Livet som godt betalt idrettsutøver

God fredag mine fine! De siste dagene etter eksamen har jeg levd som en toppidrettsutøver av høyt lønnsnivå, det vil si jeg har ikke trengt å bekymre meg for noe annet enn å komme meg på trening, og har bare chillet maksimalt med mat og serie i mellom øktene. Sorry bare kjapt over på noe annet, kritisk vil jeg si, vi trenger et nytt ord for å chille eller?? Det beskriver tilstanden så utmerket godt, men det eer litt 2013 eller? Noen som kommer på et annet ord jeg kan bruke? Nei? Uansett det er nå det jeg har holdt på med.

Same today. Sto opp og trente klokken elleve, hjem og se noen episoder GOT og blogge, etterfulgt av ny trening klokken fem. I kveld skal jeg til Sanne og lage taco og ha filmkveld.

Dagens lunsj og post/pre-workout meal – salat av paprika, tomat, agurk, mais, avokado og fetaost, med kylling og pasta i pesto. ++ ristet grovt brød med hvitløkssmør. Not bad I would say.

 

Ferdig med eksamen

Hei mine venner! Jeg er ferdig med alle mine eksamener før sommeren, en helt merkelig følelse! Jeg gikk hjem fra Lerkendal i går, hvor vi hadde eksamen, skjelven i kroppen med podd på ørene og koffeinsjokk til de grader, med et bredt smil om munnen. Nå beskrev jeg nettopp bildet av en 18 år gammel pyroman som akkurat satte fyr på skolen sin. Eksamen gikk nokså greit har jeg en følelse av. Noen dager tilbake i tid var jeg redd jeg ikke skulle stå, men nå kjennes det ikke så verst. Jeg skal få igjen første karakter på mandag, så det gru-gleder jeg meg til.

I dag har jeg bare vært på jobb og i kveld var jeg på sommeravslutning til daglig leder i Byåsen med spillere og støttespillere. Grilling og god stemning med fine folk. I morgen tidlig er det fysisk trening i granåsen med laget, wish me luck.

Hvordan skal dere tilbringe helligdagen deres?

“Fargerik og funny”

– var slik jeg forklarte outfiten min da Sanne spurte hva jeg skulle ha på meg på solsiden. Så hinsides fargerik var den kanskje ikke, men rosen på buksa og den turkise t-skjorta gjorde likevel godt på et ellers så basic-bishhh antrekk. T-skjorta er fra Zara, den fant jeg i klesskapet til Maja. Buksa fant jeg forøvrig i klesskapet til mamma for et år siden, den er fra Moschino. Jakken har jeg arvet av Mimmi og tilsammen består antrekket av mye fint gjenbruk. Vesken kjøpte jeg på Weekday i forrige uke og skoene er fra Superga i mintgrønn.

Outfit damene i aksjon. Buksa til Sannisen er vel fra NA-KD om jeg ikke tar helt feil.

 

Fritata patata og vin

Etter nok en lang dag med lesing var det sabla godt å ha en spikra plan om middag på solsiden med studiegirlsa i går kveld. Vi dro på San Sebastian og spiste nydelig tapas og drakk vin til eksamen ikke lenger okkuperte tankene. Et avbrekk var deilig. Jeg tok likevel bussen hjem tidlig, i frykt for å miste hodet i all moroa. Farlig i selskap med så morsomme damer og jeg som lar meg påvirke lettere enn en nyskilt, american woman watching tv-shop. Så det ble tidlig kveld på meg, for å komme seg opp i morgentimene, koke seg en kopp kaffe, (blogge) og begynne å lese igjen.

Sanne, Emma og Tonje

Stine, Jenny og frøkna på snei ytterst

Her fikses det til bilder i offentligheten. Det er noe med det å bare stille seg opp foran folk og gi blanke faen i hva de tenker. Haha det elsker jeg.

Fineste damene på the sunny side. Outfit kommer.

