DEAR DIARY

Hei bebss! Nå er det ny uke og nye muligheter til å gjøre det man ikke rakk forrige uke! Tid for å smile litt mere, spise litt sunnere og trene litt hardere, hehe leker miss motivation over here. Neida men for real. Jeg dro hjem etter skolen i dag og fortsatte å ordne rommet mitt. Det er jo under extreme makeover, så det er en del ting som må gjøres. Og når jeg holder på å rydde i skuffer og skap, så finner jeg en del artige ting haha. Her er blant annet dagboken min fra 2005, så ca ti år siden da.

La meg oversette siden til høyre:

Dagen i dag !!

I dag var det 17. mai. Det var litt trist for jeg brakk armen min på 16. mai. Seks uker senere. Nå har jeg tatt av gipsen.

I går lå jeg over til Johanna vi var på hestsjøen og badet vi hadde med litt kjeks

Og denne:

Torsdag 2005 (haha bra dato)

I dag etter skolen dro jeg til Johanna som vanlig, vi hadde det kjempeartig der, vi så på TV og satt på dataen og lekte Idol. Je

Hahaha hadde likt å sett videoblogg fra den tida, og da refererer jeg til “lekte Idol”, var det liksom det vi gjorde etter skolen??


Så fant jeg skolebilde fra førsteklassen på VGS, altså to år siden – har jeg forandret meg egentlig?


Nå tenker jeg å ta en rolig økt og dra på matshopping etterpå, trenger litt sunn og god mat å fylle opp kjøleskapet med for uka. La deg bli inspirert av den fargerike middagen jeg ble servert i dag. Kylling, risnudler og en blanding av stekte grønnsaker, blant annet kål og gulrot.

Ha en fin dag!

Tidlig helg!

Ah endelig helg! Uka har egentlig ikke vært så tung, men det er jo aldri ikke vært godt med helg. I går hadde vi valg til russestyret, ooog jeg ble prest akkurat sånn som jeg ville, hehe. Også er jeg med i låtgruppa, så det blir jo spennende. I tillegg hadde min fine Nora bursdag og ble 18, så da ble det kake i timen også.

I dag sluttet vi halv elleve på skolen, så jeg, fiol, Anna, Loui og katy dro på City Syd og spiste lunsj og kjøpte litt småtteri. Nå sitter jeg i sofaen påkledd fotballsokker, håndballshorts og sportsbh og ser Empire på viaplay. Kjære vene ikke la meg bli hekta på ny seire i disse travle dager da!! Ellers denne helga skal det spilles håndballcup igjen, denne gangen i hjembyen heldigvis. Første kampen vår er i kveld, så blir det sleepover hos Maja etter det. Vi blogges, hugs and kisses ♥
God helg alle fine!

Snakk om russ

GOD KVeld ups caps look haha. I dag prøvde vi russeklær på skolen, og det er jo litt stemning. Kjenner jeg begynner å glede meg til russetida allerede. Jeg prøvde både bukse og russedress, men må si jeg ble litt skuffa over dressen. Jeg var skikkelig innstilt på å ha det, men den var så klumpete, og enda mer klump blir det med hettegenser under. For vi skal jo ha slike hettegensere med logo og russenavn på. Så jeg tror dessverre jeg ender opp med bukse altså.. 

Etter skolen dro jeg og noen av jentene hjem til meg, for vi fant ut at vi ikke hadde en dritt å gjøre. Så vi satt ute i sola og diskuterte litt av hvert til russetida.Så blei det tikka masala til meddag

Nå sitter jeg ute og gjør unna litt arbeid, før jeg drar på håndballtrening om en times tid. Og forresten, bare fortsett å meld dere på konkurransen!

Noen av dere som er russ i år?

