streeess

Hei! Nå har jeg det drittravelt, bussen til byen går om fem minutter. S.T.R.E.S.S. Jaja tenkte bare å stikke innom å si hei egentlig. Skal som dere sikkert skjønte, til byen nå med Johanna og Nora. Det er egentlig ingenting jeg mangler og har ikke planer om å kjøpe noe som helst. Men ettersom det er så nyydelig vær i trondheim nå så tar jeg turen likevell. Kødda været er helt jævlig, så jeg aner ikke hvorfor jeg gidder.

Bildene over var fra frokosten i går haha, sykt interessant. Her er meg i nuet. Genseren er fra Ralph Lauren 🙂 Vi bloggeeeees

frokost nr 2

Hei kjære dere! I dag våknet jeg til frokost på senga laget av kat♥ Jeg har uten tvil verdens beste venner, er ikke alle som får nydelig frokost på senga neii! Etter vi hadde spist dro hun til byen og jeg dro til Johanna med Anna og lagde dagens andre frokost haha. Vi lagde frokostpannekaker og milkshake blant annet. Ettersom jeg sto for pannekakene var det bare et spørsmål om når jeg skulle fucke til hele greia, og det klarte jeg utmerket godt da jeg tok oppi for mye bakepulver :):) Istede for at pannekakene hevet seg, hevet magen seg etterpå, så alle hadde dritvondt i magen hahahahaha er det mulig. 

Det var sykt deilig med steinmage når vi skulle spille kamp da, alle tre holdt på å dø før kampen. Men det gikk bra likevell og vi vant mot Ranheim med 16 mål. Hvis dere er snille barn så kan jeg kanskje vise dere noen håndballklipp, selv om det er ganske kleint. Er jo mange som ikke bryr seg en dritt selvfølgelig, det er det alltid, meeen uansett. Er det noen som er interesserte i det?

fredag på en torsdag

Hei! Såå herlig å ha fri i morgen, deilig med langhelg. Kom nettopp hjem fra håndballtrening, har også kamp i morgen mot Ranheim, giira. Skal nok bare slappe av i kveld og kose meg med en film ellernoe. Skjønner seriøst ikke hva jeg holdt på med før netflix kom til verden. Har holdt på med samme film i tre dager nå, sovner hveer gang så jeg får aldri sett den ferdig… Men den er skikkelig bra da (hehe selv om jeg sovner) Extremely Loud and Incredibly Close heter den. Haha har gått rundt å anbefalt den til alle rundt meg, selv om jeg ikke har sett den ferdig :):):):) tihi

Jeg og Johanna tok turen hjem til en sovende Martine etter skolen, så vi hoppet alle tre under pledd i sofaen og ble liggende i mørket og kose med ski på tven – juulestemning.

Flere som har langhelg?

makes no sense

Hei dere! Uka her startet med et smell på mandagen, gymprøve?!?! Hva betyr det liksom, ååh gym er så irriterende. Synes helt ærlig det ikke skulle vært karakter i gym, skulle bare vært en time med morsomme aktiviteter i uka liksom, bare som en avlastning. For det er jo med på snittet, og skal virkelig karakteren min i GYM avhenge hvilken jobb jeg kan få og ikke? Hvor flink jeg er til å slå hjul og stå på hender liksom HÆÆ makes no sense. Må være noen der ute som er enige med meg… Jaja verden hadde nok vært annerledes om jeg var president B)

I dag hadde vi også naturfagprøve, noe som kunne gått bedre haha, jaja var bare så glad for å få det overstått. På fredagen har vi fri, så det blir vell fredag for oss i morgen :):) jeeiii. Skal prøve hardt å blogge bra for dere i helga, my first priority!

Kjøpte meg en sånn kul ku-ring på H&M for litt siden. Jeg luurer på om den faktisk skal være i nesa hahaha, jeg aner ikke. Jeg har den i øret hvertfall og jeg elsker den.

oppskrift: sunne boller

Hei! Da tenkte jeg å legge ut oppskriften på de sunne, eller mindre usunne bollene jeg og kat lagde for litt siden. Det som va litt morsomt med den var at de ble knøttsmå, men det var fordi vi heller ville ha mange små enn få store da. Ble ca 16 små boller. I tillegg lagde jo vi glutenfrie, er ikke så stor forskjell på det og vanlige.

Det dere trenger er:

  • 80 g Mandelmel (vi tok glutenfri fin kakemiks istede)
  • 4-5 ss Sukrin
  • en klype salt
  • toppet teskje bakepulver
  • 2-3 ss fiberhusk
  • 2 ss kardemomme, elvnt kanel (er også godt uten noe av det)
  • 1 egg
  • 3 ss mager kesam
  • litt smør

Nå er ikke jeg den fødte baker, så vi gjorde det ikke så avansert. Vi tok ikke helt nøyaktig av ingrediensene, improviserte litt. Så tok vi bare alt i en bolle og tilføyde litt mel etter behov for at deigen skulle bli fast og fin. Satte ovnen på rundt 200 grader, avhengig av størrelse, de sto i ovnen i ca 20 min, se til dem litt innimellom.

