NEW YEARS EVE

Hei! Endelig er det nyttårsaften, og jeg er klar for en suuuper kveld! I dag ble jeg vekket av Thea og Martine i tolv tida og vi dro til Johanna ikke lenge etter for å finne ut hva vi skulle ha på oss. Hadde med et par kjoler hver, så bytter vi hahah like morsomt hver gang. Jeg endte til slutt opp med min egen, fra bikbok. Den er ikke så spesiell av seg, men den er veldig behagelig. Og med rett tilbehør blir den nok finere.

Jeg håper dere får en fantastisk aften, (og et nyttårskyss fra deres kjære) eller fra en random person som står vedsiden av. Doesn’t matter.

Hva skal dere i kveld?

weheartit kakao

Hei! Akkurat nå er jeg hjemme hos Nora med Thea, Martine, Anna, Hanna og Johanna. Holder blant annet på å planlegge morgendagen, det er jo nyttårsaften wii! Bruker alltid å feire i Åre med noen venner, men i år skal jeg feire hjemme i trondheim byy. 

Dro hjem fra Åre på formiddagen, etter jeg hadde årdnet en supersøt kakao til mine supersøte, rosa kosegriser. Sånn standar weheartit kakao haha, men det er jo så søtt.

Noen som ble fristet av marshmallow kakaoen?♥

i loove it

Hei! Jeg vurderer å lage en video med julegavene mine i år, men vet ikke heelt om jeg får tid, så jeg vil ikke gi dere falske forhåpninger. – Noe som jeg egentlig akkurat gjorde nå haha jaja. Men dere kan uansett få en liten smakebit. Elsker den genseren dere ser over her, liker den kanskje aller best fordi jeg fikk den fra mine bestevenninner hihi♥ loveyou girls

Var den ikke fin?

roolig i åre

Hei! Er så godt å være i Åre og bare slappe helt av. Har for det meste spilt monopol, spist ben&jerry’s og sett pretty little liars. Kjøpte sesong tre før vi dro, så vi hadde noe å bli hekta på. Det er faktisk så skummelt haha, halloween episoden – jeg trodde hjertet mitt skulle hoppe ut og løpe sin vei. Nå har vi nettopp dusjet og tatt badstue, det hører virkelig med her! Så blir det taco senere ♥ Det er forresten meg, mamma, pappa, Pernille, venninnen hennes Elise og Katrine som er her.

Ha en fin kveld!♥

juletider

Hei dere! Nå har vi kommet frem på hytta i åre, etter en heerlig roadtrip. Helt utrolig at vi ikke ble bilsyke, fordi vi spilte iphonespill hele veien. Har blitt hekta på sånne gjette spill som gjett fargen og gjett filmen blant annet. Er egentlig dritt kjedelig og deprimerende, men funker fint som tidsfordriv når du sitter på do eller noe.

Uanseett haha, har nesten ikke tatt ett bilde i jula. Det er alt for dårlig, men desverre sannheten. Så dere kan få se de få bildene jeg tok på Røros.

I går hadde vi som sagt tradisjonelt juleselskap hjemme hos oss, med alle slektningene. Bestiller alltid maasse god mat (altfor aaltfor mye mat) så vi har igjen i flere dager etterpå, helt til vi må kaste det #score

Hvordan har jula deres vært?

dagens antrekk

HEEI DERE! Wohi back on track, etter noen dagers fravær. Tror aldri bloggen har vært urørt så lenge. Har vært godt med litt pause fra stress og styr egentlig, men enda bedre å være tilbake. I dag var jeg i byen med noen jenter på romjulssalget. Kjøpte to svarte topper og en svart kjole, haha sykt spennende innkjøp. Akkurat nå er det juleselskap hjemme hos meg, så jeg skjønner absloutt ikke hvorfor jeg sitter oppe i mørket og blogger, men jaja. Skal ut i kveld med masse herlige folk, før jeg drar til Åre i morgen tidlig. Haha travel hverdag. Vi blogges fra Sverige!

Her er dagens antrekk.

genser fra Weekday, jakke fra Sheinside, skjerf fra acne, sko fra (eeh usikker), bukse fra Topshop og klokke fra Daniel Wellington

Hva synes dere om bildene?♥

bloggblogg

Hei! Jeg har glemt å fortelle dere at jeg drar til røros med familien i morgen. Vi ferier alltid jul der, på hytta til mimmi og beste, det er såå koselig♥ Hadde egentlig ikke så mye mer å fortelle. Nå skal jeg utnytte natten perfekt ved å sitte med sløve øyne og spise julemarsipan med jul i svingen på skjermen, iishk kose. Forresten var det mange som trodde Johanna hadde blogg, etter forrige innlegg. Hun har altså iiikke blogg, hun bare satt i blogcriben min og blogget med meg haha. Bloggblogg.

hahahah retardmatholck ville vise frem sin kunstneriske side. I am not a morning person ikkesant ja jeg er morsom.

genseren er fra Batoko HER, den er såå god – I luuv it

Hvor feirer dere jul?

birthdaycake

Hei babes! Åhh endelig er det juleferie. Var bare en kort tur innom skolen før jeg dro til byen med jentene for å kjøpe siste del av julegaver. Vi spiste på Fridays og vi fikk bursdagssang og dessert av de som jobbet der. Anna har BURSDAG i daaag, sweet sixteen som skal feires i morgen. Nam her har dere gårsdagens lunsj, bli fristet.

