nails for newyears

Etter at jeg fikk den kalenderen fra Ciaté med neglelakker, har jeg fått helt dilla på det og bytter annenhver dag. Jeg fikk jo 24 neglelakker, eller noe av det var perler og stickers til å ha på neglene, men likevel det er mange! Det er spesielt morsomt med de fargene jeg ikke hadde kommet til å kjøpt selv, som knæsjgul foreksempel. Men hvertfall så er det mange av dem som passer peerf til nyttårsaften, men jeg klarer ikke å bestemme meg hvor hvilken.

Jeg tenker en av disse ↑. Jeg skal ha på meg en svart paljettkjole i morgen så vet ikke om det blir for mye med den svarte neglelakken. Hvilken synes dere?

Same procedyre everyday

Heii! De siste dagene har gått i ett, tilbake til trening, jobb og venninner. I går og dagen før der startet jeg og Katrine dagen med en treningsøkt på to timer etterfulgt av en hel arbeidsdag på lageret til 3t-shop. Etter det blir vi så slitne, så begge kveldene har endt opp i kjellerstua mi med godis og filmer som Horrible Bosses, Black Swan, Harry Potter, Die Hard og Charlie st. Cloud. Haha det er fem filmer på to kvelder det.

I dag trente vi også, same procedure as errr’day. Etter det dro vi til byen og shoppet litt småtteri til nyttårsaften, og spiste nydelig mat på Tulla med Johanna. Når vi dro derfra skjedde det noe rart hahaha fordi vi skulle på butikken før vi tok bussen videre til Hanna, og da vi kom på butikken kom vi på at vi hadde glemt å betale for maten!! Jeezes det var ekkelt ass, så vi løp tilbake, mens mannen i kassa brydde seg ikke engang haha jaja, kan sove med god samvittighet.

kat klarte serr ikke å sitte i ro på et bilde haha maur i ræva eller

Når vi kom til Hanna med gjengen senere på kvelden lagde vi mat og spilte alias. Det er like morsomt hver gang, blir aldri lei


Hva gjør dere i juleferien?

nattahilsen fra meg

Hei! skulle til å skrive god morgen, det er jo snart det. Klokka er halv fire om natten og jeg sitter og ser Beyoncé and Jay Z On the Run. Er sikker på at det er flere enn meg som har sett det, og blitt mildt sagt dødsforelsket. Jeg skulle egentlig bare stikke innom og si at jeg har kommet hjem fra Røros og at jeg håper alle har hatt en fantastisk jul hittil (den er jo ikke over enda). Jeg skal på trening og jobb i morgen tidlig så jeg bør vel legge meg snart, men her har dere et par bilder fra den koselige julen min.

Noen som hadde en fin jul eller?? ♥

Lille julaften

Hei dere! I dag er det jo 23 desember, også kjent som lille julaften. Vi har vært ute og hogget juletre og skal pynte det nå. Snart er det også julegrøt til middag og jeg satser alt på at jeg får mandelen i grøten og vinner en marsipangris eller quizbok for hele familien. For dere som lurer så blogger jeg via delt internett på mobilen nå, så telefonregninga for denne måneden blir julegaven fra meg til pappa 🙂 Uansett så har vi det uutrolig koselig på fjellet, med masse god mat og kaker, julefilm på tven hele døgnet og huset fullt av mennesker og dyr. Her er noen bilder:

Se vi fant Rudolf hehe

Ha en fortsatt fin jul, så blogges vi!

Julesnakk og vinnerne av konkurransen

Hei igjen! For øyeblikket sitter jeg i sofaen med kosehunden min og ser EM finale. Etter den er det rett ut døra for å komme oss til Røros. Jeg vet ikke om det er bra nok internett til å blogge der, men dere kan følge meg på instagram i håp om at jeg publiserer noe morsomt der istede.

 

Jeg har forresten trukket vinnerne i konkurransen om personlig almanakk og det ble Sylva Løkken, Ella Kongsvik, Frida Melting, Katrine Nielsen og Mille Rykke. Dere blir kontaktet på mail. Gratulerer!!

Så ønsker jeg dere en riktig riktig god jul med familie, venner og nydelig mat, også blogges vi jo før nyttår så det får jeg sagt senere!

God jul! ♥ ♥ ♥

julebord med jentene

Heihei! I går kveld hadde vi julebord, med masse god mat og herlig stemning. Alle hadde med noe mat hver, slik som på tapaskveldene våre, og det blir alltid såå mye mat. Det ble hvertfall en utrolig bra kveld med masse sprell og moro! Her er noen bilder.

Flere som har vært eller skal på julebord i år?

på forsida i avisa

Hei god kveld! Har så sinnsykt tight schedule denne helga, noe man ikke skulle trodd ettersom det er juleferie og alt! I dag sluttet vi nokså tidlig etter en koselig julefrokost og julekonsert med fantastisk flinke musikkelever, og etter skolen dro jeg og kat rett på jobb. Etter jobben hadde vi juleselskap hjemme hos meg, og midt under selskapet dro jeg på håndballsamling. – Som består av to treninger i morgen også. Rett etter siste trening i morgen skal jeg på julebord med verdens beste jenter OG DAA tar jeg juleferie, og reiser til Røros!!

Genser fra H&M og skjørt fra Zara

fineste bebbi min

Også er jeg på forsida av Adressavisa i dag da, med familyn ♥ Noen som har sett det?


GIVEAWAY

//samarbeid


Hei babes! Kort fortalt så har dere sjansen til å vinne en personlig almanakk her og nå. Bare lik facebooksiden deres HER, skriv navn og mailadresse i kommentarfeltet og lik dette innlegget. Jeg trekker hele fem vinnere! Og de trekkes i løpet av få dager, så det gjelder å være rask. Personlig almanakk finnes både på facebook, instagram (@personligalmanakk) og snapchat (pers_almanakk). Perfekt som julegave til en venn (eller seg selv hehe), for å holde orden på det nye året!

Lykke til!!

gratis graut

Heii! I dag var det nissedag på skolen, som vil si at alle kler seg ut som nisser og får gratis julegrøt haha. Det er jo skikkelig koselig da ♥ I tillegg er det jo så nære juleferie nå at det er lite å gjøre i timene, så det blir bare kos der å. I rettslæretimen satt alle og spiste grøt, inkludert læreren, mens vi hadde den samme diskusjonen som vi har hver dag; om hasj bør bli lovlig eller ikke. I tysk lagde vi julekort og stekte vaffler. Jeg tåler jo ikke det så læreren hadde kjøpt inn glutenfri kjeks og brownies tihi ♥

Hva synes dere om dagens look da?

min karriere som…

… modell (dette ble tatt i forrige uke da, meg uten sminke og filter)

… fashionista – mamma, pappa prøvde dere å konvertere meg til Mor Theresa på denne tiden?!?

… rytter (var egentlig livredd hester, så hva som skjuler seg bak det nervøse smilet kan dere bare tenke dere)

… musiker – om det er meg eller Whitney Houston på bildet, er vanskelig å si, tipper publikum ikke engang hørte forskjell

… Seiler – Vind i håret, salvann i øynene, barn hengende over gelenderet kvalme som skumnisser, hva kan man si <3 hjerte

… Fotballstjerne – jeg kunne sikkert blitt god ass

… Eli Hagen – et av mine stolte øyeblikk, som dere ser

… Jeger – neida vi fant denne tassen kavende i havet, så jeg drepte han ikke altså

… Makeupartist – sminkevideo på denne tiden hadde vært morsomt å sett

… Snowboardgangster – jeg følte meg kanskje kulere enn jeg så ut..

… Fjortiss fra helvet (ingen kommentar)

… Michael Jackson  – neida det er egentlig Pernille, hun begynte å grine når jeg tegnet henne om til MJ

Haha hva synes dere? Hvilkern karriere kledde meg best?