De siste dagene

I’ve missed you guyzz 

Nå har jeg ligget under radaren i flere dager, det har virkelig gått i et kjør med eksamenslesing. Jeg har vært på skolen mer enn jeg har vært hjemme, det er enda godt vi har en brand new school som det går an å trives på. På lørdag satt jeg og Erica til sent på kveld og bestilte pizza fra Selma, som vi fikk levert fra en søt syklist i Foodora-uniform. Med hver vår glutenfrie pizza ble motivasjonen boostet og vi gjorde siste finish til eksamen.

Vi hadde eksamen i dag, jeg i første pulje klokken ni i morges, og resten av damene i gjengen klokken ett. Vi hadde eksamen i markedskommunikasjon. Jeg var oppe klokken kvart over seks med eksamensnervene i spenn etter en natt full av mareritt om at jeg forsov meg og ikke klarte å svare på noen ting. Men jeg følte det gikk greit der jeg satt, så får jeg bare vente og se. Uansett veldig digg å være ferdig med første, så er det bare å sette inn støtet før neste, 10 desember. 

I går satt jeg på skolen i noen timer, før jeg sa meg finito og dro hjem til fammen for søndagsmiddag. Blir ikke bedre enn kjøttkaker, potet, kålrabistappe og brunsaus på en søndag, etterfulgt av Norge-Frankrike på TV-en. Og så ser jeg Mia og Molly alt for sjeldent, så det var kooos ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag etter eksamen dro jeg rett på 3T-Rosten for å stå der i tre timer og selge julekalendere til støtte for Byåsen elite. Jeg skal selge plentyy av dem før 1.desember, så hvis noen (pliiiis) er interessert i å kjøpe en julekalender med masse fine premier så send meg en DM på instagram eller Facebook ♥

Anbefaling: nyttige apper

Jeg har enormt mange apper på iphonen min. Vi snakker bortimot 200 stykk, no joke. Det er for det meste ræl da, jeg bare orker ikke å slette det haha. Jeg har fortsatt Flappy Bird, Kik, Teoritentamen og Fast Ball bare for å statuere noen eksempler. Så jeg skal spare dere for en printscreen av alle appene, det er nemlig 8 sider med apper +  mapper med flere apper inni. Men at jeg i blant alle disse rare greiene, har noen å anbefale dere, skulle vel bare mangle. Så her kommer mine topp 6 app-anbefalinger av nyttige apper. Det er med tanke på apper dere kanskje ikke bruker selv, så jeg dropper instagram, snapchat og alle appene som alle har, you feel me?

Scannable

Denne er genial, shoutout til Anna som viste den til meg. Litt vanskelig å forklare den, men jeg skal gi det et forsøk. På skolen så har jeg et fag som krever at jeg leverer oppgaver på nett, og i oppgavene må jeg ha med illustrasjoner av tabeller og figurer osv, og grafiske tegninger på pc er et kapittel jeg vil unngå å åpne. Så med denne appen kan jeg tegne i boka mi og deretter scanne siden i boken med denne appen, så tegningen blir helt plettfri og ser digital ut, og deretter sender jeg den direkte til meg selv på mail og henter den opp igjen på pcen. 

IMDB

Jeg bruker denne appen every single time jeg skal se en film eller en serie haha. Jeg søker opp den aktuelle filmen/serien og får opp den samlede scoren som folk har gitt den. Jeg er som regel enig med denne scoren så jeg legger all min tillit til den. Og jeg har blitt bortskjemt, så jeg ser ikke serier som har fått en score under 7. Dessuten så er jeg så nørd at jeg til og med rangerer filmer og serier selv hahah. 

VG-TV Guide

Anbefales å bare ha en sånn app, som viser hva som går på TV-en. Det er gidd å skru den på for å bla gjennom alle kanalene for å sjekke om det går noe underholdende for så å ende opp med å se på Netflix uansett. Enklere å bare sjekke denne appen, så slipper man unødvendig kanal-scrolling.

Mattilbud

Denne appen er veldig fin for fattige studenter på budsjett <33 Den viser alle tilbudene matbutikkene i byen har til enhver tid. 

SIT

Denne appen bruker jeg når jeg kjører intervaller, enten det er på sykkel, med boksing, fotarbeid på bane eller hvilken som helst annen form for intervall. Vi bruker den også når vi kjører den faste styrkesirkelen på Olympiatoppen på torsdager. Da har vi som regel stilt den inn på 30/30 eller 20/40. Jeg har andre intervall-apper også til de mere kompliserte øktene, men denne er utrolig enkel å bruke, så den anbefales. 

