VLOG: TIPS OG TRIKS TIL EKSAMEN

Hei gjengen ♥ Her kommer en etterspurt video med min studieteknikk og 12 tips til eksamensperioden! Ønsker alle de av dere som er studenter, masse lykke til på eksamen, og ellers hele gjengen en nydelig søndag videre. Del gjerne deres teknikker og tips – enten vi har noen av de samme, eller dere har noen vi andre ikke har tenkt på.

BlimE DAGEN OG NY VLOG

Hei folkens! God torsdag ♥ Dagene flyyyr for tiden, snart er seriøst jula over også. Jeg gleder meg til jul og desember, så tiden nå kan godt gå litt tregere for min del akkurat nå. Dessuten har jeg tre eksamener, ikke neste uke, men uken etter, som jeg godt kunne hatt litt lengre tid å lese til. Men det vil si at jeg også har hele desember fri fra skole!! Det skal bli så digg det, skal jobbe selvfølgelig, men likevel en stressfaktor mindre idet man blir introdusert for en ny en, nemlig julegaver og allskens styr.

Uansett her kommer en ny VLOG, fra forrige helg, hvor jeg blant annet lærte meg BlimE-dansen. I dag er dagen, som handler om å se andre og bli sett. Det er en vennskapskampanje med et viktig budskap, spesielt i en vanskelig tid som nå. Jeg har lært meg dansen, dere finner full video linket i beskrivelsen under videoen i youtube ↓