Ikke så praktisk på trening

Jeg tenker ikke så ofte på konsekvenser egentlig, så da jeg klippet meg pannelugg slo det meg ikke at jeg tilbringer halvparten av livet mitt på håndballbanen, og kanskje ville få en hard time fixing my hair deretter haha. Eller det slo meg vel, men jeg valgte å tenke den tid, den sorg. Anyways nå står jeg her, med pannelugg og er på vei ut døra til min tredje trening etter at jeg klippet håret, så jeg har overlevd to så langt. Etter håndballtreninga i går kveld så jeg ut som en gutt på 1970-tallet, litt som han ved siden av meg på bildet nedenfor. Oh well. Så i dag prøvde jeg meg på en liten 2007-twist, med ei aldri så lita hår-rulle fra den ene siden av panna til den andre. Og selv om det ikke ser helt Beyonce ut, så er det det som har funka best fram til nå i hvert fall. Men hvis noen har noen hårstyilingstips til en håndballspiller med pannelugg så er det bare å fyre løs altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg på håndballtrening, og forresten så jeg reiser med Byåsen Elite til Hamar i morgen for å spille kamp der. Det er litt big news for meg, for jeg har aldri spilt kamp med elitelaget, bare trent med dem, og spilt NM20 med de yngste. Såå wish me luck ♥ ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble pannelugg

//sponset

Hello babes! I dag tok jeg turen til H2 Munkegata, for en hårklipp. Og dere kan vel gjette hva jeg endte opp med? Yes, pannelugg hehe! Jeg hadde vel allerede bestemt meg for å gjøre det da jeg skrev innlegget “haircrush”, så det var egentlig ikke noe å diskutere. I was ready for a change. Jeg har aldri klippet meg på den H2’en, men den var veldig kult innredet og jentene der var utrolig koselige, og ikke minst flinke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt vanskelig å definere akkurat hvordan jeg ville ha det, ettersom jeg ikke var helt sikker selv. Har drevet å søkt på “fringe bangs” på Pinterest de siste dagene og det har kommet opp så mye, at jeg har blitt forvirret av meg selv. Men jeg endte opp med å be om en luftig og oppklipt lugg, litt Hailey Baldwin-inspirert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine Mathilde klippet meg ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er veldig uvant haha, kommer nok til å skvette til litt når jeg ser meg selv i speilet et par ganger. Sånn var det også når jeg klippet meg kort, men det er en tilvenningssak. Uansett så elsker jeg forandring, og jeg ble superfornøyd med luggen. Just love it. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så hva synes dere om looken?? Yeyy or neyy

Lang tur hjem

Hei! Endelig er jeg hjemme etter en laang tur hjem fra hytta. Det var tydeligvis ikke noe særlig føre, så det var mye kø og det havnet i hvert fall en bil i grøfta foran meg på tur hjem. Brannbil, ambulanse og full pakke på stedet, men det gikk heldigvis bra med de i bilen. Mamma og pappa kjørte hjem fra hytta etter frokost i morrest for å rekke en fotballkamp til Pernille, så jeg hadde hytta for meg selv i noen timer. Da ble det litt ekstra kos med Grey’s maraton og nutella lefse, og en liten shoppingrunde før jeg kjørte hjem all alone med høytalerne på full guffe. That’s how I like it. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin søndagskveld! 

Rødlette kinn og digg dag

En litt sen update av dagen, men det får gå. Timene går fort når man koser seg med god mat, fint vær i bakken og rødlette kinn etterfulgt av badstue, ansiktsmaske, og rett og slett bare nyter dagen. Så det er pretty much det jeg har gjort i dag. Jeg, mamma og pappa tok turen i bakken og sto på slalåm i noen timer, etter frokost. Vi spiste lunsj på Hummelstugan – de hadde nydelig glutenfri pizza, den var delischh. Jo tynnere bunn, jo bedre for min del, så denne var perfekt. Jeg har aldri vært noe fan av den typiske “svampebunnen” som jeg kaller den, som mange glutenfrie pizzaer på restaurant har brukt å vært før, de har blitt flinkere med andre ord. 

Resten av dagen har jeg tilbragt foran tven, med både dokumentarer og serier. Så ble det homemade cæsarsalat til middag. Digg dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

Biff & BJ

Fast rutine med familien i Åre er biff, fløtegratinerte poteter, stekt løk og sopp og bernaisesaus, så det sto også på menyen i går kveld. Siinnsykt godt! Før middagen dro jeg på butikken for å forberede meg på søtsuget som jeg vet kommer etter en sånn middag. Så jeg kjøpte med meg en pose med potetgull og en Ben&Jerry’s. Det er forklaringen på overskriften, som mange sikkert mistolket 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meeeee time med blogg, snacks, Ben&Jerry’s og Grey’s ♥ ♥ ♥ Min nye favoritt er One Sweet World, den er amaaazing, dere må prøve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Folk må roe seg litt ned

Det er sikkert mange av dere som ser Bloggerne, har jeg rett? Jeg fikk med meg en episode der Kristine sa noe om at hun synes gutter med masse muskler er stygt, og jeg tenkte bare faen nå får hun kjørt seg. Jeg satt med macen i fanget og begynte bare å skrive det her, for jeg har noen tanker. Bloggerne er et realityprogram sant, poenget med serien er å gå bak scenen og se livet til bloggerne uretusjert, så nært virkeligheten som det tillater seg. Det er jo det folk vil se. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg og mine venninner har sittet å køddet om at vi burde hatt et realityprogram, rett før det går opp for oss at det mest sannsynlig ikke kunne blitt sendt på TV, for gud hvor mye bullshit som kommer ut av munnen på oss. Det må være sinnsykt vanskelig å hele tiden måtte passe på hva man sier for ikke å tråkke på en eller annen sjel. Alle er forskjellige og har egne meninger om ting, og det er jo slik det burde være. Og hvor kjedelig hadde det ikke vært om Bloggerne skulle hatt et prikkfritt skrevet manus, slik at de hadde fremstått så perfekt som mulig? Det er jo helt uinteressant å se på. Så lenge man ikke nevner navn eller kritiserer noen for noe de ikke har valgt selv, eller ikke kan forandre på, så er det vel greit å uttale sin mening? La oss si at fru Kardashian West hadde sagt i sitt realityprogram at hun ikke synes det er fint med jenter med oransje hår. Ja da hadde jeg blitt illsint, gått rett inn på twitteren hennes og skrevet masse hatmeldinger til henne!!! For hun kan jo ikke mene det???.. Jo selvfølgelig kan hun mene det, det er jo hennes personlige mening, det vil ikke si at det er et faktum av den grunn. Jeg hadde ikke lagt mer energi i det, annet enn å tenkt at selv synes jeg det er fint jeg. Så da er jo det greit, kan ikke være enige om alt. Vi elsker sladder, vi elsker rykter og vi elsker å burne folk for noe de har sagt i offentligheten. Men la oss være realistiske, jeg tviler på at de svære mannfolka som løfter gud vet hva i benken, tok seg så veldig nær av den kommentaren. Folk må roe seg litt ned. Det er et underholdningsprogram på TV2 Livsstil, ikke Newton på NRK. Spis en bolle og vær takknemlig for at ikke alt det vi sier ikke kommer på national TV, cuz let’s face it, vi hadde tvilsomt klart oss noe bedre selv. 


Det er kjedelig med innlegg uten bilder. Så nå ble det bedre. Eller det er bare min mening da, ikke sikkert alle er enige men. 
 