Min håndball

Denne appen gjør det enklere for alle håndballinteresserte å holde følge med de lagene man bryr seg om. Jeg har stjernemerket Byåsen elite, byåsen bredde, Charlottenlund damer og herrer, Kolstad og Utleira. Jeg bruker den bare til å se når de spiller kamper, hvor og mot hvem, i tillegg til at man har mulighet til å se Live-oppdatering av kampene som spilles.

Tinder

Jeg bruker denne appen for å finne kjærligheten. Den er råbra, funker hver gang!! Nei jeg tuller bare, tinder er ikke min greie that’s for sure. Så den inngår altså ikke i denne anbefalingen, derimot anbefaler jeg alle å holde seg til helvete unna denne appen. Neida haha, jeg skal ikke legge meg bort i andres kjærlighetsliv jeg. 

Håper dere ble introdusert for noen nye apper som dere får bruk for! Hvis dere har noen å anbefale, så gjerne del dem! 🙂

when monday hits you

Hei damer !!

Jeg føler egentlig ikke det er mandag i dag, fordi helgen har vært prikk lik resten av uka og alle dagene i vente. Det er med andre ord eksamenstid og det kjennes på hode og kropp. Eller kroppen kjennes egentlig grei, vi har friuke fra håndball så det er digg, samler overskudd. Hjernekapasiteten derimot, virker bare som den synker i takt med temperaturen utendørs. Jajjja nok sutring fra meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morges sto jeg opp halv åtte og dro på PulsSpinn på 3T-Rosten. Jeg klarte selvfølgelig å beregne tiden helt feil i forhold til at jeg hadde legetime klokken 11, så jeg slo av en time på en matbutikk da, my guilty pleasure haha. Fikk handlet inn for uka for å si det sånn. Så dro jeg til legen fordi jeg er innmari frustrert over kviser i ansiktet mitt, trengte egentlig mest å få utløp for frustrasjonen, så fikk svidd av 300 kroner for å prate om kviser da. Hjalp ikke så mye. Nei sorry jeg skulle slutte å sutre. Jeg dro på skolen etterpå og satt der til halv ni. Bra dag, håper på en enda bedre tirsdag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen i korte trekk

Denne dagen oppsummert i en uforståelig rekke av stikkord: kollektiv vekking, vektløs joggetur, 50 minutters kø, new music friday, bilvask, skole, iskaffe, beeptest, idol.

Nå er det er fredagskveld!!! Denne dagen har vært fin den. Våknet opp av en helvetes ringing, vekkerklokka til Hanna. Neida jeg blander ikke navn, Maja bor her, men Hanna bor her nesten like mye. Så jeg liker å si vi er tre som bor her, i bachelorette-criben.

Vel, ja vi sto opp omtrent samtidig alle tre. Maja og Hanna dro på skolen og jeg dro til fysio og fikk jogget på mølle for første gang på tre uker !! I vektløs tilstand vel og merke. Jeg klarte å jogge på 65%, av 100 som da er full kroppsvekt. Så jeg er ikke helt i mål enda, men det var i hvert fall deilig å kjenne på litt ordentlig bevegelse. 

Etter timen til Nina, som er Byåsens fysioterapeut, så dro jeg for å vaske bilen. Sto i kø i rolige 50 minutter, hahah sykt urutinert å gjøre det på en fredag skjønte jeg. Men bilen ble ren og jeg ble fornøyd, fikk samtidig runnet alle sangene på New Music Friday-lista til Spotify. Så dro jeg hjem og gjorde litt skole og drakk iskaffe i bøtter og spann, før det ble testing med håndballaget. For første gang måtte jeg stå over det, så det ble ingen beep-test på meg i dag dessverre….. 🙁 Men nå er det fredagskveld, Hanna kommer og vi skal lage noe digg mat og ta det helt med ro. 

Håper dere også har hatt en fin fredag! ♥

Bulken i uka

I hver eneste uke som kommer og går så er det en bulk, dere vet den som ligger mellom onsdag og fredag, bulken kalles torsdag og den slår sjeldent feil. Det er den lengste dagen, men den er vel plassert mellom lillelørdag og fredag for at den ikke skal virke så lang og tung. Jeg og Maja sovnet ikke før sent i går kveld og derfor var det greit å kunne dra på basistrening klokken halv ti i dag, til fordel for basis klokken halv åtte som vi bruker. Det var en veldig grei basis, den bruker som regel å være tung som fanden, men på grunn av tunge kropper fra kamp i går i tillegg til testing i morgen, ble den betydelig trappet ned i dag. Så det var toppers stemning i gruppa.

