yesterdays

I går kveld var jeg som sagt på Una med håndballaget og spiste drøssevis av gratis pizza, hehe nam ♥ Jeg trodde jeg skulle rekke å komme hjem og blogge litt før sengetid, men det ble en senere kveld enn forventet. Så da jeg kom hjem halv elleve gikk jeg allerede så godt som i søvne. Så her kommer yesterdays outfit.

Genser fra Bikbok, Poncho fra Abercrombie & Fitch, klokke fra Michael Kors

Hva synes du?

Årets første fregner

Hei folkens! I dag hadde jeg heldags i markedsføring, heldigvis varer ikke skoledagen lengre enn til klokka ett. Da jeg kom hjem måtte jeg bare innse at det var det for fint vær til å ikke være ute, så for å være litt effektiv så tok jeg meg en aldri så liten joggetur. Og det er forklaringen på overskriften, jeg fikk nemlig et par fregner i kinnene. En funfact om meg er nemlig at jeg har oransje hår og oppsiktsvekkende lite fregner i forhold, bare se på bildet under. 



Etter joggeturen ble jeg så høy på livet at jeg dro på butikken og handlet det jeg hadde råd til av frukt og grønt haha. Så dro jeg hjem og lagde kyllingsalat til middag. Og btw når jeg leser dette høres det ut som jeg går på en streng diett, det gjør jeg altså ikke. Derfor kan jeg med glede innrømme at jeg skal jeg skal på Una i kveld og spise med håndballaget. Det gleder jeg meg faktisk til nå kjenner jeg, elsker pizzaen der så høyt. 


Her er salaten in the making. Jeg kan legge ut oppskrift hvis dere vil det ♥

Monday Vibes

(faen det er tirsdag ja, så det nå)

Så jeg og kjæledyret mitt er ganske enige om hvordan livet står til for øyeblikket. Som dere kanskje ser. Jeg var oppe klokka halv seks i morrest for å trene med Anna før skolen. Snakk om å invitere hverdagen inn med åpne armer. Heldigvis var skoledagen relativt kort, så nå sitter jeg å venter på å kjøre til håndballtrening. 

Bildet av Mia overdriver situasjonen litt da, jeg er ikke døende, som det kanskje ser ut som hun er. Livet er egentlig ganske bra og utenom skolen så koser jeg meg for det meste. Det er sol ute og snøen smelter, så jeg ser lys i tunnelen. Men jeg skal slutte å snakke så mye om skole og stresse dere og meg selv mer enn nødvendig. Bare pust ut, legg dere på bakken i noen minutter og tenk over noe dere har grunn til å være takknemlig for. Nå ser jeg for meg alle dere liggende som på bildet under haha. 

Ha en faen så fin dag så blogges vi kjære venner!

Over og ut

Jeg vil ikke være den kjipe personen i livet deres som understreker det vi alle vet, men som ingen ønsker å snakke om. Likevel tar jeg en rå-sjans og sier det anyway. I morgen er påska 2016 herved over og siste innspurt før sommeren setter sine spor i hverdagen… Jæddæ kan ikke si jeg gleder meg, men vi må vel bare gjennom det. Plutselig er ikke russetiden og sommerferien så langt unna heller. Jeg har uansett hatt ei knakanes bra påske og føler ikke jeg har gått glipp av noe (bortsett fra bittelitt afterski med 20 års aldersgrense) (tar det igjen neste år si), så det er jo deilig. I kveld skal jeg bare ta det med ro, filmkveld med noen kompiser og skvise ut de siste dråpene av ferien. 


Flere som er fornøyde med årets påske?

En ting som irriterer meg

Dette er egentlig ikke noe sinna-innlegg, det er mer et innlegg til opplysning for dere om en ting som irriterer meg. Nå skal dere høre. Det finnes to forskjellige byturer, sant – vi har den der man har pyntet seg litt ekstra og skal spise lunsj på restaurant med jentene etter shoppingen – og vi har den der man løper rundt i joggis for å rekke alle butikkene og er dævvsliten og vil hjem, men er så sulten at man bare må kaste i seg en Big Bite. Ikke sant? Men nei i vennegjengen min så finnes ikke den siste byturen, nettopp fordi å spise Big Bite ikke er et alternativ for glutenfrie meg, og dermed blir som regel ikke det et alternativ hos jentene heller da. Det er bare så synd at Big Bite ikke klarer å tilby det synes jeg, liksom hvor vanskelig kan det egentlig være? Upper Crust som holder til blant annet på Værnes og Gardemoen får det til dem. Veldig likt konsept når det gjelder disse baguettene. Så jeg søkte litt rundt på Facebook i håp om å finne en eller annen annen person der ute som også ser på dette som et irritasjonsmoment, men jeg fant ingen sider. Så derfor var jeg så artig at jeg har opprettet en splitter ny facebook-side for anledningen. Feel free to like it, uansett om dere bryr dere eller ikke, HER ♥ Legg merke til at en person allerede liker siden! Og legg deretter merke til at det er meg selv. 


