Ting jeg vil gjøre denne måneden

Nå er vi jo et stykke inn i denne måneden, men disse punktene vil forhåpentligvis dra seg utover de neste også. Jeg liker å skrive ned ting jeg vil gjennomføre eller mål jeg setter meg, for da blir de mer ekte og enklere å ta tak i. Så ting jeg vil gjøre denne måneden, er å:

 

  • Ta bilder av klær jeg ikke bruker og legge det ut på Finn.no, eventuelt få liv i brukeren min på Tise, som har ligget i koma det siste året. Jeg må si det er mamma som har motivert meg til dette, når jeg hver gang jeg møter henne på jobb får høre med iver i stemmen hennes om skoene hun fikk solgt på Finn dagen før. Jeg vil i hvert fall selge brukt. Kanskje etterhvert kjøpe brukt også.

 

  • Se mindre serie og gjøre mer andre ting, som å lese nyhetssaker, lese blogger, høre på meningsfulle podkaster og ting som inspirerer meg. Det er noe jeg har begynt med i det siste og jeg føler jeg får mer ut av dagen. Det er helt avgjørende om jeg setter meg med middagen i sofaen eller ved spisebordet etter trening. I sofaen blir jeg liggende som et slakt å se på trash-TV, mens ved spisebordet gjør jeg mer produktive saker.

 

  • Lage meg bedre middager. Jeg vet ikke hva som skjedde i desember, jeg tror jeg hadde knekken i en hel måned, spiste brødskiver til middag fra mandag til torsdag og take-out i helgene. Men no worries, jeg vet jo jeg kan, og jeg elsker middag, så jeg må bare komme på rett kjør igjen. As we speak så spiser jeg fiskeburger til middag, så jeg kan når jeg vil.

 

  • Henge med på skolen fra starten av. Faen for et brilliant måneds-forsett, akkurat det har vel ingen sagt før. Man sier det hvert år, samme regla, “dette skal ikke bli noe skippertak-semester“, så er man motivert i et kvarter før det å pante flasker blir mer interessant enn å lese pensum. Well well bra vi har trua.

 

  • Fortsette å holde opp treningsmotivasjonen. Små ting i hverdagen som kan hjelpe på er å ha planlagt noe koselig som en middag eller en lunsj etter trening, ha med seg en shake, energidrikk eller proteinbar (placebo for life♥) eller booke seg inn på en time (på 3T) og bli trent uten å trenge å planlegge så mye. Dette er ikke helt aktuelt for min del, ettersom jeg har faste treninger morgen og kveld, men det er uansett tips til alle som trenger et lite dytt over dørstokken.

Har dere noen mål for tiden fremover? 

Håndball-feber i Trondheim

Jeg spilte min første kamp for året nå i kveld. Innbytterpuls, forstuede fingre og blodsmak i munn. Det er DEILIG å være tilbake. Vi spilte mot Aker – lå under store deler av førsteomgang, snudde det mot slutten og vant med to mål. Jeg spilte kun forsvar, men det er helt greit. Jeg har vært ute i flere uker med strekkskade og sykdom, så det å få ta litt plass i midtforsvaret igjen, til tross for et par bom i starten, var utrolig godt.

Takk til publikum som tok turen, det betyr masse! Jo flere som ser på og lager litt støy, jo morsommere er det å spille. Det fikk vi bevist under EM i Spektrum i helga, da Norge slo ut Frankrike. Jeg føler på en håndball-feber i Trondheim og jeg elsker det. Folk som ellers ikke er så håndball-entusiaster fikk kanskje sansen for det etter helgas begivenheter og har lyst til å se mer. DA er dere i hvert fall hjertelig velkommen på våre kamper! Neste hjemmekamp er onsdag 29. januar.

