Proteingrøt

Det er fredag formiddag, jeg har trent styrke og sitter nå ved kjøkkenbordet i leiligheten min med en havregrøt og nyter synet av hvit snø fallende fra himmelen. Det kribler i magen hos barnet inni meg fordi det snart er jul. Jeg får overtenning hvert år på denne tiden, og jeg elsker det. Jeg tror verden skal gå fra stress til kos på null komma niks så fort desember ringes inn. Innser halvveis i måneden at nothing really changed, men jeg kan ikke innrømme det etter å ha hypet opp desember så jævlig, så må bare late som at jeg har juleverksted med gløgg, peppernøtter og Jul i Svingen hver kveld.

Jeg har ny trening om en time, forøvrig ukens siste fellestrening. Vi har en heavy periode nå fram mot nyttår, så det er godt med litt fri inn i mellom. I kveld blir det antagelig rolig fredagskveld for å lade opp til en lørdag på skolen. Jeg har eksamen på torsdag, så det blir en del lesing fram til da. Ønsker dere en fin fredag!

Her er noen godsaker jeg kjøpte med meg fra Åre i forrige uke. Litt overtenning der å, men jeg er i hvert fall stacked med protein og koffein resten av året. Gleder meg til å smake xmas fudge-barebellen.

Havregrøten kokte jeg opp på vann og blandet inn en spiseskje CC (den svenske er myye bedre) og en halv boks med Propud vaniljesmak, da grøten hadde tyknet. Blandet også inn en god dose skogsbær til slutt. Toppet med kanel, hakkede valnøtter og sukrin gold.

Se så fint det er nåå. Nyter synet før det blir mørkt.

 

Lunsjpause i eksamenstid

God afton som man sejjer. Er det torsdag kveld? Jeg vet ikke, dere leser sikkert dette på fredag uansett. Jeg har ikke koll på dagene – alle er like, helg er ikke helg, men sånn er eksamenstid. Jeg skal ikke klage ettersom jeg forsynte meg selv med en skikkelig posjon hyttetur i forrige uke med kjæresten, som jeg så fint kaller han for tiden btw.

Vel, det er torsdag kveld. Jeg var oppe 06.45 i morges og hadde styrkesirkel og full baluba på Olympiatoppen. Etter tok det en skikkelig lunsj og en episode jorden rundt på 6 steg på NRK, med Herman og Mikkel, før jeg kom meg på skolen. På lesesal, med en Nocco ved siden av meg i mens jeg halvsov og leste metode. Det minner meg om da jeg sist var i forelesning i metodefaget, og jeg faktisk sovnet. Jeg våknet av at Sanne ga meg en kakk i skuldra og kniiiiste. Etter noen timer på sal kjørte jeg til hallen for håndballtrening. Svettefest ble det der også gitt. Nå er jeg ferdig for dagen, gleder meg til morgendagen til tross for samme prosedyreDet er likevel noe med fredag da, får lage noe gødttt til middag tenker jeg ♥

Alternativ adventskalender

/samarbeid

Hei dere! Jeg er hjemme etter tidenes mest stressende eksamen. Det var hjemmeeksamen, noe som egentlig høres ganske chill ut, ikke sant? Vel, det var det altså ikke denne gangen. Det var i faget business communication. Jeg satt konstant i åtte timer med røde øyne og ristet, noe som kanskje har noe med koffein-inntaket å gjøre, som var relativt høyt under de åtte timene. Jeg kulle gjerne hatt 12 timer kjenner jeg. Det er så kjipt å ikke ha en godfølelse etter eksamen, jeg bruker egentlig å ha det. Det jeg er mest imponert over er at jeg klarte å levere innen fristen, at jeg ikke fucket opp på slutten der. Noe må man jo kunne si seg fornøyd med. Det er i hvert fall ikke noe mer jeg kan gjøre med den saken nå. Levert 1/3, og nummer to blir levert i kveld. Det er en innlevering i metode og markedsinnsikt, som jeg har skrevet med Sanne og Stine over en lengre periode. Den siste eksamenen har jeg 5. desember, så snart er jeg DONE. Guri malla skal bli godt. På tide å begynne å se på hva den siste dreier seg om kanskje, ser fram til et nytt kjør denne uken.