Etter økta dro jeg en tur hjemom, før jeg dro på skolen, hvor jeg har vært mesteparten av dagen inkludert en tre-og-en-halvtimers forelesning på tampen her. Damn. Nå blir det fiskesuppe a´la matholck (det vil si Rema under 100-lappen med laks- og torskebiter) oog Kielergata på skjermen. Min og Maja sin lille guilty pleasure i hverdagen, serien altså, ikke fisken. Dette er meg i dag.

Jeg er tydeligvis i en fase hvor jeg liker å matche veldig farger og greier. Her om dagen gikk jeg jo for helrød outfit og i dag koordinerte jeg en grønn genser med grønne sko (og grønn truse, men den ser dere heldigvis ikke). Jeg tror det kan ha noe med et bilde NKVO la ut på insta av at BI-babes bare går i svart, så noe inn i meg tenkte fuck no, that ain’t gonna be me. 

Hvordan har dagen deres vært?

mine måltider #5

Hejjj

Jeg skulle publisert dette innlegget tidligere i kveld, men macen ville ikke samarbeide og jeg orket ikke krangle med henne, so I gave her some space, og nå er vi friends again. Men ja jeg fikk en del tilbakemeldinger om at dere ønsket å se mer av mine måltider i løpet av en dag og det er jo my duty to do as you please. Okei jeg skal slutte med engelsken nå, jeez. Sorry jeg er overtrøtt. Jeg prøver igjen. Her kommer mine måltider i løpet av denne onsdagen, og oppsummering av dagen generelt fordi hva jeg gjør, hvor mange treninger jeg har osv, påvirker hva jeg spiser.

Jeg hadde på vekking 08.00 i morrest og sto opp etter et kvarters slumring. Jeg er en big fan av onsdager egentlig. Vi har egentrening/fri fra morgenen av, så som regel står jeg opp litt senere enn vanlig og tar turen til 3T for en overkroppsøkt eller noe alternative greier. I dag ble det overkropp og spinning med Johanna. Men først spiste jeg selvfølgelig en stor porsjon med havregrøt ♥ 60 gram havregryn, vann og melk i mikroen i et par minutter, blander deretter inn 2 ss cottage cheese og topper med noe godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter økta dro jeg hjem og kokte to egg, mens jeg dusjet og ordnet meg til skolen. Spiste så tre knekkebrød med kaviar og egg. Veldig enkel dame, jeg. Puttet på tre blader ruccola for mitt eget syns skyld, etter at jeg tok bilde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deretter dro jeg på skolen, nå er vel ca klokka rundt 11.30. Tok med meg enda en lynsjj, eller to faktisk. En chiagrøt laget på gresk yoghurt, soyamelk, havregryn og chiafrø, og tre små tacolefser med ost, skinke og ruccola. Jeg satt på skolen fram til 17.30. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg dro hjem fra skolen var jeg sulten og sliten, men heldigvis hadde jeg kjøpt inn til middag tidligere i uken, så det ble wok på et kvarter. Multitasking med middagsprepp og håndballkamp. Jentene spilte mot Skrim i Oslo i dag, jeg er fortsatt ut av gamet på grunn av strekk så det ble bare en trening på meg denne onsdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svinekjøtt, grønnsaker og sweet & sour woksaus. Så ble damen glad og fornøyd klokken 18.00. Nå er klokken alt for mye og jeg sitter og spiser havrekjeks. Så det var dagen min i korte trekk. GOD NATT vi blogges igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liker dere disse innleggene?

Ukens spørsmål #52

Hva er ditt mellomnavn?

Caroline

Har du noen tips for å unngå gnagsår mellom beina når man spiller håndball, eller er det ingen på laget deres som har et problem med det?

Jeg vet om flere som bruker deodorant for å unngå gnagsår mellom beina faktisk, også babypudder tror jeg kan funke. Det er forresten helt vanlig med gnagsår mellom beina, selv om det kan høres rart ut for folk som ikke ikke er vant med å svette i to timer i strekk med korte shortser.

Hvor er skiltet fra?

Det fikk jeg av Johanna i innflytningsgave, hun kjøpte den på Marbella, husker ikke hva butikken heter dessverre.

Er østersaus glutenfri?

Sikkert ikke alle, men jeg bruker den fra Blue Dragon

Er det samme næringsinnhold i ris-nudler som i vanlig hvit ris?:)

Det vil jeg tro, risnudler består vel for det meste av ris

Hvordan er det å spille på Byåsen Elite denne sesongen i forhold til forrige (med tanke på alle endringene i spillergruppen)?

