Høst og mørketid

Dyster overskrift altså, det var ikke meningen å åpne med en sånn bummer. Men selv om høsten er fin og brun/oransje, helt nydelige farger skal jeg være ærlig, så ser man ikke mye til de fargene klokken åtte om kvelden. Nå sitter jeg klissvåt i håret, kald, kun fra å gå ut av bilen og inn ytterdøra, hjemme hos A. Har litt vondt i magen etter å ha gått i dressbukse med stramt belte over vomma på jobb i hele dag. Okei nå er jeg ikke 100% sikker på at vomma faktisk er et ord, men vi jentene bruker det om den søte delen av magen som stikker litt ut nederst når man er oppblåst (eller litt hele tiden, who cares). Bloated er vel det de kaller det på youtube.

Jeg fikk i hvert fall en trang til å plukke opp blyanten, eller åpne macen da som man sier i 2021 – og skrive. Og når jeg får den følelsen så er ikke det noe jeg kan ta senere, nei da må jeg bare la fingerspissene trykke seg over tastaturet. For så fort jeg stopper opp og leser gjennom, så kommer jeg til å hviske ut alt og late som at denne øyeblikkelige trangen til å skrive aldri eksisterte.

Jeg har det uansett bra om dagen for de som lurer. Det vil si dagene går i en fei og ukene er basicly helt like. Det er noen små ting her og der som gir dem litt variasjon, som for eksempel å prøve noe nytt på trening, eller dra ut å spise, enten det er lunsj eller middag. Forhåpentligvis er det kanskje også en familiebursdag eller noe som er grunn til å feire som kan spice opp uka litt.

I går, onsdag, bråvåknet jeg av vekkerklokken og var så trøtt på vei til jobb at jeg vurderte å sette ned foten og si at jeg var syk. Det føltes sånn. Jeg vet ikke om det var den ene episoden for mye av Kastanjemannen kvelden før, eller om jeg dro med meg korona fra Sverige sist helg, eller om det rett og slett er en liten vinterdepresjon som spiller meg et puss. Men jeg kom meg på jobb og dro faktisk på en Tabata time kvart over fire.

Litt cameltoe der men det går bra.

Det gjør det enklere å komme seg på trening etter jobb når alt er i samme bygg, det skal sies. Senere på kvelden dro jeg og A ute og spiste middag en kompis av han, og damen. Veldig hyggelig og det var liksom denne ukas happening.

En Underberg der fordi både jeg og A føler oss litt groggy i halsen. Kvelden før sto vi å gurglet sprit (og spyttet ut) for “å drepe” bakteriene. Jeg vet ikke hvor godt den teorien vår funker, har strengt tatt blitt verre.

Vi spiste på Le Bistro. Anbefales for dere som bor i Trondheim, nydelig mat og drikke der. Jeg spiste kamskjell og hjort, og fikk glutenfritt brød uten å spesifikt spørre om det, det er et pluss.

Ellers, andre ting som har skjedd denne uken. A tok en ny tatovering. Så jeg var med som støttespiller helt til de faktisk skulle begynne å tatovere, da måtte jeg dra på jobb. Heldigvis dro jeg på jobb, da selve tatoveringen tok TRE timer (!) jesus det hadde jeg ikke hatt tålmodighet til.

Vel, det var litt om den siste uken min. Håper dere har det bra og ikke lar mørket gå for hardt inn på dere i disse dager. Husk å gjør litt ting her og der som gjør dagene O.K. Jeg heier på oss ♥