Eksamenstips

Hei dere! Dette innlegget skriver jeg i en feiiii, som en del av min 10 minutters pause fra lesinga, eller det blir nok et kvarter, for jeg har store planer om å rusle ned trappen til butikken i slippers og en oversized t-shirt og kjøpe meg en stor sjokoladeplate til bare meg selv. Det må være helt innafor tenker jeg. Tanken med innlegget her var uansett å liste opp noen enkle tips til alle dere/oss som befinner seg i en trååki eksamensperiode for tiden. Håper det kommer til nytte!

 

× Last ned Hold eller Forest på AppStore. Det er både dårlig for konsentrasjonen og stressende hvis man har en mobil liggende foran seg der det hele tiden tikker inn varsler og man går innpå for å svare på snaps og sjekke instastories hvert femte minutt.

 

× Ta pauser – gjerne et kvarter eller 10 minutter, hvert 45 minutt. Altså pause etter tre kvarters effektiv jobbing.

 

× Diskuter faget og oppgaver med klassekamerater

 

× Drikk ubegrensede mengder svart kaffe ;p

 

× Ha med nok mat på skolen hvis du sitter der, ta med matpakker og oppskjært frukt, og husk å drikke vann.

 

× Bruk flashcards. Søk flashcards og ditt fag på Google og se om det finnes nyttige begrepsforklaringer.

 

× Kjøp iskaffe på Rema til 10 kroner

 

× Sett en plan for hva du skal gjennom i løpet av dagen før du tar kveld

 

× Gjør eksamensoppgaver – det er ofte de mest relevante oppgavene

 

× Unn deg en stor sjokoladeplate or whatever makes u happi

 

× Prøv deg på en study-liste på Spotify, kanskje det funker for deg

 

× Heng opp post-it-lapper rundt om i huset med formler og begrep så underbevisstheten fanger det opp

 

Lykke til med lesingen!

God mat på terrassen

Hei, håper alle har hatt en fin torsdag så langt! Kvelden er da enda ung. Jeg er hjemme hos Sanne med Johanna i nuet – med pizza i ovnen og pepsi i kjøleskapet. Jeg dro hit etter håndballtrening, sliten og sulten, men veldig happy. Jente som gleder seg til hjemmelaget havrepizza. Ellers i dag var jeg på trening i morges klokken åtte og dro rett på skolen etter det. Nå skal jeg bare kulen med damene i kveld, før jeg har makstesting i styrke i morgen tidlig etterfulgt av det samme kjøret med skole og håndballtrening etter det.

Jeg har kjøpt hagemøbler til verandaen, som vi har nytt godt av de siste dagene. Vi får se hvor lenge naboene holder ut med oss. I går kveld kom Anna, Johanna, Hanna og Trine på besøk og vi ble sittende ute i sofaen og spise nydelig mat.

Bildet over består av en tacovariant med bønner, chorizo, mango, guac og masse annet snacks. På bildet under ser dere også spesi utgave av burger(?), det er altså vegetarburger med guac, salsa og grønt iiiii lompe.

Nå skal dette nytes før det blir freddda i morgen. Ha en fin kveld og en nydelig start på morgendagen!

Elitelaget på party

Siste fulle eksamen-kjørrrr-uke er i gang og min siste eksamen er neste tirsdag. Håndballen er også i gang, etter tre uker (!!!) med fri, nok en gang må det poengteres med utropstegn bak fordi det har aldri hendt før. Det har uansett vært utrolig deilig om jeg kan si det. Hamstringen er bedre og humøret er på topp. Vi hadde testing i går og det fortsetter vi med på fredag, i morgen er det løping og det er masse annen snacks i vente nå som oppkjøringen har inntatt livene våre. Den varer en måned før vi får fri i juli.

På lørdag – det var vel den 18.mai, var jeg i overkant utslitt etter den 17., men jeg og resten av laget var invitert i 30-årsdagen til vår herlige fysio, Nina. Så det er klart jeg dro på meg finstasen for en siste fest med laget før oppkjøringen og for å feire henne. Her er noen bilder.

