kino og antrekk

Hei! Jeg kom nettopp hjem fra kino med tre fine piker. Vi så den berømte sex tape, og den var morsom og liitt spesiell kan man si. Den har ikke fått så veldig bra kritikk, men det er en sånn film man liksom bare må se likevell. Det samme gjelder 22 jumpstreet, jeg måå jo bare se den. Men så elsket jeg den første filmen også da!

Her er kveldens antrekk :):) Ser forresten ut som jeg har en slags omvendt oransje ombre. Jeg har blitt helt blond i toppen av hodet og så blir det mørkere nederst, bare se selv haha. Kanskje jeg burde farge det slik?? neeida.

 genser fra Sheinside, skjørt fra Brandy Melville, veske fra Mulberry

Hva synes dere om antrekket?

hekta på ny serie

Tusen takk for så mange boktips, jeg tror mesteparten av bøkene dere anbefalte faller meg rett i smak! For første gang på leenge våknet jeg opp på rommet mitt i morrest, uten noe mas om noe som helst og uten noe som måtte gjøres. Så jeg har tilbrangt morgenen min med Keeping up with the Kardashians på skjermen, haha serien er helt gal. Jeg startet på sesong 1 og har tenkt meg gjennom hele galskapen. Jeg ser det HER.

Ny kjole fra Sheinside

Noen som likte kjolen?

hashtag stolt

Hei! I dag kjørte vi hjem fra hytta og kom hjem rundt ett tiden. Etter for mange dager treningsfravær måtte jeg løpe meg en tur, noe som var deilig. Tok meg selv i å smile mens jeg løp bortover i overskyet og ellers ganske trist vær. Så får jeg noen ganger slike tvangstanker som at jeg ikke kan slutte før jeg er hjemme på akkurat en hel kilometer, hvis dere skjønner. Sånn at når jeg hadde sprunget litt over 6 km og nesten kunne se huset mitt, måtte jeg løpe rundt som en galing, rundt skolen og rundkjøringer til jeg kom til 7 km haha. (litt uskyldig skryting av den lange turen min hehe) #stolt

Nå har jeg nettopp dusjet og skal ta turen til Nora med Hanna og Johanna for tacokveld ♥ Bildene under er fra i går kveld.

Det er forresten fortsatt noen uker igjen av sommerferien og jeg har lest ut alle bøkene som skulle holde ferien ut. Så hvis noen har tips til gode bøker, give mee. Jeg liker godt slike bøker som Bienes Hemmelige Liv, Drømmehjerte og Tilbake til Tall Oaks

yellowfellow jetski

Hei! I dag ble det endelig ny scooter. Vi hadde jo en frafør av, men pappa hadde tydeligvis en dårlig følelse med den, så vi bestemte oss (han bestemte seg) derfor for å selge den gamle og kjøpe en ny. Jeg diigger vannscootere og synes det er så morsomt å kjøre, så jeg befant meg på sjøen mesteparten av dagen.

Ellers så har vi det meste av artigheter på hytta som tube, vannski og wakeboard, og i dag prøvde jeg for første gang sistnevnte. Jeg har veldig lyst til å si at DET GIKK KJEMPEBRA, meen da er jeg ikke helt ærlig. Jeg virkelig hater å gi opp før jeg i det minste har klart det èn gang, men etter typ tjue forsøk ble papi litt lei haha. Har satt oss mål om at jeg skal klare det i løpet av sommeren da, så det er bare å keep on working.

Hva synes dere om min nye, gule venn?

vafler til lunsj

Hei igjen! I natt (eller klokka åtte i morrest), avhenger av hvordan man ser det, våknet jeg av at resten av familyn skulle kjøre hjem til Trondheim. Når jeg våknet igjen klokka halv tolv trodde jeg det bare var en drøm haha. Pernille var her da, så vi sto opp og lagde oss god frokost. Det var faktisk litt overskyet i dag, fortsatt varmt, men ikke sånn Spania-feeling som det har vært i det siste. Likevell startet jeg dagen med en god bok ved sjøen. Senere tok vi båten til en liten havn med nærmeste butikk, og jeg kjørte for første gang helt på egen hånd haha. Helt utrolig, og jeg som har båtlappen og alt. Deet ær’e ikke mange som har assa.  – – –  Og dermed ble det glutenfrie vafler på jentene til lunsj.

fineste pia og fineste mia ♥

privat paradis

Hei! De siste dagene har gått i ett, har rett og slett ikke satt av tid til blogging. I går og dagen før hadde vi besøk av et vennepar, altså foreldrene til Elise + Elise og Johanna. Det har vært jo så utrolig fint vær, har bare ligget ute på hver vår solseng og lest bøker, hørt på musikk, badet, kjørt båt og spist herlig grillmat. I går kjøpte pappa faktisk en vannscooter og dro for å hente den utpå dagen. Han kom hjem med den og kjørte en runde før den bare kortsluttet haha, så det var jo ganske nedtur kan man si. Men den har vært på reparasjon i natt og skal tydeligvis være tilbake på brygga i løpet av kvelden i perfekt stand.

