The Oyster Box

Haaloo! Kom på at jeg ikke har skrevet om det siste hotellet vi var på i Afrika. Det var litt utenfor Durban og het The Oyster Box. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det er egentlig fordi det ikke var så spennende og jeg har nesten ingen bilder derfra. Uansett så var det var et fantastisk fint hotell, må være det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Alt var så stort og av gull og glass. Her solet vi oss og var på shopping. Det var et giiigastort kjøpesenter der, dere aner ikke hvor stort det var og med aalle verdens butikker.

En morsom fact om Durban da. Haha vi bodde jo som sagt litt utenfor byen, og derfor hadde vi egentlig tenkt oss en tur til sentrum i Durban. Vi spurte en taxisjåfør om han anbefalte noen restauranter og områder vi burde gå til. Da svarte han at om vi dro til byen etter klokka fem på ettermiddagen var det 100% sjans for å bli knivstukket. Altså dro man til Durban sentrum etter klokka fem så ble man garantert knivstukket. Hahaha sykt. Så deen turen droppa jeg ass.


See så fint da! Take me bacccck

Så det ikke fiint ut?

in my own studio
Hva synes dere om bildene?♥♥

dagen min

Heihei! Åå jeg er lei av å blogge om ski og snø og Sverige, så derfor har jeg bestemt meg for å ta toget til Trondheim i morgen tidlig. Gleder meg til å komme hjem og møte litt venner og sånt haha. Men det er jo selvfølgelig også trist å reise fra denne heerlige hytta. Jeg elsker egentlig å bare ikke ha noe valg, her får jeg ikke dårlig samvittighet om jeg er verdens mest usosiale liksom. Her ser jeg for det meste på film og spiser meg selv. Hahahaha skrev jeg nettopp det?! Jeg mener ‘spiser for meg selv’ xD Mens når jeg er hjem så føler jeg ikke at jeg kan sove bort dagene og ikke gjøre en dritt, skjønner dere hva jeg mener?

Anyways, i dag hadde Åre fasiten på hvordan ekte påskevær skal være! Stor sol og knallblå himmel hele dagen, såå herlig! Jeg møtte min kjære venn, Christian og vi kjørte litt rundt og spiste lunsj i bakken.

Så møtte jeg på tre kjempe søte jenter som ville ta et bilde med meg. Skulle ønske jeg visste hva dere het, men haha jaja.
Når jeg kom hjem tok jeg en lang og varm dusj før jeg satt meg i badstua og koooset meg med sola skinnende inn vinduet. Og ja nå tenker du kanskje ‘OMG people can walk by and se her naked?!’ Ja vinduet er stort og jeg bruker å sitte i vinduskarmen der, så hvis dere er i Åre og ser en gal ginger sitte naken i vinduskarmen, DA er det ingen tvil.


Hva har dere gjort hittil i påskefeiren? Flere som er på hytta?

retro-rocka påskekylling

Hei jeg har oransje hår og kler kanskje ikke neongult så godt haha, men haallo hvem bryr seg? As long as I feel comfortable I’m happy hehehe. Så derfor har jeg i dag på meg denne superkule lua fra Madlady. Og nå tenker du ‘njææ oransje og neongult var kanskje ikke den perfekte kombinasjonen’ men se hvor søt jeg er da. La nå en liten ginger få ha på seg gul lue hvis hun har lyst :))) Synes egentlig jeg minner litt om en retro-rocka påskekyling. Aner ikke hva retro-rocka betyr og jeg velger å ikke finne det ut heller, er redd jeg blir skuffa.


 

Whatcha theenk?

my wishlist ATM

Hei og god kveld! Kommer et litt sent innlegg her nå, fordi det tok såå mye lenger tid enn jeg hadde planlagt. Jeg fant nemlig ut at jeg har mye på ønskelisten min for tiden, så da tenkte jeg å like gjerne dele den med dere! Så blir det jo sånn at jeg søker opp de tingene jeg ønsker meg, ser litt på bilder av de tingene på weheartit foreksempel, og dæær bli æ settan. Så tiden gikk helt fra meg mens jeg lekte meg gjennom wehartit. Jaja sånt skjer. Og når jeg endelig hadde funnet alt så tenkte jeg å være så grei å linke alle tingene, så daaa måtte jeg søke opp alt på nytt! jeeess sykt effektivt av meg ass. Og samtidig som alt dette pågikk, så dukket Never Say Never opp på skjermen, ååhh hvorfor gjorde jeg det mot meg selv?? Jeg skulle skrudd av når jeg hadde sjansen………. 

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER

Noe av dere som ønsker seg det samme?

elsker skiturer :)

Som regel når jeg har smilefjes bak en setning betyr det enten at jeg er glad og snill eeller det betyr at jeg mener det ironisk. Jeg vil altså sette dagens overskrift i kategori nummer to. Jeg skulle helt ærlig ønske at jeg likte langrenn og skiturer hver søndag med kvikk lunsj og varm saft, men nei jeg synes ikke det er så sykt morsomt. Uansett så gjør ikke det noen forskjell i familien Holck, her drar vi på skitur hele gjengen om man vil eller ikke.

I dag ble jeg vekt klokka åtte for Katrine skulle ta toget til Trondheim. Jeg elsker å bli vekt klokken åtte 🙂 oops der kom smilefjeset igjen, gjett hvilken kategori denne hører til? Haha jaja etter å ha tatt avskjed så la jeg meg for å sove igjen, og ble vekt på nytt i 10-tiden for froookost. Også kom tiden for skitur, yesss.

Hvis noen av dere tilhører en langrennski-familie som bruker å gå turer i Åre, så måå dere gå til Fröå Gruva og spise i Bergstugan! Det tar ca 25 min å gå fra Bjørnen. De serverer så god mat og de har masse glutenfritt! Jeg bestilte vafler og på bildet under ser dere forskjellen på vanlig vaffel og den glutenfrie hahaha ser sykt fristende ut assa.
Mia fikk også vaffel♥♥ hihi


Nå sitter jeg i hytta og koser meg med godteri. Det beste med skitur er hvertfall helt klart å komme hjem! Men altså, nå høres jeg veldig negativ ut, og jeg må innrømme at det var en veldig fin skitur og det var superkoselig.

Hva synes dere om slike skiturer?

nyter det gode liv in sweden

heiii

Elsker slike dager som denne, der jeg ikke gjør en dritt og bare slapper av og spiser masse mat haha. Jeg, Pernille og Katrine tok faktisk turen til sentrum før i dag for å kjøpe mat (godteri) og tok en drikke (milkshake) på Max. Etter det dro vi til hytta, lagde små fruktskåler med jordbær, eple og druer og smeltet hvit og mørk sjokolade for å dyppe det i. Naaaam. Vi så forresten Taken i dag, en av de filmene jeg anbefalte til dere. Den er faktisk såå bra, og de som follower meg på twitter har sikkert merket at jeg ble litt paranoid etter å se den hahah… Jeg heter forresten mathildeholck på twitter if you wondered. Her er noen bilder fra dagen.

Vinneren av choies giveaway ble Maiken, som vil bli kontaktet på mail! Gratulerer!!

Håper dere har en fiin ferie videre ♥♥

svar på spørsmål

Har du noen gang stripet/farget håret ditt?

Nei, men som sagt så vurderer jeg å farge håret rødere.

Var det vondt og ta hull øverst i øret?

Nei haha jeg var egentlig dritnervøs når jeg skulle ta det, men det var ikke vondt i det heele tatt. Det ble litt værre om natten når jeg skulle sove på den siden, men det gikk bra.

hvor kjøpte du Levis jakken din?

Den fant jeg faktisk i kjelleren. Pappa brukte den for maaange år tilbake haha.

hvor lenge har du spillt håndball?

Jeg begynte i første, såå i ti år ca.

skal dere på noen håndball cup og hvor?

Vi skulle egentlig til Barcelona, men det skjedde ting som gjorde at vi ikke kunne dra likevell. Så vi skal på Partille i Gøteborg.

Skal du ha scooter/moped?

nææh statser på bil jeg.

Har du hatt regulering?

Nope

Hvilken linje søkte du på til videregående?

Studiespesialisering på Heimdal vgs

Selena Gomez eller Miley Cyrus?

Miley Cyrus heelt klart

Er du oppkalt etter noen?

Oldemoren min♥

Er du fornøyd med kroppen din?

Er selvfølgelig ting jeg kunne endret på om jeg hadde hatt muligheten, og jeg synes ikke plastisk kirurgi er utveien, så jeg velger å være så fornøyd som jeg kan være. Man skal leve med kroppen sin hele livet så det er på tide å begynne å like den. Og for guds skyld, hvis problemet er så enkelt som litt magefett eller ja noe som kan endres med litt trening, så sitt da ikke på rumpa å les den bullshiten jeg kommer med. Ha deg ut å treeen! Og ikke overdriv, ikke slutt å spis foreksempel, det er det værste.

Når du lager videoer pleier du å sitte på eit rom som ikkje er så veldig likt ditt rom, kven sitt rom er det , nå snakker eg ikkje om stua..

Det er gjesterommet i kjelleren. Jeg sover der når jeg har overnattingsgjester.

Hvor er mokkibrillene fra?

Åh jeg får sååå mange spørsmål om det og jeg husker jo ikke hva butikken het…….. For dere som bor i Trondheim, så kjøpte jeg dem på en butikk vedsiden av Nilson Shoes på Byhaven.

Hvordan ble du kjent med Nora og Aurora?

I Trondheim så blir det fort slik at alle kjenner alle, og alle vi tre bor jo i Trondheim. Og det er jo selvfølgelig ikke sånn at ALLE er venner med alle, men de typene som er like finner hverandre ganske fort. Vi fant raskt ut at vi var veeldig like og hadde mye til felles, så det kom egentlig helt naturlig. Det var vell i fjor sommer at vi møttes på en håndballcup for første gang sammen alle tre, and now we’re best friends.

Hva liker du best med Thea og Martine?

Vi er som søstre og tenker som regel helt likt. Og det jeg kanskje liker best er at jeg klarer ikke å skjule noe for dem, for de merker med engang om det er noe og det samme gjør jeg til dem. Ikke at jeg har nooen grunn til å skjule noe for dem da, vi sier vell egentlig alt til hverandre.

Hvem er din aller beste venn?

Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Thea og Martine er mine absolutt beste venner. Vi har gått i samme klasse siden førsteklassen og vært bestevenner så lenge jeg kan huske. Utenfor skolen så har jeg også Aurora og Nora som jeg også ser på som bestevenninne mine.

Fra venstre: Katrine, Anna, Mathilde, Hanna, Johanna, Thea og Martine.

Hvis du er usminket, og en leser kommer bort å vil ta bilde med deg, sier du ja, da?

ja det ser jeg ikke på som noe problem. Hvis leserne i det hele tatt kjenner meg igjen uten sminke så er det vell greit hahaha. Når jeg kom hjem fra Afrika, støgg og usminket kom det bort to supersøte jenter og spurte om de kunne ta et bilde med meg og deet var helt greit selvfølgelig.

Har du hørt om Ytre Enebakk?

Haha nei sorry. Men så har ikke jeg helt peiling på noe som helst som har med navn på plasser og geografi generelt å gjøre.

Hvilken karakter har du i gym?

5 :-))))))))))

Er du ofte på fest?

nææh

Hva syns du er best av iPhone 5 eller iPhone 4(hvis du har hatt iPhone 4)?

Jeg har vell egentlig glemt å si at jeg har fått meg Iphone 5 haha. Fikk den i posten da jeg kom hjem fra Afrika. Jeg synes 5ern er bedre enn iphone 4 ja, men det er jo kanskje en selvfølge? Større skjerm, bedre lys og farger og mye lettere.

Har du kjæreste?

Nei da hadde nok dere fått høre om det

Er du veldig åpen med vennene dine?

Aabsolutt. Jeg sier alt til dem, og stoler fult og helt på dem. Jeg velger vell egentlig å tro at de føler det samme tilbake haha.

For en stund siden skrev du om en film, som handlet om det som skjedde i Tailand. Men jeg husker ikke hva den filmen hette, så lurte rett og slett på om du kunne skrive hva den filmen hette ? 🙂 Vil virkelig se den filmen !:)

Den heter The Impossible. Jeg vet ikke om jeg vil se den enda. Kommer sikkert til å se den en gang, men nei jeg vet ikke 🙂

Hva synes du om ekte pels?

Det prøver jeg å unngå. Klarer med nok helt fint uten det

Er du modell?

neei det er jeg ikke

Er du ekstremt opptatt av et sunt kosthold eller kan du unne deg noe godt av og til? Til og med mitt i uken?

wow wowow hallo, om jeg kan unne meg noe godt av og til? haha JA, det kan jeg helt klart. Jeg har ikke noen streng plan over hva jeg skal og ikke skal spise hver dag. Jeg spiser faktisk akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Har ikke noe problem med å unne meg en krembolle annenhver dag. Jeg trener heller enn å spise sunt for å si det sånn. Grunnen til at dere tror jeg spiser så mye sunt hele tiden er fordi da blogger jeg som oftest om det haha. Som mat-tips til dere liksom.

Er du i god form i for hold til vennene dine?

Alle mine venninner er veldig bra trent og har smæshy kropper hele gjengen, så jeg vil si vi er ca på lik linje. Nå har i tillegg halve vennegjengen blitt smittet av et eller annet virus, åh va heter det igjen……. Ja “sommerkroppen 2013-viruset” het det ja. Jeg hater det viruset.

Har du noe mot 00’ere?

Nei absolutt ikke. Jeg hater når folk kategoriserer og dømmer et helt årstall. Jaja kanskje du har møtt en tilbakestående 98er en gang, men hallo du kan da ikke si at hele kullet er idioter av den grunn.

Hvor mye koster den svarte vesken din fra Michael Kors?

2500 kr

Bruker du smilelab eller noe?

Nei jeg har aldri prøvd noen som helst form for tannbleking

hva er de beste jente filmene du vet om

Mean Girls, She’s the Man og Magic Mike kanskje haha

har du høy forbrenning, og kan spise hva du vil uten å legge på deg, eller?

Jeg har faktisk ganske høy forbrenning ja. Jeg kan jo sikkert ikke spise HVA som helst uten å legge på meg men haha..

hva er en vanlig hverdagsmiddag hjemme hos deg?

Laks med poteter og grønnsaker. Kylling med ris og salat.

 

steffen-dagen

Heia bloggen♥ Haha føler meg så sykt typisk rosablogger når jeg skriver det. I dag har vi ikke gjort en dritt egentlig, bare slappet av på hytta, spist godteri og sett film. Er så herlig å ikke stresse og bare ta det helt med ro! Snart skal vi ut å møte en kompis, så vi snakkes vell senere.

Hahaha jeg må fortelle dere noe! Jeg aaner ikke hvordan vi begynte å prate om det, men vi gjorde det, rundt middagsbordet i går. Pernille, lillesøsteren min begynte å snakke om at på skolen så hadde de feiret Steffen-dagen og det gjorde de hvert år den 24.oktober. Og vi begynte jo å le og bare ‘haha what tha fucc is Steffen-dagen’ ikkesant. Og nei hun visste ikke hvem det var eller hvorfor de feiret han, men denne Steffen hadde tydelighvis en logo med bilde av en jordklode med korn rundt. Og det er jo logoen til FN, så det viste seg at hvert år når klassen hennes har feiret FN-Dagen så har hun trodd at de feiret Steffen-dagen HAHAHA hvordan er det muuuulig.


Kjøpte en genser fra Carlings på lørdagen, 200 kr

♥♥♥

Noen av dere som feirer Steffen-dagen? hahahaha