Dere trenger: Kyllingfilet, glutenfritt mel (eller annet mel), cornflakes, 1/2 ts hvitløkskrydder, 1/4 ts paprikakrydder, 1 ts salt, 1/2 ts pepper
Slik gjør dere: Sett stekeovnen på 180 grader. Grovhakk cornflakes i en blender og tilsett krydder. Sett fram tre skåler, en med mel, en med egg, og en med cornflakes. Skjær opp kylling i middels store biter. Dypp en kyllingbit i skåla med mel, deretter direkte i skåla med egg, og til slutt i skåla med cornflakes, og legg biten på et brett med bakepapir.
Sett dem i ovnen og la de stå i 20 minutter, det viktigste er at kyllingen er gjennomstekt, så bare sjekk underveis. Når de er ferdigstekte, er de klar for servering. Legg dem på et fat og sett fram ulike dipper. Jeg bruker BBQ, mango&curry og sweet&sour. Yummyy. Utrolig god, sunn og glutenfri snacks tilegnet hvilken som helst dag. Dere må prøve!
Noen som har prøvd, eller vil gjøre det?
👌
Så veldig gode ut! Spesielt med de dip’ene ^^
Jeg elsker bloggen din, men jeg mener at du skal ikke skrive at noe er “sunt” til alle dine lesere, når det egentlig ikke er det. Jeg er selv veganer og det hadde vært kult å se en oppskrift uten meieri, egg og kjøtt på bloggen din, da skal jeg uten tvil prøve den. Som sagt, elsker bloggen din! 🙂
Cornflakes er ikke sunt engang! Mye sukker i frokostblandinger.. men de så gode ut, da 🙂
Åh det så skikkelig godt ut! 🙂
nam <3
Oii, dette må jeg teste!
Dette må jeg prøve, har savnet chicken nuggets!!
Ser bra ut!