2017 rett rundt hjørnet

Hei folkens! I dag er den siste dagen i 2016 gitt, det har gått temmelig fort dette året. Om bare noen timer er det 2017. Et nytt år, som byr på nye muligheter, nye oppturer og nedturer, nye venner og nye opplevelser med gamle venner. Nyttårsaften er årets festdag og den skal feires skikkelig! Jeg og jentene + noen av guttene (kjærester og kompiser) skal spise og drikke til Katrine i kveld, hun har muligens den fineste utsikten i byen, så det passer perfekt. Vi skal selvfølgelig spise kalkun med masse godt til, og poppe et titalls champagneflasker. Jeg gleder meg! Nå ser jeg at klokken er hele halv fire, så jeg må egentlig hive meg rundt og begynne å ordne meg. 

Her har jeg ligget i hele dag, etter håndballtreningen som var i morrest. Har sett både filmen Tannfeen, og en animasjonsfilm som het The Croods eller noe. Så jeg og Mia har koset oss. Eller Mia er jo livredd, hun haaater fyrverkeri og blir helt hysterisk stakkars.. 

Hva er deres planer i kveld?

NM-GULL!!

DET BLE GULL I NM! Og herligheet så deilig! Gårsdagen var preget av stress, nerver og ikke minst en masse glede! Heldigvis var juniorfinalene først ut, så det eneste vi rakk å gjøre før kampen var å spise frokost og komme oss til hallen. Det hadde vært mye verre hvis kampen var på kvelden og vi måtte gått rundt å tenkt på det hele dagen. For jeg kjente at rett før kampen startet, mens vi satt i garderoben, så trodde jeg nesten jeg holdt på å bli syk, jeg var så kvalm haha. Men det var nok bare nerver, og det forsvant med en gang kampen ble blåst igang. Det ble en slitekamp, der vi aldri helt klarte å kjøre fra motstanderne, men det endte med firemålsseier mot Oppsal til slutt. Det at kampen ble sendt på TV ofret jeg ikke en tanke til, og kom faktisk ikke på det før i slutten av kampen, og jeg tenkte – jeeez har jeg gjort noe dumt uten å tenke over det nå. Men FOR en opplevelse det var, sinnsykt morsomt! Og banketten etterpå var også kjempestemning. Så alt i alt var det en veldig bra Oslo-tur. 


 

Neste stopp: Oslo

Hei dere! Jeg tenkte bare å stikke innom før jeg drar til Oslo. Vi har håndballtrening først nå, klokka ti, så kjører vi hele veien til Oslo etter det. Vi skal overnatte i Oslo i to netter, og kommer hjem sent den 30, dagen før nyttårsaften. Vi skal spille mot Oppsal i finalen, kampen spilles i Oslo Spektrum i morgen klokka halv tolv og den sendes på Eurosport Norge, så for de som ikke har noe å gjøre i morgen er det bare å ta en titt. 

Ønsk oss lykke til!! ♥

 

edru på party

Hei dere! Det er sikkert mange av dere som har ligget inne med bakisen godt plassert i bakhodet og magen i dag, etter gårsdagens festligheter. Andre juledag er jo en festdag, og i Trondheim er i hvert fall 99,9 prosent av alle kids på 18 år og oppover ute på denne dagen. Jeg derimot, tilhørte den 0,01 prosenten som ikke var ute. Jeg skal jo til Oslo og spille NM 20 finale på torsdagen, så det var ikke akkurat noe spørsmål for min del. Jeg var med på vorset med gjengen og kjørte dem til byen. Så møtte jeg Sanne og vi kjørte noen flere friends. 

I dag sov jeg til langt på dagen og sto ikke opp før klokka fire, ja ikke spør. Da var det i hvert fall på tide med frokost, så tok jeg en rask treningsøkt med en jævlig 4×4 intervall med Anna og Johanna. Og nå sitter jeg her og venter på at gjengen skal komme og chillen her. 

