treningsprogram – mage

Man kommer langt med en sterk kjernemuskulatur! En personlig trener på 3T har satt opp et mageprogram som tar godt på magen.


Planken

♦ start fra mageliggende

♦ plasser albuene rett under skulderleddet

♦ løft kroppen fra gulvet

Sideplanken

♦ Ligg på siden og plasser albuen rett under skulder

♦ Løft hoften opp fra gulvet slik at kroppen blir strak og hold posisjonen.

♦ Løft av øverste arm og fot for å gjøre det tyngre

Tips! Er planken for tung å gjøre? Da kan du sette knærne ned i gulvet, slik at belastningen blir mindre. Vil du ha tyngre belastning kan du prøve å gjøre det i slyngene! Les mer om det her

 


♦ Ligg på rygg og trekk knærne inn mot brystet, trykk deg godt sammen

♦ Strekk ut armer og ben og forleng utover. Hold korsryggen ned i gulvet

♦ Sveip armene i en sirkel og trekk knærne tilbake mot brystet, som i utgangsposisjonen

Tips! Liker du denne øvelsen er nok Pilates noe for deg! Les mer om Pilates på 3T her.

 


♦ Sitt på kne med ansiktet mot kabeltrinsen

♦ Ta tak i tauet og plasser hendene ved hodet

♦ Bøy overkroppen sammen med magemuskulaturen

♦ Kom rolig tilbake til utgangspunkt og snu bevegelsen før magemusklene slapper av.


«Reka»

♦ Plasser begge føtter i slynga med ansiktet vendt fra ankerpunktet.

♦ Albuene plasseres på gulvet rett under skuldrene.

♦ Trekk begge knær inn mot albue til det er 90 grader i hofteleddet.

♦ Øvelsen gjøres tyngre ved å plassere hendene i bakken i stedet for albuene.

Seteløft

Samme utgangspunkt som «Reka», men i stedet for å bøye knærne inn mot brystet løfter du heller setet oppover med strake bein.

 

♦ Fest føttene under fottøtten på benken

♦ Legg deg bakover med en skive foran brystet

♦ Løft overkroppen opp og crunch magen godt sammen

♦ Senk deg rolig ned igjen

Tips! Stopp før du når 90 grader i hofteleddet, slik at magen holdes aktiv hele tiden.

  Tights fra Run&Relax her, genser fra Helly Hansen her

Hva synes dere om programmet?

Living the good life

Hei, nå er det lenge siden sist! Jeg kunne startet dagen med å bekrefte at jeg er en dårlig blogger som ikke prioriterer bloggen. Men vet dere hva, jeg har hatt det så herlig de siste dagene at det ville vært en skam og sittet inne å blogget. Jeg må jo leve litt sånn at jeg i det hele tatt har noe å dele med dere! Hele helga har det vært 20 grader og sol, noe som endelig fikk tilbake troen på norsk sommer, for det er ingenting som er bedre enn det når den først er her!

På lørdagen startet jeg dagen med å jogge hjem til Katrine og rive henne ut av whatever she was doing, for å trene i granåsen. Så vi jogget dit, tok trappene tre ganger og jogget hjem igjen. Svett som feen, og det er så deilig. Alle klærne dere ser på oss er fra 3tshop.no

Så tok jeg turen til Solsiden med jentene på kvelden, og det var god stemning ettersom det hadde vært Rosenborg-Molde kamp. Solsiden må jo være hjertet i Trondheim på kvelder som denne, med sonedgang, musikk, mennesker og mat ved havet. Vi spiste på Egon (glutenfri pizza jippi). Så dro vi hjem til en kompis senere og danset hele natta. Klokka fire kjørte vi hjem, og sola hadde allerede rukket å kommet høyt på himmelen.

Dagen etter ble jeg vekket klokka elleve med frokost ute på verandaen, so much for my beautysleep. Litt etter var det bare å ta av taket på bilen og kjøre til nærmeste ledige volleyballbane med en hel gjeng. Vi grillet, spiste is og solet oss hele dagen.


… Og jeg ble solbrent nok en gang haha. Vises ikke så godt på bildet, men halsen og under puppene. Ups. Man ser det jo ikke før man kommer hjem på kvelden, og da er det litt sent, men men jeg er bare glad for at vi får se litt sol i det hele tatt.

Hvordan har helga deres vært?

trivelig dag

Hei dere! I går ble en travel dag, gjorde mye mere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg startet jo dagen med å dra på martna i byen med mimmi og Pernille. Vi spiste også lunsj på en koselig resturant Kalas på Bakklandet i byen. Sjuki god fiskesuppe.

Fine byen

Det var så mye godt i de bodene, men jeg var så mett at jeg klarte nesten ikke å se på engang haha

Etter det kjørte jeg hjem og skiftet før jeg hentet Katrine for å dra på Rosenborg-kamp. Jeg er aldri på fotballkamp, men det var faktisk veldig trivelig og god stemning. Rosenborg vant 7-1, men det var bare cupkamp, så.. Ja jeg hørtes ut som en proff kommentator der i et sekund, men jeg skal inrømme at jeg ikke har peiling. Uansett så var det gøy! Vi fikk kanskje ikke sett så mye av kampen, men vi fikk sjekket ut alle spillerne og kartlagt litt hvem som var i vår målgruppe. Så vi kommer til å bli sett mye på fotballkamp framover med andre ord hehe.

