starstrucked

Hei og hoppsann alle fine! Jeg er så glad for tiden altså, (kan eventuelt ha noe med det at jeg har kjørt opp å gjøre heh..) I dag var jeg på håndballsamling fra ti til fire, kom hjem og så en episode Sex and the City (finnes det en kul forkortelse for det??) – Hvis noen har det, så send kodeord Kul Forkortelse til 1900 kødda haha jeg er morsom. – Og etter det dro jeg og Johanna og så en håndballkamp. Forresten mens vi satt på tribunen kom en relativt kjent person inn døra og satte seg RETT ved siden av oss, det var ingen ringere enn selveste Ida Alstad hahaha, i Heimdalshallen liksom (starstrucked!)

Gikk litt crazy med redigeringen i dag, beklager.

Så fikk jeg førerkortet i posten i dag! Kan ikke si jeg var veldig heldig med bildet hahah, men who gives a shit, jeg kjører bil, det er det viktigste.

pena <3

Hvordan har dagen deres vært?

JEG HAR LAPPEN

Æææh for en lykke! Jeg kan ikke beskrive hvordan det føltes å bestå, jeezes hvem hadde trodd det daa. Jeg våknet opp klokka seks i morrest og spiste varme rundstykker med gomme og så Sex and the City, bare for å prøve slappe av. Jeg var faktisk unaturlig avslappet fra før av. Så kom kjørelæreren min og hentet meg klokka sju og vi kjørte en times tid før sensoren kom :(( Da kom nervene ass, men det gikk jo veldig greit da. Det tok ca 45 minutter og jeg kjørte rundt Malvik, Ranheim og Tyholt.

Så i dag har jeg ikke gjort annet enn å kjøre bil da, miin egen lille, fine bil ♥ Jeg kjørte Hanna til tannlegen, kjørte hjem Maja, Nora, Katrine og Anna fra skolen, kjørte Pernille til kirka (av alle ting), hentet Johanna til typen, og kjørte til Tillertorget for meg selv og shoppet litt haha. Jeg føler meg fri som fuglen!! 

Er den ikke fiiin?

all dressed up

Hei! Nå er jeg tilbake i kalde Norge og det snøør faktisk. Litt av en kontrast å komme hjem til skole, grovbrød og parkas etter en uke bestående av ferie, iskrem og bikini. Jaja jeg har hatt en fantastisk uke med familien og plassen, været, alt passet meg helt perfekt. Jeg har igjen litt bilder jeg ikke rakk å få blogget, hadde en uke på meg da men likevel haha.. Her er antrekket jeg hadde på meg siste kvelden.

Kjolen er fra Junkyard HER

Hva synes dere?

bilder fra dagen

Hei!

I dag var den siste hele dagen, i morgen går flyet klokka tre, så vi må dra herfra i ett tiden. Åh jeg kjenner jeg kunne vært her mye lenger, men blir greit å komme hjem til håndballen og jentene. Jeg skal uansett nyte de siste timene i morgen, slikke litt sol og iskrem før takeoff.

I dag var det også litt vindete så vi gikk oss en tur langs havet, og det var så store bølger at stranda var stengt. Vi spiste lunsj på The House nyydelig grillspyd med kongereker og kamskjell. Her er noen bilder:

yuum

Kveldens antrekk kommer senere ♥

gult og stripete antrekk

Hei! I dag har det vært litt overskyet så vi tok turen nedi gata og så litt i butikker og spiste club sandwich til lunsj. Det er faktisk en del fine butikker her, ikke sånn typisk harry-grancanaria-stil, men ordentlige butikker som Hilfiger, Ralph Lauren, Hugo Boss, også Mint (posen på bildene under) som har andre merker som Michael Kors, Burberry, Juicy Couture og flere. Veldig mye fint å se på hvertfall.

