Graut-tirsdag

Hejjj allihopa ♥

Nok en tidlig morgen her i gården, men til min store fortvilelse fikk jeg se at snøen hadde regnet bort i løpet av natten. Jaja enda lenge til jul sii. Jeg lagde meg en konge havregrøt til frokost. Havregrøt altså, deet kan jeg. Blir aldri lei. Etter frokost kjørte jeg av gårde til Olympiatoppen før klokka ble åtte og trente mage/rygg, nå skulle jeg til å si med laget, men resten av laget var på håndballtrening. På tirsdager får vi nemlig velge mellom teknikktrening i hall, eller basistrening på Olympiatoppen. Så det ble bare meg, Astrid (lagvenninne) og noen skigutter. 

Etter treninga var det godt å bare ligge litt på sofaen. Jeg så den ene episoden av Life of Kylie som kom ut på tv2sumo i går kveld. Underholdning da vettu. Nå må jeg snart hoppe i treningsklær igjen, jeg skal nemlig ha håndballtrening for noen smårollinger på Ila. Temaet er forsvar, mitt favoritt-felt <3 Etter det blir det trening og spillemøte mot helgas kommende kamp, med CSK. 

Jeg sier det igjen, havregrøten min må dere bare prøve ut:::

40g havregryn

150g/1,5dl melk og/eller vann. Jeg bruker som regel halvt om halvt

1/2 most banan

1 ss cottage cheese

1 ts peanøttsmør og syltetøy

kanel


Bland havregryn og melk/vann i en skål. Sett den i mikroen på full fres i to minutter ishhh, se an så det ikke koker over og rør litt inn i mellom. Når den har fin konsistens, ta den ut av mikroen og rør inn en spiseskje cottagecheese, den moste bananen, evt. kanel og peanøttsmøret. Gjør det mens den er kokende varm så peanøttsmøret og alt smelter inn i grøten. Til slutt tar jeg syltetøy på på toppen. Rekkefølgen her er egentlig helt uvesentlig, bare gjør det akkurat som dere vil, det er ingrediensene som er hemmeligheten. Spiser dette til frokost hver endda dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHva er deres favorittfrokost?

Winter wonderland

God dag! Endelig er den her igjen, mandagen. Jeg fikk en pangstart på uka klokka 06.50 i morrest. Müsli og melk, vann og tran til frokost. Inn på varmt gulv på badet, trekke på seg treningstightsen, pusse tennene og så var det å tusle ut i noe jeg ikke hadde sett på lenge, nemlig SNØ, og da mener jeg ordentlig snø. Jeg måtte skrape bilen og holdt på å fryse i hjel de første fem minuttene av turen til treningssenteret. Men jeg ELSKER det. 

Etter en kjapp styrkeøkt kjørte jeg gjennom winter wonderland og hjemom en tur før skolen. Jeg dusjet og spilte høy musikk i eget selskap (ikke julemusikk enda, even tho it’s tempting). Så ordnet jeg meg og lagde en shake som jeg tok med meg videre. Jeg har vært godt humør i hele dag på grunn av denne vakre snøen. 

Her ser dere shaken min, også mellommåltidet mitt mellom frokost og lunsj. En propud-shake med frosne bær og banan. Mmm 

Genseren er fra Junkyard. Man tenker kanskje at Junkyard bare selger streetstyle, men de har faktisk veldig mye fint og classy også. Som denne ullgenseren for eksempel. Utrolig deilig stoff og god kvalitet på denne, fra et merke som er helt nytt på nettsiden. Dere finner den HER

Snør det hos dere??

Komfortable jeans

God søndag! Her på Heimdal snør det altså litt i dag. Det kommer og går, så jeg og mamma kom oss ut da det var relativt fint og ikke noe nedbør, for å ta litt bilder. Jeg tenkte å vise dere noen nye jeans jeg prøver ut. De er fra merket Bianco og selges på Frk.Wickstrøm. De er uuuutrolig comfy, altså beyond noe jeg har prøvd før. De ser ut som jeans, men kjennes ut som sweatpants. 

Ettersom de er så stretchy kan man gå ned noen størrelser. Jeg har 36 i disse, og må sikkert ha 40 eller mer i vanlig jeans. Jeg synes det er vanskelig å finne bukser som passer meg, ettersom jeg har en ganske smal midje, men store lår og rumpe. Så når buksen passer i beina, er den ofte for stor i midja og omvendt. Jeg tror jeg kunne hatt 34 i disse buksene også, for den sklir litt ned, så jeg må bruke belte. 