Nå ble det en del håndball-snakk her, legg igjen en kommentar om du syns det er greit å høre litt om idretten. Kanskje det kan være interessant for noen. Og skriv gjerne om dere holder på med idrett selv? Jeg vil vite mer om hvem som leser og hva dere ønsker å lese om 🙂

Nå skal jeg spise en stor posjon pasta og kylling, rester fra kamp-måltidet, og legge meg, før det blir trening på Olympiatoppen i morgen tidlig, så jobb og håndballtrening igjen.

Påkjørt på vei til skolen

Jeg hadde akkurat plukket opp Sanne og var på vei til – vent, hei forresten, god mandag, jeg er midt i fortellingen om da jeg og Sanne kolliderte med en annen bil på vei til skolen i dag – ja, vi var på vei til BI. Det var i åtte-draget i morges og vi skulle akkurat til å svinge inn og parkere på plassen min, da noe plutselig traff oss med et smell på min side av bilen. Vi ble sittende i noen sekunder å se på hverandre, før vi skjønte at faren var over og vi begynte helt ukontrollert å le. Etter kanskje ti sekunder gikk jeg ut og brøt ut i et “unnskyld mæ?!?!?!” hahah….. Off. Det var jo en måte å starte uka på. Rakk ikke første forelesning, da vi ble stående å fylle ut skademelding og diskutere hvem sin skyld det var. Tror vi ble enige om at det var veldig glatt ute og en viss person kom i alt for stor fart bak oss og mistet kontrollen på isen. Vi får se hva som skjer.

Stakkars bilen min har fått gjennomgå et par kollisjoner og vært offer for hærverk (husker dere den knuste bakruta?)

Genser: my boyfriend’s Ralph Lauren, i fire nummer for stor

Bukse: Marlene Birger, fra Carma

Sko: Adidas, fra Urban

Selv om vi kunne hatt en bedre start på dagen, kunne det absolutt ha vært verre, ingen personer skadd og livet går videre. Håper dere hvert fall har har fått en bra start på uka! Vi blogges ♥

smågodt og alenetid

Hei folkens! I skrivende stund er det fredag kveld over midnatt, så lørdag morgen om du vil. Jeg har flyttet meg, chipsen og smågodtet fra spisebordet til sofaen og er rimelig innstilt på å bli liggende her en stund. Egentlig burde jeg vel lagt meg, fordi jeg var oppe tidlig og har vært på farten hele dagen, men så elsker jeg denne tiden for meg selv, spesielt når jeg har fri fra håndball i morgen så jeg kan sove leeenge om jeg vil.

Jeg kan faktisk ikke understreke nok hvor verdifull denne tiden er, når det ikke er noe jeg skulle gjort, bare mine egne ting å tenke på. Jeg liker at jeg har en kjæreste som har sine ting å rutte med, slik at vi ikke blir hengene over hverandre hele tiden, men heller har hverandre å krype inntil når alt det andre er unnagjort.

I kveld var jeg på EM-kamp i spektrum, Norge mot Bosnia. Det er så GØY at gruppespillet er i Trondheim. Jeg skal også på søndag og tirsdag og jeg gleder meg! Det er sånn stemning, i kveld var det over syv tusen tilskuere på kamp og på søndag er alle billettene utsolgt. Det er råttttt.

Forklaring på hvorfor jeg har en balje med blomster stående på spisebordet: mamma kjøpte inn femten blomster for å ha hjemme, som pappa er allergisk mot 🙂 kudos til damen som prøver å forgifte mannen sin i eget hus.

Håper alle får en fin helg! Vi blogges

kickstart på 2020

Reklame | 3Tshop.no

Mandag. Og med det begynte hverdagen igjen, men jeg elsker det. Jeg har faktisk funnet ut at jeg er en person som fungerer bedre i en travel hverdag, enn i ferie. Når jeg har ferie blir jeg et dovendyr. Jeg kan ha all verdens tid til å trene, lese, ta bilder, blogge, bake, være kreativ, være sosial. Men jeg tenker at ettersom jeg endelig har ferie så må jeg utnytte det med å ligge i senga hele dagen???? Det gir ikke mening, men sånn er det.