Nina, meg og Maja 

Alstad, Teo, Nina, Maren, Oda og meg

Marie, Hanne, Anna, meg, Ida, Nina, Teo, Oda, Julie og Maren. For en gjeng altså.

17.maiiiii

Heii og hoppsan. For en fin helg det har vært!! Jeg har vært hjemom i korte drag, men har vel vært utenfor mine fire vegger 90% av tiden. Det har vært helt sinnsykt fint vær og 17.mai var helt fantastisk. Jeg lå hjemme hos fammen natt til syttende for å bli påkledd bunad ved daggry. Da den var stiftet ferdig med alle knapper og nåler, ruslet jeg bort til min gode nabo og bestevenn Fiol, der hele gjengen var samlet for champagne-frokost. Da klokken passerte elleve tok vi maxi-taxi til byen og ble værende på Fire Fine store deler av dagen. Jeg fikk heldigvis med meg russetoget, der Pernille herjet med sine venner, før jeg dro tilbake til resten og fortsatte festen. Jeg hadde ikke med meg kamera, men legger ut bildene som ble tatt i løpet av dagen.

Hvordan var dagen deres?

Yogafruen

Tro det eller ei, i morges spratt jeg opp klokken 05.58, dro på meg tights og t-shirt, tok treningsbag og skolebag over skuldrene og startet dagen. YinYoga på 3T-Midtbyen 06.30, det var utrolig deilig. Noen ganger, idet man ankommer treningssenteret, morgen eller kveld, drømmer man om bare å legge seg på gulvet og slappe av istedenfor å trene. I dag fikk jeg utløp for this dream of mine. Det var altså så digg med yoga om morgenen. Det eneste problemet var at jeg måtte anstrenge meg bittelitt for ikke å sovne. Det skjedde en gang, vi skulle ligge i en posisjon i fire minutter, og jeg våkner til den overraskelsen at alle andre ligger i en annen posisjon og jeg undrer over hvor mange vintre jeg har sovet over.

Jeg spiste frokost på 3T i eget selskap, før jeg dro videre på skolen og har sittet der med studiegirlsa mine og diskutert 17.mai-frisyrer siden. Enda har jeg ikke peiling på verken hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg skal style håret.

Joooda heldigvis er outfiten bestemt og det blir sjølvsagt bunad i år som i fjor og ællj åræn før det. Elsker at jeg bare går over til gudbrandsdals-dialekt så fort jeg begynner å tenke på bunad. Slenger med et bilde fra 17.mai i fjor.

SATTAn jeg gleder meg til i morgen. Sorry overtenning. Håper dere får en strålende dag!! Tips til frisyre???

Disse dagene

Hola! Jeg dagdrømmer meg langt borte i feriemodus her jeg sitter med bredriftsøkonomi og finans shoved up my face. Vel, det er fortsatt en stund igjen til neste eksamen, så nervene har absolutt ikke kicket inn enda, noe som er litt dumt for da har jeg en tendens til å ta det liiiitt med ro disse dagene og omtrent dø av stress de fire siste før den store dagen. Jeg har vært oppe tidlig og dratt på skolen hele uken her hittil da, så det står ikke på innsatsen.

I går morges jogget jeg og Maja til 3T-Midtbyen etter at vi hadde stått opp, trente mage/rygg og jogget hjem igjen. Så dro vi hver for oss resten av dagen, før vi møttes igjen hjemme, vasket og ryddet leiligheten, og dro på en time på 3T – SomaMove – veldig krigersk og interessant time. We went all Game of Thrones, som vi begge tilfeldigvis har begynt på. Ikke det smarteste midt i eksamensperioden, men noe gøy må man unne seg i slike stressende tider. OG tanken på at 17.mai er rett rundt hjørnet gjør også dagene lettere.