Alt annet enn det jeg burde

Heyyy ho(e) hehe lol. Må unnskylde min dårlige humor i åpningsreplikken. Har lært på skolen at førsteinntrykk er viktig, så å starte innlegget med å kalle dere for hoes er lite rutinert for en markedsføringsstudent å være. But but, til tross for at jeg sitter på et grupperom på skolen og leser til eksamen er jeg i godt humør. Og det er jo fint. Som dere skjønner så går dagene til eksamenslesing, jeg har eksamen på tirsdag og torsdag neste uke, så det er intet annet å gjøre enn å sitte med snuten i pensum. Likevel tar jeg meg tiden til å gjøre mye annet enn akkurat det…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på skolen fra tidlig på morgenen av med mine to studybuds, Markus og Martin. Klokka ett begynte jeg å miste konsentrasjon så jeg ringte Katrine og spurte om hun ville være med på 3T-ilsvika for ei koselig økt <3 Det ville hun selvfølgelig. Fikk forresten STRENG beskjed (neida haha) om å nevne at hun klarte challengen som jeg og Maja hadde på sist videoblogg, den med pinnen. Den som Maja IKKE klarte, bare for å gni det litt ekstra inn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg og katy har gjort “matching nocco and outfit” til en intern tvangstanke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter treningsøkta dusjet jeg på senteret og kjørte tilbake til byen for å spise middag på restaurant med mimmi, beste og Pernille klokka fem. Vi spiste på Benja Siam, en søt og hyggelig Thai-restaurant med masse god mat. Jeg spiste biff i sursøtsaus. Etter middagen kjørte jeg rett hjem og ble henta av Markus, så tilbragte vi kvelden på date <3 neida, vi var først på Kolstad-kamp, deretter så vi Byåsen-Utleira, mine to favorittlag i 2.divisjon ♥ Klapper når alle scorer jeg da. Da vi kom hjem var klokka halv ti, så da var det bare å spise fjorten knekkebrød og legge seg. Neida spiste 3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg tilbake til lesinga, ha en strålende dag videre! Hang in there, det er fredag OG første desember i morgen!

Blåmandaa

God mandag! Denne morgenen var tung, jeg tror jeg slumra vekkeklokka åtte ganger før jeg vreiii meg opp klokka ni, haha. Ikke typisk meg å sove så lenge, men jeg bare måtte få helga ute av systemet. Jeg var jo ute på lørdagen, og det var skikkelig gøyy. Kom egentlig ikke inn på den uteplassen vi skulle på, fordi det var 25-årsgrense, men klarte å sjarmere min vei inn da vettu hehe. Men det ble sent og få timer søvn, ettersom jeg ikke fikk sove lenger enn til klokka ti på søndagen. Jauujau må jo levva litt innimellom. 

Jeg kom meg omsider på trening halv ti i dag og trente bein, vi har fått nye styrkeprogram nå etter at vi hadde tester. Har forresten glemt å si hvordan det gikk på testene. Vel, jeg persa på det meste av styrke, sånn frivending, frontbøy og benkpress. Beep-testen derimot var ikke like gøy, haha. Med mine tømmerstokk-lår ga jeg meg på 10.6, faen ass jeg mestrer ikke den testen noe særlig, får syra tvert. Men jeg er bare glad vi er ferdig med tester for i år, hhehe nå begynner de nyttårsvitsene sant. Det er bare tre humper i veien før juleferie nå, tre eksamener. Tirsdag og torsdag neste uke begynner det. Kjøyyr. Gleden over at desember nærmer seg, kompenserer veldig bra.

Topp HER

Håper dere har hatt en fin dag! 

All meshed up

Det var noen som lurte på hvilken bh jeg brukte under mesh-genseren jeg hadde på meg i innlegget i går. Jeg bruker som regel denne braletten i burgunder under de fleste mesh-toppene mine. For det første er den veldig comfy og for det andre er den i favorittfargen. Den er fra NA-KD, og toppen er fra Junkyard.

Ha en fin søndag!

Fra svette til sminke

Hei babes! Denne lørdagen har vært deilig så langt. Vi hadde fri fra håndballen, så jeg våknet av meg selv, lagde meg en skikkelig god frokost og brukte morgentimene på å chillen i sofaen med Stranger Things. Klokka tolv tok jeg og Maja oss en egen økt på 3T. Sykt digg å ikke ha noen planer, så null stress what so ever. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld derimot, skal jeg i to bursdager, wiiihuuu. Så etter styrkeøkta dro jeg hjem og fikk håret krølla av verdens beste lillesøss, fordi jeg er for lat til å gjøre det selv. Så nå er jeg egentlig fiks ferdig og klar for fest. Jeg skal først feire Lene med tapas og jentene, etter det skal jeg i bursdag til Marthe, ei lagvenninne på CSK og så ut på livet ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er deres planer for kvelden?

Trenger du nye treningsklær?

I dag er det Black Friday! Og som de fleste sikkert har fått med seg, betyr det salg i en stor del av landets butikker. Det gjelder også 3T-Shop! Masse spreke treningsklær på salg, klikk HER for å se tilbudene. Dere kan også bli med i trekningen av et gavekort på hele 3000 kr i hele nettbutikken, ved å melde dere på nyhetsbrev via pop-up’en på nettsiden (i tillegg vil du da få en ekslusiv VIP-kode som gir ekstra salg på tilbudene i dag!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en sporty fredag! 

Videoblogg: My weekend

Her kommer en vloooog. Jeg bestemte meg for å lage en my weekend-video igjen, så her kommer noen klipp fra helga som var, fra fredag til søndag. Håper dere liker den og nyter den mens jeg har bip-test <3333 Vi bloggez

Å grue seg = å glede seg

Heisann folkens!

Nå har jeg gitt meg selv to fridager på rad fra blogging (!) beklager at jeg ikke har varslet om det, dere har sikkert vært kjempebekymret og savnet meg sjuki mye. Hehe neida, dere har vel bedre ting å finne på dere også. Grunnen til fraværet mitt har rett og slett vært at jeg har hatt alt for mye å gjøre, både med trening og skole. Det er jo eksamenstid, så det sier seg selv at lesing tar opp mye av dagen. Og når jeg ikke har vært på skolen eller hjemme og lest, har jeg vært på trening. 

Denne uka har vi hatt tester på Byåsen, alt fra tunge styrkeløft til eksplosive kast og hopp, og i dag er siste test-dag med diverse snacks som lengdehopp, hurtighet og sist men ikke minst bip-test ♥ Jeg har kjent litt på det de siste dagene, med tanke på disse testene og eksamen, at det er mye å grue seg til. Men jeg liker å tenke at jeg gleder meg mer til jeg er ferdig med bip-testen og eksamen, enn jeg gruer meg til selve gjennomføringen av det. Det er kanskje jævlig der og da, men enten så går det bra, eller så går det over. Med den måten å tenke på er det, for hver ting man gruer seg til, også noe å glede seg til! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så opp med hue og ikke se så nedfor ut, det er snart jul!!!! :):):)

Stay tuned, i kveld kommer det videoblogg! 

Ukens spørsmål

Lurer på hva du tenker om håndballfremtiden? Vil du fortsette å være lånt ut til Charlottenlund, og hva tenker du på lang sikt?

Jeg har valgt å være på utlån til CSK ut denne sesongen i hvert fall. Det kom til et punkt at jeg måtte velge hvilket lag jeg ville stå i ut sesongen, jeg hadde ikke mulighet til å hoppe frem og tilbake flere ganger, så da valgte jeg å fortsette å spille kamper for Charlottenlund. Jeg har fortsatt kontrakt med Byåsen, som er laget mitt. 

Noen spesiell grunn til at du ikke dro i militæret? Føler du hadde passet til det haha 🙂

Jo takk, jeg tror jeg hadde klart meg relativt bra jeg også. Men det var 3 ting som gjorde at jeg ikke dro til militæret. 1. pga håndballen, 2. pga bloggen og 3. pga at jeg har cøliaki og de ikke har noe tilbud til sånne som meg. 

Hva bruker du på bryna dine? 🙂

Et brynspudder fra Anastasia i fargen Caramel. 

Bilderesultat for matholck anastasia

Er det automatbil?

Min Dory er automat jaa

Hva har du brukt på leppene dine? Så fint!

Bare lipliner og lypsyl. Liplineren er fra NYX, fargen Nude Suede Shoes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du er såååå flink og motiverende når det kommer til trening!! Stå på! Men har du noen dager hvor du virkelig ikke vil trene? Ikke obligatorisk trening med laget, men feks når du skal trene på egenhånd? Hvis ja, hva gjør du da?

Tusen takk ♥♥ Ja det har jeg som alle andre vil jeg tro. Det er jo de treningene på egen hånd som er hardest å komme seg på egentlig, når ingen gir deg bot for ikke å møte opp liksom, haha. Men man må bare være målbevisst og tenke at følelsen du sitter igjen med etterpå er best i verden. Du angrer sjelden på en treningsøkt. Skru på Till I Collapse og Loose yourself av Eminem, og hvis ikke hissigproppen av en rapper alene får deg til å ville pumpe jern og kjenne svetten renne, chugg en Nocco hehe. 

Har et spørsmål etter som du drikker NOCCO: Hvor finner man NOCCO skumtomte i Trondheim? Hehe 🙂

Jeg elsker Nocco, hehe sjokk. Jeg kjøper den på 3T-Rosten. Tror de fleste 3T-sentrene har den, ellers får du sikkert kjøpt den på nett og andre plasser. 

Og så lurte jeg på, er nocco sunt? Føler hvertfall det er sunnere enn sånn type red bull, men er det sunt liksom? hahah

Njææ hva skal jeg si. Mange delte meninger om alt dette sukkerfrie vi hiver i oss. Jeg skal ikke uttale meg om det ene eller det andre, for jeg har jo strengt tatt like lite peiling som alle andre. Av energidrikke så foretrekker jeg Nocco når det er i treningssammenheng i hvert fall, bare fordi jeg føler det passer settingen bedre egentlig, + at Nocco inneholder noen ekstra vitaminer og BCAA. Men skal jeg kjøre til Oslo eller jobbe på Downtown så drikker jeg Red Bull haha. 

hva studerer de andre jentene?

Noen studerer medisin, andre studerer livets skole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neida det er mye forskjellig, jeg husker fan ikke. Eiendomsmegling, økonomi og administrasjon, barnevernspedagog, og ergoterapi i hvert fall. 

Hvor har du kjøpt Oatie-barene?

Jeg kjøpte den på en Spar-butikk i Førde faktisk haha. Har ikke sett dem i Trondheim 🙁

Vet du om de nye proteinwafers – barene på 3T er glutenfri?

Ahh det skal jeg ikke si for sikkert, men jeg tipper de ikke er det. 

Så fin tights! Kor e den fra? 🙂

Umbro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trener du på 3t gratis? Hvor ofte trener du på 3t og når? Trener du noen ganger nede kanskje vi sees en dag.

Jeg trener der gratis både på grunn av mor og far, i tillegg til at Byåsen elite har avtale med 3T og får trene oppe på VIP-avdelingen. Jeg trener der som regel på onsdager og fredager, men sjelden nede dessverre. 

Oppfølger til spørsmålet om cøliaki; synst ikkje du det er stress med cøliaki når du er ute å reiser heller? Eg har hatt cøliaki i ganske mange år no og er der at eg veit kva eg kan og ikkje kan ete og, og synst ikkje lenger det er noko problem, MEN føler det alltid er stress å finne mat når eg er ute å reiser eller på kafe/restaurant – Enten i den forstand at dei ikkje har noko, eller at eg føler dei ikkje har peiling. Feks; at dei seie pomfrien er glutenfri, men om om eg då spør om det blir brukt samme frityr til pomfri å nuggets så seie dei ja, altså at dei ikkje skjønna at den ikkje lenger er glutenfri då.. kva tenker du om det? Føler du at folk forstår «alvoret» av smitte og tar deg seriøs, eller oppleve ikkje du sånt som et problem?

Jeg skjønner veldig godt hvor du kommer fra, og jeg har opplevd mye dårlig service for å si det sånn. For det første så er jeg ikke hyperallergisk, så jeg kan spise ting som “kan inneholde spor av gluten”, slikt som Pringles, Melkesjokolade og french fries. Samtidig er jeg veldig enkel å ha med å gjøre i matveien, det vil si jeg er vant til å ikke kunne spise det som alle andre kan. For eksempel da jeg var i Oslo og spilte håndballkamp på søndagen, og resten spiste pasta bolognese før kamp, spiste jeg ris bolognese, hvis man kan kalle det det, haha. Det finnes som regel alltid et alternativ. Også er det bare å være klar på at det ikke kan være i kontakt med gluten, hvis de på kjøkkenet ikke forstår det så har de ingenting på et kjøkken å gjøre. 

Real studentz

Hei folkens! I går kveld hadde vi girlsnight hjemme hos meg med burger og en hel masse kakkling. Jeg skjønner ikke at vi ikke går tom for ting å snakke om, men det kakles i ett kjør fra vi ser hverandre til vi sier bye bitches og drar hver vår vei. Tre av kaklehønene ble igjen og hadde sleepover, så da sovnet vi ikke før typ halv tre. Men sleepover er det koseligste som finnes, seriøst. 

I morrest våknet vi klokka ti, lå og dro oss en stund før vi sto opp og lagde frokost. Etter det ordnet vi oss og kjørte til Handelshøyskolen for å bruke lørdagen så fornuftig som over hodet mulig, nemlig til å lese. Vi satt på skolen fra ett til sjuuuuuuu. Holy moly. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokka sju stakk vi innom Rema for å kjøpe noe digg til kvelds, og jeg skjønner at grandis blir et lett valg for studenter. For det var ingenting som frista mer enn ferdigpizza etter seks timer med nesa i ei bok. Jeg og Hanna kjøpte hver vår og dro hjem til meg, mens de to andre hadde andre planer. Nå må jeg pakke og ordne litt for jeg reiser til Oslo i morgen tidlig for å spille kamp mot Skrim! Ha en fin kveld videre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

​My faaav, glutenfri Ristorante mozarella

Treningsglade barn

Heisann hoppsan

Endelig fredag, er det ikke digg? Dagen min startet med en treningsøkt på 3T med Maja, mens resten av Byåsenjentene er på vei til Hviterussland for å spille match i Europacup i helga. Vi trente eksplosiv styrke, ettersom begge har egne kamper i helga. I tillegg prøvde vi ut noen rare, artige ting. Jeg tok med kamera så vi filmet litt, får se hva jeg gjør med det haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skiller mellom tunge bein-økter og eksplosive. Den eksplosive biten fokuserer mer på hurtige bevegelser og kortere avstand når det kommer til knebøyen. Som dere ser på bildet over så går vi ikke veldig langt ned, vi har heller på flere kilo. 

Jeg kjørte 6 reps x 3 på 70 kg, Maja på 90 kg. Dette er en av øvelsene, og også den som ser mest normal ut. Det er en del rare øvelser også haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet over kjøres det hopp i trapbar (som er den greia jeg holder i, hvis noen skulle lure). Jeg hopper med beina strak først og lander i den stillingen dere ser på bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter økta dro jeg hjem, så litt Iskrigerne på Sumo og spiste lunsj før jeg kjørte ned til byen for å fylle på vippeextensions. Jeg setter på vipper på Browrehab til flinkeste Lena ? Skal vise dere resultatet senere, men nå må jeg stikke på håndballtrening, før fredagskvelden ringes inn med jentekveld etterpå. Vi blogges, ha en nydelig fredag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA