UKESVLOG MED MYE DIV

Hei dere! Jeg filmet noen klipp fra uken før første eksamen, som er helt tilbake til midten av mai. Ja, jeg bruker ett år på å ferdigstille en vlog 🙂 SAMMA DET. Den inneholder litt diverse, som blant annet min første coronatest, ny hårfriss, kampdag og Chiquelle-haul (link til plaggene finner dere i beskrivelsen under videoen på YT). Håper dere vil se den og gi meg gjerne en tommel opp!! Masse kjærlighet fra meg!

BIKINI BOOM

Reklame for Hünkemoller

 

Sommeren er her, og selv om det regner i Sola i dag, har jeg en forventning om norsk sommer fylt med sol og varme. Det fortjener vi!! Jeg vil sprade rundt i bikini under korte skjørt og strandkjoler, med solhatt og sandaler. Oog i den anledning har jeg valgt ut mine favoritter til strandsesongen fra Hünkemoller. Jeg har vært innom både fysisk butikk og nettbutikk og det er så mye fint – comfy undertøy, sexy undertøy og et stort utvalg badetøy er å finne nå.

Her er noen av mine favoritter.

Dette supersøte bikini-settet kommer i to ulike varianter i underdelen, en string og en vanlig truseform. Greit å kunne velge mellom en tiiiny en på båttur med venninner og en litt større en på saft og vafler til mormor i sommer. Den kommer også i rød og hvit stripet.

Utrolig fin og klassisk shape på denne bikinien. Fargen er også nydelig.

Denne fargen er jeg så svak for! Det eneste problemet er at huden min er samme farge. MEN det holder meg ikke tilbake fra å kjøpe bikinier i denne fargen år etter år. Nydelig form på denne bikinien også, must say. Trusa er brazilian, en mellomting mellom string og vanlig (tror jeg?).

Så over til en nydelig badedrakt. Perfekt til morgenbadet, kveldsbadet, ved bassengkanten eller om man (i mitt tilfelle) lett blir solbrent på magen. Den kommer også i bikini-sett.

De har også annet strand-tilbehør, som kjoler, oversized skjorter, sandaler, solbriller og strandbager.

Og til sist, min favoritt-underdel, denne bikinitrusen som er litt høy i livet. Nyydelig form på både over- og underdelen. Kommer også i grønn.

Som sagt så har de mye mer enn bare bikinier, sjekk ut nettsiden deres for alt du trenger av undertøy, badetøy og tilbehør. De har også plus-size badetøy, så de har noe for alle former og fasonger!

FERIEBLOGGEREN

Hei gjengen! Herregud det er lenge siden sist!! Rart å tenke på. Jeg ble ferdig med siste eksamen på onsdag og kunne endelig fylle hodet med andre tanker enn fagbegrep og fuckings tankekart på størrelse med spisebord. Jeg har hatt god tid i mellom de tre eksamenene jeg har hatt, men det har blitt dratt ut over en så lang periode?? Blir jo gærn i hodet av å holde på så lenge. Den første eksamen hadde jeg i mai og da var jeg syk for første gang på over ett år. Jeg filmet noen klipp fra de dagene som det kommer en vlog av. Syk på eksamen var ikke særlig gøy, så karakteren ble deretter, men det er helt greit. Jeg fikk en C, bare sånn at folk ikke skal dø av nysgjerrighet på hvilken karakter jeg er litt skuffet over, men samtidig veldig likegyldig til. Det er min beskrivelse på en god gammaldags C. Gidder ikke vie noe lenger tid på å dvele over den.

Jeg holder også på å filme litt klipp fra denne uka, så forhåpentligvis kommer det to vlogger etter hverandre snart. Dere må gjerne gå inn å abonnere på kanalen min ♥ Denne uka holder jeg på å flytte hjem. Jeg skal jo tilbake til Trondheim. Det er vemodig. Jeg føler meg ikke helt ferdig med Sola, ettersom jeg kom hit med store planer om å spille håndball, noe som ble greit lagt på hylla til fordel for nedkjemping av pandemi. I tillegg har jeg fått meg gode venner på kort tid, som jeg kommer til å savne. Men det blir uansett godt å komme hjem til familien, kjæresten og gjengen min, ingen tvil om det. På mandag leverer jeg bilen min så den blir kjørt til Trondheim, så flyr jeg hjem på tirsdag.

I dag er det lørdag, vi skal ha vår siste lagsfest for sesongen. Og som Nora sa til meg på telefonen i går “dokker har seriøst lagsfest hele tida”, og ja det er stort sett det vi har drevet på med her nede de siste 6 månedene. Denne gangen er det derimot bot-fest som betyr å drikke opp de 40 tusen vi har spart inn på at folk (som meg) glemmer ting, kommer for sent, (snubler I INGENTING gjentatte ganger på banen, wtf) og har på feil farge på T-skjorta på trening. Det er forresten bare en femtedel av det man får bot for her.

Jeg har funnet ut at jeg er en ferieblogger. På dager som dette så husker jeg hvorfor jeg elsket å blogge. Når jeg har gjort meg ferdig med det som ligger foran i prioriteringsrekken, som er typ eksamen/jobb/håndballtrening, så er dette favorittplassen. Nå har jeg ferie og ingenting trenger å prioriteres foran. DEILIG. Og da lurer jeg på hva dere helst vil jeg skal gjøre mest av i sommer, blogge eller vlogge? Gjerne svar i kommentarfeltet! ♥

Hvem vil kjøpe bøker hehe. Selges billig (bortsett fra Tenke, fort og langsomt, den vil jeg faktisk ha).

Ferieblogging eller ferievlogging??