for en slitsom dag..

Hei! I dag har vært en sykt lang og slitsom, men morsom dag. Den startet med den løpekonkurransen jeg snakket om tidligere, åååh det var slitsomt. Jeg og Hanna løp i mål sammen og kom på 5 plass av jentene på skolen hehe. Etter løpet var alle helt døde i kroppen og gjennomsvette, og vi skulle faktisk ha vanlig skole etter det. Men det hadde jeg aldri blitt med på, så vi godsnakket litt med rektoren og vi fikk fri resten av dagen. Og da dro vi ikke hjem og skrudde på en film og spiste sjokolade, neeeiida vi dro på 3t og kjørte en hard styrkeøkt wihuu, WE ARE CRAZY.

Jeg spiste middag hos Johanna istad, ettersom jeg var hjemme alene var det ingen som kunne lage mat til meg så da måtte jeg finne meg en annen familie å søke ly hos. Etter det dro vi til Anna og nå sitter vi her og har Channing Tatum movie night.
Ha en fin kveld videre, gårsdagens innkjøp kommer i morgen forresten hehe sorry bout that!♥

3 sommerlige antrekk

Dongerijakke fra Bikbok, tupetopp fra Primark, skjørt fra American Apparel i London. Topp fra Pull&Bear, skjørt fra Sharia, sko fra Bianco.
Topp fra Batoko, shorts fra Runwaydreamz, sko fra en skobutikk i Afrika.

Hvilket antrekk likte dere best?

cosytime på solsiden

Hei herlige dere! Jeg sto opp klokka sju i dag og jogget, jeeess så sporty altså. Da jeg kom på skolen satt alle der, bortsett fra de som hadde eksamen oog de som hadde fått med seg at vi startet klokka ti. Så vi jentene dro på butikken og kjøpte is og satte oss ute på verandaen min og solet oss til vi ble solbrente. På skolen hadde vi ikke en dritt å gjøre så vi endte opp med slåball og film haha, sykt lærerik dag! Vi sluttet klokka 1 og da dro vi til solsiden og spiste på Graffi.

Kjøpte noe småtteri som jeg kan vise dere i morgen. Var på 3t med Anna og Johanna for litt siden og nå sitter vi å slapper av hjemme hos meg. Vi har noe som kalles ‘Stabbursløpet’ i morgen, vi går jo på Stabbursmoen Skole og det er et sånt årlig løp på ca 4.6km. Og det er konkurranse og jeg kommer til å tape, dette blir GØY. Derfor spiser jeg is nå.

meg og thea
Hvis noen skulle lure så bestilte jeg kyllingfilèt og sjokolademilkshake. MILKSHAKEN ER SYK
martine og kat

Hva har dere gjort i det fine været? Eller regnet for den del……

trening, trening og atter trening

Hei og good kveld (eller morgen) kommer ann på når dere ser dette hehe. Jeg sa jo at jeg skulle lage middag i dag, og da ble det noe så fantastisk avansert som pølse med brød. Men det passet egentlig perfekt. Satt ute i sola og spiste alt for mange pølser i forhold til at vi hadde trening to timer senere. Treninga var som vanlig steinhard, men jeg liker det faktisk, føler jeg har blitt mye bedre trent etter den nye treneren! Det var jo forresten håndballtrening, men vi hadde ikke hall så vi trente styrke og hurtighet ute.

Er såå herlig å sitte ute i kveldssola om kveldene. Nå er klokka kvart over elleve og HÆ oi jeg må legge meg hahaha.. Ja det jeg skulle si var at det er så herlig at det fortsatt er sol selv om klokka er over elleve liksom!


Mange har spurt om hvorfor jeg har så mange håndballsko osv og det er fordi jeg liker å variere, og det er også veldig bra for føttene å variere mellom flere typer joggesko. Så jeg bruker de hvite til håndballsko, de lilla til treningssentersko og de gule og grønne til løpesko, sånn ute å jogger liksom. Alle er forresten fra Asics.

suupervær in trondhæim

Fikk nettopp en telefon fra mamma, der hun sa at verken hun eller pappa kom hjem til middag. Derfor, som husets storesøster tar jeg nå på meg ansvaret for dagens middag. Ikke at jeg har noe talent på kjøkkenet akkurat heh… Jaja, jeg overrasker stadig. Det er forresten suuuupervær i Trondheim og minst 25 grader i skyggen, det er helt sykt! Kom hjem fra skolen og satte meg ute med jordbær, blåbær og is, men det var faktisk FOR varmt til å sitte ute haha.

Hvordan er været der dere bor?

need inspiration

Hei peepz how ya doin? Kom hjem fra en sånn håndballsamling for litt siden, haha føler ikke akkurat jeg hører til der, føler jeg bare driter meg ut meeenmen. Jeg synes det er så rart å komme hjem fra skolen om dagene å ikke ha noe å gjøre. Er såå vandt til å må pugge til noe eller skrive noe som skal leveres inn, så jeg skjønner liksom ikke hva som skjer når jeg kommer hjem å setter meg med en film og bare slapper av. Er jo snart sykt stress med muntlig eksamen, så det er bare å utnytte kosetiden for fult! Men jeg er ikke akkurat på den kreative bloggsiden for tiden, så hvis dere har noen ønsker eller tips til hva dere vil lese om, så blir jeg kjempeglad for hver eneste kommentar dere kommer med!♥

Må bare legge ut bildet her, for det er et perfekt eksempel på min kjære far i et nøtteskall “Kan du kjøp en yt og en skyr?” Spør jeg, så kommer jeg hjem til et kjøleskap fullstappet av både det ene og det andre. Jaja godt å komme hjem til etter trening da.
Har forresten også fått meg nye håndballsko, eller det er egentlig løpesko, men jeg liker myye bedre å spille i løpesko så det har jeg alltid gjort. Haha dere husker kanskje de knæsjlilla skoene jeg brukte før, og de grønne jeg hadde før der igjen, og de røde før deeer igjen? Ja jeg tenkte nå å prøve noe så sykt som hvite sko, for det har jeg vell utrolig nok aldri hatt før haha.

♥ nå skal jeg snart legge meg, goood natt

VIDEOBLOGG: MAI 2013

Heei alle i hopa! Da har jeg faktisk redigert ferdig mai-videoen, og for dere som ikke vet hva en mai-video innebærer så er det bare masse småklipp fra årets absolutt beste måned. Åh får ikke sagt hvor mye jeg faktisk elsker mai! Den ultimate grille-med-venner-and-have-the-time-of-your-life måneden. Jaokei da er jeg ferdig med talen min om mitt elsk til mai hahah. Her er mai-videoen folkens. Håper virkelig dere liker den!!

Trykk på 1080hd for a hell of a lot better kvalitet, ned i tannhjulet til høyre.

For dere som lurer så heter sangen Song to the Sea – Dj Antonie
Hva synes dere? :)))))

dagens antrekk

Heihei, vi dro ikke på kino likevell haha. Stakk hodet ut av døra og fant ut at det nærmet seg 50 varmegrader ute og da var jeg ikledd svarte jeans og en genser. Så vi dro på butikken og kjøpte is istede, jaada. Byttet til en løs jumpsuit før det heldigvis, hvis ikke hadde jeg ligget utsvettet og død på bakken nå tror jeg. Ble en litt tidligere kveld enn planlagt da, så da ble det noen outfitbilder til dere♥

Jumpsuit fra Gina Tricot, sko fra Footway (converse) og jakke fra Zara.

Hva synes dere?

sunny sunday

Heeei på dere

For en herlig dag det er, jeg rett og slett elsker søndager. I dag har jeg uutrolig nok ryddet rommet (!!) og vært på trening, halleluja hva har skjedd. Treningen ble jeg vell kanskje lettere sagt tvunget med på, men nå er jeg glad for det kjenner jeg. Trente litt forskjellige styrkeøvelser på 3t med Ida og Johanna. Nå skal jeg dusje før vi faktisk har tenkt oss på kino og se Pitch Perfect haha. Husker ikke sist gang jeg var på kino, men det blir sikkert koselig. Er også litt blandede meninger om filmen, noen sier den er driiitdårlig mens andre synes den er bra, så da er det bare opp til oss å bedømme da. 


Noen som har sett filmen? Isåfall hva synes dere?

profesjonelle skuespillere liksom

Hei dere! Klokka 1 i dag tok jeg og heimdaljentene buss til en plass i Trondheim for å være statister i en reklamefilm for Sonans eller noe. Vi skulle liksom være på eksamensfest og danse og tjohei kle-kle-kleeeint. Vi var der fra ett til fem ca oohmygad det var kjedelig, men sånn er vell livet som profesjonelle skuespillere HEHE.. Etter det dro vi til byen og tok en milkshake på Graffi med Nora og Aurora. Og nåå sitter vi hjem til Ida med nachos ovnen. Blir aldri for mange jentekvelder!Ja og her er da de fineste bildene som ble tatt i dag. Kan jo oppdatere dere iløpet av kvelden hvis dere ønsker deet?♥

Hva har dere gjort i dag?