A D I D A S

Hei igjen! Da er det mandag og djeeven det var var vanskelig å dra seg opp fra senga i morrest. Jeg har hatt en utrolig festlig helg med masse moro da! Og til tross for at det var tungt å komme seg opp og stresse seg gjennom en kopp kaffe og et par minutter foran speilet, så er det alltid like koselig å møte klassen igjen. Spesielt når de fleste av oss har tilbringt endel av helga sammen og har masse å snakke om og mobbe hverandre for, haha. 

Rett før helga fikk jeg en pakke fra Junkyard med masse heerlig Adidas, blant annet denne kule drakten. Genser her og bukse herHva synes dere??

Dagens antrekk


Jakke fra Forever 21

Genser fra Urban Outfitters

Bukse fra Urban Outfitters

Sko fra Timberland Hva synes dere?

Juletradisjoner

Tjohei god første søndag i advent! I dag har jeg og Pernille den tradisjonelle pepperkakebakingen med mimmi, etterfulgt av pinnekjøtt til middag. Det er også juletretenning på Heimdal, men da blir det litt vel mye jul presset inn på en vanlig dag i november. Pepperkakebaking er jo alltid koselig, men det er uoverkommelig å satse på å ikke spise så mye deig, for det gjør man uansett. Vi prøvde en ny oppskrift på pepperkakedeig i år, noe vi kunne spart oss for haha. Jeg tror det var natronet i deigen som gjorde at de kokte over til store klatter i ovnen og ble til en eneste stor pepperkake. 

De klumpene dere ser på bildet over var et forsøk på hjerter til pepperkakekalenderen vår


Oufitbilder kommer senere!
Flere som har en tradisjonell pepperkakebaking før jul?

forever eighteen

God morgen! I går var jeg på tapaskveld hjemme hos Lene og hadde en koselig feiring av 18-årsdagen hennes. Jeg synes det er så betryggende at det fortsatt er igjen noen i gjengen som er 17 år, jeg vil aldri bli noe eldre enn 18 skjønner dere. Alle klager på hvor lenge det er til de blir 20 og at de gleder seg sånn, men jeg vil ikke bli en dag eldre! Nå er det bare en snuppelupp igjen da, hun på bildet under ♥ Det blir i desember!Jeg klarte selvfølgelig ikke å ta et bilde av hele godterimixen av damer, men noe av maten fikk dere se da. Vi serverte vegetar-kjøttboller, tomatbruchettas, vårruller, lakseruller, ost og kjeks med tilbehør og masse mer. Jeg bruker egentlig alltid å lage fylt sopp, men jeg rakk ikke det i går på grunn av den ekstreme byturen jeg bega meg ut på. Så da ble det noe så enkelt som Brie, saltkjeks og druer. Jeg skulle akkurat linke til et innlegg der jeg viser dere fylt sopp, men så ser jeg til min forskrekkelse at jeg ikke har laget et, så det må jeg gjøre! Her (link) ser dere bilder av noe av det vi bruker å ha med på tapaskveld da.

Kjøpte toppen i går på Vero Moda og buksa på Bogart Cosmo


Ha en strålende dag!

Black friday i byen

Heia bloggen! Haha det er så klisjè setning, men den er jo litt morsom. I dag har jeg vært på bytur med noen venninner, og vi gått rundt i butikker i heele dag. Det er lenge siden jeg har vært på en real shoppingrunde, men i dag var dagen. Det startet seff med at matholck var sulten og trengte mat, så vi dro innom den nye plassen som heter Hagen der de bare selger vegetarmat og ja sånne ting haha. Det er en skikkelig kul plass da med et bra konsept. Det var bare biittelitt lite og veldig stilt, haha de skulle spilt noe musikk, så det er et tips til dere hvis dere leser dette! Jeg spiste en glutenfri avokado -og tomat sandwitch og en smoothie, og det var skikkelig godt!


Jeg fikk shoppet en aldri så liten julegave til hemmelig person, en bursdagsgave til piken jeg skal feste med i kveld og litt til mei selv hehe. Og før vi dro hjem spiste vi nydelig mat på den nye Frati som ligger på Torget, aaanbefales å ta turen innom der. Det var skikkelig fint og kult lokale ooog de hadde glutenfri pizza jippi!

Hvordan har dagen deres vært? ♥

Håndballkamp

Hei dere! I går rakk jeg ikke blogge fordi jeg hadde håndballkamp på Orkanger klokka seks, så oppmøte kvart på fem, og måtte kjøre klokka fire. Vi utnyttet muligheten til å ta en aldri så liten roadtrip, så jeg Hanna, Johanna og Mira dro innom butikken, kjøpte oss sjokolade og frukt og kjørte til kamp. Vi vant 20-31 over Orkanger, så det var verdt turen og vi ligger på delt førsteplass på lista. Etter kampen fortsatte langtur-feelingen så vi tre jentene kjørte innom ei Kro på veien hjem og spiste skikkelig kveldsmat. Nå sitter jeg her med et forslått kne og en tjukk, blå, forstuet pekefinger og skal snart på håndballtrening igjen haha. Vi har fri i morgen, så det er kind of FREDAG i dag ♥ Helg vil si en del fritid, sååå jeg trenger en ny serie. Plis gi meg noen gode forslag!
Noen som har en bra serie på lur??

Ingen lesehest akkurat

God dag alle herlige! I sistetimen på skolen i dag hadde vi norsk, og vi rakk såvidt å komme i gang med “særemne” (mer om det i den kommende månendens spørsmål). Så da jeg kom hjem etter skolen satte jeg meg faktisk i sofaen, alene i stillheten med boka mi for å lese.. – Så våknet jeg en time etter av at middagen var ferdig. Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye jeg rakk å lese før jeg sovnet fredelig med boka på brystet. Jadda..

Jeg vil forresten minne dere om at dere kan stemme på meg til årets lifestyleblogger hos saleduck.no ♥ ♥ ♥ Trykk HER og stem på meg, og jeg blir utrolig glad!


Treningsgenser fra Adidas/Junkyard her 


Flere som holder på med særemne these days?

tapas til kvelds

Hei dere! Gårsdagen gikk unna på en-to-tre, så da jeg kom hjem fra Johanna i går kveld (mer eksakt klokka to) utnyttet jeg siste tid av lørdagen (selv om det egentlig var søndag på den tiden) til å lage meg tortillapizza som nattmat og se noen episoder av Friends. Grunnen til at hele lørdagen gikk i ett, var fordi vi hadde kamp mot Levanger, noe som gikk rett vest for å si det på en fin måte. I forkant av kampen hadde vi sukkerfri uke for å være skjerpa 100%, og vi møtte opp to timer før for å forberede oss. Og jeg vet ikke hva, men noe gikk alvorlig galt ihvertfall. Så ja vi tapte, hvis dere ikke allerede hadde skjønt det haha. Da jeg kom hjem var det tapas med familien, så kom Trine og Johanna og deltok i diskusjonen om hvorfor kampen hadde gått til helvett. Så dro vi hjem til Johanna, og jeg spiste godteri for første gang på noe som virket som et år, men egentlig bare var en uke.. 
Det er tid for månedens spørsmål, og jeg tar jo utgangspunkt i spørsmålene dere har stilt i forskjellige innlegg den siste måneden, men hvis det er noe spesielt dere lurer på så er det bare å spørre i dette innlegget! 🙂 Ha en fin dag!

13 Tegn på at julen nærmer seg

℘ Snøøen har endelig ankommet Sør-Trønderlag! As we speak er det en stor sol på himmelen som lyser opp den kritthvite snøen som har lagt seg på bakke og trær, wiii.

℘ Lukten av utbrent stearinlys. Hadde det vært en luktefunksjon på bloggen skulle dere fått luktet den lukten jeg mener. Men den lukten er liksom min definisjon på advent, av en eller annen grunn.

℘ Julelys i trær og på hus, og julepynt i vinduene. Er det noe som virkelig setter stemning i jula, så er det alle lysene så langt øyet kan se, spesielt inne i byene.

Julemusikk på radioen, Klem FM og P7 Klem spiller julesanger aall the time og de står på hjemme hos oss 24/7 allerede

℘ Reklamer på tven om julegavesalg og julemat 

Pepperkaker og klementiner blir omtrent hverdagskost i desember. Hvertfall hvis man heter Mathilde og har en pepperkakekalender som henger i det store vinduet på kjøkkenet hver eneste jul. Blir kanskje ikke bare ribben som ruller i år.

Julebrus og julemarsipan i ALLE matbutikker, bensinstasjoner, kiosker, ja you name it. Men altså jeg klager ikke! I love it

℘ Ribberull og andre jule-relaterte pålegg har funnet veien til søndagens frokostbord

Kjøpesentrene fylles med stressa mennesker som løper rundt og handler julegaver. Det er kanskje litt tidlig enda, men allerede nå har jeg hørt folk som har begynt å stresse med julegavene. Og vi jentene har allerede rukket å trekke secret santa!

℘ Butikkene kommer med masse nye juleprodukter, som jeg bare måå kjøpe fordi det enten står jul på dem eller fordi det er et reinsdyr eller et juletre på.

 Spotify blir bombadert av julesanger i feeden, og man tar selv i bruk julelista man follower eller har laget selv. Min finner dere her

℘ Gløgg. Nam sier jeg bare. Da snakker vi jul da.

Og til slutt..

℘ Julefilmer på kalde vinterdager, under et pledd med en stor kopp varm kakao. Hjemme Alene, The Holiday og Love Actually er mine favoritter, men jeg liker så og si alle julefilmer. Og hvertfall på en mørk og kald onsdag etter skolen med bestevennene. Men deet er det litt for tidlig for enda spør du meg! Må spare litt julestemning til desember å!

Hva synes dere? Noe dere synes mangler her? 

Fylt pitabrød

 Hei! For litt siden spurte jeg dere om tips til en litt kul, men ikke for avansert, god kveldsmat som funker i hverdagen. Jeg fikk massse gode tips og ble veldig inspirert. Så da kom jeg opp med krabbepita. Det er kanskje litt ekstra luksus med krabbe da, er ikke så ofte man spiser det, men hvorfor ikke egentlig? Det er jo fantastisk godt, og sunt! Personlig er krabbe noe det beste jeg kan få servert fra havet. 


Det dere trenger til dette er:

♥ Et pitabrød, jeg bruker det glutenfrie fra Hatting, kjøper det på blant annet Rema 1000

♥ Et fylt krabbeskjell, kan kjøpes hos fiskehandleren eller butikker som Meny

♥ Et egg, hardkokt 

♥ En avokado, jeg tok ut innmaten i den ene halvdelen

Man kan jo selvfølgelig putte hva man vil inni et pitabrød, så dette er bare et forslag og en anbefaling! Forresten så brukte jeg også naturell mager kesam, sitron og pepper i tillegg. Et litt sunnere alternativ til majones. Og det ble nydelig!


Noen som ble fristet til å prøve?