heello norway

halloooo mine kjæreste, høyst savnede lesere!!

Kom hjem for omtrent en time siden og nå sitter jeg og spiser grovbrød med makrell, føles egentlig litt godt på være trygt tilbake på norsk jord igjen. Det har vært et slitsomt døgn med reising. Startet jo i går ettermiddag, men jeg har funnet ut at jeg har begynt å like flyturer igjen! Jeg sier ‘igjen’ fordi når jeg vår liiiten så elsket jeg fly. Når noen spurte meg “Ka e det beste du vet i hele verden?” så svarte jeg alltid “fly og pannkak” hahaha. Også kom en periode der jeg var liivredd for å ta fly og nesten hver flytur ba jeg om at vi ikke skulle styrte :(((( stakkars meg.

Uanseett, over til Sør-Afrika! Jeg har vært på den mest fantastiske reisen man kan tenke seg! Jeg har hatt så mange utrolige opplevelser og det føles som jeg har vært bort i en evighet. Vi har bodd på fem forskjellige hotell på de tolv dagene vi har vært borte og det har vært fem helt forskjellige opplevelser. Vi har gått fra hotell midt i jungelen med løver, elefanter, aper og alle slags dyr dere kan tenke dere, gående utenfor rommene våre – til et heerlig hotell på stranden, med soling og drinker på stranden hver dag – til luksushotell midt i storbyen med shopping. Men mer om det siden!


haha pena


Slenger med noen bilder som ble tatt for noen dager siden, bare sånn at dere husker meg! haha neida. Takk til nora som har gjort en super jobb med bloggen♥♥ Og til dere som kommenterer stygge ting til min elskede nåri, you can go to hell 🙂 Forresten så tenker jeg å ha egne innlegg om plassene vi har vært på, hvis dere synes det høres greit ut? Er sikkert litt interessant for dere å lese om Afrika, eller?

Noen som har savnet meeej? (plis si ja) xD;p

update from africa

Helluu! Ååh nå er vi endelig fremme i Johannesburg og ligger på et hotell som er ca 10 meter unna flyplassen. Vi skal videre med fly i morgen tidlig, og jeg vet egentlig ikke helt hvor vi skal haha. Det tar bare en time da, så skal vi midt i jungelen og bo en sånn hyttegreie der. Men ja det er faktisk så heerlig å være på jorda igjen haha, etter en så lang flytur. Men noe som var sykt herlig var at vi hadde hver vår tvskjerm og de hadde alle slags serier, så jeg så frustrerte fruer, CSI, criminal minds, friends og ja mange andre serier, var stort sett det eneste jeg gjorde. Forresten så er det mange som lurer på hva faaen jeg egentlig gjør i Sør-Afrika haha og det skjønner jeg jo egentlig. Mimmi blir 70 så hun har spandert denne turen på familien sin, så alle er sammen i afrika for å feire bursdag haha 🙂

Åå haha jeg holdt på å glemme at bloggen ikke er min lenger, men jeg ser Nora gjør en kjempejobb!! Hei noriis du e superflink altså♥♥ Nå skal jeg gi meg, så får dere kose dere masse videre! Her er noen bilder fra dagen min.
Hva synes dere om bildene? ♥♥

videoblogg

Dette kan være det siste innlegget av meg på en stund faktisk. Jeg ser ikke bort i fra at det er internett på det første hotellet vi skal liggeover på, i Johannesburg, Sør-Afrikas største by. Men jeg tør ikke å love dere noe som helst. Kryss fingrene for bloggmuligheter på den store ferden miin! Men uansett så må dere følge med på bloggen min i ferien, fordi jeg har en hemmelig overaskelse til dere!.

Her er en videoblogg dere kan kose dere med haha.

HA EN STRÅLENDE VINTERFERIE FOLKENS!

bare noen timer igjen

Heihei folkens! I dag etter skolen har jeg bare pakket og gått litt rundt om kring. Jeg har spilt inn videoblogg som kommer i kveld og bildet over er bare et bilde av den herlige skolelunsjen min, jeg følte jeg måtte dele den med dere. Jeg får jo selvføgelig litt sommerfeeling av å pakke solbriller og bikinier og jeg kjenner at jeg virkelig savner sol og sommer! Et litt tips hvis dere vil mimre litt og få litt flashbacks fra sommeren, smør solkrem på armene! Det lukter seriøst vidunderlig og er definisjonen på sommerlukt!

