som i gamle dager

Go morgen alle fine! Løsningsorientert som jeg er så kom jeg på et godt og gammelt alternativ til kamera-bilder, for de ville jo ikke laste seg opp på bloggen i redigert tilstand. Så hva er vel bedre da enn en aldri så liten photo booth shoot?? Haha tilbake til fjortistiden <33 

Jeg våknet relativt tidlig i morrest av meg selv, men det var diggg. Ble ikke så sen kveld i går, eller jo senkveld ble det. Måtte jo se typen drite seg ut litt på tven før jeg la meg <33 Var litt spent på hvor mye de hadde kuttet ut av showet, og det var tydeligvis hele scenen. 

uten maskara ↑ VS ↓ med maskara 

hehe selvdigger mode ON xDNå sitter jeg her og spiser frokostblandingen min og etterpå skal jeg en tur til byen med Anna og Trine for å shoppe og kose litt. Så vi blogges senere! Håper dere får en heeerlig dag! ♥

macen har døvva

Hei! Jeez for et bloggslit de siste dagene har vært. Jeg har hatt så mye å blogge om og så mye tid, men neiiida da skal macen seff bli smittet av et dødelig virus og ende på dødsleiet. Passet jævlig dårlig, okei sånt passer vel sjeldent bra. Men jeg KLIKKER av sånt, fytti så irriterende. Så nå sitter jeg her med en mac jeg låner av 3T, som heller ikke vil høre helt på meg. Så her kommer noen bilder jeg skulle poste i går, med dårlig kvalitet fordi kameraet og iphoto ikke vil samarbeide. HJERTE. Jeg som skulle blogge om den fine OD-dagen min og alt. Prøver å fokusere på at det er fredag og helg, men hva er poenget med helg hvis jeg ikke kan blogge om den?!?! Hahah åh, et sinna innlegg en sjelden gang må være lov, I’m only human……

Fikk ikke til å redigere bildet fordi det ble så utrolig dårlig kvalitet, så her ser dere et spennende bilde av en slapp fiskewok som jeg spiste til lunsj i går. SYKT spennende og fint bilde. #allnatural #nofilter #forreal

Hvordan står det til med dere da? ♥

Se lyst på mørketiden

Hei dere! Det merkes at klokka er stilt en time tilbake for å si det sånn, det er jo stappmørkt rundt middagstider! Men jaja det er en del av den kommende vinteren, og hvis jeg tenker meg om så er det jo litt stemning også. Det er kanskje litt verre (okei en million ganger verre) å stå opp om morgenen og å komme seg på trening når kroppen tror at det er midt på svarteste natta 70% av døgnet, meeen tenk på de koselige stundene som bare blir dobbelt så koselig når det er mørkt og kaldt ute. Når vi sitter inne under pledd og ser (jule)film og drikker kakao. Dere er enig i at det hørtes litt deilig ut vel? Dessuten se på disse herlige fargene som høsten gir oss, det er faktisk ikke en så ille årstid!


Bukse og genser fra Urban Outfitters, sko fra Junkyard, jakke fra Forever 21
Hva synes dere om den mørke tiden vi går i møte?

what time is it

Hei happy sunday err’body. Søndager altså, for noen herlige dager. Jeg sto opp halv elleve i morrest og spiste frokost med familien, før jeg gikk å la meg igjen og sov til ett. Og siden det har jeg ligget i sofaen, sett homeland og spist tacorester. Sånn blir det når man er ute hele natten. Klokka ble jo stilt en time tilbake i natt, så da fikk vi jo på en måte en ekstra time ute i tillegg haha. Jeg spilte håndballkamp før på dagen i går, første kampen mot Heimdal siden jeg byttet til Utleira. Det var selvfølgelig rart å spille mot tidligere lagkamerater, og flere ganger tok jeg meg selv i å tro at jeg spilte i grønn drakt igjen haha.. At the end vant vi 26-15, så det sa vi oss fornøyd med. Etter kampen dro jeg på vors til Trine med noen jenter, før vi dro til byen. Blir alltid litt stress og intervallsminking når jeg skal ute etter kamp, men jauujau slik så jeg ut i går.


Body fra Noisy May, de har den ikke på junkyard lenger, men de har en kjole i samme type her


Steering wheel cover

God morgen dere! Har dere fått med dere at sesong 4 av Homeland har kommet på netflix eller?? Haha jeg føler meg som tidenes seriehore. Det ordet kan misforstås på så mange måter, men dere skjønner hva jeg mener haha. Jeg går fra en serie til en annen hver uke omtrent, og jeg blir helt trollbundet til hver og en av dem. Jajja sånn er livet. 

Uansett, det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Jeg har et problem i hverdagen som jeg holder på å løse. Det er jo iskaldt hver morgen for tiden, og det er så ubehagelig i det jeg setter meg inn i bilen med noe som kjennes ut som snødekte skinnseter og ratt. Jeg har varme i setene som jeg setter på med en gang, men jeg skulle så veldig gjerne hatt varme i rattet også! Derfor har jeg tenkt å løse problemet med en “steering wheel cover”. Dette er sikkert definisjonen på harry for noen folk, men halleluja what do I care. 

Jeg ser selv at den hvite er litt over the top og at jeg da samtidig hadde måttet investert i en Waunderbaum og rosa terninger i frontruta. Den ved siden av synes jeg er litt for guttete, den lukter seriøst mann og volvo. Meen en fin blanding ser dere på bildet under, så jeg tror nok jeg velger den. Jeg kjøpte dem på Torshov Bilrekvisita (eller pappa kjøpte dem, og han er aware of meg og min ubesluttsomhet så da er det viktig å komme hjem med flere alternativer). 


