Vlog – trening, frisøren og vømmøl

Dette hadde dere ikke trodd, hæ? Vlogg vloggesen kom til live ved soloppgang i går morrest. Jeg bare fikk en feeling på å videoblogge. Dessuten er det mange som spør om jeg kan filme mer av hverdagen. Denne er litt annerledes da, fordi som regel når jeg har hatt sånn typ “my weekend” osv, så har jeg gjort noe gøy og vært med gjengen, men denne ganger er det all me myself and I og en helt vanlig dag bare. 

Den skulle egentlig komme ut mye tidligere i dag, men jeg hadde seff problemer med youtube. Jeg elsker jo å redigere videoer med bra musikk og tjo og hei som er ulovlig i følge regelverket til youtube, noe som suger, men denne gangen ble jeg stoppet og fikk ikke laste opp videoen min. Så jeg måtte fjerne den brae musikken og legge på noe sånn melodigreier som er lov å bruke. UANSETT, jeg håper dere liker den!

Hvilke antrekk synes dere forresten?? (1: det blå, 2: det rosa, 3: snekkerbuksa) 

Sommerklippen

Reklame | H2 Bleach&Sisters

Jeg våknet opp i dag med et urgent need for å klippe håret. Jeg hadde ikke stått opp fra senga engang da jeg puffet opp putene til ryggstøtte og satte meg med macen på fanget for å finne en ledig frisør. Jeg har helt siden jeg klippet meg pannelugg for sikkert snart et år siden, gått til H2 Bleach & Sisters på Mercursenteret. Det er bare tre jenter som jobber der, alle tre utrolig herlige og jeg bare elsker viben og utsmykkingen av salongen. Det er salongen for de mest crazye som farger håret rosa og blått, men også for sånne som ligger helt i andre enden på crazyskalaen, som meg. Det som er så synd er at de skal legge ned salongen på Mercursenteret etter sommeren, men heldigvis slår de seg sammen med H2 på Byhaven, så det er ikke så langt unna likevel.

Her ble dagens resultat. Jeg klarte å stå i mot trangen til å klippe meg pannelugg igjen. Staying f*cking strong, men ei litta lugg ble det. Buksa er fra Bershka. 

Hva synes dere?

Ukens spørsmål #47

Kan du fortelle hvordan du fikk råd til dette? Du er bare 21 år, svært få har råd til egen leilighet i den alderen. Har du fått leiligheten av foreldrene dine? I så fall, forstår du verdien av penger, eller er du oppdratt til å tro at det vokser på trær?

Hei sann! Jeg har ikke fått leiligheten av foreldrene mine. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en sparekonto hvor mor og far har satt inn penger fra bursdagsgaver, konfirmasjon osv, i tillegg til at jeg har en del penger i aksjefond. Jeg skjønner at det kan se rart ut at jeg har kjøpt leilighet for mine egne penger i så ung alder, men det er penger som jeg har fått fra besteforeldrene mine og foreldrene mine, som har blitt lagt til side fra jeg ble født, kun for å bruke på bolig. Jeg er veldig heldig som har muligheten til det og jeg er så utrolig takknemlig for det. Jeg tror selvfølgelig ikke penger vokser på trær. Og disse pengene som jeg har brukt på leilighet, de er ikke brukt opp, hele leilighetsprosjektet er en investering, så jeg føler jeg har satt pengene mine i noe verdifullt. Samtidig så er det viktig å huske på at det ikke er normalt å kjøpe egen leilighet i så ung alder, det er ikke noe å stresse med. Nyt tiden å bo hjemme med foreldre, jeg kunne sikkert bodd med mine i fem år til, det kommer en tid for alt og plutselig er tiden inne.  

Hvordan fikk du og maja råa til å kjøpe leilighet?

Jeg kjøper leiligheten, Maja skal leie til meg ♥

Kan du ta oss med på veien med innredning og innkjøp til leiligheten?

Ja hvis dere vil det så kan jeg selvfølgelig gjøre det! 

Jeg lurer på om du har noe livsmotto du lar deg inspirere av? Har du noen forbilder og hvorfor akkurat dem? 🙂

Jeg har ingen konkrete livsmotto, men jeg lever litt av de som sier at man må ut av komfortsonen og utfordre seg selv. No fear og life begins in the end of your comfort zone, lizm. Forbildene mine er mimmi og mamma, fordi de er de sterkeste og mest inspirerende damene jeg kjenner. 

Hvordan resultat får de som er best på beep?

Mellom 13 og 14 ((hehh))

Hvordan er holzweiler tskjorta på størrelse? tenkte å bestille:) 

Hm den er egentlig litt stor? Tror jeg. Jeg er en medium og denne er x-small. 

Hvor kjøper du maiskakene??

Rema 1000 i glutenfri-avdelingen, med parmesan-smak nammm

Hva studerer du på BI igjen? 🙂

Årsenhet i markedsøkonomi, på deltid. 

Hva gjør du om dagen nå som eksamen er ferdig?

Jeg trodde jeg kom til å gjøre så mye rart, men det er bare så digg å ikke gjøre en dritt haha… Jeg står opp, trener styrke, chiller, drar på håndballtrening, chiller. Laivet. 

Hvor er joggedressen fra?

Jeg kjøpte den på en Puma-store på Aruba

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor får dere bot om dere kommer for seint på trening?

Det er en policy de aller fleste lag har, hvert fall opp i divisjoner. Hvis ikke hadde jeg sikkert kommet for sent hver dag 🙂

Når du drikker, hva går det i da? Trenger noen tips 🙂

Haha det sitter fortsatt igjen fra noen år tilbake da jeg ikke var fylt 18, og fikk samme type spørsmål og jeg ikke følte jeg kunne svare på dem. Det sitter nok også litt lengre inne for meg enn for andre å skrive om fordi jeg er toppidrettsutøver og jeg vet at det er mange yngre som ser opp til meg som har lært at alkohol er fyfy. Men jeg tar ansvar for egne handlinger og balanserer livet som håndballspiller og partyqueen så godt det lar seg gjøre. Når jeg drikker så går det til hælvette. Haha neida jeg skulle si at det går i absolut vodka med noe blændings og nogre glass hvitvin på sia. Da blir bloggern i fin form. 

hvor e tightsen/buksa fra? sååå fin

3T-Shop, de er dessverre utsolgt for den nå

Noe dere lurer på til neste uke? Fyr laus

Nyter friheten

Nok en søndag, rolig, helt uten stress. Jeg våknet av meg selv klokken elleve etter en natt med jobbing på Downtown. Beklager til dere som sitter inne og leser til eksamen eller skriver bachelor i disse tider, jeg skjønner det er dritt å lese om en så avslappet hverdag, men jeg kan trøste dere med at det snart er ferie. Så jeg fortsetter å sette mine ord på denne søndagen. 26 varmegrader og fri fra trening. Jeg har ligget ute i sola og blitt brent, noe som ikke er så bra, men det føles godt likevel. Jeg dro til Maja etter en sen frokost i sola med Harm og Hegseth på ørene, vi solet oss i noen timer og spilte kubb. Resten av gjengen er blant de som sitter inne så det er ikke mye fezt å hente i dem. Nå er det snart kveld og jeg skal til Sanne, vi skal bestille takeaway og nyte kveldssola på terrassen hennes. Lykke til dere som har eksamen i morgen, jeg har troa på at dere kommer til å naile det ♥

Bukse fra Mango

Jakke fra Adidas 

Tshirt fra Zara

Sko fra Adidas

reality check

Hei dere, god lørdag! Det har vært en fin dag så langt til tross for at jeg er litt trøtt fordi jeg sov så dårlig i natt. Jeg våknet klokka fire, lys våken, gikk på do, tok et glass vann, fikk ikke sove. Jeg tror jeg lå og tenkte for hardt på hva jeg skulle trene neste morgen, sykt idiot ting å ikke få sove over, men jeg klarer ikke å kontrollere det. Så da morgenen endelig kom, og jeg i løpet av natten hadde kommet frem til at jeg skulle løpe i granåsen, var det til min store overraskelse overskyet. Så da bestemte jeg meg like gjerne for å løpe på mølla hjemme istedenfor. Ettersom jeg la ut slike flotte treningsbilder av meg selv tidligere denne uka, så skal jeg kompensere med litt reality pictures. Klissblaut av svette etter intervaller. Det er sånn jeg ser ut etter en økt.  

45/15 x 4 

1 minutt pause

45/15 x 4

1 minutt pause

45/15 x 4

1 minutt pause

45/15 x 4

Inspirert av treningskris på instagram 🙂 Jeg løp i 14 km/t og incline 3.


Etter intervallene lagde jeg meg en smoothie og unyttet skydekket på himmelen til å faktisk rydde rommet mitt. Det har sett ut som en svinesti gjennom hele eksamensperioden, men nå har jeg ikke lenger noen unnskyldning til ikke å rydde det. 

Når rommet var ferdigryddet (sånn ca i hvert fall), så var jeg skrubbsulten og lagde meg mengder med rundstykker med philadelphia, røkt laks og egg. Det er det beste jeg vet, serr. Også driver jeg å lurkiker (som vi ville sagt på trøndersk) på andre sesong av 13 reasons why, men jeg har hørt at siste episode er så jævlig at jeg ikke helt vet om jeg tørr å se den. 

Jeg har kjøpt meg leilighet!

Jeg prøver å si det høyt uten at det høres ut som jeg tuller, men det høres bare helt fjernt ut. JEG har kjøpt leilighet?! Det er faktisk helt sant. Jeg kjøpte meg leilighet i går! Jeg har jo fortalt dere at jeg har vært så vidt på boligjakt de siste ukene. På to-tre måneder gikk jeg fra å tenke at jeg ville bo hjemme hos mamma og pappa så lenge som overhodet mulig, til å fatte biittelitt interesse for boligmarkedet, til å bli megainteressert, til å faktisk ta saken dønn seriøs og kjøpe meg en leilighet. Prosessen har med andre ord tatt utrolig kort tid. Det er vel derfor jeg sitter jeg med litt høy puls når jeg skriver dette, jeg må klype meg selv litt i armen for å skjønne at det ikke bare er noe jeg har drømt.

Vel, jeg var på visning på denne leiligheten på Øya/Elgeseter på onsdag, sammen med mamma, pappa og Maja, oog ble forelsket. Når det er sagt så har jeg hatt en tendens til å bli forelsket i alle leilighetene jeg har vært på visning på haha.. Men det var noe spesielt med denne, den var så fin at jeg ikke torde bli forelsket fordi jeg skjønte at jeg ikke hadde sjans haha. Jeg var sikker på at det kom til å være en jævlig budrunde og at den kom til å gå for over en mill over takst. But it didn’t. Jeg la inn mitt første bud, på denne leiligheten, mitt aller første bud, og jeg vant budrunden! Jeg har kjøpt meg leilighet, Maja blir min roomie og vi overtar den om en måned! Guri mei så voksen jeg er blitt. 

Mine favorittøvelser for rumpe og lår

Reklame | 3T-Treningssenter, 3T-Shop

Hei! Det er mange som spør om jeg kan vise hva jeg gjør når jeg trener tung styrke på bein, så her kommer mine favorittøvelser for rumpe og lår. Disse øvelsene er GULL. De er jævlige der og da, men de funker. 

Øvelse 1: Frivending. 

Så øvelsen jeg begynner med er frivendingJeg starter alltid med denne for å få best utnytte av dens eksplosive karakter. Denne krever en del teknikktrening, så det er viktig å starte med lette vekter for å få inn riktig teknikk, før man lemper på med tyngre vekter for å utfordre seg selv. Jeg kjører 4 repetisjoner og 4 sett. 

Øvelse 2: Frontbøy

På samme måte som med frivending kjører jeg som regel 4 repetisjoner x 4 sett her. Øker gjerne med noen kilo for hvert sett. Viktig med pauser mellom settene for å kunne yte max under selve utførelsen av øvelsen. (Jeg ser vanligvis ikke så pen og glad ut når jeg kjører denne øvelsen, its all fake).

Øvelse 3: Ettbens rumensk markløft

Her vet jeg mange foretrekker vanlig markløft, men jeg liker å kjøre ettbens da jeg får trent stabilitet og balanse, samtidig som jeg trener styrken i setemuskulaturen. Jeg kjører vanligvis 8 repetisjoner på hver fot x 3 sett. 

Øvelse 4: Bulgarsk utfall

Denne hater jeg haha, er det lov å si? Jaja hat/elsk-forhold, sikkert som mange andre. Den er ekstremt tung, men tar utrolig godt på forside lår og rumpe. Jeg kjører 8 repetisjoner på hver fot x 2 sett. 