(sponsede lenker)

Lyse jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Mørk blå jeans fra Bianco, str. 36 → Frk.Wickstrøm

Jakke fra JOTT → Frk.Wickstrøm

Skjerf fra Tif &Tiffy → Frk. Wickstrøm

Sko fra Sketcher → 3T-Shop

Hva synes dere?

Slapp lørdag

Hei folkens, god lørdag kveld! Gårsdagen var utrolig morsom, det var lagsfest med Byåsenjentene. Vi hadde vors hjemme hos Jenny, med tapas og god stemning, før vi dro videre til Tag og Downtown. I dag har egentlig vært en digg hangover-dag, sett bort i fra at jeg har godteristopp da selvfølgelig. Det er egentlig litt krise på slike dager, men jeg har forsynt meg med sjokomelk og frukt. 

Jeg sto opp og spiste en perfekt frokost før jeg dro til Helena og hang med henne og Maja der. Helena spiller sammen med oss på Byåsen elite, hun er fra Island og flyttet hit denne sesongen. Hun bor forresten i hybelen til Maja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi ligget henslengt hele dagen og sett Iskrigerne og matchet med hockeygutter på Tinder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg kjøre å hente sushien min og så hjem til Anna. Jeg skal på Downtown i kveld også jeg. daaamn kjører todagers. Neida i kveld har jeg rollen som damen bak skranken. Jobb med andre ord. HA EN FIN KVELD DERE! ♥

Groundrules

Hei sann dere! Fikk litt forskjellig respons på min spontane godteristreik. Noen syntes det var en god ide og ville henge seg på, for andre var det uaktuelt. Jeg respekterer begge reaksjonene! Fikk en kommentar på at det må være lov å spise godteri i ny og ne, spesielt når man trener mye. Og tro meg jeg er helt enig, må bare understreke at dette ikke er noe langvarig eksperiment, og at jeg ikke gjør det for å bli tynnere !:) eller gå ned 2 kilo !:), men at det kun er fordi jeg synes det er morsomt med en utfordring. Dessuten finnes det jo så mange morsomme sukkerfrie alternativer nå, som jeg får testet ut. 

Her er lista jeg og Anna satt å kladdet på da vi bestemte oss for dette, haha. Vet ikke om vi har dratt dette for langt jeg. Det er ingen fasit, bare en kladd altså, om dere skjønner noe av det i det hele tatt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har altså sagt at alt av proteinpuddinger, is uten sukker og proteinbarer er innafor! Og så fikk jeg gjennom at sjokomelk er greit, fordi det er bananens partner i min treningshverdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et innblikk i den glutenfrie skuffa på kjøkkenet her hjemme. Masse artige greier der altså. Både barene fra Barebells og Nutrilett er good to go. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så får vi se da hvordan dette går! Stayyyy strong

GODTERISTOPP?!?

Hola mi amigos/amigas (!!) litt rusten på spansken kanskje.

Jeg skal nå ta opp et svært alvorlig tema, nemlig godteri. Neida det er ikke så alvorlig, men det som er greia er at jeg har tatt på alvor at jeg skal ha godteristopp fram til desember. Noe jeg ser på som ganske alvorlig. Jeg er oppriktig nervøs og redd for at jeg skal få abstinenser uten sjokolade. Jeg har alltid vært imponert/fascinert/irritert på de som har hatt godteristreiker, men jeg har aldri gjort det selv. Simply because jeg er for glad i godteri på lørdagskvelden, avhengig mer som kanskje. 

Men nå er det på tide med en utfordring, kjenner jeg. Og derfor sier jeg det høyt, for da er det gjort. Litt sånn som da jeg gjorde det slutt med eksen for noen år siden. Gikk å grubla på det lenge sant, men med en gang jeg sa høyt at noe måtte gjøres, så var det no way back. Dette var muligens en rar sammenligning, men det er litt sånn jeg ser på det. Men i motsetning til bruddet, er godteristoppen bare midlertidig ;);)

Uuansett, konklusjonen er i hvert fall at jeg skal prøve meg på en godteristopp fram til 1.desember! Det er ikke en veldig lang periode, men man må sette seg realistiske mål, sant? Anna og Hanna har også godteristopp så vi får holde sammen i denne vanskelige perioden. Det gjelder forresten også (can’t believe I’m saying this) vanlig potetgull, sjoko/youghurtnøtter og bakst også (sukkerfrie alternativer er derimot innafor)………. Hvis flere vil henge seg på så er dere hjertelig velkommen til å være med på utfordringen. Så kan vi dele sunne (sukkerfrie) alternativer til godis og bakst, med hverandre. En ting er sikkert, fredag 1.desember blir det godteri og julebrus!!! Ikke føl noe press forresten, forstår utrolig godt at dette kan høres lite fristende ut haha.

