesund i morgen og Molde på søndagen. Så i kveld skal vi bare komme frem og slappe av før kampen i morgen. Dere har kanskje fått med dere at nyhetene anbefaler oss å holde oss inne på grunn av ekstremværet? Weell det bryr ikke vi oss noe om da.. Håper vi kommer helskinna hjem igjen. Vinden uler og bussen svaier i det jeg skriver dette <33 jess da.

Jeg må forresten også meddele at jeg har klart meg uten søtsaker så langt. Men jeg må bare forhøre meg litt med dere, det er sikkert noen håndballjenter som leser dette. Er det ikke litt OK å spise godteri på håndballweekend?? Er ikke det like nødvendig som kampdrakten egentlig? Jeg har pakket med meg litt sunt og godt til reisen, men hvis noen ser meg spise godteri i Molde så plis ikke send inn til Se&Hør og klikk ;p Haha neida jeg bare tuller. 

Nytt design!

Hei dere! Som dere sikkert ser så har jeg endelig nytt design og header. Det er skjønne Kristine som har laget det og jeg er utrolig fornøyd. Godt med litt forandring, og en type vinter-edition. Kristine selger blant annet flotte, ferdiglagde designmaler for en billig penge i nettbutikken sin kvdesign.no. Det designet jeg har nå er utviklet ut i fra ferdigmalen easy living (←direktelink) Anbefaler mine bloggerfriends å ta en titt på de ulike designene!

Hva synes dere om designet og headeren?


sunn sjokomousse

Å være halvveis i uka og fortsatt holde motet oppe, er grunn nok til å feire med en liten treat etter middagen. I dag er det en sunn sjokolademousse på menyen. Nå tenker mange sikker “shit nam må jo prøves ut” helt til jeg sier at hovedingrediensen er avokado. Og der mistet mange troen. Men den er faktisk god! Avokado smaker svært lite, og med kakaopulver forsvinner smaken helt, da etterlater den bare den deilig konsistensen. Denne desserten er enkel, metter godt, smaker godt og er ikke minst sunn! Den kan lages i flere varianter, jeg bare puttet oppi det jeg trodde kom til å smake best. Dette brukte jeg:

1 moden avokado, viktig at den er skikkelig moden og myk

4 ss kakaopulver

1 ss mager kesam

1 bananbit (en tredjedel av en banan)

litt mandelmelk (trengs ikke)

2 ts sukrin gold + 4 ts sukrin melis (kan bruke annen søtning som sukker, stevia eller honning)

Så freste jeg alt i en blender til det ble en tykk og fin blanding og satt i kjøleskapet en liten stund så den ble kald og god!


Noen som har prøvd noe lignende?

første verdenskrig og kaffe

Hei dere! I dag har vært en herlig dag hittil. Vi har fri hver femte onsdag og i dag var intet unntak. Av en eller annen grunn klarte jeg likevel å våkne halv åtte og måtte skikkelig tisse. Så midt i morgenkaoset hjemme hos oss gikk jeg rolig og fornøyd på do før jeg la meg i mamma og pappa sin seng med min kosevovvs (hund på kosespråk). Heldigvis sovnet jeg igjen og våknet klokka ti, uuh det var deilig. Og siden den gang har jeg sittet på kjøkkenet og lest til fredagens historieprøve om første verdenskrig, men jeg har koset meg med pannekaker og kaffe og frukt, så det har ikke vært så ille. I kveld kommer en healthy lillelørdag snack-tips, så stay tuned! ♥


Adidas joggesdress fra JD i London

Hvordan har dagen deres vært?

i vennegjengen er jeg…

På filmkveld er jeg den som irriterer meg over de som sitter på telefonen, men har en tendens til å gjøre det selv

På tivoli er jeg den som alltid er gira på å ta de sjukeste greiene og ellers spiser meg kvalm på sukkerspinn 

I vennegjengen er jeg den som er dårligst til å planlegge, har mye selvironi og minimal retningssans, men jeg liker å tenke at de elsker meg likevel da ♥

På shopping er jeg den ene venninnen som ikke finner meg noe, men går rundt og er klesstativ for de som alltid finner seg noe (Johanna)

I diskusjoner er jeg den som ofte har en sterk mening om saken tidlig i diskusjonen, også ender det gjerne med en oppgitt “nei faen samma for mæ, bare bli enig”

På ferie er jeg den som er rastløs as hell og vil finne på noe hele tiden, og ellers desperat prøver å få litt farge på vampyrhuden, noe jeg sjeldent lykkes med 

Bak rattet tar jeg det helt med ro og bare chiller til min digge gangster spotifyliste (her)/her, ved mindre jeg er fem min forsinka og kjører som en gal

På skolen er jeg den som som har på joggedress og drikker redbull, fordi jeg ikke liker å sove om natten <3 healthy lifestyle yes 

På melding er jeg den som alltid forkorter ord og setninger, kutter ut komma og spørsmålstegnPå gata er jeg ganske oppmerksom og sier heller hei en gang for mye, enn en gang for lite, noe som av en eller annen grunn ofte ender i kleine situasjoner 

På trening er jeg Arnold Schwarzenegger, neida kødda 

På håndballbanen er jeg veldig lite primadonna og liker å sloss

På roadtrip er jeg som regel den som kjører, og som ikke får lov til å styre musikken… (men gjør det likevel)

På matbutikken er jeg den som kunne brukt hele dagen på å gå rundt og se, kjøper alt spennende jeg ser og hvertfall hvis det har kommet et nytt produkt. 

