PÅSKEHILSEN FRA RØROS

GOD PÅSKE ♥ Jeg har vært borte fra bloggen lenge, til og med vurdert å komme med et hejdå-innlegg og bare legge ned hele greia (sad story). Men her er jeg, klarer ikke helt å holde fingrene fra fatet, selv om det har vært deilig å legge det til side for en stund.

Det er endelig påskeferie! Jeg og A sto opp litt for tidlig i morges til at vi tok ferie i går kveld – vi var på 3T Ranheim klokken åtte, deretter dro vi hjemom for å dusje og spise en kjapp knekkebrød-lunsj, før vi hentet broren til A og satte kursen mot Røros med hver vår latte fra Dromedar, to sweet chilli og en karamell.

Vi stoppet en tur på Ridalen, tok skiene fatt og turet bort til hytta til svigerfar. Der ble det grillings og god stemning med hele familien. Etter jeg fikk høre at tennissokker ikke var det beste å gå på skitur i, lånte et par ullsokker og fikk følelsen såvidt igjen i tærne, gikk vi turen tilbake til bilen og kjørte videre til hytta på Røros.

Jeg har forresten fått meg en skikkelig blåveis og ser sånn ut på påskeferie med svigers. Vet liksom ikke om folk ser rart på meg fordi jeg glemmer munnbind på butikken (ikke påbudt her) eller fordi det ser ut som jeg har glemt øyenskygge på det ene øyet. Det var en albue på håndballtrening, som sprengte alle mine blodkar over øyet.

Får venne meg til å gå med solbriller til øyet er normalt.

Nå er vi fremme på hytta midt i Røros sentrum og skal være her til fredag. Håper alle får en superfin påskeferie. (Vi blogges♥)

Pynt til veggene + rabattkode

Hei gjengen! Jeg stikker innom for å tipse om min siste vlog og samtidig gi dere en rabattkode på plakater og rammer som de jeg pakker ut i videoen. De er fra Poster Store, som jeg har samarbeidet med tidligere. De har utrolig mange fine plakater og rammer og like mange inspirasjonsvegger på nettsiden som viser utallige måter å mixe og matche plakatene på. De er også relativt billige, i forhold til hvor eksklusive de ser ut.

Akkurat nå får dere 35% på alle plakater (!!), bortsett fra selection plakater, med koden matholck35. Klikk dere inn på nettsiden for å finne inspirasjon til ny glede i hjemmet. Koden varer i en uke fra i dag, torsdag. Ønsker dere en fin dag ♥