I dag var jeg oppe klokken sju, sminket meg, spiste frokost og hentet Sanne på vei til skolen. Årets første forelesning. Vi poppet Noccoen samtidig der vi satt på bakerste rad og planla hyttetur en måned fram i tid, mens foreleseren nevnte noe om økonomi? Idk. Bra start på året. Men jeg bevarte pc-en i en splitter ny pc-mappe og dro på trening i splitter nye treningsklær, så denne mandagen har bare vært herlig.

Tightsen er fra Casall HER – jeg har den i størrelse 36 og den sitter perfekt, både til løping og styrke.

T-skjorte og genser fra Adidas, også kjøpt på 3T-shop.

Det er forresten stort vintersalg på nettbutikken nå, sjekk det ut! Opp til 80% og med koden holck10, får dere 10% rabatt på alle varer, inkludert salgsvarer. Det kan fort bli riiiimelig billig. Ikke dummen å kickstarte det nye året med en dose ekstra treningsmotivasjon.

Jeg ble sulten midt i økta, veldig typisk meg. Så istedenfor å sette opp tempoet for å bli ferdig å kunne dra hjem og lage middag, så gikk jeg ned i resepsjonen og kjøpte meg en hunky-bar. Damn den var god.

Middag ble det likevel da jeg kom hjem. Kyllingwraps med masse godsaker inni. Grønnsakspålegg, kremost, paprika, mais, tomat og salat. MMm. Ha en fin kveld dere!

Avskjed med damen min

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og snavler kakerester fra kjærestens bursdagsselskap. En meget fin måte å avslutte denne helgen på. Veldig koselig med hele svigerfamilien hjemme hos han, massevis av kaker og med byåsenjentene på storskjerm i stua, når jeg selv ikke kunne være med på kamp på grunn av noen set backs. Nå skal vi bare rydde opp litt og rigge klart til love island hehe.

I går var en del av gjengen hjemme hos meg og hadde en mix av en helt normal lørdagskveld og avskjed med fiol, som flytter til Oslo i dag. Vi bestilte asiatisk mat og lagde fruktsalat til dessert, mens vi pratet om livet og alt i mellom som vanlig. Vemodig og la henne forlate byen, fordi jeg kommer til å savne å ha henne rundt meg, men samtidig så har hun kommet inn på juss og det er ikke bare bare. Den damen slutter ikke å imponere altså.

meg, Trine, Markus, Anna og Johanna

see u soon love

Sunn digg mat

GODT NYTTÅR

Herlighet dere. Et nytt tiår står foran oss – og det lengste jeg klarer å se inn i framtiden er på fredagstacoen som venter meg. Det er rart at det er helg igjen, føler juleferien varte en evighet. Vel vel, klager ikke. Skal ikke sitte her å påstå at mandag er favorittdagen. Selv om det var godt å komme i gang med hverdagen igjen. Jeg har ligget noen dager med forkjølelse og prøvde meg på håndballtrening i dag for første gang i år he he. Ble ikke noen kamp på meg på torsdag og blir nok ikke det på søndag heller.

Over til noe annet, tipper det ikke bare er meg som er lei av feit julemat nå. Det er ingenting som frister mer enn taco, pizza, burger, altså annen feit julemat minus jule. Digg. Men samtidig er det litt interessekonflikt i hodet når det er januar og man har lyst til å sette kostholdet på rett kurs etter en periode hvor man har smattet på colakaker som det var tyggis. Derfor er det godt vi har noen sunne alternativer til den digge maten vi elsker.

Mitt fredagstips er havrepizza. Jeg lagde den av 300 gram havregryn, 2 egg, 150 g kesam, litt salt og vann. Med karbonadedeig, spinat, squash, paprika og løk blandet med pizzafyll fra Toro <3 som topping. Delischh.

God helg ♥

Processed with VSCO with ka3 preset