En dagstur rundt Aruba

På onsdag leide vi oss en Jeep og kjørte øya rundt for å utforske det som var å utforske. En helt fantastisk natur. Some sort of ørken med kaktuser og iguanaer, hvite sandstrender med stille, turkist vann, bratte berg med bølger som slår flere meter høyt, lokale barer og restauranter, skoler, supermarked og luksushotell. Denne øya har alt. Bra shopping er det også her. En hel dag gikk med på å kjøre rundt den lille øya, men jeg ville ikke vært foruten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I skyggen av et palmetre

Hei venner! Akkurat nå sitter jeg på hotellets egen Starbucks, med en iced latte for meg selv, og blogger. Such a cliché. But I love it. Jeg håper dere koser dere masse i fint, norsk påskevær. Jeg ser stories på instagram og snap av alle som bestiger “påskefjellet” i nydelig vintervær. Fint vær er det her også, 30 grader og knallsol. Jeg er solbrent, ikke noe sjokk det haha. Derfor er det digg å ta seg en siesta i skyggen på denne tiden av døgnet, enten i en kaffebar eller under et palmetre. 

Vi har kun en hel dag igjen her, i morgen, før vi drar hjem på lørdagen. Så jeg skal bare gjøre akkurat det samme som jeg har gjort hittil. Ligge på stranda, bade i turkist vann, spise og drikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgentrim og frokost

Hei! Denne dagen startet med et tidlig møte med tredemølla. Vi har det største og beste trenings”rommet” jeg har noen gang har hatt på et hotell. Det er mer et treningssenter enn et treningsrom. Det har to etasjer; styrkeavdeling i første og carrrrdiå i andre, med alt av møller, sykler og elipsemaskiner. Det var det som fikk oss til å lande på akkurat dette hotellet, som forresten heter Marriot Stellaris. 

Jeg holder til på mølla i noen minutter først og går over til styrke etterpå. I dag kjørte jeg to runder med 20/10 x 10, men jeg klarte ikke å endre fra mph til km/t så jeg gjettet hastighet. Etterpå fant jeg en kalkulator på nettet som kunne gjøre dette for meg. Var bra gjettet da, løp på noe som tilsvarte 17,8 km/t ish og 2 incline, og det er vel omtrent det jeg bruker å ligge på hjemme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motivasjonen er en insane god frokostbuffe. De har en egen gluten free station, omelett station, smoothie station, juice station. Med andre ord de har det meste og de ordner det akkurat slik du vil ha det. Jeg har altså tre-retters til frokost. Først en omelett, så bagel med cream cheese, smoked salmon og løk, såå masse deilig frukt. Det blir som regel sånn at jeg spiser det samme til frokost hver dag, men det er jo så GODT. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aruba er amazing

HOLA!! Feil språk, men jeg vet ikke hva hei er på nederlandsk, for denne øya er faktisk eid av Nederland. Something I find very strange. Nå er vel klokka over midnatt hjemme i Noreg, men jeg får bare blogge når det passer her borte. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå, er fordi vi landet her på Aruba helt uten bagasje. Den var igjen i Oslo. Så macen sammen med alt av klær, sminke, undertøy, bikini, mobilladere og ppiller var det bare å glemme. Så første kvelden, den kvelden vi landet her etter tretten timer i fly, var det mission finn-første-og-beste-bikini-på-KLM-sin-regning, noe som ikke var kjempeenkelt. Go stemning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gikk rundt i denne outfitten alt for lenge og følte meg som en levende suvenir til 69 kr. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men vi har klaget utrolig lite og hatt en positiv innstilling all the way. Jeg hadde kanskje sagt annet om vi enda ikke hadde fått bagasjen, men den har kommet og vi er lykkelige. Hotellet vi bor på er helt amazing og det er resten av øya også. Vi tar dagene helt med ro og nyyter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en egen Starbucks på hotellet så vi er mye på besøk hos dem. Folk går rundt med en Starbucks i hånda til enhver tid. Det er veldig amerikansk her, er tydeligvis her amerikanerne drar på feire. Minner veldig om et avslappet Miami på happypills og jamaican vibes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo Nesbø og Ubåtsaken

Hei! Hvis alt har gått etter planen skal jeg sitte på et fly på vei til Aruba nå. Vi landet på Gardemoen sent i går kveld og sjekket inn på Radisson. Da vi hadde fått romnøkler og bare skulle sette koffertene våre på rommene før vi skulle ta oss en matbit nede i restauranten, hadde vi fått romnøkler til et rom som noen tydeligvis allerede bodde på. Så da pappa åpnet døra for å gå inn møtte han synet av et forskrekket kvinnemenneske stående i trusa og rope NEIII. Huffamei stakkars.. Hotellet beklaget gang på gang. For det skal bare ikke skje. Hun trodde sikkert det var slutten.

Frokosten i dag ble veldig enkel. Flyet vårt fra Oslo til Amsterdam gikk halv sju i morrest, så vi spiste heller en bedre frokost i Nederlands hovedstad. Vel, nok prat, jeg har mer enn nok av timer foran meg på dette flyet. Jeg har med meg to Jo Nesbø bøker og Ubåtsaken på podkast, takket være deres anbefaling. Nå er det bare å senke skuldrene å la påskeferien come at me. 

Ha en fin lørdag! 

Fredag og påskeferie!