I nitiden på kvelden, da kampen var ferdig, sto sola fortsatt på himmelen og vi kom på at utvekslingsstudenten i klassen vår hadde hadebra-party før han skal reise tilbake til USA igjen, så vi kjøpte oss en meget enkel middag på Bunnpris før vi kjørte avgårde.

Nå skal jeg ut å trene litt, så vi blogges igjen senere!

dagens antrekk

I dag var jeg på byvandring med lillesøster og bestemor, noe som alltid er koselig. Det er martna i Trondheim, som vil si masse boder med forskjellig mat og duppedingser, så det er jo gøy. Nå skal jeg snart på fotballkamp og se Rosenborg mot et eller annet lag, det sier litt om hvor interessert jeg er, men katy hadde en billett til overs så jeg tenkte bare yolo osv. Hehe neida. Jeg har noen flere bilder fra dagen, men først dagens antrekk:

Genser fra Bikbok

Bukse fra Dr.Denim

Kåpe/vest fra Topshop

Sko fra Din Sko

Veske fra Michael Kors

Hva synes dere?

solbrent allerede

Hei folkens! Nok en solskinnsdag i Trondheim, dessverre varer ikke lykken lenge for det skal være regn i hele neste uke. “Men la oss nyte denne dagen” ble mat og kat enige om, så vi tar turen til byen snart for litt lunsj og kose. Jeg er solbrent som bare det etter at jeg lå og sov i sola i hele går, så livet er herlig, svir som fela.

På lørdagen dro jeg og jentene på selvforsvarskurs igjen, runde nummer to. Vi holdt på i drøye tre timer med hardnocka boksing og sparking, ville lett sammenlignet det med en boothcamp. Etter det trente jeg og Anna en time på 3T (kjørte 1 minutters intervaller på høy hastighet med 2 minutter pause, for å fokusere kun på hurtighet x 8), så jeg var mildt sagt utslitt etter dagens firetimers økt. Så dro jeg og Pernille på hytta der mamma og pappa allerede var, og vi fikk en koselig liten helg på hytta. Der det blant annet regnet små kyllinger fra taket, haha for de som follower meg på snap. Et stakkars fuglepar hadde lagt reir på taket, så når bebbiene skulle ut av reiret falt de jo ned. Så mamma hadde lagt puter rundt hele hytta, og dermed falt de mykt haha awi.

Hvordan er været ellers i Norge egentlig?

Island for denne gang

Nå har jeg skrevet litt om alle dagene på Island, bortsett fra den siste, og kanskje mest spennende. Det var som vanlig opp klokka åtte, for å bli henta av en sjåfør klokka ni. Han skulle være med oss hele dagen og kjøre oss rundt i fjellene på Island. Han hadde en dritkul bil som var gigantisk og minnet om lekebilen Hot Wheels Monster Jam, vent Mathilde hvorfor husker du akkurat hva lekebilen het?? Okei never mind. Jeg ble hvertfall kvalm etter fem minutter oppover fjellveggen med den, men det var artig.

Det første vi gjorde var å besøke “sprekken” som går gjennom hele Island. De glir lenger og lenger fra hverandre, og en gang kommer det til å eksplodere. Could be today or in a hundred years from now.

pappa og monster jammen

Så kom vi til Gullfossen, der vi først spiste god lunsj sammen med en hel haug turister som besto av 92 % asiatere (vi var de 8 resterende prosentene)

Her ser dere Gullfossen. Den var egentlig mye mer spektakulær enn jeg klarer å få fram på bildet. Det var så sinnsykt mye vann i lufta fordi fossen ble dratt med vinden, så kameraet ble klissvått. Og så er den mye lengre og brattere enn det dere ser.

Så kom vi til høydepunktet, nemlig geysirer. Det kan nesten sammenlignes med en vanlig vulkan, bare at det er kokende vann og ikke kokende lava som blir sprutet flere meter opp i lufta. Det var helt utrolig å se på! Jeg så i avisa i forrigårs at en familie hadde stått for nærme, så når den eksloderte i lufta (noe den gjorde vært 6 minutt) så fikk de kokende vann over seg og en eller annen grads forbrenning på kroppen.. Men det gjorde ikke jeiiii så jeg syntes det var utrolig spennende haha.


Etter det kjørte vi på toppen av en gigavulkan, som selvfølgelig ikke er aktiv lenger, men holy det var litt scary likevel. Det var ikke lov å gå nedi denne her, og det er vel en grunn til det..

På vei hjem dro vi innom plantasjen til han som kjørte oss, og det var bare så utrolig søtt der at det fortjener et bilde på bloggen. De dyrket tomater og lagde alle slags økologiske dressinger, sauser, salsa ja masse godt som vi kjøpte.

