En smart frokost i en travel hverdag

Hei og god søndag! Dagen for å lade opp and prepare for a new week. Jeg sov som et barn i natt etter at jeg kom hjem fra jobb og sov til elleve i dag, diiigg. Jeg tok meg en kjapp treningsøkt klokken to – intervaller i eget selskap. Jeg liker å løpe intervaller når jeg gjør det kun for meg selv og ikke fordi det står på en plan at jeg gjøre det. Dette kjørte jeg:

45/15 x 10 (2% stigning, 14 km/t)

30/30 x 10 (2% stigning, 17-18 km/t)

15/15 x 10 (2% stigning, 19-20 km/t)

Nå som jeg var inne på det å forberede seg til ny uke, så tenkte jeg å tipse dere om en smart frokost for de av oss som har det en smule travelt om morgenen. Nemlig overnight oats/chiagrøt. Man kan selvfølgelig spise det til lunsj, mellomtid eller kveldsmat også, selv hadde jeg det med meg på skolen i forrige uke. Det er utrolig enkelt å lage. Du lager det kvelden før, lar den stå i kjøleskapet over natten, i en liten matboks eller et glass med lokk, og vipps så har du ferdig frokost neste morgen. 

Det er helt opp til hver enkelt hvilke smaker man foretrekker og hva man vil ha i grøten, men til en enkel base trenger man:

Mandelmelk

Gresk yoghurt

Chiafrø

Havregryn

(og evt. noe søtning, det kan være honning, proteinpulver eller yoghurt/melk med søtere smak)

Bland sammen ca. 1,5 dl mandelmelk, 100g gresk yoghurt, 1,5 dl havregryn og en spiseskje med chiafrø. Jeg rørte også inn en halv scoop med vanilje-proteinpulver. Rør godt og tøm over i en boks/glass og sett i kjøleskapet. Topp gjerne med bær, frø, rosiner, kanel og alt annet du måtte komme på som smaker godt. Så er det bare å glede seg til morgendagen! 

treningsfri lørdag

Hei dere! Nå er det lørdag og jeg blogger midt i beste sendetid, med Skal vi Danse på skjermen og godteriposen godt plassert ved siden av meg. Det har vært en veldig deilig lørdag. Jeg våknet av at telefonen ringte klokken ti, og det første jeg tenkte var helvete så var det trening igjen, men så var det bare mamma som ringte for å avtale når vi kunne møtes i byen for litt shopping og lunsj. Guuri det var deilig å ikke skulle trene haha, appreciate those treningsfrie lørdager. Så jeg fikk meg omsider opp av senga, stekte to rundstykker, sminket meg, spiste, tok noen bilder og dro for å møte mamsen og lillesøss.

Etter byturen dro jeg hjem og Hanna kom til meg ikke lenge etter. Vi dro på butikken og handlet inn til wok og lørdagskveld. Brokkoli, paprika, minimais, løk, vannkastanjer, kylling, risnudler og oyster-saus ble middagen. Nå skal vi snart på jobb, begge to på Downtown. 

Hvordan har dagen deres vært?

Havregrøt og toast

Hallaisen god fredag! Jeg og Maja sto opp halv åtte i morrest, eller jeg våknet av meg selv klokken sju og satte meg i sofaen og så God Morgen Norge som den 62 år gamle damen jeg er <3 Så kom Tarzan –jeg mener Maja– krabbende ut av senga et kvarter senere. Hun skjønner ikke hvordan jeg kan ofre 15 minutter med søvn for å ha litt lenger tid om morgenen, men jeg elsker å ha god tid om morgenen. Så der har vi et av våre 1000 motsetninger. 

Vi kom oss til 3T-Rosten halv ni og trente styrke med vår eks-lagkamerat Hanna, som dro til Vipers etter forrige sesong. Alltid like koselig å møte henne. Etter det kjørte vi til Handelshøyskolen og satt der i noen timer og leste. Nå er vi hjemme og spiser før vi skal på håndballtrening klokken fire. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For tiden går det i havregrøt og toast

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter treningen skal jeg på Kolstad sin åpningskamp i ny arena, med en gjeng jenter. Og fredagskvelden skal tilbringes hos Anna, som jeg spiller med på Byåsen, og Julie, som jeg spiller med på Charlottenlund. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges! ♥

Happy wife happy life

Reklame | Happy Wifey

Hei! Akkurat nå sitter jeg på BI og leser, noe som obviously er en løgn ettersom jeg åpenbart sitter og blogger. Men så lenge jeg ser ut som jeg gjør noe så er det cool. Neida. Jeg har faktisk vært her i noen timer nå og jobbet helt på egen hånd. Så har jeg forelesning om et kvarter som varer til kvart over fem, så jeg blir sittende en stund. Til vanlig har jeg håndballtrening klokken fem hver dag, så jeg får aldri fullført den forelesningen, men i dag skal jeg på trening med CSK som har trening klokken sju, noe som passer meg bra. Da jeg og Maja kjørte fra Olympiatoppen klokken tolv i stad, etter en to-timers treningsøkt, og hun bare “det e sjuu tima te du ska på trening”, så tenkte jeg damn dette blir en lang dag. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg ordne meg noe digg til middag. Også skal jeg bli flinkere til å blogge om hva jeg spiser til middag. Hvert fall for min del så synes jeg det er veldig inspirerende å høre om hva andre lager seg til middag haha, kanskje det bare er meg, men man går fort tom for ideer når man bor hjemmefra. Bare gi meg en heads up på hva dere vil jeg skal blogge mer om! 

Mandagsøkta

Reklame | 3T-shop

Hei og hoppsan! Mandan er her og det er bare å brette opp ermene for ei ny uke. På lørdagen så dro jeg ut med Thea, Martine, Lene, Hanna og Katrine og levde livet litt for a change. Det var utrolig gøyy og jeg våknet opp hjemme hos meg med Hanna, my partner in crime. Martine kom ruslende bortover på formiddagen og hadde med alle ingrediensene til nachos. Så det ble bønne-nachos (vår favoritt;; sunnere, billigere og like godt) i sofaen under pledd, med film. Vi så Two is a Family, og den var såå fin. Anbefales, fant den på flixern. Vi gjorde ikke noe annet i går enn akkurat det, men det er veldig digg med slike søndager.

Så i dag (mandag) kjørte jeg på med en powerfrokost klokka ni, havregrøt og Nocco, så dro jeg til 3T-Midtbyen. Trener ikke der så ofte, men det er greit med en forandring i blant. Slik så økta mi ut.

Intervaller:

45/15 x 5 – 1 min pause

45/15 x 5 – 1 min pause

45/15 x 5 – 1 min pause

45/15 x 5 – 1 min pause 

Jeg begynte på 14 km/t, økte hvert femte drag og avsluttet på 17 km/t. Med 2 % stigning

Styrke:

Frontbøy 5 reps x 4 sett, 50 kg

⟩ 2 bokshopp etter hvert sett

Stående ettbens utfall 5 reps x 4 sett, 40 kg

⟩ 2 ettbens hopp etter hvert sett

Ettbens strakmark 5 reps x 2 sett, 40 kg

⟩ Tåhev i smittmaskin 12 reps x 3 sett, 50 kg

Nordic hamstring 6 reps x 2 sett

Outfit fra 3T-Shop ♥

Meg og mine akkurat nå

Hellu jenter og gutter! Nå er det jammen lenge siden sist. Det er lørdag og jeg er hjemme hos Martine, som har flyttet ut!! Jeg føler alle jentene flytter ut en etter en nå, jeg startet en trend. Vi holder i hvert fall på å lage en nydelig middag med Thea og Lene. Stekt kylling fylt med Brie, surret i Serrano, stekte grønnsaker og saltbakte poteter står på kveldens meny. Jeg ble ikke tatt ut til morgendagens kamp mot Rælingen i Oslo, litt bittert er det, men det handler om hvor mange vi kan bestille fly til, så vi stiller med fire spillere færre enn vi egentlig kunne, pga økonomien. Så for å se positivt på det så kan jeg i hvert fall sove lenge i morgen 😀 hehe. Her er noen bilder fra nuet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste Lene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thea og meiii

Hva er deres planer for kvelden?

Når jeg spiser gluten til lunsj

Hej allihopa ♥ Akkurat nå er formen litt groggy. Jeg sitter med et glass pepsi max og ser Love Island, skulle vært på trening, men ettersom jeg har brukt de siste timene på å kaste opp så var det greit å droppe det. Jeg har nemlig klart å spise meg god og mett på gluten til lunsj i dag, noe som egentlig ikke skjer. Jeg er den mest rutta cøliakeren jeg vet om, men alle kan visst gjøre feil.

Jeg var superfornøyd med noen nye rundstykker jeg fant i allergi-frysedisken på Coop Prix. Jeg elsker jo nyheter og må prøve alt, så da jeg fant “hvetefrie rugstykker” så leste jeg bare “hvetefrie rundstykker” og tenkte ikke over at det sto 65% rug, noe jeg da absolutt ikke tåler. Så det ble å fly hjem fra jobb og kræsjlande på badegulvet.

Men i kveld har vi jo NYG & mothers kosekveld, så jeg må bli frisk til klokka sju. Det var noen som lurte på hva kurvfest er, og det er da noe så enkelt som at alle tar med noe hver, så det blir en slags tapas. Mamma ordner glutenfri focaccia, manchego og skinke fra oss.

Disse er altså ikke glutenfrie!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formen er stigende, så jeg håper det har gått over nå. Ha en fin kveld dere! 

Middagsplanlegging og middagstips

Hei dere! Da er det mandag og tid for å planlegge uka, om ikke helt detaljert så i hvert fall til en viss grad. Middag for eksempel kan det være lurt å ha en formening om før klokka plutselig er fire, man er skrubbsulten og kjøper det første som popper opp i hodet. Jeg har kjøpt inn middagsmat for mesteparten av uka og dette står på menyen foreløpig. 

Mandag: Kyllingkjøttdeig og spaghetti i tomatsaus med kidneybønner, stekt squash, sopp, løk. 

Tirsdag: Da har vi NYG & mothers kveld haha. Det er bare en get together vi jentene og mødrene våre har noen ganger i året fordi det er koselig. Da skal vi ha kurvfest så det blir middagen.

Onsdag: Da er det kampdag, så jeg lager min faste kylling og pasta-salat med pesto og diverse grønnsaker. 

Torsdag: Da skal jeg ha den middagen som jeg har tenkt å tipse dere om nå, nemlig laks med kremet pasta og brokkoli. Og det er så langt jeg har kommet. Jeg og Maja har også planlagt å ha en god gammaldags, tradisjonell kjøttboller med potet og brun saus til middag en dag. 

Det dere trenger til dette vidunderverket av en middag er som følger:

Laks, brokkoli, (glutenfri) pasta, lett matfløte/creme fraiche eller begge, litt sitronsaft og salt og pepper.

Kok pasta som anvist på pakken, stek laks i ovnen eller i panna. Jeg stekte den i ildfast form i ca et kvarter, til den var gjennomstekt. Ta brokkolitoppene oppi kjelen med kokende vann og pasta når det er igjen ca 3 minutter av kokingen. Hell vannet av når pastaen og brokkolien er ferdigkokt. Tilsett fløte og/eller creme fraiche i pasta og brokkoli-blandingen og rør om på middels varme til du får en kremet blanding. Krydre med salt og pepper og en dæsj sitronsaft. 

easy as that 

Så mange pannekaker spiser jeg faktisk

Gooood fredag! Jeg startet denne dagen med tre knekkebrød og en Nocco Tropical til frokost og en styrketrening på 3T. Noccoen drakk jeg vel strengt tatt under økta og ikke til frokosten. Den gir meg et ekstra boost når jeg skal ta en øvelse, ikke fordi den nødvendigvis fysisk og medisinsk korrekt gjør det, men psykisk gjør den det. Jeg tar en sup og tenker DAMN grl now you gon’ kill those pull ups (med strikk hehe). Så det ble en bra økt på beina, med frivending, frontbøy, utfall, step ups og markløft. Etter det kjørte jeg hjem satte på de mest rachet sangene jeg vet på full guffe og dusjet, da koser jeg meg. Etter en 20 min i dusjen lagde jeg meg en god dose bananpannekaker til lunsj mellom dagens to treninger. Jeg skal straks på håndballtrening og ute å spise med håndballgirlsa i kveld.

Dette var dagens oppskrift. Jeg blandet alt i en blender så det ble en silkemyk røre, deiiilig. Og mange spør meg hvor mange pannekaker jeg spiser når jeg lager så mange, så bare for å gjøre det klinkende klart så spiser jeg alle jeg lager. YE you heard me. I ain’t countin no shit. Okei nå har jeg hørt alt for mye på Cardi, Nicki og Saweetie haha snakk norsk. 

Viktig å få i seg noe rett etter trening, så det ble en liten sjokomelk på snei oppi all stekingen. 

Med mimmi’s hjemmelagde jordbærsyltetøy ♥

Ha en god start på helgen! Vi blogges ♥

off my medz

Hei sann! Mandag – tirsdag – onsdag – torsdag (!!) allerede. Fredag i morgen. Maja skal være håndballtrener nedi Lofoten i helgen så jeg er home alone og kjører en real Project X. Neida jeg jobber lørdagsnatta så det blir ikke mer party enn det jeg får med meg fra luka på Downtown. Noe som skal sies å være mer enn nok egentlig, fra et edru perspektiv får man utrolig nok et klarere bilde av diverse situasjoner, noe som er både funny og kleint. Anyways, denne uka har bestått av håndballtrening, håndballKAMP og skole. Vi hadde sesongpremiere (om jeg kan få kalle det det) i går kveld, i Trondheim Spektrum, mot Larvik. Det gikk dundas med dårlige prestasjoner og kollektiv kollaps for å sette det på spissen, og det ble vel sju-måls-tap om ikke mer til slutt. Men det er ikke noe vits å drøle noe mer over den kampen, på tide å se framover mot neste kamp på onsdag, mot Tertnes. Ellers går det bra. Jeg har tatt ut stingene fra visdomstanntrekkingen og jeg er endelig off my medz, har trappet betraktelig ned på Ibuxen de siste dagene og nå er jeg helt off og kan spise noe annet enn suppe.