knask eller knep

Heeei! Holder på å finne ut hva jeg skal være på utklednings/halloween-bursdag i helga, okei jeg vet egentlig hva jeg skal være, men jeg må bare finne ut hvaa jeg skal ha på meg. Som dere kanskje har fått med dere så er det halloween i daag! Og ettersom jeg har blitt litt for gammel for å gå å tigge godteri, så fant jeg ut at jeg like gjerne kunne bake muffins til meg selv som trøsting for at jeg har blitt for gammel for slike morsomme ting. Jeg bakte dem faktisk i går da, sånn at de skulle være ferdige til i dag.


haha jeg vet at kremen ser ut som heselig kaviar, men det er nyydelig gulrotkakekrem altså! er der halloween så er det halloween

kjøpte disse søte godterigreiene for å pynte muffinsene

GRESSKARDAGEN
welcome to my house bitches, gonna scare the hell out of you

neeeida, nå stikker jeg på trening, hadebra

Hva gjør dere på halloween?

mine fire favoritt gensere

rosa genser fra Bikbok, mønstret genser fra Gina Tricot

fra Bikbok


fra Topshop

Hvilken likte dere best? Skal jeg ha flere slike innlegg?

litt skolepratHejj bloggen! Kom hjem fra skolen og tok noen bilder, vet dere liker sånn ‘my wardrobe’ osv, så tenkte å prøve noe lignende! Kommer litt senere 😉 Nå skal jeg spise pannekaker med familien før jeg gjør bittelitt lekser og drar på trening. I morgen har jeg tenkt meg en tur til byen med et par jenter etter skolen. For å kjøpe inn enkelte ting til en halloween-greie i helga og litt skolesaker, noe jeg anbefaler dere som er totalt umotivert og skolelei, nye skoleting gjør seriøst susen!

Foresten så går jeg jo i tiende, og vi søkte til hospitering for en liten stund siden. Jeg søkte faktisk Thora Storm på første valg og kom iiinn, dere som ikke bor i trondheim skjønner sikkert ingenting nå da men.. Unsett så er det om to uker eller noe, og jeg skal med Thea og Martine OG NEI DE HAR IKKE BLOGG!!!!! Hvis dere har noen spørsmål om skole osv, så er det bare å spørre.

Ha en fiin dag videre verdens beste♥♥ bloooggast

todays inspirationpictures from //weheartit

 

mirror mirror

Hei dere! Dere vet jeg sa at det kom en videoblogg på søndagen, noe som jeg faktisk ikke fikk til… Men den kommer snart, vil jo overraske dere ikke saant?! Og bare for å si det, jo lenger dere venter jo bedre blir den! (okei ikke få for store forhåpninger nå da) Men har et par videoblogger på lur, så det er bare å glede seeeg 🙂


Hva synes dere om bildene?

det var en gang… del 2

Haha her kommer en ‘stygge, gamle bilder’ del to. Og denne er enda verre! Can’t believe I’m actually doing this… Men jaja, hva gjør jeg ikke for bloggen. 


hahah det bildet over her! Den turen kommer jeg aldri til å glemme! Vi var på tur med skolen også snek vi oss inn i skogen og dro oppå et fjell med svartsekker rundt rompa og magen så vi kunne rusje ned når vi skulle hjem i gjen. Så ‘rotet’ vi oss liksom bort da ikke sant, og trodde vi så bjørnespor å ble såååå redde osv….

Åh skjønner ikke at vi fikk lov til å gå ut sånn her… kollasjen under er fra litt nyere tid, men ille det også haha.

Hva synes dere? Vil dere ha en del 3 og 4 og 5 haha neida.

 

dagens sminketips

Et lite tips til dere som sminker dere! En veldig lett måte å få kviser og urenheter på er om du vasker sminkekostene dine for sjeldent. Det er bare ekkelt å tenke på hvor mye gammel sminke og bakterier som samler seg inni dem. Helt ærlig så er jeg aalt for dårlig på det, vasker de kanskje to ganger i året, and that’s not good! Du trenger selvfølgelig ikke å vaske dem hver fredag liksom, men det er faktisk lurt å vaske dem en gang i uka, eller hvis man ikke har tid til det så er en gang i måneden fint.

Du bør absolutt ikke bruke zalo eller noen som helst sterk såpe, det vil bare tørke ut blant annet naturbørster. Men jeg anbefaler deg å bruke enten en spray som er tilegnet å vaske sminkekoster, eller sånn som jeg gjør, vaske dem med vanlig shampoo.

Skyld dem bare i lunket vann også masserer du inn litt shampoo. Deretter skylder du under rennede vann helt til det ikke kommer sminkerester eller brunt vann ut av kosten.

Et lite ekstra tips er å ta i balsam etterpå. Da blir kostene suupermyke og føles så godt som ny ut.

denne er fra Kicks og koster ca 60-70 kr. Den er helt okei, men jeg synes det funker bedre med vanlig shampo.

Vil dere ha flere sminketips?

friday’s date med jentene

Kom ikke hjem før elleve i går kveld, så jeg rakk ikke blogge noe før jeg slukna heelt, dødsliten etter håndballhelga. Men det var en utrolig koselig kveld med jentene på Friday’s! Maten var bare helt nydelig. For dere som interesserer dere så spiste jeg en av biffene der, anbefales! Og til dessert, milkshake♥♥ SJOKK. Men ‘frozen cappucino’ var seriøst sykeste, den smakte så godt som starbucks.


thea og megfiine hanna og anna♥

Flere som liker Friday’s?

Casual Outfit


genser fra Gant, skjorte (under genseren) fra Guess, bukse fra Topshop

Nydusjet, nysminket og stappmett drar jeg til Fridays. Haha spiste nettopp middag, men jeg sier ikke neitakk til enda en middag jeg altså! Men nå går bussen straks, så ha en koselig søndag videre folkens, så snakkes vii♥

Hva synes du om antrekket?

green team

Heihei! Hadde kamp klokka ett/tolv/to haha klokka er jo stilt så jeg har ikke peiling på hva den var da eller hva den er nå… Men uansett så vant vi! 11-31 over Stjørdal(?) Det var såå morsomt! Vi har faktisk ikke tapt noen kamper enda, så jeg liker å kalle oss uslåelige, haha shut up mat nå driter du ut laget hvis vi taper neste gang.

Skal foresten teste ut T.G.I. Fridays i kveld med jentene, for det har nemlig kommet til Trondheim. Drar med Johanna, Hanna, Thea, Anna og Katrine, blir sikkert en koselig kveld


Var så herlig å våkne i morrest! Alt var helt hvitt, med sol og knallblå himmel! Dette er utsikten fra rommet mitt:


Pernille har tatt de to bildene over her, she is reeally good.

ginger powaaah ;ppPPpPogsååå ble det ett mål til, så vi vant med tjue mål! YEEEI

Hva har dere gjort i dag?