Tilbud på 3T-Shop

God morgen! For noen dager siden var jeg på photoshoot med 3T for de nye Helly Hansen-jakkene som nettopp har kommet ut i nettbutikken deres. Og denne helga har de et supert tilbud på jakkene. Ordinærpris er 3999,- og de selger dem for halv pris!! Et skikkelig kupp dere! Dette gjelder kun denne helga, fra lørdag til søndag, så løp og kjøp! Eller dere trenger jo faktisk ikke løpe engang, bare klikk HER for hvit type eller HER for blå, så er dere godt på vei! 🙂 Den blå finnes også for menn HER.


Hva synes dere?

NEW IN

Før i dag var jeg i Nidarøhallen og så noen håndballkamper, det er både trønder energi cup og kvalik til 1.div i helga. Laget mitt skal kvalifisere seg og vi har første kamp i morgen klokka ti, gleeder meg. Men hvertfall, før jeg dro til hallen i dag dro jeg innom postkontoret og hentet en pakke fra Junkyard med masse fine ting.

//sponset

T-skjorte fra Nike på salg. Ordinærpris 299 kr – nå 90 kr! Jeg har den i medium. HER

Sko fra Adidas HER

T-skjorte fra Junkyard sitt eget merke XX-XY HER. Den var veldig gjennomsiktig, så jeg gjorde et forsøk på å ha en svart t-skjorte under, noe som så ganske teit ut haha.

Sko fra Converse med gulldetaljer foran og på sidene HER

Hva likte dere best?

aprikos shake!

Når jeg kom hjem fra skolen i dag bestemte jeg meg for å lage en skikkelig god lunsj. Vi slutter jo halv tolv på fredager og det er så herlig. Da blir det på en måte helg allerede på torsdagen. Men hvertfall, god lunsj ble det! Jeg fant meg selv i det kreative hjørnet igjen og fant ut at jeg ville lage en sunnere milkshake-variant av tørket aprikos, melk og bananer. Var svært skeptisk i starten, men den ble faktisk utrolig god! Det ble akkurat nok til ét glass, men det var nok haha. I tillegg lagde jeg mine berømte havrepancakes med hvitost på nammis♥

Noen som tør å prøve? Gi meg gjerne tilbakemelding og eventuelt tips til andre sunne varianter 🙂

vinnerne av konkurransen!

Da har jeg trukket de fem vinnerne fra konkurransen om en personlig almanakk, og det ble Celine Herlofsen, Dina Ballestad, Brit Elin Nytrø, Anne Louise Danielsen og Charlotte Ludvigsen. Grattis med dagen da, dere blir kontaktet på mail 🙂 🙂 🙂 Og for dere andre, frykt ikke (!!) det ligger flere konkurranser på lur i nærmeste framtid. Nå stikker jeg på trening, så vi blogges! 

Ha en fin kveld videre! ♥ ♥ ♥

rutinert husfrue

Hei ♥ Jeg må bare meddele at jeg har trukket vinnerne til konkurransen, og det kommer senere i kveld! Akkurat nå sitter jeg faktisk å gjør lekser, eller nei akkurat nå sitter jeg jo åpenbart å blogger, men altså det er bøker på bildene under, så jeg ser hvertfall veldig rutinert ut her jeg sitter. Dessuten måtte jeg lage middag selv i dag, ettersom mamma og pappa skulle spise ute. Ser kanskje ikke så fristende ut (haha), men det var godt da, og sunt! Karbonadedeig og villris med brokkoli, stekt sjampinjong og løk. Føler meg skikkelig housewife, kanskje jeg bare skal rydde huset med det samme jeg er i gang.

Som dere vet så har jeg markedsføring, økonomi og rettslære som valgfag, og før jeg blir drittlei av det, må jeg si at jeg synes alle fagene virker veldig interessante. Så om noen måneder, når jeg sikkert hater dem, skal jeg se tilbake på det jeg skrev her og få tilbake spiriten haha. Nei men seriøst, jeg liker dem faktisk veldig godt. Flere som har noen av dem som valgfag?

bursdagspia

Hei dere! Sluttet klokka ett i dag og dro rett hjem for å gjøre masse nødvendige greier som lekser og blogg, men endte opp i drømmeland med nattalista på ørene. Heldigvis ble jeg vekt av pappa noen timer senere som kom hjem med fersk krabbe til middag <3 beste jeg vet. Skal ikke på håndballtrening før klokka ni i kveld så har litt tid før det.

I går kveld (ganske sent) begynte jeg og skulle bake glutenfrie blåbærmuffins fra grunnen av. Nora har nemlig bursdag i dag og tradisjonen sier at det er gyldig grunn til å ha med kake og cupcakes på skolen. Så da ble det bursdagsfest i kantina. Muffinsene ble faktisk sykt gode! Kan gi dere oppskriften hvis dere vil det?
Avslutter konkurransen i dag og trekker vinnerne!

sulten på kake

Hei! Da er jeg tilbake i form til å blogge haha, har vært helt ødelagt i kroppen etter helga. Som dere vet så var jeg på treningsleir med håndballaget på Levanger fra fredag til søndag. Blant annet så hadde vi en turntrening faktisk, og jeg har trent muskler jeg ikke visste jeg hadde og tøyet på plasser jeg ikke visste jeg kunne tøye. Alt i alt var det en veldig morsom helg med håndballjentene. Under er noen bilder fra de siste dagene. Jeg, tvillingene og Hanna delte en koselig campinghytte og levde the west coast nigga swagga life med godteri og kortspill hele natten !! ;p

Når jeg kom hjem på søndagen, sto Stjernegrillen for tur og det ble en juicy baconcheese burger med chips og brus til middag. Etterpå inviterte katy til afterbirthdayparty med kakerrester fra familiebursdag og jeg sier ikke neitakk til det. I går derimot var det back to dieting (neida) og jeg, Anna og Katrine spiste masse god frukt og så favorittfilmen min Divergent ♥♥

Hvordan har helga deres vært?

vinn personlig almanakk!

Det er årevis siden jeg sist hadde en konkurranse her på bloggen, så jeg tenkte det var på tide å sette i gang en til dere nå! Nok en gang samarbeider jeg med personligalmanakk.com om en giveaway til dere. Jeg mottok selv en personlig almanakk i fjor og elsket den. Den er veldig praktisk nå ved skolestart, men ellers kan du velge startmåned helt selv, så det har ikke noe å si om du kjøper en almanakk midt i året. Det som kanskje er best med dem er at du designer dem helt selv og kan tilogmed ha dine egne bilder på framsiden. Konkurransen avsluttes på onsdag og jeg trekker hele 5 vinnere så her er det stor sjangse for å stikke av med en almanakk.

Bare legg igjen en kommentar med navn og mailadresse! Og de setter svært stor pris på om dere follower dem på både instagram (@personligalmanakk) og facebook her.

Bilde fra facebooksiden deres

Lykke til!!

treningsleir på Levanger

Hei! Jeg sluttet på skolen halv tolv i dag, og gjør det faktisk hver fredag, såå deilig. Etter skolen dro jeg til Johanna som bare ligger hjemme om dagene med nylig operert fot :(( Hun røyk korsbåndet under en håndballkamp rett før sommeren, og opererte på tirsdagen. Etter det dro jeg hjem og lagde meg en godkjent fredagslunsj, som ikke bare ser fantastisk ut, men som smakte helt fantastisk i tillegg.

I kveld drar jeg med håndballaget til Levanger på treningsleir, så jeg må vell pakke snart. Jeg, Thea, Martine og Hanna skal bo sammen i en liten hytte hele helga, så det blir vell gøøy tenker jeg.

Havrepannekaker med lettis, rips og blåbær ♥ nam

Hva skal dere gjøre i helga?

månedens spørsmål

Har du naturlige krøller?

Håret mitt former seg faktisk etter omgivelsene på en måte. Børster jeg håret mens det er bløtt blir det helt glatt, setter jeg det i en topp blir det afro. Men jeg vil vell kanskje sii at jeg har naturlig glatt da. (På bildet under har jeg hatt en slakk flette)


Hvor ofte trener du håndball?

Har trening tre ganger i uka og ofte en del håndball i helgene

Hvor lenge har du tenkt å fortsette å spille håndball?

Jeg elsker å spille håndball, så så lenge Heimdal er et lag vil jeg fortsette. Hadde derimot laget gått i oppløsning nå, hadde jeg nok ikke byttet til et annet lag. Jeg spiller håndball for Heimdal, and that’s it.

hvilke programfag har du valgt?

Markedsføring, økonomi og rettslære

Hvilken matte skal du ta?

p2 :):):)

Når du kjøper smågodt, hvor mye kjøper du hver gang og spiser du opp alt med en gang eller lar du det ligge å flyte over flere måneder liksom?

Haha interessant spørsmål. Før kjøpte jeg såå mye, haugevis liksom. Nå kjøper jeg det ikke så ofte lenger, men når jeg gjør det kjøper jeg sånn at jeg klarer å spise det opp ja, en skål ca. Og ligger det lenger enn to dager tømmer jeg zalo over det og tvinger meg til å kaste det. Smilefjes hjerte

Hvilken hytte er din favoritt?

Akkurat nå er det nok den på innerøya som er favoritten, mest fordi det er sommerhytta og jeg elsker sommer og den er helt ny.

Men ellers så er jeg veldig glad i den i Åre også, trives veeldig godt der.

Sminker du deg til skolen?

Gjør det i starten av en eller annen grunn, sikkert fordi nå er det lyst om morgenen og ikke så trassig å stå opp tidlig. Men etterhvert, mot mørkere tider bruker jeg heller den ekstra tiden på badet i senga.

satser du på å gjøre det bra på skolen til høsten?

Ja altså jeg har den uvanen at etter hver sommer er jeg SUPER motivert og halleluja dette blir bra, men så blir jeg drittlei og umotivert. Men denne gangen dere, skal jeg holde det oppe! (Eller hvertfall prøve).

Har du jobb?

Nei ikke utenom den lille, søte jobben jeg gjør akkurat nå neii

Er du opptatt av merkeklær?

Nei, jeg er går i det jeg føler for den dagen og ellers det jeg føler meg komfortabel og fin i, enkelt og greit.

hvor har du fått tak i ralph lauren skjorta?

Nå passet dette spørsmålet perfekt under forrige spørsmål da haha.. Kjøpte den på El Corte Ingles i Barcelona.

Om du hadde valgt mellom å gå på ungdomsskolen i 3 år ekstra i stede for videregående, hadde du gjort det?

HEELL NO haha absolutt videregående. Jeg trodde aldri jeg skulle komme meg levende ut av den skolen jeg tilsammen gikk 10 hele år på! Når det endelig ble fastslått at jeg kom meg levende ut, så ikke feen om jeg ville dratt tilbake. Haha høres ut som jeg hatet ungdomsskolen, jeg gjorde ikke det altså, hadde det veldig bra, men godt å komme seg videre i livet.

Hvilke butikker anbefaler du sterkest å besøke i Berlin?

Nike Town, Hilfiger, Pimpkie, Urban Outfitters, Peek and Cloppenburg, Cotton On

Har du lyst på tatovering(er), i så fall hva og hvor?

Nei faktisk ikke, er altfor ubesluttsom for å kunne bestemt meg for hva det skulle vært. Men hvis jeg måtte hadde jeg tattovert “nyg” under storetåa.

Hva betyr nyg? Ser mange av vennene dine og du skriver det

Haha okei, en gang for lenge siden køddet vi med at vi var “New York Girls” bare fordi det er så sykt klisjé å kalle seg for noe sånt. Så ble det liksom bare en greie at vi hashtagget nyg under bilder osv. Så kom Gina Tricot ut med New York Girls t-shirts og vi kjøpte jo selvfølgelig dem for artig skyld. Dessuten er det mye lettere å bare si “ska på hyttetur med nyg” enn å ramse opp 12 navn. Så da ble vi nyg da.

“Property of #NYG if found call ********

Hvordan går det med deg?

Joda det går faktisk ganske bra ♥

Er det slutt mellom deg og kjæresten?

Dette spørsmålet har jeg fått kanskje fem ganger om dagen de siste ukene, og jeg har ikke helt vært klar for å svare på det før nå. Jeg er offisielt singel og det går helt fint med meg. Trenger vell ikke si noe mere om den saken 🙂 Synes bare dere må få vite det, ettersom dere er en ganske stor del av hverdagen min også ♥ Og tusentakk for alle fine kommentarene jeg har fått rundt det, dere er så gode ♥

Er det noen fra vennegjengen din som ikke har kjærste nå?

Ja vi er vell hele fem single ladies nå

Hvordan skaffer du deg så mye energi gjennom en hel dag med skole, trening for så å henge med venner?

Det er vell trening og venner som holder energien oppe. Men det er sant, etter en åttetimers skoledag er det ikke intervaller på mølla som frister mest. Man må bare være bestemt og tenke at det faktisk er mer værde å trene først ogsåå legge seg på sofaen, enn å ligge på sofaen hele kvelden uten å gjøre en dritt.

Er det lenge siden du kjøpte den hvite og blå kjolen fra hm?

Kjøpte den i starten av sommerferien.

Hvem av jentene i gjengen er din aller beste venninne?

Jeg kan nok ikke sette nummer på bestevenninnene mine, de er alle nummer en.


Trener vennene dine også så mye?

Ja det er litt forskjellig, noen trener mer enn andre, men alle trener ganske mye vil jeg si.

Hvilken veske bruker du på fest?

Når jeg er på bursdager til venner for eksempel, bruker jeg Michael Kors veska. Men ellers bruker jeg en gammel, svart skinnveske som det ikke har så mye å si at jeg mister, hvis dere skjønner.

Hva slags skoleveske bruker du?

I fjor brukte jeg en svart Nike bag, men jeg liker egentlig bedre å bruke sekk, så jeg bruker en beige 3t-sekk.

Oppskrift på kaka? Så sykt god ut:D

Det er en vanlig kakeblanding fra Toro. Både langpanne og mørke og lyse muffins fra Toro er glutenfrie.

Hva slags mac har du?

Macbook Pro 15 tommer

Hvis du bruker selvbruning, smører du deg på ryggen?

Haha nei. Unnskyld for at jeg ler, men fikk et bilde i hode av meg som står med en eller annen kost og smører meg med selvbruning på ryggen. Kan bare tenke meg hvor skjoldete jeg hadde blitt.

Hvordan lager du glutenfrie vaffler?

Den usunne versjonen er en glutenfri vaffelmix fra Toro, mens den sunne versjonen (min favoritt) finner dere oppskrift på HER

Blir du brun, ettersom håret ditt er rød/oransj?

Æii det er en ærlig sak, jeg blir nok ikke så brun

Hvis dere har noen spørsmål til neste gang, så er det bare å legge igjen en kommentar her ♥