leggooo

Hei folkens! Da er det tiiiiiiid. Norsk heldags er over. Jeg skal til Anna med gjengen nå snart og løfte taket med stemninga vi klør etter å få ut. Det er så rart da, det er dette vi har ventet på de siste tre årene på videregående. Så nå må jeg egentlig bare dra, håper jeg dere får en fin kveld! Følg med på snap hehe

Håper ingen medruss ser dette innlegget før dåpen haha, lever på kanten her #yolo. Dette er nemlig noen av russenavnene som blir plassert på hodet til en uskyldig russ i kveld.


 

klar for å bli døpt

Hello babes. I morgen er det russekickoff for real, den beryktede dåpen finner sted for Heimdalsrussen, og jeg er jo da prest med to andre boys hehe. I tillegg slipper vi russesangen vår. Jeg har selv skrevet en stor del av sangen, så det føles eekstra godt at den er ferdig nå. Jeg har vært under litt press de siste ukene med russerevy, russesang og russeluer i tillegg til håndball og skole, men nå kjenner jeg at det nærmer seg slutten på alt strezzzet. Jeg savner å blogge, men jeg hater når jeg bare gjør det fordi jeg får dårlig samvittighet av å være fraværende. Derfor har bloggen blitt satt litt på vent noen dager, fram til jeg har tid til å blogge skikkelig. Jeg elsker jo egentlig å blogge, så det er dumt å bare gjøre det for å gjøre det, da blir det kjedelig også. 

En ting jeg lurer på da. Som dere sikkert vet så har jeg planer om å rulle rundt i en rød snekkerbukse i noen dager framover, så outfit bloggen <<33 kan jo bli litt kjedelig. Dagene kommer vel til å gå en del i samme mønster, så jeg bare lurer på om dere vil at jeg skal ta bilder av hverdagen min og blogge om det, even tho det sikkert blir mye av det samme? Let me know i hvertfall, eller om det er andre ting dere vil jeg skal blogge om gjennom russetiden. 

Hvorfor jeg har med så mye bilder av mat kan jo tolkes på flere måter, en av grunnene kan jo være fordi pizza og fastfood sikkert blir en god del av kostholdet framover, og en annen grunn er at det fristet sykt med pizza nå. Og jentene på bildene over kommer dere selvfølgelig også til å se mye av framover. Vi har forresten laget en snapbruker, så følg Nygelig på snap for daily updates i vår russetid. Vi blogges!

Rett rundt hjørnet

Hei dere! Helga her har vært avslappende for det meste. På fredagen var jeg utslitt etter alt med revyen, for første gang denne uka kunne jeg senke skuldrene og puste ut haha. Jeg, Johanna, Nora, Maja og Markus bestilte oss fastfood og satt foran tven og chillan heile kvelden. På lørdagen gjorde jeg faktisk lekser på dagen, med noen av jentene. Vi spiste frokost sammen og øvde til historieprøve. Så tok oss en tur på City Syd og spiste koselig lunsj der som belønning for godt arbeid. 


I dag har jeg ikke gjort mye. Har fortsatt sittet en del med historie. Prøven er på tirsdag, og jeg har håndball i morgen så får ikke gjort så mye da heller. Nå gleder jeg meg bare helt sykt til russetida som er reeeett rundt hjørnet. Vi har russedåp på onsdagen, og førstkommende helg braker det løs for real. Ah gleder meg!! Flere som føler det slik nå eller?

 

Revy premiere

Hei folkens! Long time no see. Som dere sikkert skjønner så har det vært en del travle dager uka her, med tanke på revyen. Vi øvde i hele går og i hele dag før generalprøven klokka to, og premieren klokka seks. Det har vært sinnsykt stress, MEN GUD SÅ MORSOMT. En fantastisk herlig gjeng å jobbe med, og så artig å leke skuespiller hehe. I morgen er det på´n igjen, så vi gleeder oss. Klokka 18.00 på Heimdal vgs :):):):) 100 kr for barn og student, 200 kr for voksen

NEW IN

//samarbeid

Etter skolen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke jeg har gledet meg til å få. Nemlig 13 flotte deksler i samarbeid med CaseApp! ← direktelink. På nettsiden kan man designe egne deksler til telefonen og skins til laptops, og det er superenkelt. Vi så det som en gylden mulighet til å designe NYG-deksler både med tanke på russetida og ellers. Så det er jo et tips til andre russegrupper og vennegjenger der ute ♥

I tillegg har jeg fått muligheten til å gi dere en rabattkode, koden er MATHOLCK20 og den varer til 8.mai!


#caseapp

Hva synes dere om dekslene?

Sunday funday?

Halla peepz! – hvis det er sosialt akseptert å skrive det fortsatt. Har vel kanskje aldri vært det. Anyways, nå ligger jeg under dyna og skriver halvveis i søvne, så det er kanskje på tide å poppe en av de sju redbullene som står på kjølerommet og komme meg ut av huset en tur. I går ble det en sen kveld. Etter en sjutimers rehearsal til revyen dro jeg på date med Nora og roramora på Graffi i midtbyen. Det var veldig koselig og leenge siden sist gang. Etter middagsdaten, da klokka begynte å nærme seg tolv, dro jeg og snyltet litt lørdagsgodt hjemme hos Trine med Louise og Johanna, og satt våken til langt på natt. Noe som kjentes da jeg hadde på vekking halv ti i morrest. Så var det på´n igjen med revy-øving i dag. Revyen er torsdag og fredag denne uken (!!!) omg ikke lenge til. 

Vi har lånt en sal på 3T til øving, så jeg har vært mer der i helga enn jeg har vært hjemme. 


Vi blogges!

revy revy

Hei folkens, da er det endelig helg igjen! Det vises på bloggen at jeg har hatt mye å gjøre denne uka hvert fall. Legg merke til at jeg skrev “hvert fall” i to ord(!!) Jeg får en kommentar etter hvert innlegg om at jeg skriver hvertfall i et ord, så jeg prøver så godt jeg kan å rette opp i mine feil. Akkurat nå er jeg på revy-øving og har vært det i fire timer. I kveld har jeg planer med Nora og Aurora, så vi får se hva vi finner på. Dette er meg i dag, blir som vanlig fotografert av paparazzi når jeg er kul og setter meg inn i bila da

Genser fra Junkyard, caps fra Carma


Hva er deres planer for dagen?

BFree wraps

Hei! Denne uka nådde kroppen min femte gir på stresskalaen, nå kjenner jeg virkelig at det går mot slutten av videregående. Det skjedde ikke på vei til skolen eller under en prøve, nei det skjedde midt i svarteste natta faktisk. Jeg bråvåknet i natt og tok meg selv i å skru på nattlyset og skrive ned noen replikker og ideer til russerevyen på notater på mobilen. Jeg skrev det ned, lukka telefonen og slukket lyset før jeg gikk tilbake til skjønnhetssøvnen. Da jeg våknet trodde jeg at jeg hadde drømt det, men fant så notatene med en hel del skrivefeil på telefonen. Vi har nemlig russerevy (et show russen steller i stand med skuespill og masse artig) neste uke, så det er en hel del øving som står på planen i tillegg til håndball, andre forberedelser til russetida og ikke minst skole..

Uansett tenkte jeg nå å komme med et godt tips til skolemat eller kanskje helst lunsj når man har kommet hjem fra skolen, til alle dere andre som også opplever en stressende hverdag for tiden. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, en slags sunn quesedilla eller calzone?? Det er hvertfall utrolig godt, sunt og enkelt! 

Jeg elsker merket BFree, de tortillalefsene er utrolig gode og glutenfri såklart. Jeg kjøper dem i vanlig butikk, Rema, Meny osv. Jeg bruker å ta to lefser, varmer dem litt i pannen så de får en sprø kant, og kler på dem ketchup, hvitost og skinke (kalkunfilet). Det enkle er ofte det beste.

nammm jeg blir frista sjæl jeg      (dette er ingen annonse, hvis noen skulle tro det)​

mine valgfag

Jeg har lovt å fortelle dere litt om valgfagene mine på videregående og hva jeg synes om dem, så deet skal jeg gjøre nå. Førsteåret hadde vi ikke valgfag, men i andre valgte jeg rettslære, markedsføring og økonomi. Jeg likte både markedsføring og rettslære ganske godt og lå stadig mellom karakter 5 og 6 i begge, økonomi derimot sleit jeg med for å være helt ærlig. Det var noe dritt syntes jeg. Det var liksom et ekstra mattefag i mine øyne, altså ikke noen favoritt. Jeg klarte å jobbe meg til en 4’er i standpunkt, men da jeg kom opp i økonomi skriftlig eksamen var livet absolutt ingen dans på roser. Jeg endte opp med en 3’er der.

Derfor valgte jeg bort økonomi tredjeåret haha, og godt var det! Man har nemlig muligheten til å bytte et fag sisteåret (hvertfall på Heimdal??) Så jeg byttet til politikk og menneskerettigheter, noe jeg er veldig fornøyd med. Det handler mye om aktuelle temaer som vi hører om på nyhetene, så det gjelder å være litt oppdatert. Det skal likevel sies at jeg absolutt ikke valgte faget fordi jeg er så oppdatert, mer omvendt. Jeg ville rett og slett få mer kunnskap om politikk, og det har jeg fått. Ellers er det mye skriving av tekster og innleveringer – og lite pugging og prøver. 

I faget markedsføring og ledelse er det en del teori. Det handler om salg, strategier og analyser. Okei nå fikk jeg det til å høres drittkjedelig ut da. Men jeg synes generelt markedsføring er interessant og ser ikke bort i fra at jeg kanskje kommer til å jobbe med det i framtiden, så derfor liker jeg det. 

Rettslære er nok det mest spennende faget uten tvil. Det er en del teori her også, dere har kanskje sett boka Norges Lover før? Det er jo det faget handler om da, lover og lovbrutt og syltynne linjer mellom disse. Tvister der vi skal finne ut som vedkomne er skyldig eller ikke. Og det som er så deilig og irriterende på samme tid er at det som regel ikke er noe fasit, alt handler om tolking og argumenter for og mot. Så du bør like å diskutere og ha en mening. 

meg første videregående hehe

Kjølig på ryggen

Hei! Jeg har egentlig ikke så mye spennende å dele akkurat nå. Jeg hadde besøk av noen venner i går kveld og vi bare hadde vår standard fredagskveld med max chill stemning ;p Jeg la meg ikke før det hadde begynt å lysne i fem tiden haha (må utnytte helga til alt den er verdt), så det ble en sen morgen i dag. Jeg våknet klokka tolv i morrest, kastet i meg en havregrøt og dro på 3T. I kveld har jeg ikke store planer, men har i tankene at det blir en rolig kveld hvertfall. Her er noen flere bilder (av meg og min nakne rygg ;pp=) fra i går haha

Genser fra Acne