Hvordan har dere det?♥

salg og innkjøp

Hei god kveld! Jeg tenkte å vise dere innkjøpene fra her om dagens lille shopping. Var masse salg i butikkene og da er det jo så morsomt å shoppe. Ja er vell ikke så mye mere å si om det, here you go.

teskjorte fra H&M 99 kr

jumpsuit fra Bikbok 99 kr

skjørt fra Only 99 kr

Noe dere likte?

kameler på hytta

Hei! Endelig får jeg til å blogge litt. Vi har enda ikke ordnet med internett på den nye hytta, så akkurat nå blogger jeg via delt internet fra iphonen til pappa. I morrest hentet jeg og Pappa en stykk trøtt Johanna på togstasjonen. Og på vei tilbake til hytta (dere kommer ikke til å tro det) så vi fire kameler stående å spise gress på en fotballbane!!! WHAT, vi var trøtte hele gjengen, men vi drømte faktisk ikke. Vi måtte selvfølgelig snu for å ta bilde av dem, men det synet er det desverre bare mine snappchatters som får nyte..

Vi blogges senere!

tidlig morgen

Hei! I dag våknet jeg tidlig på grunn av sola som skinte inn vinduet, prøvde å tvinge igjen øynene, men det gikk bare ikke. Og det skal sies at når jeg sier tidlig så mener jeg klokka åtte ja. Det endte opp med at jeg lagde meg en kopp te, surret meg inn dyna og så en film. Etterhvert sto jeg opp og bestemte meg for å jogge meg en tur, noe som var døden i denne varmen. Når jeg kom hjem rakk jeg bare å ta meg en slurk av vannflaska mi før Johanna sto på kjøkkenet og skulle ha meg med på 3t. Sier ikke nei takk til det. Eller jo jeg vurderte det når hun var fast bestemt på at vi skulle GÅ dit. Etter jeg fikk scooter vet jeg ikke lenger hva ‘gå’ betyr, likevel endte vi opp til fotts.

Etter flere timer trening dro vi på city syd for å belønne oss med litt shopping. Endte opp med en jumpsuit, en topp og et skjørt. Jeg kan vell vise dere det senere.

I morgen tidlig tar jeg toget til hytta, for å slappe av og kose meg i min private syden. Og når jeg sier tidlig mener jeg halv sju ja. Kjøpte meg et blad og litt godis til turen. Sushien ligger desverre godt plassert i magen min allerede, ups..

Hvor tilbringer dere ferien deres?

litt om cruiset

Det er veldig mange som spør hvordan det egentlig er å være på cruise, om det er så bra som alle skal ha det til. Og spør du meg så er det helt fantastisk, kan ikke sammenlignes med noe annet. Bare stemningen ved å vite at du faktisk befinner deg på en båt, som minner mye mer om en liten by. Det er en promenade der, som de kaller det, som rommer nesten en hel etasje. Det er på en måte gågata, med butikker, caféer, parfymeri og restauranter osv på begge sidene. Hver kveld foregikk det noe morsomt i promenaden, alt fra danseshow til supersalg på på klokker og vesker.

Noe av det beste var jo at blant annet pizzarestauranten (som hadde glutenfri pizza) og caféen (som hadde glutenfrie cookies) var all inclusive, så jeg kunne spise så myye jeg orket haha. Prøvde å begrense meg da for å unngå å senke skipet pga overvekt.

Gikk heldigvis bra, det var et veldig bra treningssenter der som hjalp meg.

Vi jentene unnet oss også litt ekstra kos, så jeg og Pernille dro på Spa med top to toe body massage og mamma dro på en neglesalong og fikk fikset neglene. Og jaa vi befinner oss fortsatt på en båt!! De har også klatrevegg, fotball/basketbane, surfebasseng (!) teatersal, kinosal og kasino. På en uke rakk jeg ikke å se alt det morsomme engang, det er så stort! Under kan dere se restauranten vi spiste fantastisk middag på hver dag.

Dere husker kanskje at det var fotball VM på denne tiden, og det var jo hundrevis av fotballfans på cruiset som ikke kunne gå glipp av noe. Derfor var det et stort rom for fotballfans med sikkert tjue tv’er, jeg kødder ikke. Var sykt bra stemning! Eller kanskje ikke for mannen med den gule brasil-skjorta da..

Det er andre gangen jeg har vært på cruise, det forrige het Voyage of the Seas og det jeg var på nå het Liberty of the seas. De var veldiig like, og skuffer aldri. Må forresten også si at vi faktisk så delfiner hoppe i bølgene rett nedenfor oss!! Jeg har aaldri sett en ekte, fri delfin. Det var så vakkert, trodde jeg drømte haha.

Hvis dere har noen spørsmål, så spør her så kan jeg svare i kommentarfeltet 🙂

Noen av dere som har vært på cruise før?