MIN DAG I BILDER

Heei alle fiine! Er egentlig litt kleint å skrive ‘hei alle fine’ for jeg vet da faen hvordan dere ser ut jeg, men halleluja, alle er fine på hver sin måte og sånn ikke sant?♥♥ Ja okei haha, uuansett så skal jeg fortelle litt om dagen min! 

Jeg var som dere sikkert fikk med dere etter et supert gjesteinnlegg av Truls, hjemme hos Thea og Martine med Daniel, Tobias og Truls i går, kjempe koselig. Så jeg sov over hos dem, altså twinsa. Kan like gjerne si at vi sov ute i natt, fordi med vinnduet på viidt gap var det så kaldt at noen sikkert kunne dødd… Haha jeg husker at jeg våknet i natt av en ekstreem lukt av Listerine (sterk munnskyll) og da hadde Martine vært oppe og tatt munnskyll fordi hun fikk ikke sove med dårlig ånde, hahahaha what the fish? ;ppPp

heerlig breakfast altsåå

Så dro vi til meg i halv ett tiden for å årdne oss til håndballkamp, SOM VI VANT hehe. Spilte i går også, VANT DEN OGSÅ hehe. I går mot Melhus og i dag mot Steinkjer, jehuu.

hahaha hva skjeera

Noen bilder fra kampen (pil ned). Veldig dårlig kvalitet meen.

HEIMDAL ASS (grønt hjerte)

GINGER I FARTA (oransj hjerte)

Og heer sitter jeg nå med denne sukkerklumpen, sorry at jeg ødelegger kvelden til dere som ikke har kake altså:-((( Men nå skal jeg laste ned Spotify Premium fordi jeg er såååå lei av den sykelig irriterende Spotify-reklame-stemmen hele tiden! Også skal jeg svare på litt mail osv, som den superbloggeren jeg er haha, så poppis altså.

Oj ble mye tekst og bilder jaajja..

Hva har dere gjort i dag da?

FOR EN HÆRLIG DAG!

Hei alle fans, dette er gjesteinnlegg fra Truls, og jeg er en super kar fra trondheim.

Idag har jeg vært i byen. Været i trondheim er helt supert for tiden så det har vært supert. Var en tur på Gina idag å fant DEN fine genseren til kun 249,50 ,-

Såklart ble det så jeg kjøpte den men da jeg kom på bik bok var det en top som bare var så perfekt til meg, men såklart hadde jeg ikke råd til den…..

Hadebra nå er jeg lei, men ovenfor her er det noen bilder av meg. Som dere ser så lakkerer jeg neglene at the moment, med rosa Essie, såå fin farge! Om du er kul må du kommentere dette innlegget så skal Mathilde svare senere og followe deg på twitter og instagram 🙂

Noen bilder fra når gjengen spiste Norges beste hamburger fra Stjernegrillen!


Mathilde er foresten verdens kuleste og mest awesome bestevenn, skjønner godt at dere leser bloggen hennes!!

Takk for meg, har vært en ære å blogge for slike fine blogglesere som dere!♥ (foresten så heter jeg trulsmeland på instagram jenter!) hihi

DAGENS ANTREKK

genser fra Bikbok, bukse fra Topshop, armbånd fra diverse butikker, jakke fra B-Denim

Hva synes dere om antrekket?

VIDEOBLOGG – DIP DYE

Her kommer en veeldig etterspurt video, om hvordan man kan dip dye håret med flere farger. Kommer helt sikkert et eller annet geni og forteller meg at “konditorfarge er det værste man kan bruke på håret” osv, men altså jeg har gjort det før og jeg har hvertfall ikke merket forskjell! Jeg vet ikke hvordan det er med farget eller stripet hår jeg, kanskje det ikke funker like bra? Uansett, min dipdye varte til jeg dusjet og da tror jeg det gikk ut med en gang! 🙂 LYKKE TIL FOR DERE SOM SKAL PRØVE DET

 

Hva synes dere?

LAGBILDE

Good kveld! Kom akkurat hjem fra trening. Dere har kanskje opplevd når dere skal kjøre å hente en pizza og det tar to minutter etter at pizzaen er plassert i baksete før heeele bila er fylt med kjærlig duft av nystekt pizza?! Åhh da holder jeg på å sprekke. Men nå sitter jeg og spiser det som luktet så godt, so good. Som jeg sa så skulle vi jo ta lagbilde i dag, her er det fineste:


fiine jenter altså! Jeg er øverst i hjørnet på innersiden av Martine, haha hvis noen lurte.

Nå redigerer jeg en video til dere, er hemmelig hva den handler om, men deet får dere jo snart se. Ha en fiin kveld så blogges vi!

Går noen av dere på håndball eller annen ballsport?

NYE KÅKEN

HEI GOD HELG!!! Er det ikke dem man sier, eller yes det er fredag eller noe hehe. Sitter i den nyye sofaen i kåken min og bare slækken og spiser meg kvisefull av sjokolade. Skal på trening i kveld og vi skal ta lagbilde, så jeg må ha med meg kamera fordi vi ikke har noe annet haha! Skal prøve å huske på det.. Fikk beskjed av Hanna å skrive en lapp og klistre den på magen for å huske det, så det skal jeg :-)))

Foresten så har jeg krysset av at jeg vil ha facebook-knapp, men problemet er at det fortsatt ikke kommer opp noen forbanna facebook-knapp……………….

Her er mei nåå foresten

Hatt en fin dag hittil?

BILDER FRA KRETA 2012

HEIEEI. Sitter å mimrer over sydenturen i sommer meg Thea og Martine, altså nei vi dro ikke alene, vi dro med familiene våre. Også møtte vi Anna og familien der også! Det var noe av det beeste jeg har opplevd seriøst. Og nå føler jeg selvfølgelig ikke at jeg utnyttet det det best mulig.. MEN ÅH JEG SAVNER VARME OG SOL! Flere enn meg som gjør det eller?? Her kommer en hel bunke med bilder fra sydenturen, enjoy bitches

thea, mat, mart

Husker dette, kansje to timer etter at vi landet

fiine martine

such a cool awesome great hot sexy rocky gorgeous super duper nice picture

twinsa

matholck

 

pernille fine søstra miiii

skulle bare ha en liten dessert liksom


pernille, martine, anna og thea♥

Hva synes dere om bildene?

antrekk ++

Hei dere! Har hatt en helt ok dag, kan ikke vente til helga, gleder meg sååånn og det sier jeg hver dag haha! Tror Martine og Thea kanskje skal ligge over her i helga, dere elsker jo dem så det går vell bra♥ Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg med noe! Jeg har mistet facebook-knappen min som skal komme i slutten av hvert innlegg, noen som vet hvordan jeg får den tilbake??? Hehe jeg kan linke bloggen som finner det ut! I’ll do anything! Jaja håper noen finner en super løsning. Uansett her er dagens antrekk!


skjorta er fra Pull and Bear, hals fra Bikbok, sko fra Nilson Shoes

Hva synes dere om antrekket?

BOORING

Heei! Har en sykt spennede overskift nå for de som har merket det. Åh jeg kom nettopp hjem fra TG, det er så kjedelig haha. Jeg har egentlig lyst til å blogge litt skikkelig nå, meeen jeg har trening om et kvarter og her sitter jeg igjen, sånn som jeg gjør hver gang jeg har trening om et kvarter. Travel hverdag altså. Men takk for så mange tilbakemeldinger på innlegget om header! Venninnene mine kjefter litt på meg fordi jeg må blogge mer, og det vil jeg jo også! I går var problemet nat.fag prøve, grunnen til lite blogging, DET ER SÅ MYE SKOLE . Gleder meg bare sånn til helga jeg, er kanskje en helgablogger haha. Lover som alltid 110% SUPERBLOGGING i helga. Har ikke peeiling på hva jeg skal blogge om enda, men jeg kommer på noe! Nei masse!

Her er fra puggingen i går. De søte disneykoppene er foresten fra en Disneybutikk i København!

Lagde pannekaker til middag i dag. Det er så lett med disse pannekakene, de er helt ferdige og jeg synes de er såå gode. Også er de glutenfri, hihi. De selger de bare noen plasser, er det på Meny eller noe sånt, husker ikke helt jeg.

Følger opp matbloggingen hahaha namiiii♥

Foresten mange som lurer på hvorfor jeg ikke har ‘outfit’ i hverdagene, og det er fordi hveer jævla dag ser jeg sånn ut:

Flere som har mye skole og lekser for tiden eller?