Frrriday

Hei babes! Nå sitter jeg i Åre once again, denne gangen med family (og svigerbror) (perna har fått seg kjærest lolz;p). Skulle til å skrive svigersønn men det er litt tidlig kanskje. Jeg tror jeg blir her til søndag før jeg kjører hjem. Katrine er hjemme fra Bolivia, Rio, Brasil og hele halve jordkloden, så jeg må bruke den tiden jeg har med henne før hun drar tilbake til Karmøy. Hun kom innom en tur før i dag og det var sinnsykt godt å se henne igjen. Jeg hadde nettopp kommet hjem fra trening, jeg og Johanna var på Ukas økt på Ilsvika klokka ti, anbefaler virkelig den timen! Det kjennes i kroppen for å si det sånn. Men nå skal jeg bare slappe av her med snacks og Greys – og ja jeg er hekta. Ha en strålende fredag!! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Dagen i dag – fra trening til pizza

Hei dere! I dag hadde jeg time med personlig trener på 3T-Ilsvika etter frokost, og det var digg. Det vil si jeg var utslitt og gjennomsvett, men det er jo det som er digg. Etterpå i hvert fall. This is me fem minutter etter økta:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var jo på harrytur forrige fredag og handlet masse artige greier, og noe av det ble dagens lunsj. Jeg tok det med meg på skolen og satte meg på lesesal i noen timer før forelesningen som var klokka to. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter forelesningen dro jeg på butikken og handlet inn ingredienser til tunfiskpizza <333 Så dro jeg hjem og lagde pizza til mamma og meg. Resten av familien er på hytta i Åre, og vi to kjører oppover i morgen etter at jeg har vært på trening og mamma på skolen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og her sitter vi enda, to timer senere, og ser på Grey’s, mami and me. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld dere! 

Havrebrød med 3 ingredienser

Hei! I morrest dro jeg på trening, eller restitusjonstrening som vi kaller det dagen etter kamp. Vel, jeg var på mølla i 40 minutter og prøvde å forberede meg mentalt på en løpetrening vi skal ha senere i uka. Dere vet hvor ille 4×4 er sant? Jeg synes i hvert fall det er helt jævlig haha. Og nå skal vi ikke løpe 4×4, men 9×4 (??!) sorry jeg bare er litt sjokkert, er det overhode mulig? Jeg fullførte to runder, på nærmest joggetempo, og ga meg etter det. Jeg hater å gi meg, men jeg var dævv. Så ja beklager sutringa, men jeg måtte bare dele frustrasjonen min med dere. 

Da jeg kom hjem ordnet jeg meg havrebrød, noe som er sykt enkelt og sunt, og som dere absolutt må prøve! Bare rør sammen 60 gram havregryn (eller 50/50 med havremel), en eggehvite og litt vann, så det blir en fast deig. Del den i to og lag de i ønsket størrelse, jeg liker best når de er tynne og større i omkrets. Sett dem i ovnen i 12-15 minutter på 165 grader. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som vil prøve? ♥

Ubeseiret siden 12. november

Hei folkens, god kveld! Jeg skulle egentlig publisere dette innlegget mye tidligere, men hodet mitt var på litt andre steder før i dag, ettersom vi hadde kamp i kveld. Vi spilte mot Byåsen, som vi tapte mot tidligere i sesongen. Jeg liker veldig godt å spille mot Byåsen da, vi er rivaler og det blir jevne kamper hvor begge lagene som oftest spiller bra. Det var første kampen min etter en måned med forkjølelse og dritt, så det var sinnsykt godt (og tungt) å være tilbake på banen. Jeg scoret 6 mål til tross for sikkert like mange bom, så jeg er litt pissed på meg selv, samtidig som jeg er veldig happy med laget ettersom vi klarte å VINNE med to mål til slutt :):)):) OG vi har ikke tapt en kamp siden 12. november, det vil si at vi ikke har tapt noen av de siste 10 kampene (!) Det er ikke verst altså, om jeg får si det selv. Ble litt sånn skrytete innlegg det her, men det er da lov en gang i blant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA