heeeerlig dag

Hei kjære søte snille lesere? Har vært problemer med blogg.no så har ikke fått blogget siden i går. Johanna sov over hos meg i natt, vi våknet av at sola skinte inn vinduet. Vi sto opp og ble veldig skuffet, for det var storm…….. Meeen det stoppet ikke oss, så vi stekte vaffler og satt oss ut på verandaen :-)) Det var iskaldt

I går kveld så vi film med Hanna og kooste oss.


sheeeees not kidding

Hvordan er været der du bor?

PHOTOSHOOT

Hva synes du om bildene?♥

 

bilder fra dagen

HEIEEEEEI

I dag er det suupert vær i Trondheim! Johanna er her og vi har pugget litt matte, vært på butikken og kjøpt mengder med is oog tatt litt bilder.


Pernille har tatt så fine blomsterbilder <3<33<3<3

 

fin kveld

Hei dere! Når jeg kom hjem fra byen i dag dro jeg til Johanna, og vi tok bussen til byen og videre til Sverresborg med Hanna og flere. Var hos Sivert, men så måtte vi dra etter en stund og ble stuck i byen, som alltid haha neeida. Var en helt grei kveld med masse fine folk :-)) Kom hjem og mixa sammen det jeg fant i kjøleskapet. Kyllingvinger, potetgull, dip, og ost haha. Med Beverly Hills 90210 på skjermen foran meg.


bloggæærn som tar bilder hele tia uansett hvor og når haha


Imorra blir det mattepuggings med Johanna, vi snakkes daaa. Hva har du gjort i kveld?

meg i dag

Syk overskrift. Jeg våknet i dag og lagde meg egg og bacon, sminket meg og dro til byen med Johanna. Så kom Hanna og vi gikk i byen alle tre. =)) Nå er jeg klissvåt for det var finvær når jeg dro i dag, men når vi skulle hjem regnet det som f. Vet ikke helt va som skjer i kveld, men vi snakkes!

heiii Hva skal du i kveld?

Monki

Som dere fra Trondheim sikkert vet, så har Monki nettopp åpnet på Mercur Senteret. Var en tur innom der i sta og så på klærne. Det var veeeldig mye klær, nesten for mye! Også var det veldig mye speil og lys og musikk så jeg fikk vell egentlig bare vondt i hodet av å være inn der. Haha hørtse sykt negativ ut nå, er sikkert masse fine klær der, men jeg hadde hvertfall ikke ikke tid til å prøve noe akkurat da. Tipper det kommer til å være stapp fullt av folk der i morgen, alle drar jo til byen på lørdager. Butikken minte meg egentlig ganske mye om Weekday, det er en annen klesbutikk i byen.

Var en tur innom nettsiden deres, her er noen klær jeg fant 

Har dere vært på Monki? Isåfall hva synes dere om klærne?

‘eksamen’

Hei nå har vi nettopp hatt ‘eksamen’ i mat og helse. Det er jo avgjørende i år, så det ble jo på en måte en eksamen da. Hvor bra hadde det ikke vært å gått ut med 6 i m&h i tiende?? Var på butikken med jentene i frimiuttet og kjøpte jorbær og farris, haha sunn. Men vi er hvertfall eeeendelig ferdig med den drittprøven da. Så nå stikker jeg til byen med Martine for å kjøpe håndball og klister til treninga, haha. Skal starte med 2er ball nå vettu.


Øvde til prøven med Katrine i går kveld, lagde smoothie og koste oss.


kat♥♥


fiine gjengen

Da drar vi til byeeeeeen

videoklipp fra Elverum

Jeg lovte dere en video fra helga. Kom litt seint pga skole og trening osv. Men jeg fikk kastet sammen en liten video på noen min, med videoklipp. Ikke store greia akkurat.

 

Hva synes dere?

LONDON TUR BESTILT!

Som dere sikkert fikk med dere i overskriften skal jeg og sju andre venninner til London om ca tre uker! Gleder meg sånn. Bortsett fra tentamen som kommer i neste uke, har jeg bare ting å se fram til, og jeg klarer nesten ikke vente til bla.annet konfirmasjon og London da selvfølgelig. Har vært der to ganger før, en gang med familien og en gang med Thea og Martine. Håper å få innhenta no penger fra konfen da, så jeg har litt å shoppe for! Er jo derfor vi skal dit hovedsaklig. Har planlagt dette helt siden femte klasse :-))) haha. Og jeg gleder meg såånn til å kunne snakke britisk engelsk uten å bli sett på som deen nerden. Elsker britisk aksang(?) ♥♥♥♥


aaah elsker London!!

Noen andre som har vært i London før? Kanskje dere har noen butikker å anbefale?