kampsmell og topp 3 verst på trening

Vi gikk på en kjempesmell på onsdag. Det var hjemmekamp og alt lå til rette for at vi skulle gå seirende hjem fra hallen med to poeng i baklomma. Slik gikk det altså ikke. Andreplassen tapte mot sisteplassen på tabellen og utsikten er ikke like fin fra tredjeplassen, som vi nå ligger på. Det var tungt som faen i går, det kjente alle jentene og resten av teamet på. Det er aldri noe gøy å underprestere og ikke få til det som er forventet av en. Men sånn går no dagan. Det er oppturer og nedturer i idrett uansett nivå. Man kan ikke grave seg ned av den grunn. Vi har ny kamp på onsdag, borte mot Tertnes. Så det er bare å ta lærdom av dette og fortsette å jobbe mot neste.

Vi har hatt to treninger i dag. Intervaller med styrkeøvelser i morges og håndball nå i kveld. Den siste var heavy, jeg mener det, mine topp tre verste ting på trening er 1.spist lasagne for tett på treninga. 2.tatt vippebøy tidligere på dagen så prøver å unngå å bli svett (noe som er umulig). og 3. tampongen er halvveis på vei ut. Sistnevte var dagens issue. Så jeg bare gledet meg til treninga skulle bli ferdig og krysset fingrene for at den ikke literally skulle falle ut.

Så selv om det noen ganger går sånn her:

Så er mest god stemning. OG SNART HELG. Alle klærne finner dere på 3tshop.no #annonse.

Man flu

Jeg har hørt historier om dette fenomenet, men aldri vært vitne til det eller vært utsatt for det i den grad jeg nå har opplevd. Det har vært slitsomt. Det har vært annerledes enn noe jeg har vært bort i før og det har satt forholdet på prøve. Jeg trodde det bare var en myte, det har jeg fått motbevist.

Man flu har nemlig rammet alt innenfor mine fire vegger. Mannen bor her fordi han holder på å pusse opp badet sitt hjemme, og i det han satte foten sin inn leiligheten min så ble han nærmest dødssyk. Da jeg skulle på skolen i morges, sjekket jeg forholdene for om jeg skulle dra han med meg opp fra senga eller ikke, fant ut at det var best at han ga PT-en sin beskjed om at han ikke kom og heller ble liggende. Avsnittet over var en liten overdrivelse altså, det har gått relativt greit. Jeg dro hjem fra skolen etter forelesning, kjøpte med poweraid, osteloff, suppe, hvitløksbrød, frukt og divvv andre greier for å prøve å muntre han opp/få han til å bli kvitt denne manne-influensaen snarest. Så har jeg vært helsearbeider her hjemme resten av dagen, noe som har vært litt koselig også.

Fra en samtale på gruppechatten før i dag, med flere damer i utsatte husstander

EM og aksjemarkedet

God søndag kveld! Jeg håper dere har hatt en fin slutt på uka. Min helg har bestått av mye håndball, mest på TV-en. EM-finalen er spilt og Spania ble Europamestere. På fredag så jeg semi-finalen, hjemme hos Julie med Maja, Anna, Helle og Sofie fra laget. Kjæresten til Julie var med i troppen så det gjorde det litt ekstra spesielt. Det var synd det ikke gikk hele veien for Norge, men det har vært et spennende EM.

På lørdag hadde vi en håndballtrening, resten av dagen brukte jeg på å rydde og vaske leiligheten. Det er en form for terapi når jeg får bruke hele dagen på det, hjemme alene, med høy musikk og ingen andre gjøremål. Da blir det gjort skikkelig.

Ellers, på torsdag var jeg på et seminar med Danske Bank på Britannia med mamma, om framtidens utsikt i aksjemarkedet. Utrolig spennende og det får meg til å angre på at jeg ikke valgte finans på BI. Men jeg kan ikke drive å angre på slike valg, jeg får heller studere det litt på egen hånd.

 

Shop vintage

Da er klessalg-prosjektet mitt såvidt up and running. Jeg har tatt bilder av halve klesskapet mitt, så gjenstår det bare å få det ut. For dere som vil følge med så er det bare å følge meg på Tise (@mathildeholck), så kommer det nok mer og mer ut på profilen min der etter hvert. Skal si fra hvis jeg begynner å legge ut noe på Finn.no også. Gjerne kommenter hva dere synes og om dere kunne kjøpt brukt.

Rusta for kamp i morgen

Hei sann! Det er tirsdag kveld. Akkurat nå sitter jeg nydusjet og spiser kveldsmat etter håndballtrening, viktig å fylle på!! Vi har hatt noen relativt harde treninger de siste dagene, med mye duellspill og høy intensitet, men det er greit å kjenne litt på det også. Jeg tror vi føler oss rusta til morgendagens kamp i Oslo. Den er mot Oppsal klokken 18, såå Oslobabes, ta turen (hint Johanna og Katrine).

Flyet går ikke før utpå dagen i morgen, så jeg slipper å stå foran gryta og koke opp noe nå kveld heldigvis. Nå vil jeg bare hoppe i seng med Love Island og loverboy. Ønsker dere en fin lillelørdag i morgen. Vi blogges!

paint and sip

Det ble en artsy lørdag kveld, i går. Jeg, Erica, Oda, Rachel, Martine, Victoria og Sanne prøvde oss på pant & sip. Det må jeg bare si, det er virkelig ingen dum ide for en sosial happening med friends. Vi koset oss i hvert fall myycke med snacks, vinos, latter og maling på klær og i ansikt.

Fremtiden min om 10 år er tittelen på kunstverket nedenfor.

 

bursdag og seks-retters

Hei peeps ♥

Denne helgen startet på beste vis med bursdagsselskap fredag kveld, tilbake på gode, gamle Heimdal i barndomshjemmet til tvillingene. Vi bodde jo med gåavstand fra hverandre hele gjengen back in the days. Nå har alle flyttet hjemmefra, men de fleste er heldigvis fortsatt i byen.

Tilbake til selskapet – det kan virke som 23 år er en sensitiv alder hvor man krysser en grense og begynner å skjønne at man ikke blir noe yngre med årene. For under denne feiringen ble TIX og vodkashots byttet ut med vin og seks-retters. Herligheeeet så flinke de to er til å lage mat, jeg kan seriøst ikke huske sist jeg spiste så gode retter.

Forrett og rett #1 lime-marinert laks med granateple og pinjekjerner

Forrett og rett #2 løksuppe med grytebrød

Hovedrett, rett #3 hvit fisk med ertepuré, tomat og bacon

Hovedrett, rett #4 biff i en skål av kinakål

Dessert, rett #5 hjemmelaget panacotta med bringebærsaus og (glutenfri) havreflarn

Og til slutt siste dessert og rett #6 THE THICKEST CAKE (nederste bilde) (også glutenfri) jeeeez, beste jeg har smakt.

 

Ting jeg vil gjøre denne måneden

Nå er vi jo et stykke inn i denne måneden, men disse punktene vil forhåpentligvis dra seg utover de neste også. Jeg liker å skrive ned ting jeg vil gjennomføre eller mål jeg setter meg, for da blir de mer ekte og enklere å ta tak i. Så ting jeg vil gjøre denne måneden, er å:

 

  • Ta bilder av klær jeg ikke bruker og legge det ut på Finn.no, eventuelt få liv i brukeren min på Tise, som har ligget i koma det siste året. Jeg må si det er mamma som har motivert meg til dette, når jeg hver gang jeg møter henne på jobb får høre med iver i stemmen hennes om skoene hun fikk solgt på Finn dagen før. Jeg vil i hvert fall selge brukt. Kanskje etterhvert kjøpe brukt også.

 

  • Se mindre serie og gjøre mer andre ting, som å lese nyhetssaker, lese blogger, høre på meningsfulle podkaster og ting som inspirerer meg. Det er noe jeg har begynt med i det siste og jeg føler jeg får mer ut av dagen. Det er helt avgjørende om jeg setter meg med middagen i sofaen eller ved spisebordet etter trening. I sofaen blir jeg liggende som et slakt å se på trash-TV, mens ved spisebordet gjør jeg mer produktive saker.

 

  • Lage meg bedre middager. Jeg vet ikke hva som skjedde i desember, jeg tror jeg hadde knekken i en hel måned, spiste brødskiver til middag fra mandag til torsdag og take-out i helgene. Men no worries, jeg vet jo jeg kan, og jeg elsker middag, så jeg må bare komme på rett kjør igjen. As we speak så spiser jeg fiskeburger til middag, så jeg kan når jeg vil.

 

  • Henge med på skolen fra starten av. Faen for et brilliant måneds-forsett, akkurat det har vel ingen sagt før. Man sier det hvert år, samme regla, “dette skal ikke bli noe skippertak-semester“, så er man motivert i et kvarter før det å pante flasker blir mer interessant enn å lese pensum. Well well bra vi har trua.

 

  • Fortsette å holde opp treningsmotivasjonen. Små ting i hverdagen som kan hjelpe på er å ha planlagt noe koselig som en middag eller en lunsj etter trening, ha med seg en shake, energidrikk eller proteinbar (placebo for life♥) eller booke seg inn på en time (på 3T) og bli trent uten å trenge å planlegge så mye. Dette er ikke helt aktuelt for min del, ettersom jeg har faste treninger morgen og kveld, men det er uansett tips til alle som trenger et lite dytt over dørstokken.

Har dere noen mål for tiden fremover? 

Håndball-feber i Trondheim

Jeg spilte min første kamp for året nå i kveld. Innbytterpuls, forstuede fingre og blodsmak i munn. Det er DEILIG å være tilbake. Vi spilte mot Aker – lå under store deler av førsteomgang, snudde det mot slutten og vant med to mål. Jeg spilte kun forsvar, men det er helt greit. Jeg har vært ute i flere uker med strekkskade og sykdom, så det å få ta litt plass i midtforsvaret igjen, til tross for et par bom i starten, var utrolig godt.

Takk til publikum som tok turen, det betyr masse! Jo flere som ser på og lager litt støy, jo morsommere er det å spille. Det fikk vi bevist under EM i Spektrum i helga, da Norge slo ut Frankrike. Jeg føler på en håndball-feber i Trondheim og jeg elsker det. Folk som ellers ikke er så håndball-entusiaster fikk kanskje sansen for det etter helgas begivenheter og har lyst til å se mer. DA er dere i hvert fall hjertelig velkommen på våre kamper! Neste hjemmekamp er onsdag 29. januar.

Nå ble det en del håndball-snakk her, legg igjen en kommentar om du syns det er greit å høre litt om idretten. Kanskje det kan være interessant for noen. Og skriv gjerne om dere holder på med idrett selv? Jeg vil vite mer om hvem som leser og hva dere ønsker å lese om 🙂

Nå skal jeg spise en stor posjon pasta og kylling, rester fra kamp-måltidet, og legge meg, før det blir trening på Olympiatoppen i morgen tidlig, så jobb og håndballtrening igjen.

Påkjørt på vei til skolen

Jeg hadde akkurat plukket opp Sanne og var på vei til – vent, hei forresten, god mandag, jeg er midt i fortellingen om da jeg og Sanne kolliderte med en annen bil på vei til skolen i dag – ja, vi var på vei til BI. Det var i åtte-draget i morges og vi skulle akkurat til å svinge inn og parkere på plassen min, da noe plutselig traff oss med et smell på min side av bilen. Vi ble sittende i noen sekunder å se på hverandre, før vi skjønte at faren var over og vi begynte helt ukontrollert å le. Etter kanskje ti sekunder gikk jeg ut og brøt ut i et “unnskyld mæ?!?!?!” hahah….. Off. Det var jo en måte å starte uka på. Rakk ikke første forelesning, da vi ble stående å fylle ut skademelding og diskutere hvem sin skyld det var. Tror vi ble enige om at det var veldig glatt ute og en viss person kom i alt for stor fart bak oss og mistet kontrollen på isen. Vi får se hva som skjer.

Stakkars bilen min har fått gjennomgå et par kollisjoner og vært offer for hærverk (husker dere den knuste bakruta?)

Genser: my boyfriend’s Ralph Lauren, i fire nummer for stor

Bukse: Marlene Birger, fra Carma

Sko: Adidas, fra Urban

Selv om vi kunne hatt en bedre start på dagen, kunne det absolutt ha vært verre, ingen personer skadd og livet går videre. Håper dere hvert fall har har fått en bra start på uka! Vi blogges ♥