U in??? 

Mine måltider #1

Det er veldig mange som lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag. Så da tenkte jeg å kjøre i gang en ny greie, hvor jeg velger ut noen dager og viser dere hva jeg spiser i løpet av hele den dagen – alle måltider, mellommåltider og hver minste lille smugspising, tihi for det kan fort bli litt av det også. 

Da tenkte jeg å ta gårsdagen som første eksempel. For dere som følger meg på snapchat (mathildeholc), så fikk dere en forsmak. Jeg tenkte nemlig jeg skulle prøve det ut litt der også, hvis det er av interesse, å vise mer av hva jeg gjør om dagene og hva jeg spiser. Innlegget her blir nemlig litt “dagen min, time for time”, jeg er jo så pratsjuk… anyways

08.30 – Jeg startet faktisk dagen med et knekkebrød med makrell i tomat, som jeg måtte sluke i meg. Jeg forsov meg nemlig EN TIME. Eller det vil si, jeg hadde stilt inn vekkeklokka på 08:30 istedenfor 07:30. Så jeg våknet av meg selv, klokka 08:28 😀 Ja nei så HERLIG tenkte jeg da, STRÅLENDE start på dagen. Jeg bruker egentlig å spise havregrøt til frokost, men det rakk jeg ikke i hastverket. Men frokost må jeg ha uansett, hvis ikke fungerer ikke kroppen min. Så da ble det andreplassen på frokosttopplista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

old pic but looks the same, uten all julepynten på sia da seff, aint nobody got time for that monday morning

09.00 – Heldigvis hadde vi fri fra felles styrketrening akkurat denne mandagen, så det hadde ikke så mye å si at jeg forsov meg, men jeg skulle uansett rekke en forelesning klokka 10.30 og rekke å trene beinøkta mi før det. Jeg kom meg omsider på 3T, tok med meg en Nocco i farta fordi jeg føler jeg blir dobbelt så effektiv med litt koffein i kroppen.

11.00 – Jeg overasket meg selv til de grader da jeg rakk (nesten) hele økta på litt over en time. Bruker vanligvis opp til to timer haha. Jeg dusjet og hoppet i joggedrakten min og kjørte til BI, og ja jeg er den eneste på BI som går i joggeklær. I forelesninga spiste jeg en Kvarg, som jeg kjøpte da jeg var i Åre. 

13.00 – Da forelesninga var ferdig kjørte jeg glad og fornøyd hjemover. Da jeg kom hjem varmet jeg opp gårsdagens middag og spiste til lunsj. Vi lager alltid litt ekstra til middag så vi barna (jeg og Pernille:) har til lunsj/skolemat dagen etter. Så i dag ble det pasta med karbonadedeig, grønnsaker og tomatsaus.  

15.00 – Klokka tre ble jeg sulten som fen. Jeg hadde håndballtrening om en time og trengte kjapt påfyll før jeg skiftet og kjørte til trening. En banan, en sjokomelk og en nøttebar fra Små Sulten gjorde susen. Jeg bruker ofte å ha slike ting i bilen og håndballbaggen hvis jeg plutselig skulle trenge litt energi. 

18.00 – Håndballtreningen varte i en og en halv time. Etter treninga kjørte jeg hjem, dusjet og spiste middag. I dag var det pasta med scampi og brokkoli som møtte meg i det jeg kom inn døra. Hands down det beste jeg får i hverdagen. Så enkelt og godt. Pappa bruker som regel en saus fra Rema, når han lager dette, som er glutenfri, Sandefjord-saus heter den. Hvitvinssaus kan også brukes. Mmmm bør prøves ut! 

21.00 – Tid for kveldsmat. I går spiste jeg en brødskive med ost og skinke og to gulrøtter som jeg snavlet mens jeg gjorde unna litt bloggreier. Kveldsmaten varierer veldig fra dag til dag. Men jeg spiser alltid kveldsmat, om det er fordi jeg kjeder meg eller er sulten varierer også, men kveldsmat må jeg ha. Det kan være brødskive, knekkebrød, yoghurt og cottage cheese eller havrepannekaker for eksempel. Glemte å ta bilde av brødskiva mi, så her har dere noen havrepannekaker. Jeg bruker som regel mellom 50-70 gram havregryn, avhengig av hvor sulten jeg er. Så tar jeg så mye melk som trengs for fin konsistens.

