lykkelig uviten

Heihei! Kom hjem fra håndballkamp for en god stund siden. Vi spilte mot Csk og tapte…. Haha ååh så irriterende. Vi lå under hele kampen med 8-9 mål også på slutten tok vi dem igjen så vi bare var 2 mål bak og det var såå nære… Men uansett, når jeg kom hjem måtte jeg skyndte meg skikkelig fordi jeg skulle i bursdag til Stine og Jenny. Og ja legg merke til at jeg skriver at jeg ‘skulle’ fordi det ble det desverre ikke noe av. Jeg ordnet meg og alt også fikk jeg noen syke synsforstyrrelser, noe som er starten på migreneanfall. Så jeg satt i bila på vei til bursdagen og kjente at jeg ikke klarte det likevell.


her, på bildene over var jeg lykkelig uviten om hva som kom til å skje… daakar mej. Ble ikke no fest på meg i kveld.

hahapå vei hjem igjen tenkte jeg at jeg fortjente en burger osv så jeg kjøpte meg min elskede gummi burger som jeg elsker så høyt, det er så godt! Også kom jeg kom nemlig på at jeg i morgen skal kjøre fem timer frem og fem timer tilbake for  spille EN kamp på Rørvik…… Og da dro jeg innom filmsjappa og leide tre filmer til bilturen haha 🙂 elsker roadtrips, problemet er bare at vi kjører klokka ÅTTE i morgen tidlig!!! Håper jeg blir bedre da, for hvis jeg har så vondt i hodet som jeg har nå, så ser det dårlig ut.

Hva gjør dere i kveld? Ønsk meg god bedring og lykke til i morgen da dere♥♥

dagens antrekk


bukse fra Dr.Denim, jakke fra Levis, skjorte fra Gilly Hicks.

Nå tar jeg turen til byen for å møte Aurora, så snakkes vi etter det! Foresten så tror jeg at jeg må bytte ut dongerijakka med parkas fordi det ble så kaldt haha.

Hva synes dere om antrekket? Ha en strålende dag videre!

julestemning

Hei dere! Nå sitter jeg på rommet og slapper av med Tanya, ei kjempe herlig jente skulle ha et intervju om bloggen min til et skoleprosjekt. Etterpå skal jeg bare kose meg og begynne å redigere en film! Vi har fri i morgen og det er såå deilig! Så i morgen skal jeg bare ta det med ro før jeg drar til byen for å møte Aurora og etter det skal jeg spille håndballkamp mot Charlottenlund.

I dag hadde vi basketballturnering på skolen og haha deeet var jo helt greit og litt flaut med tanke på mine (ikke så store) ferdigheter innen basket.. Og ja jeg hadde på meg sminke i dag!!! Fordi jeg følte for det ettersom det var en sånn turnering pluss at jeg skulle til byen. Etter skolen dro jeg til mimmi (mormor) for å bake pepperkaker. Ååh får sånn julestemning av det! Skal selvføølgelig pynte dem med masse melis og godteri etterhvert da hiihi. Også har vi en sånn pepperkakekalender hvert år, som henger i vinduskarmen 🙂aner ikke hva jeg holder på med her haha.

Flere som får julestemning av pepperkaker eller?

south africa


Noen reagerte litt da jeg skrev på twitter at jeg skulle til Afrika i to uker, og at det ikke akkurat er internettilgang der. Eller jeg skrev kanskje ikke at jeg skal til Afrika? Hvertfall så skal jeg det da. Men det er en god stund til, ikke før vinterferien. Men for det første så har jeg ordnet med en ‘reserveblogger’ hihi også blir det jo garantert nydelige bilder fra Afrika når jeg kommer hjem da!

Uansett så har jeg litt blanda følelser når det gjelder Sør-Afrika faktisk. Altså ikke nok med at det ikke er mobildekning eller internettilgang eller at hotellene jeg skal på ligger omtrent midt i jungelen, men i tillegg så finnes det jo en livsfarlig mygg(?!?!) der, og løver, krokodiller og JA YOU NAME IT…… Men jeg gleder meg til å komme litt bort fra kulda i Norge og jeg er sikker på at det er masse fint å oppleve der! Ved mindre jeg blir spist av en løve eller noe da. Hvis dere ser en overskrift i avisa med “norsk jente (16) voldtatt av pirater og kastet til løvene” i mens jeg er der, så er det ingen tvil. Okei la oss ikke håpe det da. hee he

Hva synes dere om Afrika? Noen som vil dit?

vinnerne av konkurransen!

Hei dere! Kom nettopp hjem fra trening og nå skal jeg bare spise og dusje før jeg hopper i seng. Men jeg kom på at jeg lovte å si hvem som vant konkurransen så deeet skal jeg først og fremst gjøre. Så de to som vant et gavekort hver med en verdi av 500 kr på footway.no eeeeer (trummevirvel og spent stillhet) Marthe Emilie Alterskjær og Mia Reinsbakk! Dere kommer til å bli kontaktet på mailen dere skrev inn i kommentarfeltet.

God natt, snakkes i morgen!

UKENS SPØRSMÅL

hvordan smelter du sjokolade?

Tar en kaserolle med vann og setter på plata. Tar en plastskål eller noe lignende med sjokoladebiter oppi og legger på vannet i kaserollen. Så smelter jo sjokoladen etterhvert da 🙂

Koffor e du alltid så fin og pynta på bloggen, men på skolen ser du ut som en slask?

haha skjønner ikke hvorfor min tydelighvis uvanlige livsstil er så sykt interessant? Jeg har på meg joggebukse og en eller annen jakke eller hettegenser på skolen fordi det er behagelig og jeg kommer ikke på en eneste grunn til hvorfor jeg skal pynte meg for noen jeg har kjent i 10 år. Og hvorfor jeg er pynta på bloggen? For det første synes jeg ikke at jeg er noe spesielt pyntet, men ok. Kanskje fordi jeg ikke sminker meg eller har på meg mine fineste klær på skolen, så bruker jeg de i helgene.

Kan du legge ut videoen av underholdningen med moren din, haha?

Haha da kommer mamma til å bli flau.. Men som sagt så var hun jo Dj Dan med Morten Ramm haha. Synes hun tar seg bra ut jeg da, ser nesten ikke forskjell. (mamma er til venstre forresten, for de som ikke så det liks000m haha)

Har Anna blogg?

desveeerre

hvor har du hytte?

Innerøya, Røros,(de er besteforeldrene mine sine hytter) også kjøpte vi nettopp enda en på Innerøya i tillegg til en i Åre.

Har du bunad?

jepp, trønderbunad


kan du være så snill å legge ut spotify listene dine en gang til, fordi jeg mistet spotify kontoen min der jeg hadde så mange sanger på. såå pliis kan du legge de ut en gang til?:(:):)

sitt på do      best på fest      julestemning

Hvor kjøpte du den hvite høyttaler greien er den bra?

Interia, ja anbefales!

hvordan er ditt naturlige hår?

Jeg har aldri farget eller stripet det så sånn som du ser det ellers på bloggen er jo mitt naturlige hår da. Men det forandres veldig gjennom årstidene. Om sommeren er jeg så godt som blond og på vinteren blir det knalloransj, neida ikke knalloransj men hverfall mye sterkere ‘gull’farge

sånn som bildet over her, ser håret mitt ut om sommeren. Ganske lyst, nesten blondt. Er også enda lysere enn på bildet.

Men ellers så ser håret mitt ut som bildet over her. Gullaktig/blondginger/redhead/jordbærblond WHATEVER

kunne du skrivet litt om når du fikk cøliaki ? Og hvordan du synes det er å ha det ?

Cøliakien er egentlig ikke noe problem for meg, jeg har det jeg trenger liksom! Altså nesten alt med hvetemel finnes også uten hvetemel. Det eneste jeg ikke har funnet enda er nudler haha! I WANT NUDLES.. Jeg er faktisk bombesikker på at jeg hadde vært tjukk nå hvis jeg ikke hadde hatt cøliaki. Fordi hver gang jeg går forbi et bakeri holder jeg på å sprekke, men det er ikke sånn som de som har ‘sunn’uke osv som ikke kan spise foreksempel krembolle, jeg KAN jo faktisk ikke spise det haha. Men ja jeg har hatt det hele livet men merket det ikke før jeg var 5 år.

Hvor var du i Hellas?

Kreta faktiiisk


haha eelsker dette bildet! Sånn her satt vi hver kveld og spiste sjokolade og potetgull, drakk fanta og spilte uno, naken med en morgenkåpe over etter å ha badet hele dagen.

Men kan du ha “badet mitt” video? haddet vert så bra

haha det forslaget har jeg ikke hørt før! Men det var jo ikke så dumt, kanskje deet

Hvor høy er du?