GIVEAWAY

//samarbeid

Tjohei, nå er jeg i godt humør og det er derfor en glede å meddele at jeg har en liten giveaway til dere rett rundt hjørnet. Som vanlig på denne tiden av året vil jeg gi dere noe som kan være veldig nyttig med tanke på et nytt skoleår, friår eller jobbår. Uansett hvilken kategori du befinner deg i vil ikke en personlig almanakk være en dum ide. I samarbeid med personligalmanakk.no har dere nemlig mulighet til å vinne akkurat dette, alt dere trenger å gjøre er å followe dem på instagram personligalmanakk, like/dele dette innlegget og kommentere gjort + epostadresse i kommentarfeltet her. Ellers finner du dem også på snapchat og facebook!

Jeg trekker fem heldige vinnere i løpet av uka, som får et gavekort hver! 🙂

Meld dere på og lykke til!

For en helg!

Hei dere! I går kom jeg hjem etter hyttetur med verdens galeste og herligste gjeng. Alt var perfekt – været, maten, menneskene og alt rundt oss. På fredag hadde jeg jo som dere vet glemt av minnekort til kameraet, så alle de tusenvis av bildene under er fra lørdagen. Jeg skulle til å tenke at faen jeg skulle kanskje ha laget videoblogg fra turen, men så kom jeg på at mystory er den nye videoblogg haha, så dere har vel fått et innblikk (eller femti).


Ole og Louise meg, Nora og TheaLoui och jag

Lørdagen startet med en konge fellessfrokost og volleyballturnering. Etterfulgt av at jeg, Anna, Even og Markus tok oss en joggetur sammen i det fine været. Da vi kom tilbake til hytta var det rigget opp for bading og båttur. Så vi dro ned til brygga med redningsvester og sommerøl.

Haha dette var noe av det artigste. (Jeg og Markus var de tøffeste, så vi ble kjørt ekstra hardt) (DERFOR falt vi av gjentatte ganger) Da kvelden kom ble det grilling og festligheter til laangt på natt ♥ Æiæi artigste kvelden på lengeNåriOdd Olav, Loui og EvenMuzaffer og LeneDen snilleste og vakreste på jord, min beste venninne som fylte 18 ♥ Åh som jeg elsker katymin

For en fin gjeng! (Nora snakke ikke te dæ)

Meg og magic mark


Odd Olav og Lene

Og kort fortklart med et bilde, ble søndagen mer eller mindre slik:

Hva synes dere om bildene?

weekend på fosen

Heii dere! I går var det fredag, og da var det tid for nyg -og nyb hyttetur. Katrine blir nemlig 18 år i helga, og det er jo klart at det må feires. Det er en del som jobber og ikke kunne være med, men vi ble 13 gutter og jenter. Jeg kjørte med Ole og Anna klokka tre, og kom fram klokka halv åtte. Det skal ta en og en halv time. No kidding. Så istede for å innrømme at vi rotet oss bort og kjørte totalt feil vei i en time, liker vi å fortelle at vi kjørte akkurat dit med vilje for å ta livet med ro og spise middag, for det gjorde vi jo faktisk. God gammaldags veimat.

I går var det fredagstaco, bading i stampen, litt for mange glass vin og god stemning. I dag er det fantastisk vær, og vi skal snart spise frokost. Jeg har seff glemt minnebrikke til kameraet, men det kommer opp to herlige mennesker i dag også, som tar med hehe, tommel opp. Jeg skjønte jo at jeg hadde glemt noe. Vi måtte også snu på veien fordi jeg hadde glemt av gaven til katy. Jeg satt i bilen og ramset opp alt jeg hadde husket “mobil, penga, gaven, kamera, ja æ overleve” så spør Ole “ka gir du i gave?” og så plutselig kom jeg på at den har jeg ikke hadde den med likevel haha, er det mulig.Jakke fra Adidas, sko fra Nikesiste første skoledag

HeiA bloggen! Jeg har gledet meg lenge til å si det nå. Føler jeg har vært borte i ukesvis. Jeg ankom Trondheim sent i går kveld, med full bil. Så da jeg hadde kjørt hjem alle barna i bilen kunne jeg endelig kjøre hjem og finne senga selv. Og når jeg sier barna mener jeg selvfølgelig tre jenter på laget haha. Vi var jo i Oslo og spilte cup, noe som var veldig gøøy. Vi vant begge kampene på lørdag og tapte to på søndag. Etter en hel uke med opp til to treninger hver dag, var det ikke så stort nederlag å tape de siste. 

Uansett, i dag var min siste, første skoledag på VGS, og jeg kan ikke troo det. Tiden har gått så fort, og nå er vi på sisteåret når alt virkelig gjelder. I morgen skal klassen på telttur, noe jeg kjenner jeg lett kunne klart meg uten. Oppover en trang sti i skogen med uttalige insekt, 27 grader og en 65 liters tursekk på ryggen. Jaddaa, det er heldigvis bare en natt..!Hvordan var deres første skoledag?

sunn og enkel tuna sandwich

Hei folkens! Gjør dere klare for en herlig, frisk, sunn og god tuna sandwich alà matholck, på rekord-kort tid. Okei jeg vet ikke hvordan den står til i forhold til andre rekord-korte matretter, men det er hvertfall veldig enkelt, og den er seriøst verdt å prøve!
Det dere trenger er:

En halv boks (180g) tunfisk i vann, litt agurk, selleri og salatblader, 1 ss mager kesam, litt salt og pepper og en sitronskviis.


Hakk opp grønnsakene i småbiter og bland dem med tunfisken og kesam så det blir en klissete blanding. Deretter krydrer du med salt og pepper og gjør den frisk og syrlig med en liten dæsj sitronsaft.

Rist to brødskiver. Her vet jeg mange steker dem i panne, men jeg skjønner ikke helt greia med det. Med brødrister tar det to minutter og du slipper å måtte vaske en stekepanne etterpå. Så når de er klare, legger du alt oppå hverandre som en god gammeldags sandwich. ♥ Brød – salatblad – tunfiskblanding – brød ♥


Noen som tør å prøve?

tiny tiny update

Hei! Tenkte bare å stikke innom bloggen og gi dere en bitteliten update. For øyeblikket sitter jeg og noen av jentene på laget i hver vår kosestol i stua og snakker shit og spiser godteri, mens resten enter ser film eller fotballkamp. Vi bor på Duvedsgården i Åre, eller Duved da, men sånn jeg har forstått det er Duved i Åre haha. Uansett så er det siste kvelden her, før vi kjører rolige ni timer til Follo i morgen tidlig (etter morgenstreningen da vel og merke), for å spille cup. Jeg vil egentlig bare bli her, det er så koselig. Det er vel på en måte et hotell som vi har helt for oss selv. Hittil har vi hatt fem treninger, så vi er en gjeng støle og slitne jenter.. Men det er artig da :):):) Her er noen bilder av noen av oss i nye treningsklær wihu. Dere kan følge oss på facebook her, og utleirajentan på instagram ♥

I morgen tidlig kommer en oppskrift, så hvis dere sjekker bloggen når dere våkner kan dere risikere å bli fristet til å lage en veldig god frokost eller lunsj! Hvilken oppskrift kan dette være montroo?

 

videoblogg – mallorca 2015

Nå er videoen endelig klar for bloggen! Jeg må inrømme at den faktisk har ligget ute på youtube i noen dager nå, så den har vært ferdig en stund. Det trengs egentlig bare en natt, med masse sukker for å holde seg oppe, og med masse kreativitet, som har en tendens til å dukke opp om natten. Uansett, her er videoen, og jeg hååper dere liker den! (Hvis dere subscriber kanalen min på youtube får dere se videoene før jeg poster dem på bloggen.) Trykk på fullskjermmodus og bedre kvalitet 🙂

Hva synes dere?