På fest sier jeg sjeldent nei takk til en drink og drikker alltid mest #ups

Hjemme alene er jeg sjelden, har en flokk med venninner som gjerne flytter inn for helga så fort muligheten byr seg

Hva synes dere om slike innlegg?

utfordrer meg selv

Hei folkens! Kampen i går gikk dårligere enn planlagt og vi led store tap 🙁 buhu.. Jaja life goes on. Ny uke, nye muligheter som de sier. Og med det har jeg planlagt å utfordre meg selv, og de av dere som vil være med! Det er kanskje ikke store utfordringen for mange, men for meg er det det. Jeg har tenkt på det litt og bestemt meg for å prøve å ikke spise godteri fram til påskeferien, muuuligens med unntak av vinterferien (må jo være litt realistisk også..) Jeg har planlagt å komme med litt alternativer for godis framover da, så det blir litt enklere for oss. Men så kommer det store spørsmålet, hva regnes som godteri og ikke? Jeg tenker i hovedsak på smågodt med masse sukker og e-stoffer. Generelt sjokolade blir det nok verre med, for det ser jeg meg selv som avhengig av, MEN jeg skal nå prøve!

Som sagt så har jeg tenkt litt på dette, men jeg føler jeg ikke tar det seriøst ved mindre jeg sier det høyt. Hvis bare jeg vet om det blir det mye enklere å snike seg unna jamt og trutt. Så ja jeg virker kanskje irriterende motivert nå, men det er bare av den grunn at jeg vil utfordre meg selv. Jeg gjør det ikke for å slanke meg eller for å stille som bikinifitnessmodell 2017 liksom. Uansett, her var resultatet av motivasjonsbølgen som traff meg på fredag, og som forhåpentligvis holder seg i noen uker framover:Noen som tør å bli med?

matchdayy

Hei og hopp god lørdag! I går var squaden samlet for å se idol og prate shit. Endelig er idol på tven jippi, hele norge sitter i stua si med fredagstacoen godt planta i magen og viderefører den norske underholdningskulturen. Jeg lurer på om jeg har skrevet litt mye fagtekst denne uka, for det der var litt for avansert språk for min blogg egentlig haha.. I dag er det håndballkamp, Utleira mot rivalen Byåsen hvor min kjære Maja spiller. Jeg liker egentlig ikke å skrive at jeg har kamp på forhånd, for da går det som regel dårlig, men jeg tar en rå-sjangs. Kampen er klokka fire i Utleirahallen, hvis det er noen i byen som kjeder seg på denne fine lørdagen. Wish us lucckk plzz ♥


discomoves

Hva er deres planer for dagen?

torsdagsbrownies

I teorien, hvis det var lillelørdag i går, så blir det jo lillesøndag i dag. Og for meg så er gjerne søndag den største kosedagen, er ikke alltid jeg har tid til å spise godteri og se film på lørdag, så da må jeg ta det igjen på søndagen haha. Uansett det eer jo torsdag i dag, men det går an å lage seg noe som ikke er fult så usunt, men likevel godt! For litt siden ble jeg og Anna inspirert av kriweb til å lage denne sunne og saftige browniesen, og dere må bare prøve den! 

Dette trenger dere:

80g kesam ? 50g smør ? 3-4 ss sukrin gold ? 25g sukkerfri sjokolade ? 20g sjokoladeprotein ? 60g havremel ? 20g bakekakao ? 1 ts bakepulver ? en klype salt

Pisk sammen romtemperert smør med kesam, sukrin gold, smeltet mørk sjokolade og et egg. Bland deretter inn de tørre varene og rør rundt til det blir en tykk og god sjokoladerøre. Bruk en ildfastform med bakepapir nedi, sett den på 175 grader i ca et kvarter. Hvis du vil ha en myk kjerne bør du passe på den litt underveis.


Den ble nydelig, spesielt med vaniljeis til! Noen som vil prøve? ♥

Overlevde Åre

Heii folkens! Lenge siden sist, jeg har vært opptatt med å ta igjen mengder med søvn for å være helt ærlig. Sånt skjer når man bestemmer seg for å sove fem timer til sammen på ei helg. Itte feen om jeg skulle gå glipp av et øyeblikk engang. Som dere kanskje vet så var jeg på russekick-off med trondheimsrussen i Åre i helga, og det var såååå sinnsykt artig. Jeg skulle ønske vi kunne vært der en uke, hvis det overhode hadde gått an. Alt gikk i et kjør og vi gjorde ting hele tiden. Det var vors – afterski – nach – vors – afterski – vors – fest – nach hahaha ahh herlig. Jeg skulle gjerne fortalt dere masse, men det blir kanskje ikke like morsomt for dere å lese det. Jeg rakk ikke å ta så mange bilder, hadde det for opptatt med å levva livet, men her har dere noen godbiter. I tillegg ser jeg at jeg har en del videoklipp, som jeg sikkert kunne satt sammen hvis dere ønsker det? ♥

Her ser dere jo også hvordan russelogoen vår ser ut hehe. (Btw han jeg og nora kysser på ned til høyre er freddy kalas hehheh) just had to mention sry.

Hva synes dere? =)