Haha når jeg ser på dem nå så synes jeg litt synd på oss, det ser jo ut som peppernøtter eller klinkekuler eller noe hahaha. Men de var sykt gode!! Spesielt med brunost eller hvitost :):):) Jeg mener det, de var kjempegode faktisk.

Noen som tør å prøve?

behind the scenes

Hei dere! I dag er det jo søndag, så det er tid for å oppsummere helga, haha har blitt en slags rutine det nå. Jeg synes hvertfall at det er morsomt å lese andre sine blogger når vi får se litt mobillbilder og behind the scenes liksom. Så da liker jeg å tenke at dere liker det samme som meg.

Helga startet med en tomålsseier mot csk, noe som var siiiinnsykt herlig! Vi tapte mot dem sist søndag (bare for å nevne det:-))) så det var godt å ta revansj. Etter kampen var jeg og Nora hjem til Johanna og så reprise på torsdag kveld fra nydalen og spiste byens beste burger, fra stjernegrillen såklaart.

På lørdagen dro jeg til byen med Anna og Johanna og møtte Hanna, Martine og Nora der. Vi var på utkikk etter et kveldsantrekk og kom hjem med litt forskjellig. Spiste middag på Friday’s (glutenfri burger jeeess hihi nam) kooselig♥


En gjeng grønne, glade sjeler – En stk overhappy matholck – #instahealthy #eatclean – helgas andre burger – friday’s med jentene – mat og joh sovende på bussen hjem fra byen (jeg bare later som hyssj) – og de tre siste bildene ble tatt hjemme hos Johanna før vi tok turen videre! (Fra venstre: Nora, Anna, meii, Martine, Trine, Maja og Thea) Har alt i alt vært en super helg med masse morsomme moments, gir helga en score på 10/10.

Hvordan var deres helg på en skala fra 1-10? haha artig da

 

gårsdagens antrekk

I går var jeg i byen med jentene og med en gang vi kom hjem var det rett på sminkefronten for å gjøre oss klare for kvelden. Kan vise dere noen bilder fra gårsdagen senere om dere ønsker det, haha vet ikke hvor interessant det er jeg men jaaja. Her var uansett gårsdagens antrekk!

Genser fra Choies, bukse fra H&M, sko fra Nilson Shoes, skjerf fra Acne


Likte dere antrekket?

freiitag

Hei! Og plutselig var det fredag igjen, kommer ikke oover hvor fort dagene går. Etter skolen ble jeg og Maja med twinsa hjem og så atter en julefilm haha. Polarekspressen all over again faktisk. Jeg sovnet på akkurat samme plass som sist og våknet på samme plass også haha, weiird. Nå holder jeg på å lade opp til kamp mot csk, giiiira. Kjører om sånn ca et kvarter så jeg må vell få ræva i gir.

Haha julestemning på skolen, me and markus måtte prøve ut hver vår juledrikke. Noisyen smakte bare for sterk saft mens litagoen var sykt god faktisk! Legg merke til at den har smak av brente mandler, naam.

en søt gjeng dovendyr

Hva gjør dere i nuet? ♥

anti-frys antrekk

Hei! Har egentlig ikke så mye å fortelle, så jeg vet ikke hva jeg skal skrive haha. Jeg kan jo fortelle dere en litt morsom historie da ettersom jeg ikke har noe budskap. Dere husker den gangen jeg var på jentekveld til Nora og vi spiste sushi osv? Jeg tenkte å stikke innom butikken og kjøpe en six-pack julebrus til oss, såå det gjorde jeg. Det var første julebrus-shoppingen for året så ja det var et år siden sist jeg hadde sett en julebrus. Hahhahaha sitter å ler mens jeg skriver. For jeg kom i kassa med en six-pack Dahls Juleøl :)))) Kassadamen så på meg som om jeg var tidenes retard, men jeg skjønte det etterhvert. Haha etterpå tenkte jeg bare jo takk for at du synes jeg ser ut som en åttende klassing da 🙂 Med andre ord så gikk jeg en smule kleint berørt og byttet til julebrus. Så det var dagens morsomme historie. Haha kommer med så mye randomt.. ;pp Artig da

Her er dagens ullete antrekk. Cardigan fra Choies, skjerf fra Bikbok, bukse fra Topshop, sko fra Uggs. Hva synes dere?

VAKKER

Fikk en herlig bok i posten fra Image Akademiet, Vakker heter den. Den består av over 300 sider med sminke og tips, er ikke det bare drømmen?! Har bladd gjennom den et par ganger og den er like spennende fortsatt, står såå mye nyttig der. Det er Norges eneste fagbok om sminke og den koster 499 kr. Dere kan bestille den HER  –  Produktet er sponset.

Noen som ble fristet?