Over til noe hyggeligere. SNART DESEMBER DERE. Jeg har fått en koselig adventskalender i posten og tenkte å tipse dere om denne. Bak hver av disse lukene skjuler det seg en donasjon på 10 kroner til en humanitær organisasjon. Jeg synes det er en nydelig løsning og tenker det kan være et godt alternativ til sjokolade-kalendere (er jeg kjedelig nå?) og gavekalendere. For barnet inni meg er det egentlig gleden av bare å åpne en hvilken som helst luke i desember som er koselig. Så dette syntes jeg var en fin ting å gjøre. Hvis dere har lyst på en slik kan dere bestille HER. Bestiller dere i dag får dere den på fredag, som er siste dagen posten leverer før første desember, som er en søndag ♥ Den kan også kjøpes på Fretex.

 

Perfekt høres kjedelig ut

Jeg er herved i det dype hjørnet. Jeg kom til å tenke på dette livet vi lever. Vi lever så forskjellige liv, det er rart hvordan jeg ikke aner hvordan naboen, foreleseren, bussjåføren eller venners venner lever. Det er jo derfor jeg skriver blogg egentlig, for å la folk som ikke nødvendigvis har noe forhold til meg, se hva jeg gjør i hverdagen, for å vise at hverdagen kan være så mangt. Jeg vil være åpen fordi jeg føler ikke jeg har noe å skjule. Jeg vil være en del av mangfoldet og vise at man ikke trenger å ha sommerkroppen, plettfri hud eller drømmelivet for å vise det frem. Stort sett føler jeg at jeg kan prate om det som berører meg, tanker jeg har og det jeg bruker tiden min på, uten at jeg føler jeg må filtrere det. Det er sikkert fint med bloggere og instagram-profiler som gir oss et bilde av det perfekte liv, så lenger vi klarer å skille mellom bildene som deles, og det faktum at det ikke er en realitet.

Uansett hvor perfekte noen kan fremstå, er det ingen som er helt feilfri. Jeg tenker at om ting hadde vært helt perfekte, hadde det vært utrolig kjedelig. Ta for eksempel en fest, vi vet alle hvor kjedelig en fest er om man skal sitte å se perfekt ut. Sitte med strak rygg, magen innover, sulten, riktig legg over den andre slik at leggmuskelen vises for de rette folkene, og ikke rør en muskel for da kan man risikere å padde i den tettsittende kjolen. Da vil jeg heller være svett i panna fra å ha danset i ett sett og hatt en kveld jeg kan se tilbake på med et smil om munnen fordi bildene ble helt forjævlige. Det er slike minner jeg vil sitte igjen med in the end of the day.

Jeg kan føle meg som plommen i egget en dag, ting kan føles perfekt i et øyeblikk, men det er i såfall fordi jeg har vært gjennom tidenes værste trening, sittet på lesesal i 8 timer eller rett og slett hatt en ræva dag dagen før. Når jeg har det som plommen i egget er det fordi jeg er på toppen av en bakke akkurat i det øyeblikket. En bakke som jeg har brukt tid og energi for å komme meg opp på. Men det vil ikke si at jeg skal slå meg til ro på toppen av den bakken, det er selvfølgelig nye bakker for meg å krabbe oppover. Hadde jeg slått meg til ro med det som virket perfekt i det øyeblikket, ville jeg gått lei. Det handler om variasjon i hverdagen, om å ta sjanser, å teste og feile. Er det ikke derfor vi er her? For å leve livet. Gråte, le, spise sjokolade, bli kjent med nye mennesker, spise frukt, drikke vin, bli forelsket, trene, sove, jobbe, lese, lære, bli noe mer enn utgangspunktet.

Jeg vet ikke hvordan dere lever deres liv, men jeg håper dere har opp- og nedturer, at det dere driver med føles nogenlunde riktig. Og at dere ikke blir for påvirket av det tilsynelatende perfekte man blir eksponert for hvor en man snur seg. Vi må ikke være så redde for å vise hverandre at vi er mennesker. For vi er bare mennesker med forskjellige utgangspunkt som har kommet til denne verden for å gjøre det beste ut av det. Så lenge vi er gode mot hverandre, godtar oss selv og de rundt oss, så er det sannsynligvis hundre ganger bedre enn det perfekte.

En random bunke av bilder fra albumet på telefonen

Når dekket eksploderer

på vei til hytta en tirsdagskveld, befinner man seg i en situasjon jeg i hvert fall ikke har vært i før. Det skjedde. Midt i en episode av Friminutt med Herman og Mikkel langs E14.

Jeg og mannen bestemte oss for å dra på hytta denne uka fordi jeg har fri fra håndballen og han har jobben på airpoddsa. Som dere skjønner kom vi ikke fram til hytta fordi dekket eksploderte på veien. Vi fikk tak i en dekkservice i Järpen som egentlig hadde stengt, og ringte en bergingsbil som ikke kunne komme før om et par timer. Vi endte opp med å sette igjen bilen i veikanten og ta en taxi videre til hytta. Rundt ni-tiden på kvelden ringte bergingsbilen, han kom og hentet oss, kjørte oss tilbake til bilen for å lempe den bakpå og kjøre den videre til dekkservicen. Siden har vi ikke sett bilen. Ikkeno kjempestart på hytteturen, men vi ble enige om at det kunne vært verre. Vi kjørte i hvert fall ikke av veien, som flere vi kjørte forbi hadde gjort den kvelden. Dessuten fikk damen sitte i framsetet på en diger bil, noe hun syntes var veldig gøy.

Vi våknet i morges til soool og dro ut for å være to av tyve i bakken i dag. Alene på stolheisen hver gang. Luksus det da. Uten bil har det blitt en del taxi frem og tilbake fra hytte, bakke, butikk, hytte. MEN vi er tilbake i hytta og på menyen i kveld står det quesedillas og rødvin. Eller, sistnevnte på meg i hvert fall, han sparer kaloriene til julebord på fredag, yes da. Over og ut.

 

Jeg har testet veganske matvarer

Hei sann! Her kommer innlegget dere har ventet på, der jeg rangerer de veganske matvarene jeg testet da jeg var veganer i en uke. Jeg rangerer dem fra 1 til 10. Jeg tenker at 10-tallet representerer det ikke-veganske produktet som jeg sammenligner med.

Rødbetburger

Denne heter Veggi Burger, kjøpte den på Bunnpris. Jeg synes den var god. Hørte når jeg leste setningen nå at det ikke hørtes særlig overbevisende ut. Men jeg tror man må være ganske glad i rødbeter for å like den, det kjentes nesten ut som jeg spiste burgerbrød med tre store rødbeter i midten. Jeg liker rødbeter og jeg liker tanken på burger, så jeg liker den. 6/10 på smak, men 8/10 på følelsen man sitter igjen med etter å ha spist den.

Anbefales å ha noe ekstra digg tilbehør. Jeg hadde ikke fries, men stekt løk, sopp, squash, tomat, vegansk ost og avokado i burgeren. Da øker den på rangstigen.

Vegansk ost

Ikke helt frelst av denne fra Go’ Vegan, litt skuff fordi jeg hadde forberedt meg mentalt på å konvertere fra Norvegia.. Det er jeg redd ikke kommer til å skje. Jeg kommer til å gi det et forsøk til, og da i blokkform, altså ikke i skiver. De ble litt i tykkeste laget til meg og smakte veldig mye. 4/10. Smakte best på ostesmørbrød.

Vegansk Creme Fraische 

Denne må jeg innrømme at jeg ikke ga en ordentlig sjanse. Grunnen til dette var fordi jeg i utgangspunktet trodde det var rømme-ish, så jeg prøvde den på taco. Konsistensen var mer lignende kremost, så den var ikke så smooth å ha på tacoen. Den ville nok passet bedre i varm pasta eller noe sånt, og det har jeg rett og slett ikke hatt til middag siden jeg kjøpte den. Den var god på smak og har mindre mettet fett enn vanlig lettrømme, til tross for et noe høyere kaloriinnhold. Jeg gir den en 6/10.

Vegansk pytt i panne

Jeg har ikke noe bilde av pakken, men det er den som ligger i frysedisken fra Liv Laga. Jeg kjøpte den på Bunnpris, tror den kan kjøpes de fleste steder. Den var goood og ikke minst enkel å lage. Jeg slengte den i panna mellom skole og trening og fikk i meg rask energi. Jeg vet ikke om den pakken er familysize, men jeg spiste iallefall hele uten å måtte anstrenge meg a bit. Jeg vet heller ikke om dette var så delicious som jeg husker, eller om jeg bare var dritsliten og dritsulten der jeg satt med pytt i pannen foran meg. Gir den 10/10.

Vegansk alternativ til eggerøre

Her vil vel noen si at tilogmed jeg har gått over streken. Finnes det egentlig noe godt alternativ til egg? Jeg spiser m y e egg til vanlig, men jeg har bevisst eller ubevisst ikke kjøpt meg egg på butikken verken i eller etter den veganske uken min. Dette kommer ikke til å vare i lengden da. Denne egg-erstatteren var ikke noe høydare for min del. Jeg skjønner at det kan være et godt alternativ til egg for veganere, hadde jeg skulle gått all vegan hadde jeg skulle vent meg til denne, ettersom den ligner ganske greit på eggerøre. Men når jeg har vanlig eggerøre så kort i minne, så kunne ikke denne måle seg med det, derfor blir det nok vanskelig å sjonglere mellom disse på samme måte som jeg kan sjonglere mellom vegansk og vanlig ost.. Organ har forresten en egen egg-erstatter til bakst, denne har jeg ikke prøvd. Vegan Easy Egg får en 5/10 for forsøket.

Vegansk alternativ til leverpostei

Jeg testet ut den nederste fra Pastejköket – den var helt ok, men ikke like god verken på smak eller konsistens som vanlig leverpostei dessverre… Gir den en 3/10

Da jeg innså at denne ikke kom til å bli noen favoritt, prøvde jeg ut grønnsakspostei fra Vita Hjertegod – usikker på om denne faktisk er vegansk, men den er i hvert fall vegetarisk og uansett et bedre alternativ for de som vil kutte ned på kjøttinntaket. Denne blir faktisk en favoritt! Veldig random, men den smaker litt julemat synes jeg. Det er mulig det bare har noe med at jeg gleder meg til jul, jeg aner ikke. Uansett en 10/10. Kan lett erstatte leverpostei

Har dere prøvd noen av dem, i såfall hva synes dere?

Søndag med meg selv

God søndag! I dag ble jeg, til alles overraskelse, bitt av ryddebasillen. Om jeg bare hadde hatt 48 timer i dette døgnet skulle jeg ha shaiiiina leiligheten to ganger og ryddet ut halvparten av alle tingene jeg eier. Det er dette som skjer når det er eksamenstid, seriøst hver gang. Jeg liker svært dårlig å rydde og vaske, men når det er en million andre ting jeg skulle gjort, da er det liksom ingenting som frister mer. Det har i hvert fall vært en fin dag. Jeg liker jo å henge med meg selv, så en søndag med Maja på hytta og typen på et eller annet skyte-med-hagle-på-noe-greier-i-lufta-greier(?) klarer jeg utmerket godt å nyte mitt eget selskap.

Jeg har dessverre ingen bilder av meg selv med feiekosten og vaskebøtta, skuffende, ingen bevis på at det faktisk har skjedd. Men jeg har noen bilder fra i går kveld. Det var jo finale i Skal vi danse og jeg hadde besøk av gjengen. Vi lagde pizza, jeg brøt julebrus-pakten med meg selv og drakk den første julebrusen før desember, og vi spiste iiiis rett fra boksen som vi pleier.

Siden sist

Siden sist da dere. Det er den mest skyldige overskriften i en bloggers arkiv, den indikerer at jeg ikke har vært innom på en stund og prøver indirekte å be om forlatelse. “Om forlatelse” hvem skriver det i 2019 egentlig. Jeg er sliten og når jeg er sliten så begynner jeg bare å skrive ned alt jeg tenker. Så dette blir et litt for langt innlegg med saker og ting som surrer rundt i hodet mitt i skrivende stund.

Jeg kom hjem fra jobb for et kvarter siden, sulten selvfølgelig, tok ut en vegansk pytt-i-panne fra fryseren og varmet den i en stekepanne. Veganer-prosjektet er forøvrig fullført, det vil si jeg klarte fem fulle dager som veganer. Fredagskosen ble en vegetar-pizza fra Wood med vegansk ost, inntatt sent på kvelden på et grupperom på Handelshøyskolen med min co-nerd Hanna.

Når det kommer til lørdag så startet jeg dagen med en vegansk burger på Døgnvill, men da jeg ble invitert på middag og første møte med svigermor og besteforeldre og onkler og søsken, hadde jeg ingen planer om å gjøre meg vanskelig. Det får holde å ikke kunne spise gluten i første omgang tenkte jeg. Sier meg fornøyd med de fem dagene og setter absolutt ikke en strek for videre veganer-kost. Jeg skal forresten skrive et innlegg med anbefalinger av produkter jeg testet.

På søndag spilte vi siste seriekamp før jul, mot Sola, og vant med 5 mål. Jeg presterte å bomme på 2/3 så jeg tar juleferie med en litttttten irri følelse, men jaja. Det viktigste er at vi vant og at vi klatret opp på andreplassen på tabellen. Etter kampen dro vi ut å spiste, jeg, mannen, mamma og pappa. En liten feiring av seier og farsdag. Det var en virkelig fin helg faktisk.

Denne uken har vi testing, det er det siste vi gjør før vi får fri hele neste uke og GUU det skal bli godt. Da tar jeg med meg mannen til Åre for å lese til eksamen og ellers slappe av og få byen og håndball litt på avstand.

Her ler vi fordi Julie kaster ballen til meg på halvkontra og jeg tar sjansen på å finte meg forbi og skyte, når det eneste treneren vår sier om kontring er at ballen IKKE skal til linjespiller, fordi vi som regel roter bort ballen eller får brøyt : – ) Ble mål da.

Svar på spørsmålene deres

Betaler du mye selv eller er det mye spons

Jeg betaler det meste selv helt klart.

Hvordan møttes du og “denne mannen du holder på å møter”? Knis. Tell us about it!

Haha artig at du spør, neida. Skal jeg virkelig fortelle om det altså. Vi møttes vel strengt tatt første gang for et og et halvt år siden. Men det startet egentlig før det også. Det startet med meg i sofaen hjemme hos Sanne med Hanna, Johanna og Nora, iført sweatpants, med Aperol i store glass og en uformell tinder-melding. Det var aldri snakk om noen date på det tidspunktet, men vi møttes tilfeldigvis i sammenheng med noen festligheter ikke lenge etter, fant tonen litt der. Så møttes vi igjen, på afterski i Åre, et år senere, og kjente at det kanskje var noe mer å hente. Jeg var jo seff ingen Afrodite, med noen som helst tro på kjærlighet, det vet dere jo, men så skjer det vel når man minst venter det da.

Teller du kalorier?

Hell to the no haha.

Har du det bra med typen din nå eller er det fortsatt slik som du beskrev det i et innlegg for en stund siden? 🙂

Jeg har det veldig bra nå altså, det løsnet heldigvis litt det der

Blir du noen gang lei av å trene så mye? Skulle du ønske du hadde mer tid til andre ting?

Ja, absolutt. Jeg tror det er nesten umulig å unngå slike tanker noen dager. Jeg er ikke motivert hver dag, det ville vært rart om jeg var det. Men det er vel hele pakken, med både oppturer og nedturer som gjør at det er verdt det. Dessuten er trening for meg en like stor selvfølge som det er for andre å dra på jobb hver dag, det handler om rutine og the fact at når klokken slår sju om morgenen og fire på ettermiddagen så er det ikke noe valg om jeg skal dra på trening eller ikke, det skjer. 150 kroner i bot for å skippe trening.

Hvordan var prosessen for å finne ut om cøliaki? Og hadde du mye symptomer i forkant?

Jeg kan ikke huske en oppvekst med masse vondt i magen, men mamma har vel sagt at jeg var veldig rolig og kanskje slapp? Så de sjekket meg for jernmangel og slike ting. Så oppdaget tilfeldigvis pappa en føflekk på meg som han ville ha sjekket. En hel bønsj med blodprøver senere fikk jeg påvist cøliaki, noe som kom helt ut av det blå med tanke på at det startet med en føflekk på rumpa.

Hva er din favorittmiddag, favorittkake og favorittgodteri?

Jeg er veldig glad i alle tacovarianter og pizza med havrebunn, helst med havre- og tunfisk bunn, men da får jeg klager fra roomien på lukta i leiligheten.

Kake, hmm jeg elsker oreokake og hjemmelaget brownies.

Favvo godteri er uten tvil smash. Jeg kjørte til Rema 1000 ens æren for å kjøpe det på søndag, og guess what, de var out of smash. Det var så nedtur. I smågodt-hylla er det de gule og grønne veganske diamantene, lett.

Hvordan passer du på å spise nok gjennom dagen hver dag?

Jeg spiser ca hver tredje time, evt med nøtter, banan eller yoghurt i mellom, når jeg ikke trener. Jeg spiser et måltid 1-2 timer før håndballtrening, fyller på med en banan underveis og/etter, og spiser et større måltid når jeg kommer hjem etterpå. Jeg drasser ofte rundt med matpakker når jeg er på farten. Proteinbarer er også greit å ha liggende i veska.

Tanker om crop tops på treningssenter?

Er ikke noe fan av det egentlig. Ser ikke helt poenget med å vise frem maggan når man er på treningssenteret for å trene. Det er synd når gymmet oppleves som en “show-off” arena der hovedmålet er å vise seg fram, når målet burde være basert på helt andre grunnlag. Men det er bare min mening.

Vil typen komme på bloggen?

Tror ikke han kjenner noe behov for det akkurat, men han stiller nok opp om jeg ber han om det.

Er du ofte i situasjoner der du er uheldig og får i deg gluten? Og hvordan reagerer kroppen din da?

Nei svært sjeldent tror jeg. Jeg har blitt litt usikker etter at jeg hadde et uhell i Kroatia i sommer. Jeg spiste en brødskive av et bestemt brød hver dag til frokost. Fordi de lå på samme brett som riskaker, som er glutenfrie, så jeg koblet bare at ja nei da må vel disse også være det da. Sykt lite typisk meg og min sedvanlige stålkontroll på allergien min. Etter en uke stusset jeg litt over akkurat dette, at jeg faktisk ikke hadde noen grunn til å tro at de var glutenfrie, så pappa spurte kokken, som sa at nope bare det som står under GLUTENFREE-skiltet er glutenfritt. Hvilken idiot, tenkte jeg om meg selv. Men det værste er at jeg ikke plagdes med magen én gang i løpet av ferien. Så nå er jeg bekymret for at jeg ikke reagerer lenger, bare ødelegger magen innvendig uten at jeg merker det.

Opptatt av miljø? Veganisme?

Artig at du nevner, nå som jeg er midt inne i mitt forsøk på en vegansk uke. Jeg vet ikke, jeg er kanskje rett over gjennomsnittet opptatt av det, ettersom jeg sorterer søpla og vil reduserer kjøttinntaket. Vil ikke kategorisere meg som noen Greta av den grunn tho.

Hvor mange år kommer du til å satse på håndball?

Det vet jeg ikke, tar en sesong av gangen og ser hvor langt det tar meg. Så lenge jeg synes det gir meg en form for glede og at det er verdt å bruke så mye tid på det, så fortsetter jeg.

Serietips?

Papirhuset, The Fall, The Sinner (kun sesong 1), Big little Lies og Broen

Hva er beste treningsoutfit

Hmm beste outfit. Der ikke så viktig så lenge det er Adidas all over (sponsored by) .

Hvilken bil har du?

BMW i3

Hvor mye tjener du på 3t?

Helt vanlig lønn vil jeg tro. Til vanlig jobber jeg bare to dager, nå i eksamenstiden jobber jeg kun en dag.

Kan du bruke 3t utenom åpningstid?

Ja, men har ikke noe behov for det.

Hvilke studieteknikker foretrekker du? Kan du skrive kort om det. evt lage et innlegg om hvordan du jobber og strukturerer studiene dine?

Jeg er ikke noen ekspert på temaet, men jeg leser pensum, noterer ned det viktigste, leser notatene, gjør oppgaver. Ja det avhenger jo helt av faget, om det er statistikk eller psykologi liksom. Jeg liker bedre lese-skrive-fag enn regne-fag. Er ikke noe mattegeni.

Hvordan går det med deg for tiden?❤️

Så koselig at du spør! Jeg har det veldig fint. Noen dager er selvfølgelig enklere enn andre, men det er jo det som gjør de fine dagene så bra. Jeg er så heldig å ha verdens beste venner og familie boende i samme by som meg og jeg har fått meg kjæreste (!?!?) så ja livet er bra.

Husk farsdag på søndag

Hei sann! Det er farsdag på søndag, så dette er bare en liten reminder, så dere ikke glemmer det og ser det som eneste utvei å dra en hvit løgn og si at gaven er bestilt på nettet, leveringen er forsinket, men den kommer sikkert i løpet av uka!

Jeg slenger med noen tips til hva man kan kjøpe. Det er selvfølgelig veldig individuelt hvor mye penger man bruker på en farsdagsgave, om man kjøper en gave i det hele tatt. Det kan være minst like koselig å bare spise middag sammen, enten hjemme hos pappa eller ute med flere. Kanskje man får tid til en enkel lunsj sammen i en travel hverdag, eller at bare en søt tekstmelding holder i massevis. Det er bare en påminnelse til fedrene våre om at vi er glade i dem og takknemlige for det de gjør for oss.

Toalettmappe fra Gant//Sett med produkter fra Rituals//Salt og pepper beholder fra Le Creuset//Parfyme fra Hugo Boss//Vinåpner fra Le Creuset//Sett med produkter fra Biotherm//Morgenkåpe fra Gant

Dere finner også et bredt utvalg av treningsklær for herrer på 3T-Shop for tiden, bruk rabattkoden PAPPA og få 20% rabatt på alt til herre. En sporty farsdagsgave kan umulig være feil!