Jeg og Pernille dro på butikken i stad og kjøpte Grey’s Anatomy sesong åtte, som vi kan se på flyet, er det forresten noen av dere som har tips til en annen serie det er verdt å ta med? Ååh kan ikke tro at det er bare noen timer igjen til jeg sitter på et fly på vei til Sør-Afrika! That’s just crazy. Vi drar i femtiden i natt/morgen tidlig.closeup time

Her kommer et innlegg med kleine closeups og jeg får sikkert en del av de kommentarene “ahgaad du tar alltid closeups, hvem tror du at du er?” hahah jaja jeg kunne ikke brydd meg mindre, så det er bare sløsing av tid og energi. Jeg tenkte faktisk bare å ta noen bilder av meg sånn at når jeg kommer hjem fra Sør-Afrika med myggstikk på hele kroppen, solbrent som fa*en i ansiktet og kloremerker fra løver, så kan jeg se tilbake på hvordan jeg en gang så ut, haha neeida. Jeg har planer om å spille inn en liten avskjedsvideo til dere i morgen forresten, but only if you want me to, naah jeg gjør det vell sikkert uansett jeg.

good night ♥♥♥♥
Hva synes du om bildene?

sunn og god snacks

Hei dere!

Dere vet når man kommer hjem fra skolen og man bare mååå ha noe snacks, enten sjokolade, potetgull, kjekse eller hva som helst! Eller kanskje det er bare jeg som er sånn, haha. Jaja uansett, jeg har et supert tips til dere som er som meg når det gjelder dette. Stekte gulrøtter!

Jeg skjærer opp en gulrot i fire deler slik at de blir lange og tynne. Ta matolje i en panne og legg gulrøttene oppi. Ta på litt over middels varme, dette kontrollerer man egentlig helt selv, kommer ann på hvor stekt man vil ha dem. Jeg liker når de er veldig godt stekt. Ta på litt salt og pepper på dem mens de stekes. (De blir ekstra gode med litt ekstra salt og pepper.)

Det her er jo både sunt og godt, perfekt når man kommer hjem fra skolen og vil ha noe godt!

Noen som vil prøve det ut?

syke matholck

Hei dere! Har ikke fått blogget noe i dag ettersom jeg har vært syk og bare ligget og slappet av, sovet, spist og sett serier. Så dette blir jo et superkjedelig innlegg om syke, sminkefrie meg. Jaja livet er ikke bare en dans på roser. I morgen har vi engelsk skrivedag, noe som jeg helt fint kunne klart meg uten. Gleder meg bare såånn til ferie nå!! Og det er det sikkert flere som gjør. Dette er meg i dag.
Flere som gleder seg til ferie? haha neeeei sikkert ingen.

kveldsbloggingHolder på med lekser og rydding av rom på samme tid her nå. Har to framføringer i morgen og jeg må pakke til Afrika, drar jo tross alt på fredagen. Og dere må bare høre det her!! Jeg hadde jo familiebursdag i går, noe som vil si ♥KAKE♥ ikke sant, og i dag var det jo igjen masse. Men istede for å spise kake til kveldsmat så spiste jeg melon, appelsin og youghurt! Sååå (hvis man ser bort i fra de fire kakestykkene jeg spiste til lunsj) så har jeg vært veldig sunn i dag! Trente på 3t etter skolen, spiser sunn kveldsmat og gjør lekser! DETTE ER STARTEN PÅ ET NYTT LIV :-))):-):-PP Og ikke nok med det folkens, men jeg har mer oppskjært melon i en boks i kjøleskapet som jeg har tenkt å spise til frokost. Andbefaler dere det, å skjære opp frukt kvelden før og spise til frokost eller ta med på skolen eller jobb eller barnehagen for den del hehe.

Ha en fin kveld videre, god natt!♥

vann med smak

Hei dere!

Tenkte å komme med en liten anbefaling nå. For litt siden fikk jeg tilsendt en pakke fra ‘Vann Pluss’ og det de selger er smakspulver som man kan tilsette vann for et bedre alternativ enn saft, brus og kaffe foreksempel. Det er superenkelt og smaker godt. Det er seks forskjellige smaker i hver pakke og jeg tror man får to pakker på kjøpet i tillegg til en flaske.

Her kan du se noen av smakene de har. Tropisk frukt, blåbær/solbær, eple&pære, sitron, iste/iskaffe og pink lemonade.

Dette er genialt på trening, og også ellers. Dere finner nettsiden deres HER

Noen som har prøvd det?

// sponset innlegg med egne meninger

morsdag/ bursdag

goood kveld kjære lesere

I dag sto jeg opp klokka åtte, noe som nesten har blitt en vane pga håndballkamper. Får spørsmål om hvorfor vi har så mange kamper, og jeg aner ikke haha. Kan hende det bare virker sånn ettersom jeg skriver om det hver helg, men vi har jo ca 3 kamper hver helg da. Og i denne helga har vi tapt en og vunnet to. Den i morrest vant vi 32-34 mot Byåsen og det var egentlig bare en treningskamp, men jeg ser på det som en kamp likevell jeg haha.

Uansett jaa i dag er det morsdag, som dere sikkert vet. Vi slo sammen morsdagsfeiring og familiebursdag til meii. Så det var jo kjempekoselig!


mimmi og beste♥♥


Flere som har feiret morsdag i dag eller?