Hva gjorde dere i går?

Første juledag

GOD JUL ♥ ♥ ♥ 

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk dag i går, med god mat og godt selskap. Min julaften var like fin som alltid her på Røros. Vi startet dagen med julefrokost og en tur til kirka. Etter det var det selvfølgelig tre nøtter til askepott og diverse disney klassikere som sto for tur. Julekaker og julefilmer er noe som går igjen hele dagen, det er sikkert ikke bare jeg som føler det slik, men det er jo så herlig da. Det er liksom slik det skal være. Så kommer kvelden, og vi pynter oss og kjenner lukten av ribbe og julemat fylle huset. Nammm vi spiser alltid ribbe her, og det er så godt. Så til slutt kommer gavene, jippi. Jeg fikk så masse fint!. Jeg vil vise dere senere, men jeg kan si så mye at jeg både fikk Olympus kameraet jeg hadde ønsket meg, og verdens cuteste kaffemaskin awi. 

Jeg var ikke så stor på bildetaking på kvelden da dessverre.. Jaja i morgen tidlig kjører vi hjem herfra, jeg skal nemlig rekke en håndballtrening klokka ti, så når jeg sier tidlig så mener jeg tidlig haha. Vi blogges når jeg er hjemme!


 

Vesle julaften

Heii! Vær-damen på NRK kalte lillejulaften for vesle julaften i går, og det syntes jeg var litt morsomt, så det ble en verdig overskrift. For i dag er det sannelig lillejulaften! Og jula handler jo i stor grad om tradisjoner, så her på Røros har vi gjort alt slik vi pleier å gjøre det hvert år. Vi startet dagen med en good julefrokost. Så dro vi ut for å jakte på juletrær, og fant det perfekte treet på første forsøk. Det skal pyntes straks, men nå sitter vi og spiser kaffe og kaker, (blogger) og hører på julemusikk. Jeg har snart spist meg mett på sjokolade og julekaker, men det er jo jul sant. Jeg kan vise dere treet når det er ferdig pyntet ♥ Til middag har vi julegrøt med mandel i, så målet for dagen er å kapre den mandelen og få en gave hehe. I kveld er det vel Hjemme Alene 2, The Holiday og Hjelp det er juleferie, blant andre julefilmer som går, wii de er så kos. 

Har dere noen lille julaften tradisjoner?

Mine planer i jula

Hei dere! Jeg tenker det er greit å informere dere litt om mine planer for jula, sånn at dere ikke trenger å være bekymret for at jeg ligger deprimert under dyna eller noe når jeg ikke blogger. Jeg er klar over at jeg har vært en dårlig blogger den siste tiden, jeg kjenner det på hele kroppen at det er noe som henger over meg. Det er ingen grunn til det egentlig, annet enn at det har vært så mye eksamen og håndball i det siste, og når jeg først er ferdig med eksamen og har treningsfri så vil jeg bare slappe av og henge med gjengen. Men jeg skal skjerpe meg, jeg lover. Det er ingenting som er bedre enn når jeg er i en skikkelig blogg-flow med masse gode, interessante innlegg som dere responderer positivt på. 

I morrest var jeg på basis- og styrketrening med byåsenjentene, og etter det så pakket jeg meg ferdig for å dra på hytta. Nå sitter jeg trygt plantet på hytta på Røros med mimmi, beste, mamma, pappa og Pernille (og Mia♥). Same procedure as every year. Vi feirer alltid jul på Røros, eller Tufsingdalen for å være presis. Dere som har fulgt meg lenge vet vel det allerede. Vi blir her til 2.juledag, da kjører vi hjem igjen grytidlig om mogenen, fordi jeg skal på håndballtrening, hehh kjempestemning for det i heimen. Den 28 desember drar jeg til Oslo for å spille finale i NM 20 med Byåsen. Så drar jeg hjem igjen den 30 desember og feirer nyttårsaften med mine kjære og nære. Gleder meiii.

T-shirt fra Bikbok

Tights fra Nelly

Playsuit fra Pull&Bear

julegaver på stell

Hei snupper! Jeg har hatt lørdagsfølelse i hele dag, don’t know why. Jeg startet dagen med en chill styrkeøkt med Anna, så kastet vi i oss en questbar, dusjet og ordnet oss i en feiii og kjørte til byen en time etter økta var ferdig. Vi plukket opp Katrine på veien, som har kommet hjem fra folkehøyskolen på Karmøy. Så vi tre damerne hadde en trivelig bytur med julegaveshopping og burger til middag. Nå har jeg faktisk de fleste julegavene på stell, så jeg er ikke så stressa. 

Jeg kjøpte meg også en genser fra Carlings, den jeg har på på bildene under. Nå skal jeg og jentene se julefilm og kose oss massemasse, ha en fin mandagskveld og unn dere minst en pepperkake, om ikke en hel boks ♥


 

Mine julegaveønsker

Med eksamenstid har jeg ikke rukket å tenke et sekund på julegaver, noe som gjør at jeg, en uke før jul, sitter her uten en eneste julegave klar. Ikke har jeg tenkt på hva jeg selv ønsker meg heller. Men nå har jeg juleferie og endelig er hodet innstilt på det. Så jeg klarte å sette sammen en rar, liten ønskeliste som dere kan få se.

Jeg ønsker meg det nye Olympus Pen kameraet. Jeg har egentlig ikke mye peiling på det kameraet, men jeg har hørt veldig mye bra om det. Og jeg trenger et lite kamera med skikkelig kvalitet, som har plass i veska og som ikke ødelegger ryggen. Noen som har noen erfaring med det?

Så ønsker jeg meg en høytaler, til å ha på rommet. Jeg har en nå, som har skikkelig bra lyd og bass, men det er bare AUX ledning. Og nå som jeg er i en periode der jeg hører på “sleep” podcast og nattasanger når jeg legger meg, så hadde det vært greit med bluetooth, fordi ledningen ikke når nattbordet. Haha problembarn. 

En kaffetrakter står faktisk på lista heh. Jeg har kaffemaskin, men jeg synes ordentlig traktet kaffe er mye bedre. Spørsmålet er bare om jeg tar meg tiden til å lære meg å trakte kaffen.

Så ønsker jeg meg en mini Mac-palette x 4, så jeg kan kjøpe mine egne farger. Jeg og Pernille har to stykker med seks farger i hver, men vi bruker liksom bare typ tre av dem, så hadde vært greit å kunne valgt selv.

Og til slutt ønsker jeg meg nye Adidas-sko (bildet under), men det gjør jeg forsåvidt alltid, får ikke nok av dem.

Hva ønsker dere dere til jul?

CLASSIC BLACK

//Samarbeid med DW

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere en klokke jeg fikk fra Daniel Wellington for litt siden. Dere har kanskje sett den lysebrune jeg la ut bilde av på instagram, den er helt nydelig, skikkelig retro og jeg elsker kombinasjonen av lysebrunt skinn, turkise visere og romertall. Men jeg fikk også en klokke fra Classic Black-kollekskjonen, og den er virkelig classy og tidløs. Den passer til alle antrekk, alle occasions, året rundt. I går kveld var jeg på juleselskap med familien, etterfulgt av julebord med venner ooog på jobb til langt på natt (travel dame), og den svarte klokken med rosegull-detailz hvilte behagelig på håndleddet hele tiden. 

For dere som henger litt etter med julegaver i år, er ikke dette en dårlig ide til søstre, mødre, venninner og kjærester. Jeg har fått muligheten til å gi dere en rabattkode, MATHOLCK – som gir 15 % rabatt på hele nettbutikken. Gå inn på www.danielwellington.com og finn deres favoritt. Her er direktelink til klokken på bildene, og her til den jeg la ut på instagram. 

Hva synes dere? Hvilken er deres favoritt?