1.70


Hva synes dere om svarene?

tips til en sunn lunsj

Tok meg tid til å lage en sunn og god lunsj i dag, omelett og salat! Egentlig, når jeg ser sånne bilder som de under, så frister det mer med det enn en burger. Og hvis jeg spiser dette istedet for en burger så blir dagen mye bedre og jeg får bedre samvittighet haha! Dette funker jo også som frokost, men jeg har hvertfall aldri tid til å lage meg en god frokost om morgenen.

Dette bruker jeg til omeletten:

2 egg

2 ss melk (bruker jeg 3 egg tar jeg 3 spiseskjeer)

3-4 skiver strandaskinke (all annen skinke funker også)

1 klype salt og litt pepper

opphakket paprika/tomat eller hva du selv ønsker av grønnsaker

litt purreløk om du har det! Men det er ikke nødvendig

Stek den på ganske høy varme før den begynner å frese i pannen, da kan du skru ned temperaturen litt. Når den er ferdigstekt på den ene siden kan du strø paprika/tomat eller hva du måtte ønske oppå, før du brer omeletten over slik at den ligner en halvmåne. Nå er det ‘ustekte’ egget inni omeletten. Det som er så godt med denne omeletten er at den blir godt stekt på utsiden og litt mykere inni med paprika/tomat bitene. LOVE IT
pyntet med litt salat og friske tomater i tillegg!


foresten så kommer ukens spørsmål og vinnerene av konkurransen med footway senere!

Noen som ble fristet av den sunne lunsjen min? 🙂

black white coloredHva synes dere om bildene?

denne ukens antrekk

Hei folkens! Jeg var med Johanna hjem etter skolen i dag for å gjøre en skoleoppgave som skal leveres i morgen. Hadde sodd til middag og jeg bruker alltid å glemme hvor godt det egentlig er, så blir like overasket hver gang. Vi satt og bladde gjennom litt julekjoler på Nelly mens vi spiste, før vi fant ut at vi skulle sove middag, haha. Så skrudde vi på nattalista på spotify og sovnet på et blunk. Våknet ca to timer etter alene i det stappmørke rommet og finner Johanna på kjøkkenet lys våken. MINDFUCKED AS HELL. Skjønte ingenting…..

Men over til overskriften. Dere husket den heeeerlige genseren/jakka jeg kjøpte meg i helga, det var kanskje en dum ide, fordi jeg kommer aldri til å bruke noe annet enn den!! Den er såå deilig. Har brukt den hver dag etter at jeg kjøpte den haha. Tør ikke helt å vaske den heller, er redd for at stoffet skal bli ødelagt.

har gått med dette antrekket hele uka, and it will stay that way! hahapå bildet her ser den skikkelig nuppete ut, men den er bare supermyk og deilig i virkeligheten, hahaha okei jeg elsker den jakka.

Noen andre som har en favoritt kosegenser?

siste innkjøp

Kjøpte ikke så mye når jeg var i byen på lørdagen. Skulle egentlig bare kjøpe en concealer og en fin topp, også ble det bare litt ekstra småtteri. Here you go!

seriøst verdens herligste kosegenser/jakke! Dere ser kanskje på bildet at det er sånn godt kosestoff? Men den er nok enda kosesete(?) eh kosete kanskje haha, eenn den ser ut! Kjøpte den utrolig nok på Monki, er egentlig ikke noe typisk dem med sånne klesplagg. Men hvertfall, den kostet ca 500 kr. Og jeg har den faktisk i XS haha den er skikkelig stor i størrelsen da.


Kjøpte denne på Monki for 80 kr. Haha den ser helt rød ut på bildet, men den er egentlig fiin burgunder! Skjedde noe sykt med lyset, og jeg årket ikke ta flere. Den faktisk mye finere i virkeligheten, selv om det bare er en helt vanlig t-skjorte selvfølgelig.Kjøpte en ring fra Gina Tricot, egentlig bare fordi jeg bruker å få litt panikk på slutten av shoppingen fordi jeg har kjøpt så lite, så jeg må bare kjøpe noe for å kjøpe noe haha… Den kostet 79 kr tror jeg 🙂en concealer fra Bobbi Brown, har tenkt å skrive en anbefaling av mine Bobbi Brown produkter senere foresten! Den koster 150 kr og jeg kjøpte den på Kicks. Også O-Plump fra Smashbox, det er en lipsyl greie som liksom skal hovne opp leppene så de blir større. Har aldri prøvd den før, men har hørt mye positivt om den. Den kostet 250-300 husker ikke helt.

Noe dere likte?