mitt 2012 del 2

I starten av juli dro jeg til Kreta med familien, Thea og Martine og deres familie. Der var også Anna med familien og noen venner av familien deres så det var fult av kjentfolk haha. Savner det såånn! Vi var der to uker og lå på to forskjellige hotell.

legg merke til at vi var litt over gjennomsnittet solbrent haha.
martine og meg

thea and meee

Når vi kom hjem fra syden så sto det masse hytteturer i kø og en av dem var på Hvaler, hytta til Johanna. Jeg, Anna, Pernille og Johanna tok nattoget til Hvaler, og det var noe av det morsomste! Vi fire skulle egentlig dele på en knøttliten lugar, men konduktøren så at dette ikke kom til å gå særlig bra så vi fikk enda en gratis haha. Og når jeg sier knøttliten, så snakker vi ganske så liten altså. Og selvfølgelig begynte vi å fortelle spøkelseshistorier osv og dere kan jo se for dere hvor skummelt det egentlig var. Eller kanskje bare jeg som synes det haha.

Etter denne lange togturen etterfulgt av en laang busstur så kom vi endelig frem. Jeg elsker å være på Hvaler, det er så fint.

Haha såå kommer vi til den berømte båtleiren. Vi sju jentene dro på båtleir på Fosen for å få båtserifikat og fordi vi egentlig ikke hadde noe bedre å gjøre haha. Når jeg ser tilbake på det og tenker på hvor sykt morsomt vi egentlig hadde det, så er jeg glad vi dro, men der og da syntes vi skikkelig synd på oss. Hadde hele tiden krig og krangel med lederne og det var så morsomt jeg har ikke ord.
Johanna, Hanna, Martine og Anna.
skjønner hvis de andre båtbarna ble litt redde av oss.

Hva synes dere?

mitt 2012 del 1

På starten av året, eller ikke helt i starten meen ganske tidlig så konfirmerte jeg meg. Det var helt klart noe jeg aldri kommer til å glemme. Bortsett fra undervisningene i kirken så var det egentlig sykt morsomt. I tillegg var jeg i Johanna sin konfirmasjon med Hanna.


Så kom 16 og 17.mai og jeg husker jeg var såå fornøyd med nytt kamera fra Canon. Dagen etter 17 haha altså den 18.mai dro jeg og åtte andre jenter (Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Lene og Nina) til London med noen mødre. Det er den beste opplevelsen i livet mitt hittil, dere aaner ikke hvor sykt herlig det var. Starbucks og shopping i London med bestevenninnene, blir det bedre?!?
Bildet ovenfor ble tatt på flyplassen. Fra venstre: Anna, Martine, meg og Thea.
meg, johanna og lene♥
fra venstre: Hanna, Lene, Johanna, Martine, Anna, Thea.

Når vi kom hjem fra London så var det sommer og sol i Trondheim. Jeg husker jeg ble kjent med blant annet Aurora og Nora, noe jeg er såå utrolig glad for. Ellers så hadde vi maange koselige jentekvelder.

Jeg, Johanna og Hanna dro på Graffi omtrent annenhver dag og spiste den samme lunsjen hver dag, kyllinggrillspyd haha. Og ikke for å glemme den fantastiske milkshaken, har nok svidd av litt penger der ja.

Jeg kan godt kjøre en del 2 om det er ønskelig?

Skibabes i Åre

heihei babes!

Kom nettopp hjem fra skibakken i Åre, eller okei vi kom hjem for en liten stund siden. Nå sitter vi å spiller mario cart(?) hahaha er faktisk sykt morsomt. Men jaaa vi hadde en kjempefin dag i bakken, med sool og finvær. Dagen startet med plaskregn og tåke, men det ble bedre etter hvert. Også har jeg jo nye ski, jakke, bukse og briller,  noe som gjør det enda bedre. Her er dagens antrekk:
Katrine og Pernille

så spiste vi på en restaurant i bakken.

Noen av dere som står på slalom? vi bloggeeees

sjampanje og hjemmespa

Hei dere!

