shopping i Fredrikstad

Heihei! Tid for en update fra Hvaler ♥ ♥ ♥ I går satt vi inne omtrent hele dagen og spiste og så fotballkamp, men det er veldig koselig å bare ta det helt med ro noen ganger også. Vi kjøpte oss abbonement på tv2 Sumo og fikk se Nederland – Mexico.

I dag tok vi turen til Fredrikstad for en liten shoppingtur. Midt på dagen ble det plutselig stoor sol og blå himmel så vi satte oss ute på brygga etter et lite måltid på Wayne’s Coffee.

Jeg kjøpte meg blant annet denne boka

Oog Johanna kjøpte seg denne.

Hva synes dere om bildene?

Ankommet Hvaler

Heii! I går kveld tok jeg, Hanna, Johanna og mama Johanna fly til Oslo og ble hentet der og kjørt til Hvalerhuset ♥ Etter to timer i bil med konstant “Mitt skip er lastet med” var det over gjennomsnittet godt å komme frem å sette grandisen i ovnen. Ble en sen kveld og vi kom oss ikke i seng før halv tre, noe som resulterte i frokost klokka to i dag. 

I dag er det overskyet så vi har bare sittet inne å spist sjokkis og spilt monopol, men det er jo livet. Så blir det noe så kreativt som taco til middag.

Hvordan har dagen deres hvert?

hjem fra håndballsamling

Heeeello! Herlighet som jeg har savnet bloggen haha, helt seriøst. Føles som jeg har vært borte i tre uker… Endelig er jeg hjemme, and it feels so good! Har vært på håndballsamling i fire dager, med to harde treninger hver dag. Når jeg dro hadde jeg både feber og litt av hvert, så det var vell ikke så lurt å dra i første runde, men det gikk bra. Det har vært fire dager med masse latter (,svette og tårer) haha neida joda. Hadde ikke planlagt noe innlegg med bilder fra oppholdet, men fant noen fine (stygge) bilder på mobilen.

De to bildene med nugatti og daimkake var da jeg kom hjem, det første jeg kastet meg over var alt jeg fant av sjokolade. De to nederste bildene til høyre av meg og Maja forklarer vell dagene i korte trekk haha. – Opp tidlig, sent i seng, økologisk havregrøt og lukten av svette 🙂

Men jeg har ikke tid til å slappe av lenge, om noen timer tar jeg fly med Hanna og Johanna til Hvaler ♥♥♥

Hvordan har de siste dagene deres hvert? Noen som har savnet meii? haha obligatorisk å svare ja på det siste spørsmålet assa.

nytt design og header

Hei! Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg nytt design og ny header! Jeg er veldig fornøyd, det var påtide med en forandring. Liker at den er så sommerlig og fargerik. Det var min gode venn i Soft Webdesign som nok en gang lagde designet mitt. Dere finner facebooksiden deres her.

Hva synes dere om designet? ♥

photoshoot med 3t

Hei! I dag ringte vekkerklokka halv sju og da var det bare å hive seg rundt og komme seg av gårde på photoshoot. Det var jeg, Johanna, Aurora, Knut og Markus som ble fotografert og det hele var faktisk veldig morsomt. Vi holdt på fra åtte til tolv så spiste vi lunsj på kontoret. Tok noen få bilder backstage haha. Ellers så fikk vi faktisk alt vi ble fotografert i, det var på en måte betalingen vår. Fikk masse fine treningsklær i alle verdens farger og mønstre fra merker som Reebok, Helly Hansen og Adidas. Klærne kommer ut til salgs på 3t shop i løpet av august.

mine fine to ♥

Hva synes dere?

ryddings i klesskapet

Hei dere! I dag har jeg sortert så og si alle klærne jeg har (hadde) i klesskapet og kastet ut 60% av det hele haha. Kanskje har jeg plass til litt nye sommerklær. I tillegg til det så har jeg jogget i skogen med mamma, noe som var veldig herlig nå som sola gløttet litt tilbake på Heimdal. I nuet sitter jeg helt utslitt i sofaen med ny sesong av pretty little liars og havregrøt med honning og kanel.

I morgen tiiidlig skal jeg på photoshoot for 3t, med blant annet kjæresten min haha, men mer om det kan jeg fortelle i morgen 🙂 Vi blogges!

Hva har dere gjort i dag?♥

mine ferieplaner

Hei! Nå er det endelig sommerferie, og det har jeg ventet så lenge på! Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om mine ferieplaner. På tirsdagen drar jeg til Orkanger på håndballsamling i fire dager. Gruer meg litt til det haha, kunne jo vært hjem og slappet av, meen jaja levva livet. Dagen etter jeg kommer hjem derfra, kan det se ut som at jeg tar turen til Hvaler med Johanna og blir der noen dager. Det er tradisjon og også en av de beste opplevelsene om sommeren. Når jeg kommer hjem fra Hvaler drar jeg rett til syden med familien. Vi skal først en uke på cruise som går gjennom Spania, Frankrike og Italia og deretter en uke på hotell i Barcelona. Resten av sommeren har jeg ikke planlagt enda, men finner vell på noe morsomt. Her er noen billder fra sommeren i fjor.

Hva er deres planer for sommeren?

thank god for tapas

Hei! Som sagt så var jeg jo på avslutningsfest med klassen i går, og før vi dro til selve festen hadde jeg og noen jenter et kooselig tapasmåltid. Vi bestemte oss for å kjøre tapaskveld bare noen timer før vi skulle møtes, så vi hadde litt tight schedule, men det gikk fint. Jeg lagde et overraskende godt foccaciabrød for første gang, brukte denne oppskriften, bare uten hvitløk- og basilikumoljen og selvfølgelig med glutenfritt mel. Tok halve mengden grovt mel og halve lyst. Ellers hadde vi asparges i serranoskinke, oppskrift her, ost og kjeks, stekt tomat med parmesanost og diverse frukter.

Louise, Thea, Therese og Kati

Lene og Martine

Noen som ble fristet av maten?

gårsdagens antrekk

Hei! I går hadde klassen min avslutningsfest hjemme hos en av oss og det var en veldig morsom kveld. Jeg har noen bilder på kameraet mitt, men det ligger hjemme hos ei venninne, så jeg henter det senere. Rakk å ta noen bilder før jeg dro, så her er gårsdagens antrekk.

body fra Monki, shorts fra Urban Outfitters

Hva synes dere? ♥

17 år og barnebursdag

I går kveld holdt hele jentegjengen surpriseparty for tre av våre kjæreste medlemmer. Kunne ikke skrive noe om det på bloggen for forhåpentligvis leser de den(??)? Hahaha. Ettersom vi aldri er noe spesielt flinke til å planlegge noe som helst så skjedde hele greia ganske spontant. Vi startet ikke å ordentlig planlegge før dagen før, fordi vi var sikre på at de kom til å komme opp i muntlig. Var også veldig vanskelig å få alle tre bursdagsbarna i hus på nogenlunde samme tidspunkt, når vi fant ut at den ene plutselig befant seg på bh-shopping i byen *kremt*. Men etter to timer venting, tre ganger “SURPRIISE” og tre bursdagssanger, ble det endelig tid for de 100 kakende vi hadde bakt. Og som dere ser på bildene under så tenkte vi å virkelig utnytte det siste året som barn.

Bestemte oss for å droppe finstasen og heller ha en casual kveld med joggisen på. På en eller annen måte klarte jeg ikke å få et eneste bilde av noen av bursdagsbarna men men. De har forresten ikke bursdag på samme dag, men bare noen dager i mellom så vi tenkte kapisshh tre fluer i en smekk. Og det var da altså Hanna, Trine og Maja som ble feiret med cola og kaker.

Hva synes dere om bildene?