Øvelse 5: Hip thrust

Denne er et must i rumpeprogrammet, en klassiker. Jeg bruker å variere mellom å kjøre flere repetisjoner med lettere vekter, og færre repetisjoner med tyngre vekter. Som regel kjører jeg 8-10 repetisjoner x 3. 

Overstått og skolefri

Heisann! Jeg kan herved meddele at jeg er ferdig med alle eksamener før sommeren! Så det som skjer nå er FERIE. Føles helt rart egentlig, de siste ukene har bare alt handlet om skole, eksamen, eksamen, eksamen, også plutselig forsvinner alt på et blunk. Jeg hadde den siste i går, den gikk helt ok tror jeg. Litt dårligere enn forventet i og med at jeg ikke skjønte shaiten av den siste oppgaven, og det er liksom den følelsen jeg følte sist, følelsen av å ikke få det til, jeg sitter igjen med nå. Men det er ingen vits i å sitte å gruble over det nå. Etter eksamen kjørte jeg innom Rema og kjøpte deilig, fersk frukt og en boks med Skyr-is med jordbærsmak. Nå er det faktisk bare å nyte fri fra skolen. Selv om det er mye snakk om håndball og trening i lufta så er det i hvert fall en bekymring mindre. 

Ha en fin dag videre, dere!

Årets første økt i Granåsen

Hei dere! Jeg har eksamen i morgen så jeg har litt blandede følelser rundt det. Jeg ha trua på å ikke sitte for lenge med det i dag, sånn som typ alle forelesere sier “finn på noe annet dagen før eksamen, dra på kino for eksempel”. Jeg skal ikke dra på kino da, men jeg tenkte å sette meg ned med en film i kveld. Før Forbrukeratferd-eksamen så jeg High School Musical 3. Den var ikke så bra som jeg husket 🙁 Filmtips tas i mot med takk ♥

Klokka to i dag tok jeg, Hanna og Katrine oss en pause i lesinga og dro til Granåsen for årets første trappe-økt. Det er jo så fint vær at man må nesten komme seg ut i løpet av dagen. Vi startet med en joggetur i marka som oppvarming, så kjørte vi noen spenst- og hurtighetsøvelser i tribunene og avsluttet med tre ganger i trappa. For dere som ikke bor i Trondheim så høres ikke “trappa” så ille ut, men det er den. Alle i byen vet hva jeg snakker om. Til å være årets første økt i Granåsen, må vi si oss fornøyd, neste gang øker vi med en. 

En svett og glad gjeng. Jeg hadde sikkert en desiliter blændings av solkrem og svette i øynene. Du kan se at det er noe som plager meg, på bildet over. 

Etter økta kom jeg på at jeg ikke hadde kjøpt inn noe mat til eksamen i morgen og at butikkene er stengt, noe som alltid er en trivelig kombo. Så jeg kjørte innom en søndagsåpen butikk og kjøpte koffein x2, pålegg og cottage cheese til å bake rundstykker med. 

Ha en fortsatt fin dag og lykke til alle andre som har eksamen de kommende dagene!

Damen som tar livet med ro

Reklame |

Heii babes

Er jeg enesten som ikke helt har kontroll på dagene for tiden? De er alle så like. Med finvær og kos i hverdagene og lesing i helgene så går det i surr. I dag er det søndag og jeg hadde på vekking halv ti for å komme i gang med eksamenslesing i god tid. Jeg spiste to knekkebrød med makrell i tomat, skikkelig søndagsfrokost, not. Så kjørte jeg nedover til Solsiden med Hvite Menn på stereoen i bila. Det er en podcast om de to norske mennene som ble fengslet i Kongo, veldig fascinerende å høre på, også får jeg tankene bort fra eksamen.

I en leilighet med utsikt over hele Solsiden jobbet jeg og Marit med statistikk i noen timer. Så fikk jeg snekra sammen en skikkelig søndagslunsj til oss for å gjøre det godt igjen etter den mindre artistiske frokosten min. Det ble bananpannekaker by matholck med brunost og syltetøy på. Nå er jeg hjemme igjen og skal njuta litt mere søndag i godt selskap. I morgen er siste dag med lesing, før eksamen på tirsdag. Jeg burde vært mer stressa enn jeg er. 

Kjole fra NA-KD

Sko fra Frk.Wickstrøm