Har hatt en kjempefin dag og nå ligger jeg, Pernille og Katrine i sofaen og ser film på Netflix. Det er en nettside, fungerer nesten som spotfy bare at det er filmer liksom. Man starter med en måned gratis også koster det 99 kr i måneden, samme som spotify. Vi hadde nettopp en av våre tradisjonelle badstue-sjampanje-ansiktsmaske-KOSE-stunder, vi har det hver gang vi er her, kjøper inn masse produkter fra Kicks osv haha.
her er noen av de produktene vi kjøpte, alt fra shampoo til ansiktsrens og selvbruning.

og nå ligger vi som sagt og ser film meeeed Ben&Jerry’s, med andre ord; jeg har det helt herlig akkurat nå!

Hva har dere gjort i dag?

julekjolen min
Elsker denne kjolen fra Sonextyear. Som dere vet så brukte jeg den på julaften, og den er såå behagelig å ha på samtidig som den er supersøt. Kjøpes HER for 598 ,-

Hva synes dere om kjolen?

mine nyttårsforsetter 2013

 – Ikke spise unødvendig mye drittmat.

 – ha flere videoblogger.

 – få langt og sunt hår.

 – trene mye og få en smæshi kropp.

 – blir drittæn i sommer.

 – få bra karakterer og være flink på skolen.

 – bli bedre i håndball.

 – kaste den muglete bollen som ligger på bordet på rommet.

 – bruke penger på en ting jeg virkelig vil ha i stede for å bruke masse penger på småtteri som aldri blir brukt uansett.

 – legge meg tidligere om kvelden for å bli opplagt til skolen.

 – STRESSE MINDRE.

 – spise sunnere.

 – ikke knuse telefonen mi (bank i bordet), faen nå kommer den til å knuses.

 – vær mye ut med venner og være sosial, jeg kan jo ikke la skolen ta fullstendig knekken på meg.

 – gjøre bloggen interessant og bedre for å få flere lesere.

 – få i gang mine retningssanser og kunne finne fram i min egen lille by.

 – get a fucking boyfriend.

savner å være sammen med Channing Tatum, miss you baby♥xD

Hva er deres nyttårsforsetter?

todays outfit


bukse fra Dr.Denim, tskjorte fra Monki, smykke fra Stradiavius, jakke fra Peak

You like it?♥

stemning i huset

Hadde juleselskap hos meg i går med hele familien og det er jo koselig deet. Hver 3.juledag har vi dette selskapet, og vi bestiller så mye mat at vi har frokost og middag hver dag helt til påske. Neida den mugler vell sikkert før det, MEN dere skjønner. Som dere ser så setter vi fram bord både på stua og kjøkkenet fordi vi er så mange. Detter er egentlig ikke noe spesielt interessant innlegg haha, men det er faktisk utrolig mange som har spurt om å få se bilder fra huset, så her får dere se noen hvertfall.

Senere i går kveld kom Thea og vi så er driiiiiitdårlig film. Sikkert noen som synes den er morsom, men holy crap den var dårlig. ‘That’s my Boy’ med Adam Sandler og Andy noe fra Lonely Island og Blair fra Gossip Girl. Den ser skikkelig morsom ut på coveret og traileren men trust me, it’s so not worth it.


Hva synes dere om bildene?

aaand action

Hei kjære lesere♥

Nå sitter jeg faktisk i Sverige på hytta med familien og Katrine. Spiller et teit terningsspill som jeg alltid vinner i, begynner å bli litt kjedelig haha. Spilte inn en videoblogg før i dag, og etter at alle familiemedlemmene en etter en hadde kommet inn og forstyrret ble jeg til slutt ferdig. Seeeelvfølgelig glemte jeg noen gaver men jaja. THIS IS ME TODAY. Kommer antrekk og enda et innlegg litt senere.

Jeg aaner ikke hva som skjedde med øyenvippene mine, haha ser ut som jeg har en gigaklump på det ene øyet. Tipper mange tenkte sånn ‘hvorfor sa hun det, jeg la ikke merke til det før hun sa det’ haha det tenker jeg ofte hvertfall.

Vi blogges snaaart

outfits of 2012Noen dere likte?