Nå pakkes det for harde livet. Det værste er at jeg er så dårlig på å pakke, jeg sporer av alt for lett og jeg glemmer hele tiden hva jeg var på vei for å hente haha. Jeg er utrolig lite effektiv med andre ord. I tillegg er det så fucka når jeg må være helt ferdigpakket før kveldens håndballtrening, fordi jeg drar rett derfra, blir hentet utenfor hallen og kjører rett til flyplassen. Til vanlig bruker vi å reise på ferie om natten, så da pakker vi liksom ferdig før vi går og legger oss og slipper å tenke på så mye mer. Nå kommer hue mitt til å være alle andre plasser enn på håndballtrening i hvert fall, men men. Jeg skal ikke klage 🙂 

Sånn ser det ut hittil. Vi bruker stua som koffert. Kanskje på tide å pakke ned alt i en ordentlig koffert. Ettersom den må være lukket og låst før jeg kjører herfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom forresten hjem til en pakke i posten i går. En pakke full av energibarer! Jeg vant en konkurranse på instagram, noe jeg aldri gjør, men det er veldig gøyy. Jeg skal pakke med meg noen på reisen hehe. Vær alltid beredt. BTW så var de kjempegode, snek med meg en på trening i går og DAMN den var god og seff glutenfri. Kjipern om jeg hadde vunnet en konkurranse med en premie full av gluten. Sånt kan jeg begynne å grine av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er jeg nå, spiser pannekaker til frokost mens jeg nyter synet av at Carl Axel pakker sakene sine. Fredag♥ Påskeferie♥ Det er havrepannekaker av den samme oppskriften jeg alltid kjører, dere finner den under min siste pannekake-post på insta. Tenkte det var greit å carbe opp litt ekstra nå før jeg skal sprade rundt i bikini i en uke haha….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er deres fredag?

Her skal jeg feire påske

Det er ikke første april enda så vidt jeg vet, så dette er altså ingen spøk. Jeg skal til Aaaaruba i påskeferien med familien. Det er en øy i Karibien og den ser fantastisk ut. Jeg drar allerede i morgen (!) etter håndballtrening på kvelden. Vi skal først fly til Oslo, bo en natt på hotell, fly first thing in the morning to Amsterdam, og derfra en 12-timers flytur til Aruba. Det passer meg utmerket. Har tenkt å rane Johanna for Jo Nesbø bøker og kanskje dere har noen Podkaster å anbefale meg? Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye til å bare slappe av og nyyyyyte sol og varme på mitt hvite skinn. 

Nye eventyr venter

Hei sann folkens! Tenkte det var på tide å stikke innom her en tur. Jeg har hatt noen travle dager i nytt hjem, med ny familie og ellers med den vanlige kombinasjonen av skole og trening. Jeg og Maja har som tidligere nevnt bodd hjemme hos Tonje og Sigve (keepern på laget + typen hennes) og passet på Walter (hunden deres), mens de har vært bortreist. Vi har vært oppe i otta hver dag for å trene før skole og jobb, vært på håndballtrening og kommet hjem og laget felles middag på kvelden. Oppe i otta er forresten et uttrykk for det å stå opp tidlig haha.. På mandag hadde vi kremet pasta med scampi til middag, på tirsdag hadde vi enchiladas og i går hadde vi kremet pasta med kylling og spinat. Vi er glade i mat som dere vet. 

Nå er eventyret dog over og vi har pakket ut sakene våre og forlatt hus og hund 🙁 MEN nye eventyr venter rett rundt hjørnet for min del, mer om det senere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walter ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen fine roomies da gitt. 

Vårt nye hjem

God kveld mine venner! Jeg sitter nå i mitt nye hjem og nyter en sen middag med samboern, haha. Sounds nothing like me, men det er kanskje noe jeg kan bli vant til etterhvert. Det har vært en lang men fin mandag. Jeg dro på styrketrening i morrest og trente tung bein med styrketreneren vår. Da jeg kom hjem var jeg hungriii og fant meg noen sushibiter i kjøleskapet som smakte heaven. Jeg gjorde litt skole, så nyeste episode av Heimebane og spiste mer mat før jeg dro på håndballtrening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter håndballtreninga som var ferdig klokka seks, pakket jeg med meg saker og ting for et helt liv og kjørte til mitt nye hjem for de neste dagene. Jeg har seriøst med meg SÅ mye haha, men sånn blir det med to treninger om dagen i tillegg til skole. Jeg og Maja dro på butikken og kjøpte inn mat og nå sitter vi her og ser  gårsdagens kamp mellom Storhamar og Vipers på handballtv.no.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser fram til en ny dag i morgen, håper dere får en fin dag ♥

Jeg flytter ut denne uka

Hei dere! Jeg har hatt en finfin helg. På fredag lagde jeg og Anna tunfiskpizza, som er en av våre absolutt favoritter, med masse juicy nam oppå og så en dokumentar; The Push på Netflix. Den var hands down sjuuuk. Jeg og Anna digger sånne serier og filmer som er helt mindfucked og leaves you shaking. Den handler om en mentalist som utfører et eksperiment og viser hvordan mennesker kan la seg manipulere til å begå kriminelle handlinger uten å stille spørsmål. Den anbefales. 

På lørdag dro jeg på toill-dag (crazy days) og klarte å komme hjem uten en eneste handlepose, DET er creds til meg. Det var også målet mitt, så goal achieved. På kvelden jobbet jeg på Downtown. Og denne søndagen har bare vært utrolig chill.

Tiiilbake til overskriften, som kan oppfattes som en clickbait-overskrift. Det er sannheten som står der, bare på anabole steroider. Jeg skal nemlig ikke flytte ut for godt denne uka, jeg skal kun flytte ut denne uka, så skal jeg flytte hjem igjen haha. Jeg og Maja skal teste tilværelsen som samboere og flytter inn hos Tonje, keepern på laget som skal reise bort, på samling. Vi skal altså bo der fram til torsdag og passe på hunden og holde liv i redet. Så det kan bli funny. 

Vi blogges ♥