Ja det var egentlig alt for denne gang. Jeg anbefaler virkelig Island for reiseglade folk som vil oppleve verden. Det var utrolig mye spennende å gjøre der. Også må jeg bare si at jeg har verdens herligste besteforeldre som tar meg med på slike turer. Er det ikke løvesafari i Afrika, så er det hvalsafari på Island, og er det ikke ridning så er det segway liksom. De er de mest yoloe grandparentsene jeg vet om haha, sier ja til alt og klager aldri på noe. Det er ikke alle bestemødre som galloperer på hest og kjører i vulkaner altså, det nekter jeg å tro.

Hva synes dere om bildene?

trøndelag byr på finvær

I dag er det faktisk finvær i Trondheim, noe jeg ikke har sett mye til siden i fjorsommer. Det er så rart, helt fra mai i fjor var det finvær heele sommeren, mens i år har det vært dårlig helt til langt inn i juni og jeg tør ikke si noe om hvordan det skal fortsette. Uansett må sommerdagen nytes, så jeg tok turen til byen for å sette på vipper på Salong Bliss og tusle litt rundt etterpå. Jeg sovner hver gang jeg setter på vipper fordi det er så godt, og i dag våknet jeg av at jeg selv snorket hahaha jeez. Må være interessant å være vippedamen min, snakker sikkert i søvne å.          

Kjole fra Urban Outfitters, cardigan fra Samsøe, sko fra Bianco


Hva synes dere om antrekket?

roadtrip på segway

Hei sann! Nå er jeg tilbake på norsk jord, og jeg kom hjem i går kveld. Kroppen min ville så gjerne bare slappe av og hoppe i seng etter en hel dag med reising, men hodet mitt klarte å psyke meg opp til å få med noen av jentene ut haha. Så jeg dro på meg noen fancy klær og løp ned til bussen med en gang. Var jo en stund siden jeg hadde sett dem så det var koselig med en flaske vin på Solsiden.

Jeg har jo to dager på Island jeg ikke har fortalt dere om, så her har jeg noen bilder fra mandagen. Først på dagen dro vi på et kunstmuseum, det er bare noe familien (jeg, Pernille og pappa) har lært å godta når mimmi tar oss med på slike ekslusive turer, det er det minste vi kan gjøre. Det ble (heldigvis) en kort tur, før jeg og søstersen gikk oss en tur i shoppinggata (som forresten bare solgte ullklær og allværsjakker) og fant oss en søt, liten cafè med glutenfri Crepè!! Det er jo en vinner, spesielt når du bestiller med nutella, snickers og jordbær, craycraay.

Litt senere på dagen skulle vi på segway-sightseeing rundt om Reykjavik, noe som var utrolig morsomt! Jeg har så lyst på segway nå haha.

Etter det igjen, fant vi oss et ordentlig kjøpesenter, Kringlan het det. Der var det masse bra butikker som Mac, Topshop, Urban, og jeg kommer ikke på noen nå haha. De hadde en stor sportsbutikk med masse Nike og Adidas også. Ellers så har vi spist sykt mye god mat. Som blant annet denne kvelden, hvor vi hadde seksretters middag, såå god mat. Og er det noe de kan, så er det fisk og lam, det er sikkerstikk på Island.

Hva synes dere om bildene?

outfit

Kjole Vero Moda

Cardigan Samsøe

Skinnjakke Choies

Sko Bianco

Veske Marc Jacobs

Hva synes dere?

Islandshest og hvalsafari

Hei dere! Nå ligger jeg utslitt på hotellsenga etter dagens oppdagelsesferd. Det er noe nytt hver dag og vi skal ikke gå glipp av noe på denne øya haha! I går var dagen så fullstappa at jeg hadde ikke sjangs til å presse inn det minste blogginnlegg. Og da jeg kom tilbake på hotellet på kvelden var jeg så sliten at jeg sovnet med en gang. Men herlighet for en dag! Den startet med ridning i fjellet på Islandshest. Jeg hadde ikke ridd på flere år, men ble forelsket i hester igjen. Når vi galopperte i fjellet, herreguud for en følelse! Og naturen var så utrolig fin.


Da vi kom tilbake var det bare å skifte om til hvalsafari-klær??? Hva har man på seg liksom. Heldigvis fikk vi hver vår gigantiske kjeldress, og hadde det ikke vært for den hadde jeg frosset ihjel. Men vi fikk sett både en stor hval og flere delfiner, så det var morsomt! I tillegg kjørte vi en sånn liten gummibåt, eller ikke såå liten da men, den ble hvertfall kastet rundt på de store bølgene og det kilte sånn i magen hahaha. Det var så rart for vi kjørte midt ut på havet, så alt vi så var isfjell langt lagt borte, mens sola skinte og været var fantastisk fint.


Nå skal vi ut å spise, så vi blogges senere med kveldens antrekk! Hva synes dere om bildene?