Litt senere på dagen kom sola tilbake og jeg sovnet godt på solsenga. Nå kom jeg nettopp hjem fra joggetur med mamma og pappa, faktisk den tredje mens vi har vært her, tommel opp for det ass. Eller nettopp og nettopp da, jeg sitter her egentlig nydusjet og skal spise middag snart.

kjole fra Choies HER i medium, klokke fra Daniel Wellington, sko fra Tommy Hilfiger, solbriller fra Rayban

Hva synes dere?

palmer og grønn te

Hei dere!

Dagen i dag har vært ganske lik de andre dagene her nede – bortsett fra at jeg har lakkert neglene gule, noe jeg aldri har gjort før, pluss at jeg er en god del mere solbrent siden sist. Jeg har nemlig gått ned fra solfaktor 30 til 20 på bryst og armer, og fra 20 til 15 (!!) på mage og føtter, woho der fikk dere et innblikk i livet som ginger i vintersola på gran canaria. Også har jeg en rygg også da, men den er jeg så brent på at det snakker vi ikke om hahah.. Neida er ikke så ille ;p

Er så morsomt å shoppe på supermarkedene, som er stappfulle av masse jalla morsomme greier, for eksempel disse fine teene (teene??) haha ja.

Bikinien kjøpte jeg på the mint company, en butikk her med masse fine merker.

Hva synes dere?

kveldens antrekk

Kjolen er fra Zara, lånte den med meg av Johanna ♥

Hva synes dere?

besøk av en venn

Hola! Jeg lever fortsatt det søte liv med sol, sommer og margaritas her nede i Spania. Dagene er ganske like; herlig frokost med masse frisk frukt og godsaker, ligge ved bassenget med musikk på ørene og en god bok, lunsj på en av restaurantene i gata og mere soling helt til vi blir brent og går opp på rommet og ordner oss til middag.

Har ikke postet noen bilder på bloggen av meg selv siden jeg kom hit haha (utrolig nok), og det første jeg har å by på ble tatt på et random toalett, very classy.

går ikke på noe diett når jeg er på ferie altså, her er det all in or nothing

Louise my dear friend er også på gc med familien, bare noen minutter unna med taxi. Så i går kveld fikk vi besøk på hotellet, og vi spiste nydelig biff hele gjengen. Senere ble det noen fargerike drinks på meg og loui da hehe.

Sushi til lunsj

Heii! I går solet vi oss ved bassenget til de fleste kjente antydninger til solbrenthet haha, tok ikke så veldig lang tid. Jeg ligger og leser og plutselig sovnet jeg, så blir jeg liggende i samme stilling og sviii kroppen i flere timer. Til lunsj gikk vi langs promenaden jeg snakket om og spiste på en fantastisk sushirestaurant etter anbefaling fra frøken badendyck. Skikkelig ordentlig god sushi. Jeg tok noen outfitbilder som dere kan få se litt senere.

Haha måtte bare ta med han her, kostet meg jo tross alt en euro og ta bilde av han, så ga han meg tommel opp da, made my day worth living. Det er veldig mye god underholdning langs promenaden, sirkusartister og masse steming.

Hotellet vårt heter forresten Riu Palace and Resort Meloneras

Ha en fin dag ♥

Finally arrived

Hei folkens! Skulle til å si at det var godt å se dere igjen haha, jeg føler energien deres helt hit altså!;p Det er så fint her, helt fantastisk. Hotellet er så stort og behagelig, også er det en utrolig søt promenade rett nedenfor med overraskende mye bra shopping og restauranter. Vi kom jo i går, så i dag er den første hele dagen, og enda har vi sett masse fint allerede. Det er stor sol og 25 grader her nede! Bildene under tok jeg i går, men var så utslitt at jeg slukna før de rakk å komme noen plass.

Bildet over er utsikten fra hotelrommet til meg og Pernille. Under ser dere noen bilder av rommet innvendig.

Så fint og rent design og deilig med så stort og fint bad. Haha masse komplimenter nå, men jeg mener det! Er i lykkeruus

Bilder fra dagen kommer senere! Vi blogges!