Og her er outfiten min når jeg går ut for å ta bilder av bila mi en tidlig høstmorgen.

Hvilken synes dere jeg burde gå for?

Heftig uke

HOLY det er endelig helg! De siste tre tingene jeg gjorde før helga var å ha framføring i politikk, testløp i gym og prøve i religion. Alle tre tingene har verket på meg hele uka så nå er det satans godt å være ferdig med det og ta en velfortjent helg! Alle tre tingene gikk heldigvis bra så det gjør det ekstra deilig. Nå sitter jeg slengt i sofaen i den beste kosedrakten ever og ser Friends (som jeg ikke har sett på flere dager !!) og spiser bollene jeg så uskyldig bestemte meg for å bake i går kveld. Takk for masse kveldsmat-tips forresten, alt hørtes så jummy ut og jeg vil definitivt prøve ut noen av dem! Snart skal jeg på håndballtrening, (okei så jeg har nesten tatt helg) og etter det er det nygkveld med taccco og senkveld. Same procedure as eeevery week.

Bukse fra Run&Relax  og genseren finner jeg dessverre ikke på nettsiden akkurat nå


Flere som har hatt en heftig uke og er klar for helg eller? :):):)

mat som motivasjon

Hei dere! Først må jeg bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldingene på videoblogg, deet er gøy det! Dere er så herlige ♥ Nå sitter jeg teoretisk sett å pugger til religionsprøve, men praktisk sett så blogger jeg jo, shame on me.. Jeg kom hjem fra håndballtrening for litt siden, tidlig trening på tirsdagene, det er egentlig ganske greit for da har jeg kvelden fri. Så nå vil jeg ordne meg noe godt, litt motivasjon for å komme i gang med arbeidet igjen. Noen tips til hva jeg kan spise til kveldsmat? Og når jeg sier noe godt, så mener jeg ikke oreokake haha.. Mer som hmm, ja så var det bare det at jeg ikke kom på noe.. Noe litt sunt og godt og ikke for vanskelig. Mange kriterier her hehe ;p


Dette spiste jeg til lunsj, før treninga. Brødskive med laks og egg oog sunn jordbær-milkshake. Den består av en frossen banan, en dobbel 0% jordbær yoghurt, litt melk og noen jordbær (frosne eller ferske). Nam det blir nydelig! 

Så nå anbefaler jeg dere å skrelle en banan, hakke den i biter og legge den i fryseren til i morgen! Genialt for de som har brune bananer, som ingen vil spise, liggende på kjøkkenet.


Ha en fin kveld!

Videoblogg – innkjøp

Heii! Her kommer innkjøpsvideoen, håper dere liker den og gir litt respons! Da blir det artigere for meg å lage videoblogger også 🙂 Skru på 720 i tannhjulet for bedre kvalitet. Har fått noen spørsmål på youtube om hva sangen heter, men det står altså helt i slutten av videoen. Enjoy!

Hva synes dere?

Lazy days

God søndagskveld kjære lesere! Håper dere har hatt en herlig helg med masse moro 🙂 I går spilte jeg håndballkamp, og vi vant over Meldal med 11 mål, noe som må kunne regnes som godkjent. På kvelden spiste jeg nachos og så film med mamma og pappa, og rånet en liten runde frem og tilbake fra byen med Trine. Jeg fikk også redigert videobloggen i natt, så den kommer i morgen. 

I dag har jeg sett ferdig alle episodene av Broen, og det er litt trist men samtidig godt å ha tatt gjerningsmannen. Jeg lever meg jo sånn inn i rollen, så jeg tror det er ekte og at jeg må løse saken i egne hender haha. Håper ikke jeg er den eneste.. Jeg har også vært parkeringsvakt på RBK-kampen med noen jenter fra laget, og det var så kaldt å stå der ute i to timer at jeg måtte ta en kokende dusj da jeg kom hjem, og nå sitter jeg i ullklær og drikker kakao. Jeg hater å si det men det er litt ((((julestemning)))) Hysj matern ikke lov… Det er bare oktober…

T-skjorte fra Junkyard her 

Ha en fin kveld!

Matpakketips #4

Hei! I dag er det Crazy Days i byen, altså masse salg i butikkene, noe som vil si at byen er full av løpende, desperate mennesker på utkikk etter dyre klær med nedsatt pris. Jeg derimot har vært hjemme og spilt inn videoblogg til dere. Så hvis alt går som det skal, så kommer det en videoblogg i løpet av de neste dagene. Men det var egentlig ikke det jeg skulle snakke om nå. For her kommer et enkelt matpakketips til dere. Jeg tenkte det kunne være lurt å poste det i dag, så hvis noen blir inspirert til å lage en god skolemat på mandagen, så kan dere kjøpe inn ingrediensene i dag og lage den i morgen! Denne gangen er det kyllingsalat som står på menyen.
Det som er så fint med salat, er at man kan kutte opp alt man liker av grønnsaker, salatblader, frukt og eventuelt kjøtt hvis man ikke vil ha den vegetar, og blande det sammen til et kjempegodt måltid. I denne salaten har jeg 5 enkle, sunne og gode ingredienser:

♥ stekt kylling

♥ mango

♥ krispy salat

♥ avokado

♥ paprika


Hva bruker dere å spise til lunsj på skolen?