Haha hva synes dere?

Undercover kjendis

Hei dere! Kvelden i går må uten tvil kunne plasseres på topp 3 av de artigste kveldene. Det var 20 års aldersgrense på Bygget så vi orket ikke engang prøve å komme oss inn der. Istede dro vi på vors til noen gutter i ei hytte et lite stykke unna. Og hele gjengen var bare i utrolig godt humør og form haha, så det var veldig god schremning i følge meg selv på snap. Her er noen bilder vi tok på vårt lille pre-vors i leiligheten vår før vi dro ut. 


Genser fra Only, den er mørkeblå.

I dag har vi ikke gjort mye nytt. Sen frokost, kald dusj, en tur i byen, lunsj. Og nå sitter jeg her og blogger omringet av mine to sovende elefanter. Nora snorker tilogmed. 


Hanna som undercover kjendis i Hollywood

Hvordan står det til med dere?

Langfredag update

Hellu folkens! I går ble en morsom dag med afterski etterfulgt av en livlig kveld ute. Vi endte opp på Bygget, som liksom er ´the shit her da. Vi var der derimot ikke så lenge haha, så vi dro på Max og kjøpte nattmat og tok livet med ro på hytta resten av natta. 

I morrest var vi oppe halv tolv og spiste frokost med familien. Nå er de andre ute på skitur, mens vi har tatt badstue og renset kroppen for gårsdagen. Nå sitter vi med hvert vårt speil og ordner oss litt lett før vi skal ned i byen en tur. Så vi blogges senere med videre update om vårt superkule luxusliv ;pp


Nora in position

Go morgen

God morgen alle fine! I dag våknet jeg av meg selv før klokka ni. Så jeg sto opp og tok en dusj med god musikk på høytalerne. Bortsett fra meg var hytta fortsatt i dyp søvn. Etterhvert våknet mamma og pappa så ble det fellesfrokost. Etter frokosten dro jeg ned til sentrum og plukket opp Hanna og Nora som hadde ankommet. Så vi får se hva kvelden bringer. Her er meg i morrest da jeg prøvde å ta noen alminnelige bilder og mamma absolutt ville være med <3<3


 

Bra vær ass

Meldt dårlig vær i Åre denne påska sa dem. Vell det har ikke vært annet enn blå himmel og sol i hele dag, så den teorien kan skylles ned i do. Dette er da et forsøk på å overbevise meg selv om at det å ikke dra til syden denne ferien var en god ide. Men det føles absolutt ikke feil å sitte ute på balkongen med familien nå etter en så herlig dag i bakken. I morgen kommer Nora og Hanna oppover. Her er noen bilder fra dagen, dere kan også følge meg på snapchat mathildeholck. 

Hvordan er været hos dere?

Trivsel med stor T

Hei! Da er påska godt i gang og jeg kan ikke si jeg ikke trives. Jeg og Nora byttet påskeegg i går og fyttisatan (beklager harry språkbruk) så dere det på mystory? Gikk ikke an å lukke det ordentlig engang. Så etter treninga i går ble jeg sittende med godis og serie helt til jeg fikk besøk av to kompiser. Vi satt bare å chillan og skrev litt på russesangen vår i noen timer. Etterhvert kom Katrine og når klokka nærmet seg elleve bestilte vi oss takeawaypizza og tok turen til noen andre venner, som allerede var i godformen da vi ankom. 

I morrest bestemte jeg og Pernille oss for å kjøre til Åre, hvor mamma og pappa allerede hadde flytta inn for ferien. Så vi tok det med ro, spiste frokost og koset oss før vi dro på en kort shoppingtur og kjørte straka vegen til Sveriges fineste lille by. Så nå sitter vi her i stua og spiller kort og lukter at det blir servert nydelig tapas til middag, namm. 


Hva gjør dere i påskeferien?