Man tenker ikke ordentlig over hva man spiser på en dag, før man er bevisst på at man skal ta bilder og skrive om det etterpå. Jeg hadde mye å gjøre på planen i dag og da er jeg egentlig flinkere med mat, fordi alt er så planlagt. Jeg kan vise dere en annen type dag en annen gang, hvor jeg kanskje ikke er like mye på farta, for det er da, når jeg blir sittende hjemme, at jeg begynner å spise fordi jeg kjeder meg haha.

Rop ut hvis dere likte innlegget, så jeg vet om jeg burde fortsette med det eller ikke! Vi kan late som kommentarfeltet er en meningsmåling, kommenter ja eller nei :):):)

Denne helga

Hei dere, god mandag! Etter ei fin og rolig helg er jeg klar for ny uke. På fredag hadde jeg, Katrine og Anna en koselig jentekveld hjemme hos meg. Jeg kom hjem fra håndballtrening halv åtte, satte The Voice på pause og pizzabaking på play. Jeg lagde min kjente favoritt, tunfiskpizza big edition. Jeg brukte den vanlige oppskriften (som dere finner HER) bare at jeg tredoblet den. 

Katrine hadde aldri smakt tunfiskpizza (jeg var helt sikker på at jeg hadde klart å lure i henne det allerede..) og ble ikke akkurat thrilled da jeg sa det var det som sto på menyen, “ka skjedd med fredagstaco?” var vel responsen jeg fikk. Da hun kom sa jeg at det ble vanlig pizza istede, men det var jo da for å få henne til å spise det. Hun spiste nå opp sine to stykker, mens jeg og Anna sikkert spiste elleve hver. We love it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag kjørte jeg, Anna og Markus til Åre på dagstur. Vi skulle ikke noe spesielt egentlig, vi bare elsker roadtrips. Men vi spiste lunsj på den søteste restauranten i Åre, Crêperie & Logi. Alle lunsj-crepene deres er glutenfri, ikke dessert-crepene tho. I tillegg til lunsj så fikk vi harryhandlet litt på Storlien. Jeg og Anna kjøpte blant annet ProPud-iskrem (vi hadde med kjølebag hahah..)

Processed with VSCO with f2 preset

På lørdagskvelden hadde vi – hva skal jeg kalle det – familieselskap ned i kjelleren min? Det er lenge siden vi har vært så mange av oss i gjengen samlet en lørdag kveld, alle er så opptatt med sitt for tiden. Men derfor er det gulllll verdt når vi får det til. Vi satt bare og snakket om alt mulig, gråt en tår og hadde latterkrampe i flere timer – kort oppsummert. 

Og i går var det kampdag. Vi spilte hjemmekamp mot Fjellhammer, og tapte 35-40 (!!!), det vil si 75 mål i en 60-minutters håndballkamp. Altså når vi scorer 35 mål, så bør vi vinne. Men så klarer vi altså å slippe inn 40 mål bakover. Det er så mye det. Så i går kveld var jeg bare litt lamslått, en drittkamp rett og slett. Mamma hadde heldigvis bakt bringebærpai, noe som hjalp litt på humøret ♥

Bilde fra kampen mot Førde på tirsdag. 

LEEts drive away

Hei, god lørdag! I dag har jeg treningsfri, og det unytter jeg med å dra på roadtrip med Anna og Markus, til Åre. Wiii. Der er det lenge siden jeg har vært! Skulle helst tenkt meg å være der hele helga, men jeg hadde sen håndballtrening på fredagskvelden og kamp på søndag, så jeg fant ut at weekendturen får vi ta en annen gang. Roadtrippen e jo høydepunktet læll <3 Vinterdekkene er på og vi er klare for å dure av gårde og kjøpe masse artig snadder i Shweden. 

Over til skrivefeilen i overskriften. Den var med vilje. Litt ordspill, siden jeg skulle vise frem noe nytt fra Frk.Wickstrøm. #Spons

Digg og comfy genser fra Lee HER 

Ny fav svart bukse også fra Lee HER. På tide å bytte ut Dr.Denim’en med noen litt finere svarte jeans. Jeg bruker størrelsen W29 L33. For oss damer med litt ekstra rumpe og lår passer det perf. 

Kul, fin, søt, digg t-shirt fra Lee HER.

Just another jacket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bobleakke fra Junkyard HER, jeg har den i størrelse M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA