helg på hytta

Hei dere! Var deilig når vekkeklokka ringte halv sju i morrest og jeg hadde sovet tre timer haha. Satt oppe med Hanna hele natta og bare chillet, tida gikk veldig fort kan man si. Hadde bare to timer på skolen i dag, var derfor jeg ikke tok det noe seriøst. Overlevde dagen på iskaffe og film i timene. Nå sitter Katrine og Anna hjemme hos meg og vi skal snart ta toget til hytta. Blir en koselig helg med masse samfunnsfag ♥ ♥ ♥ har nemlig framføring på mandagen, og det er det aller siste før sommerferien wii. Så vi må bare holde ut litt til. Men vi snakkes senere fine

jumpsuit fra Cotton On

God helg!

solbrent pike

Heii! I går ble en sen kveld, jeg var nemlig på bursdag, noe som var utrolig morsomt. Så jeg ble vekket i morrest av kjæresten og vi lagde frokost sammen og spiste ute. I hele dag har jeg ligget og solet meg (og blitt solbrent) hehh. Når det nærmet seg middagstid ble jeg og søstersen sulten på grandiosa så da ble det grandiosa.

Nå har jeg ordnet meg og skal kjøre av gårde til en kompis for å grille, ha en fin kveld!!

Jumpsuit fra Bikbok og sko fra Toms

Hva synes dere om antrekket?

herlig morgen

Hei dere! Det er ikke hver dag jeg legger meg uten å sette på vekkeklokke til morgenen etter, men i morrest våknet jeg helt av meg selv uten noe mas eller stress. Huset var tomt da jeg sto opp og jeg må jo innrømme at det var godt haha. Jeg tok på meg shorts og t-skjorte og scootret ned til butikken for å hente en pakke og kjøpe melon og iste. Når jeg kom tilbake ordnet jeg meg nydelig frokost og satte meg ute på hverandaen med Mia i sola.

Det er eggerøre med alt av grønt jeg fant i kjøleskapet.

Hvordan har dagen deres vært?

så godt som ferie

Hei! I dag så vi film i alle timene på skolen, og slik blir det sikkert framover mot sommerferien. Etter karakterene er satt er det ingen som gidder å bry seg uansett. Jeg har fri i dag og i morgen, så har jeg to timer på fredagen som jeg vurderer å ta meg fri fra :):):) Da blir det jo nesten som en liten vinterferie, fri fra tirsdag til mandag digg. Etter en hard trening i granåsen med laget i dag kom kjæresten, som forresten hadde eksamen i dag. Vi lagde god kveldsmat med vaffler og frukt og inviterte hele familien hihi. Kooselig♥♥

Er det sånn på skolen deres også for tiden?

3 summer looks

Satte sammen tre forskjellige stiler til sommeren, gleder meg sånn til å gå rundt i lette, lyse klær. Jeg vet ikke hvor klærne er fra, bare plukket dem fra Polyvore.com, men det er jo lov til å bli inspirert.

Hvilken likte dere best?

kos på en søndag

God kveld dere! I dag har jeg ikke gjort veldig mye spennende, så har ikke så mye å blogge om. Men jeg har trent da! Wihu hadde min første legday, dere vet “never skip legday” osv. Ja det er faktisk første gang jeg har hatt sånn ordentlig legday. Det brant i lår og legger, så det var helt perfekt og komme hjem til et varmt bad og masse god snacks.

Nå sitter jeg slengt i sofaen og ser Management på FEM, har faktisk aldri sett den før, men jeg tror den er morsom haha. I morgen er det mandag og ny uke, men det visste dere sikkert fra før av. Jahh god natt!♥

Hvordan har helga deres vært?

nytt i klesskapet

Hei! Tenkte å vise dere mine siste nyheter i klesskapet. Tidligere i uken var jeg på G-max, det er en stor utgave av G-sport, og kjøpte noen shortser. Var jo så fint vær i forrige uke, så da ble det nødvendig med treningsshortser fra Nike ofc.

Denne shortsen var faktisk for barn, så jeg kjøpte den i XL haha, kostet 250 kr.

Denne har jeg i S og den kostet 300 kr.

Så var jeg jo i byen i går og kjøpte en herlig jumpsuit på Bikbok i S for 245 kr. Har fått dilla på jumpsuiter og maxiskjørt, det er jo såå behagelig.

Noe dere likte?

overskrifter overskrifter

Hei dere! Jeg har skikkelig problemer med overskrifter på innlegg for tiden, er kanskje ikke så rart, jeg har jo tross alt brukt opp det meste av dem. Jeg kommer hvertfall ikke på noe spennende for tiden… Uansett, jeg var en tur i byen tidligere i dag med Hanna og Johanna. Vi spiste nydelig lunsj på Bari, de har forresten glutenfritt brød :):):):) Vi klarte endelig å styre bort fra Graffi ettersom vi spiser der hver gang vi er i byen, meeen skuffende nok måtte vi ty til dessert på Graffi (milkshake ups). Nå har jeg kastet av meg dongeribuksa og hoppet inn i noe langt mer komfortabelt og skal etterhvert ta turen til typen. Håper alle har hatt en finfin lørdag så langt og kos dere masse videre i kveld!♥

Kjedelig outfit menmen, ble litt travelt i morrest. Genseren er fra Vila, jakka er fra noe vanskelig jeg ikke vet hvordan skrives og buksa er fra Bikbok.

Hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?

popcorn og te

Hei dere! Godt med fredag igjen, uka har vart kjempelenge og det føles deilig å endelig kan senke skuldrene litt. Jeg startet faktisk dagen min klokka 06.00 med en aldri så liten joggetur i soloppgangen. Fortsatte dagen min med skole og en aldri så liten trening etter skolen også, litt intervaller men mostly styrke. Etter treninga dro vi direkte til Gmax (det er G-sport bare mye større) og en søt, liten butikk vedsiden av som solgte litt av hvert egentlig. Kjøpte en pakke Pukka Te som skal rense huden haha og en pose popcorn bare fordi den var så utrolig søt. Butikken het Traktøren.

Nå skal jeg på tacokveld hos Maja, så vi blogges i morgen!♥

overstått eksamen

Heii! Da er eksamen endelig overstått, skulle til å si bestått, men det vet jeg jo ikke helt haha. Synes oppgavene var skikkelig dårlig for å være ærlig. Det bruker å liksom være nooen oppgaver som passer meg, men denne gangen hatet jeg alle haha feck. Men men, jeg er ferdig og det var verdt å ha “skolefri” i to dager. For de som lurer så valgte jeg 1B og 2A ;);) Etter skolen slappet jeg av med twinsa på verandaen før det ble en velfortjent burger til middag. Har bare sløvet i sola i hele dag og det har vært deilig. Nå skal jeg ta med et bad og se friends til jeg sovner.

dis is how I feel rigt now

upostede bilder fra i sommer