Nå er jeg og fem andre jenter hjemme hos meg og koser oss med bursdagskaake og bursdagsbaarn. Eller jeg og Johanna har sittet oppe og blogget mens resten av jentene har sittet nede og sett på tv, haha artig da. HA EN FIN KVELD♥ 

 

Johanna i blogcriben

kat, anna, nora og trine

Hva skal dere i kveld?

månedens spørsmål

Hvor lenge har du spart til langt hår?

Hadde hår til øreflippen i førsteklassen, og etter det har jeg egentlig alltid hatt ganske langt hår.

har du aldri hatt kjæreste?

Neii det har jeg ikke

Hvor høy er du?

172 tror jeg


Hvorfor er dere SÅ mange på håndballaget? Er jo ikke lov å være med enn 14 på kamp uansett?:)

Vi er delt inn i et første -og et andrelag, så det er ikke noe problem.

Er det kjip å ikke kunne være med på skolefester osv pårgunn av håndballen?

Haha ja siden du nevner det, så hadde vi faktisk juleball i går som vi ikke kunne være med på pga kamp.

Hvor mange ganger trener du i uka?

Trener håndball to ganger i uka + kamper i helgene. Ellers så trener jeg på 3t så ofte jeg kan, gjerne 2-3 ganger i uka, kommer selvfølgelig litt an på lekser osv.

Hvor mye satser du håndball?

Hm jeg har spilt på Heimdal med bestevenninnene mine i ti år, det har blitt en stor del av oss og vi trives veldig godt allesammen. Har desverre ingen ambisjoner om å komme på landslaget for å være ærlig, men jeg eelsker håndball og vil bli så god som jeg kan bli.

jeg har også str 40 i sko! Er det mange som kommenterer det? Spesielt hvis du går med converse?

Hahah jess da er vi ikke alene. Nei har ikke opplevd at noen har kommentert det, men jeg hadde sannsynligvis gitt faen om noen hadde gjort det også. Haha det er no de føttene jeg har da, velger heller å ha 40 i sko enn å kutte av meg tærne 🙂 for å se litt positivt på det.

Har du noen gang blitt mobbet for å være en såkalt “ginger”? Blir du det nå?

Ja selvfølgelig, det er jo litt av vitsen med å være ginger. Ligger i kortene at man skal bli litt mobbet, selvom det egentlig ikke gir mening i det hele tatt, er jo bare en hårfarge?

Hvilke type gutter er det du faller for? badboysene, nerdene, sjarmørene, osv,? 😉

sjarmørene haha ;););)

Bor du sentralt i Trondheim? Slik ar du kan gå til og fra Nordre gate f.eks.

Nei, tar ca 20 min med buss til sentrum, men det er ikke noe stress

Hvilket lag er det beste dere har møtt, i både bring, cuper og i serien?

Må nok bli Molde, tapte med åtte mål mot dem sist, noe som egentlig er veldig bra.

Er karakterene dine blitt bedre eller dårligere siden du begynte på videgående?

Hm ca det samme, kanskje litt dårligere haha

pynter du deg på skolen?

Neei, sminker meg, men går som regel i joggeklær

Kom du i klasse med alle de fra jentegjengen din?

Jeess I did. Vi fikk skrive navnet til èn vi ønsket å komme i samme klasse som, såå vi jentene skrev i sirkel. (Jeg skrev martine, hun skrev johanna osv) Så hvis alle skulle få komme i klasse med den de skrev, så måtte vi nesten komme i samme klasse da haha. Ække vi geniale hææ. Ida og Maja går idrett da, så går ikke i samme klasse som dem.

Noen av jentene, fra venstre: kat, johanna, ida, mei, hanna og anna

Hvilket fremmedspråk har du på skolen?

tysk

Hvor lang tid brukte du på å se forskjellen mellom Thea og Martine?

Gikk jo sammen med dem i barnehagen, så jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men de var likere på den tiden.

Har mange av vennene dine kjæreste? Er det kjipt?

Haha nææ går greit, er god venn med alle loverboysa også. De fleste har faktisk kjæreste, men jeg skal love dere at de slipper ikke lett unna om det er snakk om å ditche girlsnight for gutta.

hva slags matte har du? p eller t? 🙂

praktisk

Hvor bodde dere når dere var i Lørenskog?

Thon Hotels

Bruker du sminke når du spiller kamp? Isåfall hvordan?

Varierer, men om jeg gjør det bruker jeg som regel id-pudder og litt maskara.

Hva liker du best i ansiktet ditt, og hva liker du minst?

Hm kanskje jeg liker fregnene mest og vet ikke hva jeg liker minst. Husker jeg fikk en del kommentarer om at nesa mi var så stygg en gang, haha ble bare enda gladere i nesa mi da, stakkars lille nesa liksom ikke ta deg nær av hva de slemme folkene sier til deg #staystrong

Hva synes dere om svarene?

julens festligheter

Kjenner jeg gleder meg sånn til julaften og nyttårsaften og alle festene i jula, er av den typen som elsker å pynte seg. Jeg satte sammen noen kollasjer med forslag til festantrekk til julaften, nyttårsaften og eventuelt julebord eller andre festligheter. Håper dere liker dem! Lagde kollasjene på polyvore.com


Noen dere likte? Hvilken likte dere best?