Festningen festival

Reklame |

Reklame: Festningenfestival

Denne helgen er det festival i Trondheim! Det blir min andre festival for sommeren, da Stavern var jomfruturen, og jeg kan ikke si jeg hadde det annet enn gøy på tur med skitdamene. Derfor gleder jeg meg til nok en festival og denne gangen i egen by med hele venneflokken og sikkert en hel haug med kjentfolk. Jeg håper regnværet roer seg, har likevel investert i en regnponcho hvis lykken skulle ta en u-sving og satser på å slippe en ufrivillig wet-look. Håper å se flere av mine trondheims-lesere der og eventuelt andre som har tatt turen! ♥

 

Noen som skal dit?

En fin dag

I går hadde jeg en liten downer, ikke en spesiell ting, men jeg var bare sliten store deler av dagen. Det kommer nok av lite søvn og dårlig matrytme etter mye reising. I tillegg hadde jeg to håndballtreninger, en klokken ni og en klokken fem, og var på jobb mellom dem. Så det er kanskje ikke så rart at jeg var sliten.

I dag derimot har jeg følt meg mye bedre. Jeg sto opp klokken sju, lagde meg frokost og dro på BI i morges. Vi hadde forelesning i Bizzzcom i fire timer. Jeg liker jo å være på skolen – fine folk, fin skole og en veldig god islatte med havremelk. Etter forelesning dro jeg til byen og solgte to bøker og kjøpte et skjørt for pengene jeg solgte bøkene for. Fair deal tenkte jeg, der jeg sto guilty as fuck på Carma denne ettermiddagen 🙂

Kjole fra NA-KD, belte fra Weekday

Vi spiller NM-kamp i Selbu i kveld, så nå står jeg og fyrer opp noe bananpannekaker jeg skal ha med meg på turen. Oppskrift: Jeg bruker en god del havregryn, 1 egg, 1 ss cottage cheese, litt melk, litt vann, 1 moden banan og litt kardemomme, kanel og salt. Easy as that and so DELISCH

Tilbake fra Tyskland

Hei gjengen! Det er mandag og det føles som jeg har vært borte i en evighet, det er sikkert på grunn av de usannsynlig lange reisedagene vi har vært gjennom, både på fredag og i dag. Vi snakker 11 timer hver vei. I morges spiste vi frokost klokken 06.00 og reiste med buss og to fly før vi ankom Værnes.

Vi har hatt en kjempefin helg Tyskland. Det var opp i mot 30 grader og sol, så det føltes nesten som en siste sydentur utpå sensommeren. Vi var med på en cup i Oldenburg og kom på 5.plass, noe som var helt okei. Vi var med for å trene og prøve ut flere kombinasjoner av laget, så alle spilte og alle så ut som de hadde det veldig bra på tur. Det er godt å få knyttet litt ekstra tighte bånd rett før sesongstart. Nå føler jeg vi er klare til å gå både seier og motgang i møte med samlet tropp.

Bildene er det våre kjære fysio, Nina, som skal ha æren for. 

Oda og Maja ♥

Ida ♥

Tyskland og Q&A

I natt (natt til fredag) reiser jeg til Tyskland med Byåsenjentene for å spille noen kamper og spisse formen til sesongstart. Vi spiller til sammen fem kamper på to dager, lørdag og søndag, og reiser hjem igjen mandag. Jeg sier endelig vi som i ordets opprinnelige betydning, altså jeg og dem, jeg er med og spiller igjen(!!!) Etter sommeren har jeg klart å kave meg tilbake på banen med en hamstring som ikke har villet samarbeide før nå. Den er fortsatt ikke helt bra, men jeg har skjønt hva som funker og ikke, og det viktigste for meg er at jeg kan spille håndball. Om jeg må holde meg unna øvelser som lengdehopp og bulgarsk utfall, så går det bra, det er ikke det jeg ofrer utveksling og Ariana Grande-konsert for å bli best i, sant.

Jeg tenker at mens jeg farter mellom Norge og Tyskland så kan jeg sette i gang en Q&A her! Spørsmålsrunde er noe jeg ikke har hatt på lenge og jeg tror det passer seg fint nå. Om jeg tar det skriftlig eller i vlog er jeg litt usikker på. Ser det an litt. Inntil jeg ser dere neste gang, spør i veii om det dere lurer på, så blogges vi! ♥

I dag spilte jeg og noen av jentene inn en promo-video i forbindelse med sesongstart den 1.september, med hjelp fra Julie og 3T. Fra venstre Anna, Yasse, Caroline, Julie, Julie og Maja. I brand new drakt fra Adidas.

 

Spør i veii!

Første skoledag

I dag var første skoledag for meg dette høstsemesteret. Jeg var oppe klokken sju, sminket meg og spiste en havregrøt i godt selskap ved frokostbordet. Forelesningen var ikke før halv ni, men jeg liiker jo å ha god tid. Det var godt å se BI-jentene igjen, har ikke sett mye av dem i sommer. Vi hadde Business Communication i dag, faget er ett hundre prosent in english, noe jeg synes er helt greit, jeg har ikke noe i mot å lære meg litt extrah ord og uttrykk i tillegg til business over landegrensene. Uansett, nok om mine fag, dere har sikkert nok med deres egne.

Jeg dro hjem etter forelesningen og tok en økt med Maja på 3T-Rosten. Vi innså at vi ikke hadde håndballtrening før klokken sju i kveld, så dermed fikk vi presset inn en økt mellom slagene. Nå sitter jeg bare å spiser noe middag, så håper jeg at jeg klarer å holde meg våken til håndballtreningen.

Bukse fra Zara, genser fra Chiquelle

Dagens happening

I dag er det sikkert mange ting som skjer, noen skal kanskje spise middag med mor og far, noen har vært på ny jobb og skal feire det med et glass sprudlings, noen gruer seg til trening og andre gleder seg til å komme hjem til Love Island. Jeg skal slutte å prate om det haha, men det er jo forresten også premiere på ekser på stranden i dag, så det er vel dagens happening for noen det å.

I dag har jeg vært på jobb og håndballtrening. Nå skal jeg hive i meg den middagen jeg så fint har rørt sammen. Middagen består av stekte grønnsaker (1 halv løk, et fedd hvitløk, 2 gulrøtter, 1 halv squash, 1 halv paprika, sopp) med 400 g karbonadedeig, en hel søtpotet delt i terninger og en boks tomatsaus. Veldig enkelt og veldig sunt og godt. Dette er nok til middag + 1 eller 2 lunsjbokser for meiii.

Åtte kaffe og en makron

Det er fortsatt mandag og mange av dere har sikkert hatt første skoledag i dag eller i løpet av de neste dagene. Jeg starter ikke før på onsdag, så i dag har jeg tatt det relativt chill. Var på trening i morges, trente tung styrke med gjengen, så hadde vi photoshoot med portrettbilder osv til årets sesong, og deretter dro jeg på lunsj i byen. Jeg, Pernille, mamma og mimmi spiste på Britannia. Det var veldig koselig. Fire mørbrød, åtte kaffe og en huge, rosa bringebærmacroon.

Jakke og bukse vintage fra min egen mimmi. Veske fra Carma og sko fra 3T-Shop (annonselenke)

Fredag og LIUK

God fredag kveld! De fleste av dere leser sikkert ikke dette innlegget før i morgen, de fleste av dere har sikkert et LIV og ligger ikke inne en FREDAGskveld og ser bloody Love Island UK, all alone with a strawberry/vanilla swirl ice cream straight from the box. (I totally did that in a british accent, hope you did too).

Dagen i dag har vært lang. Jeg våknet opp i Aure. Yes. Jeg, Maja, Anna og Yasminee kjørte dit i går morges for å spille treningskamp mot Molde med resten av laget og ha håndballskole for kids. Kampen var gøy, vi vant med 11 mål. Og dagens økter med barna gikk også fint, de er så søte og unge lovende altså. Da vi kom hjem fra Aure i dag, løp vi gjennom dusjen, sprayet oss med noe godlukt og dro rett på Harm&Hegseth show med en helg gjeng. Og nå, som sagt, sitter jeg her med LIUK, og njuter eget selskap da det skal sies. Gleder meg til pancakes in the morning og ny treningskamp, mot CSK klokken ett.

Her er et snackkk-tips til dere andre (hvis det er noen andre) som sitter inne med en serie og craver alt i kveld. Det er ikke akkurat min oppfinnelse, men gulrot og dip er en klassiker.

Og her har dere meg, legger ut bilde av gulrøtter og sitter egentlig å møvller is.

På tide å ta seg sammen

Hello!!

Jeg har vært en seriøst bedagelig blogger i det siste. Jeg vet ikke hva som foregår, jeg bare sliter med å komme på noe å blogge om og sliter med å prioritere å sette meg ned med macen på fanget. Det kan ha noe med at jeg holder på å utvikle en avhengighet av Love Island UK eller fordi jeg har en mini depreciòn etter ferien. Noe er det i hvert fall.

Det er litt liten respons fra dere, mi familia, så kanskje det demper iveren etter å blogge litt. Jeg vet ikke, jeg skal ikke skylde på dere, jeg er jo bare thrilled for at dere i det hele tatt stikker hodet innom. Men for å gi meg et lite spark i røva, pliis gi meg et lite hint om hva dere vil jeg skal blogge om. Om det er mat, venner, familie, trening, håndball, hverdag, sminke, klær, anything. Jeg er tøyelig som et strikk når det kommer til blogging (ikke når det kommer til spagaten).

Hvis dere vil kan jeg kjøre en spørsmålsrunde for å få ballen i gang igjen??

knust bil

Søndagsfølelsen er godt planta i heimen. Jeg sov til tolv i dag, så en episode Euphoria og dro til byen for å møte Hanna og Johanna, sminkefri under solbrillene i en stor t-shirt og sneakers. Vi satte oss på en benk i Midtbyen og spiste is. Etter det ruslet vi bare fra café til café, jeg vet seriøst ikke hvor mange vi var innom eller hvor langt vi gikk. Vi endte til slutt opp på Una på Solsiden og bestilte hver vår Bianca (hvit pizza). Nå er klokken halv åtte og dette er det eneste jeg har gjort i dag, hvor deilig er ikke det?

Noe som ikke er så deilig er at bakruta på bilen min ble knust i tusen biter på fredagskvelden, av en eller annen idiot. Gjengen var på besøk i den nye leiligheten til Johanna og Hanna, og da folk begynte å skulle dra, i sånn i tolv tiden, så de at noen, åpenbart med vilje og makt, hadde knust ruta på bilen min. Så da kom det politi på stedet og vi prøvde alle å finne ut hvem som hadde gjort det. Noen hadde sett en fyr med blod på hendene stå utenfor og prøvd å komme seg inn på en fest i leiligheten under. Så det var mye merkelige greier som foregikk. Ikke noe jeg kan gjøre med det nå, saken er anmeldt og det er mest av alt bare irrrrri at jeg ikke kan bruke bilen for øyeblikket.