dagens gjøremål

Hei! Åh er så herlig å våkne opp av seg selv på en lørdag med sola skinnende inn gjennom vinduet. I går kveld var jeg hos Trine med en hel gjeng fine folk, vi spiste taco/sushi/vårruller og lo av senkveld og andre standarde tv-program som går på en fredagskveld. I dag har jeg et gjøremål jeg må fullføre, og det er å vaske sminkekostene mine! Jeg gjør det altfor sjeldent, og det er egentlig veldig disgusting. Så det er et forslag til dere også. Dere vil bli overrasket over hvor mye dritt som kommer ut, gjerne farget som rød lava, æsj.

Nå har jeg oppmøte til kamp om en time, så jeg skal spise frokosten min og se litt suits før jeg drar. Frokosten så jo bare deelicious ut, eller hva? Ristet brød med peanutsmør, syltetøy og sjokolade philadelphia med banan, haha jummy.

Hva er deres planer for dagen?

Jordbærpiken

Heejj bloggen ♥ Hadde kjøretime fra klokka åtte i morrest, så null skole på meg i dag. Fri på både onsdag og fredag denne uka, deet er ikke værst. Hadde gruet meg helt jævlig til den kjøretimen da. Skulle finne fram til 8 punkter på et kart over Trondheim, alt fra Jernbanestasjonen til Malvik skole og Jonsvatnet. Men til tross for min retningssans og manglende evne for orientering, gikk det veldig greit. (Tusen takk til min beste venn GPS).

Da jeg kom hjem var jeg så glad, så jeg bare måtte lage meg noe godt. Prøvde å finne på en sunn variant av jordbærmilkshake, noe som ble veldig vellykket. Jordbærmilkshake er faktisk så undervurdert. Alle tenker automatisk at sjokolade er så mye bedre, men serr dere må bare prøve denne. Jeg vet det finnes flere jordbærpiker der ute! Bare følg oppskriften under.

Hemmeligheten er en frossen banan. Kutt en banan i biter og legg på et fat i fryseren i noen timer eller over natten. Det gir tykkelsen som erstatter vanlig iskrem. Bland banan, jordbær, vaniljeyoghurt, melk og honning i en blender til den får en deilig konsistens. Jeg synes nesten jo tykkere, jo bedre. Det varierer dere selv med hvor mye melk dere velger å bruke. Jeg brukte litt akasjehonning som søtning. Prøv dere fram!

Skal ikke noe spesielt denne helga, annet enn å spille et par håndballkamper og litt sånt. Hvis dere har noen forslag eller ønsker til hva dere vil se og høre om på bloggen, så skader det ikke å legge igjen en kommentar ♥ God helg!

dagens antrekk

Hei dere! Nå er det faktisk såå lenge siden jeg har hatt outfit på bloggen. Før var det liksom det det handlet om, en ny outfit hver dag og det var alt en blogg trengte. Kanskje jeg må bli litt flinkere da. Problemet er bare at jeg ikke kler meg så sykt fashionista i hverdagene. Dere ser jo stilen under, er ikke akkurat noe Anette Haga dere ser vandrende rundt i Trondheims gater, men jajja det er veldig komfortabelt og veldig meg.

Skulle egentlig publisere dette innlegget mye tidligere, men som vanlig fikk jeg det ubertravelt og måtte skynde meg på håndballtrening før jeg rakk å gjøre så mye mer. I morgen er det fredag og helg og det gler vi oss alle til eller hvaaa? Det finnes ikke noe annet alternativ enn JA til det spørsmålet der. Vi blogges i morgen ppl! ♥

Fikk saiko rødt hår i dette lyset haha, bildene er faktisk ikke redigert i det hele tatt

Både bukse (i strl. M) og genser (i strl. S) fra Junkyard

Hva synes dere?

blåøya blogger

Hei og hopp! Jeg er skikkelig glad akkurat nå haha, føler meg litt teit egentlig. Hadde litt sur start på dagen, med tanke på at jeg hadde en åttetimers skoledag foran meg, men så ble jeg minnet på at vi har friii i morgen så da ble jeg superhappy. Ble så happy at jeg planla sleepover med Anna, Katrine og Johanna i kveld. Så jeg skal en tur på 3T snart, og deretter blir det fredagskveld på en tirsdag.

Hvis dere lurer på hva overskriften betyr eller hvorfor jeg har blå øyenskygge på bare det ene øyet på bildene under, så har det en sammenheng. (Og ps: det er ikke øyenskygge:() Haha spilte håndballkamp i helga, og jeg har vel en tendens til å komme ut av det med et ommøblert ansikt. Denne gangen var det en heldig albue i øyet <33 Sminket over det på skolen i dag, men når jeg tok bort sminken var det nokså blått haha. Syns jeg ser tøff ut da. Kom rett fra en slåsskamp liksom ikke no stress, that’s how I roll.

Min delicious middag bestående av fiskekake, salat og knekkebrød med smøreost. Vet ikke om den sammensettingen egentlig er lovlig, ost og fiskekake?? Men det var godt da, namnam.

Hvordan synes dere jeg kler looken da?

frustrerte fruer

Hei babes! Våknet opp til frustrerte fruer på tv2 bliss i dag, eller hver søndag egentlig. Og jeg sitter her fortsatt. Med en boks yoghurt-is, grå joggedress og frust på skjermen kan jeg overleve lenge. Jeg har håndballkamp sent i kveld, så jeg må bare utnytte søndagskosen til det fulle nå. Mandag i morgen og ny uke med stress og lite søvn, meeen snart er det vinterferie og det er jo en grei motivasjon. Vi bestilte faktisk tur til Gran Canaria i går, med familien, så nå gleder jeg meg hvertfall til ferie! Kanskje det er flere som reiser bort i vinterferien?

Det er vel påtide med en månedens spørsmål snart, så hvis det er noe spesielt dere vil ha med, så spør under dette innlegget

partyfredag

Hei dere! I går feiret vi Thea og Martine, og det ble en vellykket kveld med masse god mat og stemning! I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. Jeg får alltid det når vi har party på fredag, da blir helga så lang. Så nå kom jeg nettopp hjem fra kamp, og skal ordne meg litt før jeg får besøk. Jeg har egentlig ikke så mye mere å komme med akkurat nå.. Ha en herlig lørdag, så blogges vi i morgen!

♥ ♥ ♥

matpakketips #3

Hei, god morgen! Eller det kommer an på når dere leser det da. Jeg har langkjøring i dag, så det blir en rolig og hyggelig morgen for min del. Har laget meg en god frokost og skal se Suits nå tenkte jeg. Meen uansett når og hvor og hvem som leser, så tenkte jeg hvertfall å komme med et nytt matpakketips til dere! I dag er det omelettmuffins som står på menyen. Det lagde jeg for første gang på mandagen, og det ble en kjempesuksess! Har spist det hele uka haha. Så enkelt, så godt og i tillegg så sunt. Oppskriften kommer lengre ned.

Slik gjør dere:

Start med å hakk det du vil ha av grønnsaker, og velg hovedingrediens (altså kjøtt, fisk, whatever you like) I disse brukte jeg røkt laks, og det ble kjempegodt. Jeg tipper skinke, kylling eller pølse også funker veldig fint. Av grønnsaker brukte jeg rå brokoli, rå gulrot og minitomater. Det var liksom det jeg fant i kjøleskapet. Fordel grønnsakene og kjøttet i store muffinsformer (slik som dere ser på det nederste bildet til venstre).

Ha fem egg i en bolle og bland med to spiseskjeer mager kesam, 1/2 ts bakepulver, litt salt og pepper (evt. annet krydder), litt vann hvis det trengs. Når eggblandinga er ferdig, heller du det over i muffinsformene, som allerede er fylt med alt det gode. (Slik som dere ser på nederste bildet til høyre). Strø litt ost over for å få dem ekstra gode 🙂

Stek muffinsene på 175 grader i ca 25 minutter.


Noen som har prøvd det?

TWINSA ER 18

Heiiii ♥ I dag ble Thea og Martine 18, og begge fikk lappen!! Og alle sammen sier grattis, sant 😀 Var superstressa hele skoledagen, og var kvalm fordi jeg var så nervøs på deres vegne. Martine hadde først, så hun kom å hentet meg på skolen og kjørte hjem til dem. Der kom også hele resten av nyg, så Thea ble møtt med fullt hus da hun kom hjem. Det er ikke så veldig ofte vi klarer å samle alle på en hverdag, men dette er en ganske spesiell dag da, de første sjåførene i gjengen, shiit it’s cray. 

ååh ♥♥♥

masse kaker og nammenam

kick a ginger day

Som dere skjønner så var jeg mentalt forberedt og fysisk utstyrt med hjelm og knebeskyttere på skolen i dag. Det er nemlig kick a ginger day i, haha det er jo bare kødd, men lættis at det faktisk er en egen dag. En annen ting jeg har gjort i dag, er å ta teoriprøven til bil, oooog jeg besto jippi! Grattis matern. Det var litt på kanten da, seks feil haha, men det holder det. Så det er litt digg å være et steg nærmere lappen. Ellers er det mye som skjer for tiden, i morgen blir de første i gjengen 18!!! Såå sykt. Må bake litt kake etterpå da, men det er egentlig hemmelig så hysjhysj don’t tell.

Flere enn meg som har blitt kicka i dag? Hahaha lol

Sukkerfri lørdagskveld

Hei god morgen! I går spilte jeg kamp for 3.div og vi vant 44-17 over Klæbu, wiihu that was fun. Da jeg kom hjem dro hele familyn på Meny og handlet masse god mat og slo av en prat med Martine som så fint jobber i ferskvaredisken. Så det ble sjømat i går kveld med kamskjell, hummer og krabbe, og nydelig biff i kveld. Etter middagen dro jeg og Johanna til Anna og loverboy og koste oss med masse godt. Vi bakte gulrotkake og lagde friskt fruktfat ♥

Forresten for de som lurte, The Imitation Game var sykt bra, anbefales!

Vi brukte forresten denne kakemixen ↓ og brukte oppskrifta til gulrotkake på pakken, i tillegg tilsatte vi litt sukkerfri sjokolade. Så lagde vi krem av philadelpiha, smør og sukrin melis oppå. Den ble faktisk veldig god!

Hva har dere gjort i helga?