Det er mye som skjer rundt laget vårt, men spillergruppa står veldig sterkt, både de som har gått her noen sesonger fra før og de nye tilskuddene. Det er en veldig fin gjeng her nå synes jeg.

Hvordan holder du opp motivasjonen til trening og skole? Tips?

Vær til dels strukturert, det er en vanesak og det krever litt planlegging, men det er verdt det. Pakk matpakke, ta med skoleoutfiten på trening og bare la dagen flyte i ett. Når det kommer til skolen så tror jeg det handler mye om å trives, heng med folk som gir energi. Og jo flinkere man er i hverdagen, jo mer kan man njute helga med god samvittighet. 

Hvor er den oransje boblejakken fra?

Ganni

Hva er dine drømme reisemål?

Jeg har ingen bucketlist-reisemål, men en plass jeg absolutt vil reise til er Hawaii.

Hva tenker du er det viktigste for å ha det bra med seg selv? 🙂

Acceptance ♥ Alle er forskjellige, vi ser forskjellige ut, vi oppfører oss forskjellig, fordi vi tenker forskjellig, og det er HELT naturlig, vi må bare akseptere at sånn er verden, sånn er livet. Vi må heller bruke energi på å gjøre det beste ut av det vi har og er og ikke bry oss så mye om alt annet rundt.

Hvorfor studerer du markedsføring og ikke økonomi? Er det ikke et større jobbmarked hvis man studerer økonomi?

Jeg synes markedsføring er mer interessant. Det er mulig det er et større jobbmarked, det vet jeg ikke noe om, men det er uansett markedsføring og ikke økonomi jeg vil holde på med. 

Kan du selge klær på tise? 🙂 Du har sikker mye du ikke bruker, som noen andre ville fått nytte av. Gjenbruk er bra! Du kan enten velge å ta pengene selv eller donere de til Unicef 🙂 Håper å høre fra deg ang. dette 🙂

Jeg har solgte litt på Tise før, helt til jeg sendte en pakke til en jente for så å spørre om hun kunne overføre prisen det ble i frakt og hun gjorde aldri det så jeg mistet litt troen på folk haha. Jeg er kanskje veldig naiv da.

Hvor er kjolen fra?

Det er en oversized t-shirt fra Bikbok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du har sikkert skrevet en del om dette før, men hva er tankene dine rundt kosthold og trening?

Det var et veldig stort spørsmål, jeg har mange tanker angående både kosthold og trening, men ingen av tankene er veldig ekstreme. Jeg synes det er viktig å ha et sunt forhold til begge deler og ikke overdrive i den ene eller andre retningen. 

Har du noen tips til mat rett etter trening?

Etter trening kan nesten hva som helst spises, men det kommer sikkert an på hvilke resultater man ønsker. Å få i seg et eller annet raskt etter trening er uansett viktig for meg, kroppen trenger raskt påfyll. Jeg drikker enten en shake eller spiser en banan eller et par knekkebrød rett etter, for så å spise et større måltid ikke så lenge etterpå. Det er mest fordi jeg som regel skal rett på skole eller jobb, hvis ikke drar jeg hjem og spiser et mettende måltid med en gang. På håndballaget har vi en policy om å alltid ha med noe å spise etter trening. Da går det mye i nøtter, rosiner, kjeks, sjokomelk, yoghurt og banan. 

Hva gjør du når du blir superstressa? Hva er dine måter å takle stress på?

Mitt beste tips er egentlig å sette situasjonen på pause og prøve å tenke klart. Jeg personlig blir helforvirra, glemsk, rotete og klumsete når jeg er stressa, og det kommer ingenting godt ut av å håndtere en situasjon sånn, så jeg må bare puste med magen og starte på nytt liksom.

Hei! Kan du linke til buksen dere har på, og hvordan størrelse har du?:)

Link HER, jeg har den i størrelse small

film og serie tips?

Oceans 8 så jeg for litt siden, den var bra. Og en serie hmm, Broen vil jeg for alltid anbefale, og The Fall og Papirhuset. Alle tror jeg ligger på Netflix.

Hva gjør du når du har en dårlig dag?
Nå sitter jeg hjemme hos meg, med Hanna, Johanna og Maja. Hanna har definitivt hatt en dårlig dag og hun vet at den beste medisinen er å henge med jentene. Det er det jeg også bruker å gjøre, ingenting funker bedre enn det. Bortsett fra å straight up lukke øynene og skrike høyt som faen. Det gjorde vi også i felleskap her i dag. 

Hvordan ser en treningsuke ut for deg?

Mandag: styrke og håndball, tirsdag: basis mage/ryggtrening og håndball, onsdag: enten fri eller lettere styrke og håndball, torsdag: basistrening og styrkesirkel og håndball, fredag: styrke og håndball, lørdag: håndball, og søndag: enten kamp eller fri.

Kan du dele mer av hva du spiser daglig? Spesielt når du har 2 økter om dagen. Har det selv og sliter med å spise nok. Trenger inspirasjon!!

Det kan jeg, men sist gang jeg delte “hva jeg spiser i løpet av en dag” så fikk jeg litt critics og noen som syntes det var veldig teit å dele det, så litt blænda feelings angående det. Selv synes jeg ikke det er noe rart å dele, det betyr jo ikke at alle må spise det samme som meg og det skjønner jo de fleste. Når jeg poster en outfit så betyr ikke det at alle på ha på seg det samme heller lizm.

Noen spørsmål til neste gang?

Søndag og farsdag

Hei og god søndag!

Jeg sitter plantet i sofaen (dere må tro jeg sitter i sofaen 24/7 fordi hver gang jeg blogger så sier jeg at jeg sitter i sofaen), anyways, det er søndag så jeg ser ingen grunn til å gjøre noe annet enn akkurat det. Jeg prøver meg på Riverdale, skikkelig teenage drama, freaky og litt scary serie, mens jeg spiser vegansk kokos-is fra DUGG, som var sykt digg. Anbefales. I dag er det søndag og farsdag så jeg skal ta turen hjemom snart og spise middag med fammen ♥

I går var jeg ute med en gjeng, noen fra skolen, noen gamle venner og noen nye. Det ble en morsom kveld som resulterte i denne sløve og deilige søndagen.

Body fra Nelly

Bukse og dressjakke fra Vero Moda

Jeg har noen ubesvarte spørsmål fra dere som jeg tenkte jeg kunne blende inn i en ukens spørsmål, hvis det er noe annet dere lurer på så bare spør under her. Ha en fin søndag ♥

Too much??

Rød hoodie, rød bukse og rød boblejakke, er det too much? Nehh det vil jeg si er akkurat innafor. Det var gårsdagens antrekk på skolen. På kvelden dro jeg på kino med Sanne og Madde, hennes roomie. Filmen var såååå bra, a star is born heter den selvfølgelig, guri meg så nydelig altså. 

I dag har jeg vært på håndballtrening, jeg er in progress. Det vil si jeg får stå i forsvar og jeg får skyte, mye annet enn det må jeg dessverre vente litt med. Etter treningen dro jeg en tur innom byen og etter det satt jeg på skolen et par timer med Hanna. Nå skal jeg snart til Sanne igjen, med en gjeng fra skolen. Ha en fin lørdag dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joggedress fra Puma. Kjøpte den på en Puma-store på Aruba

Jakke fra Cubus (Maja sin, deler litt klesskap med roomie)

Sko fra Sketchers HER (annonselenke i samarbeid med 3T-Shop)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før solen står opp

God fredag! I morges våknet jeg utrolig nok av meg selv, ikke bare før vekkeklokka ringte, men før klokka halv sju. Og jeg elsker å være våken, spesielt på fredager, så da spratt jeg opp. Jeg spiste en brødskive med skinke og ost til frokost, noe som obviuously var for lite, skjønner ikke hva jeg tenkte. Så jeg kjøpte meg en banan og en bar på 3T som jeg brukte som boost underveis. Det resulterte i en utrolig bra økt!! Så tidlig på morran uten Nocco eller annen form for koffein i kroppen og likevel med så mye energiiii, det er digg. Intervallene jeg kjørte ser dere under her. Selv om jeg ikke kan løpe på grunn av strekken i låret, er det mye annet man kan gjøre! Som for eksempel å bokse til knoklene blør. 

Etter økta kjørte jeg hjem, tok en varm dusj og kokte en nydelig havregrøt som jeg fikk njuute med en kopp kaffe og God Morgen Norge på TV’en. Digg å være ferdigtrent før sola er oppe. Jeg tok meg litt god tid, men kom meg på skolen etterhvert og har sittet der store deler av dagen. Kom hjem for litt siden, har rukket og spist fire lompepizza og sett litt Idol. Nå blir jeg snart plukket opp av Sanne, vi skal på kino og se den filmen med Lady Gaga og Bradley, husker ikke hva den heter jeg…. Men gleder meg! Ha en fin fredag gjengen!!!